27 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινά νέος πόλεμος μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας.... πάλι θέλει να εμπλακεί η Τουρκία υπέρ των Τουρκοαζέρων αδερφών της!!!!

Αναμεταδίδουμε τις ειδήσεις όπως τις διαβάζουμε:
 
Ναγκόρνο Καραμπάχ: 16 στρατιώτες νεκροί, 100+ τραυματίες στις συγκρούσεις
 
Η περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ ανακοίνωσε σήμερα πως 16 στρατιώτες του σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις με τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν.
 
Συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ των αρμενικών και αζερικών δυνάμεων για το Ναγκόρνο Καραμπάχ, αναζωπυρώνοντας τις ανησυχίες για αστάθεια στον νότιο Καύκασο, έναν διάδρομο για τους αγωγούς που μεταφέρουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο στις παγκόσμιες αγορές.
 
Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ γνωστοποίησε ότι κατέστρεψε τέσσερα ελικόπτερα του Αζερμπαϊτζάν, 15 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και 10 τεθωρακισμένα κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων. 
 
Εξάλλου, το κοινοβούλιο του Αζερμπαϊτζάν, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης, ενέκρινε την κήρυξη στρατιωτικού νόμου και απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε πολλές περιοχές και πόλεις λόγω της κλιμάκωσης των εχθροπραξιών. 
 
Το σχέδιο προβλέπει την κήρυξη στρατιωτικού νόμου στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού όπως και σε πόλεις όπως η Γκαντζά και το Γκοϊγκόλ.  
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Αρμενικό ραδιόφωνο: 4 ελικόπτερα, 15 UAV, 10 άρματα μάχης έχουν χάσει οι Αζέροι
 
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας του Αρτσάχ, από τον Αμυντικό Στρατό της Αρμενίας χτυπήθηκαν τέσσερα εχθρικά ελικόπτερα, περίπου 15 UAV, 10 άρματα μάχης.
 
Σημειώνεται ότι οι στρατιωτικές μονάδες του εχθρού στη συνέχεια επιτέθηκαν από το βορρά, το νότο και νοτιοανατολικά. Επί του παρόντος, οι μονάδες του Στρατού Άμυνας διεξάγουν αμυντικές μάχες σε αυτές τις περιοχές, αποτρέποντας την πρόοδο του εχθρού. Ο εχθρός έχει απώλειες του ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού οπλισμού. Οι απώλειες του Στρατού Άμυνας της Αρμενίας αποσαφηνίζονται. 
 
ΠΗΓΗ: el.armradio.arm 
 
Αρμενικά πυρά κομματιάζουν αζέρικα άρματα μάχης – ΒΙΝΤΕΟ απ’ τις μάχες
 
Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που παρουσιάζουν δυνάμεις τεθωρακισμένων του Αζερμπαϊτζάν να βάλλονται, καθώς οι ένοπλες συγκρούσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ συνεχίζονται. Το σύντομο βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο ανέβηκε στο YouTube με τίτλο: «Ο εκμηδενισμός τανκ και στρατιωτών του Αζερμπαϊτζάν» και δείχνει τουλάχιστον δύο άρματα να δέχονται πυρά και να εκρήγνυνται, ενώ δίπλα τους βαδίζουν αρκετοί στρατιώτες.
 
Όμως, οι πυκνοί καπνοί της έκρηξης δεν επιτρέπουν να φανεί τι απέγιναν ούτε τα τεθωρακισμένα ούτε το στρατιωτικό προσωπικό. Να σημειώσουμε ότι ο τελευταίος γύρος συγκρούσεων μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν ξέσπασαν στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 27/9/2020. 
 
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, διεξάγει εντατικές επαφές με στόχο την άμεση κατάπαυση πυρός στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και την έναρξη των συνομιλιών. «Μετά την κλιμάκωση της έντασης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ο Σεργκέι Λαβρόφ εργάζεται εντατικά για να ενθαρρύνει όλες τις πλευρές στην κατάπαυση πυρός και την έναρξη συνομιλιών» σημείωσε η εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα. 
 
ΠΗΓΗ: SPUTNIK
 
Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι-Αζέροι πάνε για πόλεμο… καταρρίψεις
 
Η προεδρία της περιφέρειας του Αζερμπαϊτζάν Ναγκόρνο-Καραμπάχ, η οποία υποστηρίζεται από την Αρμενία, κήρυξε «γενική επιστράτευση» ως απάντηση σε μια εκτεταμένη επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα το Αζερμπαϊτζάν. «Κήρυξα στρατιωτικό νόμο και γενική επιστράτευση για τους άνω των 18 ετών», δήλωσε ο ηγέτης του Καραμπάχ, ο Αραΐκ Αρουτιουνιάν, στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του τοπικού κοινοβουλίου, ανακοίνωσε η προεδρία.
 
Άμαχοι και στρατιωτικοί έχουν χάσει τη ζωή τους στις σφοδρές μάχες που ξέσπασαν σήμερα στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ανακοίνωσαν εξάλλου το Αζερμπαϊτζάν και Αρμένιοι αυτονομιστές, οι οποίοι αλληλοκατηγορούνται για το ποιος άρχισε τις εχθροπραξίες. «Νεκροί και τραυματίες έχουν αναφερθεί μεταξύ των αμάχων και των στρατιωτικών», ανακοινώθηκε από την αζερινή προεδρία, ενώ ο δημόσιος μεσολαβητής του Καραμπάχ δήλωσε πως υπάρχουν «θύματα μεταξύ των αμάχων» στον πληθυσμό της περιοχής. 
 
Το Ναγκόρνο-Καραμπάχ είναι μια περιφέρεια του Αζερμπαϊτζάν που έχει αποσχισθεί από την υπόλοιπη χώρα, κατοικείται κυρίως από Αρμενίους και υποστηρίζεται από την Αρμενία. Μια γυναίκα και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή, ανακοίνωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του αρμενικού υπουργείου Άμυνας. Δύο αζέρικα ελικόπτερα καταρρίφθηκαν, είχε ανακοινώσει νωρίτερα το υπουργείο αυτό, που υποστηρίζει τους αυτονομιστές, προσθέτοντας πως οι αρμενικές δυνάμεις κατέστρεψαν επίσης τρία άρματα μάχης και τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, απαντώντας σε μια επίθεση εναντίον μη στρατιωτικών στόχων στους οποίους περιλαμβάνεται η περιφερειακή πρωτεύουσα Στεπανακέρτ.
 
«Η απάντησή μας θα είναι αναλογική και η στρατιωτικοπολιτική ηγεσία του Αζερμπαϊτζάν φέρει πλήρη την ευθύνη για την κατάσταση», ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση που εξέδωσε. Το Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε από την πλευρά του πως εξαπέλυσε «αντεπίθεση» έπειτα από επίθεση των αυτονομιστών και έκανε λόγο για κατάρριψη ενός μόνο αεροσκάφους. «Καταδικάζουμε αυστηρά την επίθεση της Αρμενίας εναντίον του Αζερμπαϊτζάν», αντέδρασε εξάλλου ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας στο Twitter διαβεβαιώνοντας πως το Αζερμπαϊτζάν έχει «την πλήρη υποστήριξη της Τουρκίας».  
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Αρμενία: Επιστράτευση για πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν! Ρωσία και Τουρκία τι;
 
Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν κήρυξε σήμερα γενική επιστράτευση και στρατιωτικό νόμο στη χώρα και κάλεσε τον πληθυσμό να «είναι έτοιμος να υπερασπισθεί την ιερή πατρίδα», την ώρα που φονικές μάχες φέρνουν αντιμέτωπες τις αρμενικές δυνάμεις και τους αυτονομιστές του Ναγκόρνο-Καραμπάχ με τις δυνάμεις του γειτονικού Αζερμπαϊτζάν. «Ας υποστηρίξουμε σθεναρά το κράτος μας, τον στρατό μας (…) και θα νικήσουμε. Ζήτω ο ένδοξος αρμενικός στρατός!», έγραψε στο Facebook. 
 
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ υποσχέθηκε σε σημερινή τηλεοπτική ομιλία του τη νίκη στις μάχες ανάμεσα στον στρατό του και τις δυνάμεις της Αρμενίας και των αυτονομιστών του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. «Ο αζέρικος στρατός μάχεται σήμερα στο έδαφός του, υπερασπίζεται την εδαφική ακεραιότητά του, καταφέρει συντριπτικά πλήγματα στον εχθρό. Η υπόθεσή μας είναι δίκαιη και θα νικήσουμε», δήλωσε. 
 
Η Ρωσία, από την πλευρά της, απηύθυνε έκκληση για «άμεση κατάπαυση του πυρός» στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. «Καλούμε τα μέρη να παύσουν αμέσως το πυρ και να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για τη σταθεροποίηση της κατάστασης», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του διευκρινίζοντας ότι «σφοδροί βομβαρδισμοί λαμβάνουν χώρα κατά μήκος της γραμμής επαφής και από τις δύο πλευρές». Στην Άγκυρα, η τουρκική προεδρία έγραψε στο Twitter πως καταδικάζει «αυστηρά την επίθεση της Αρμενίας εναντίον του Αζερμπαϊτζάν» και διαβεβαίωσε πως το Αζερμπαϊτζάν έχει «την πλήρη υποστήριξη της Τουρκίας». 
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ 
 
Σύγκρουση Αζερμπαϊτζάν με Αρμενίας, πανικός Μόσχας… τα χαλάει με την Τουρκία;
 
«Καλούμε όλες τις πλευρές να σταματήσουν τις εχθροπραξίες άμεσα και να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση» αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του. Η Μόσχα έκανε λόγο για αναφορές που δείχνουν την αύξηση των εντάσεων στην αμφισβητούμενη περιοχή και για τη γνώση στοιχείων για απώλειες ως αποτέλεσμα της τελευταίας βίαιης αντιπαράθεσης, ανέφερε το υπουργείο.
 
«Είναι απαραίτητο να μεταφέρουμε τα πάντα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Όλα τα πυρά πρέπει να σταματήσουν» ανέφερε μιλώντας στο Sputnik ο επικεφαλής της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της ρωσικής Άνω Βουλής, την Κυριακή. «Καμία σύγκρουση δεν πρέπει να επιλύεται στο πεδίο της μάχης» σημείωσε ο Ντζαμπάροφ. Να σημειώσουμε ότι ο τελευταίος γύρος συγκρούσεων μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν ξέσπασαν στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 27/9/2020. 
 
«Στις 27 Σεπτέμβρη, περίπου στις 6:00 τα ξημερώματα, οι ένοπλες δυνάμεις της Αρμενίας, προκαλώντας προκλήσεις μεγάλης κλίμακας, έβαλλαν εναντίον των θέσεων των ενόπλων δυνάμεων κατά μήκος ολόκληρης της πρώτης γραμμής, καθώς και οικισμών στην περιοχή» ανέφερε εκπρόσωπος το υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τουλάχιστον 6 οικισμοί δέχτηκαν επίθεση και υπάρχουν νεκροί και τραυματίες μεταξύ του ντόπιου πληθυσμού. 
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο διοικητής της περιοχής του Ναγκόρνο-Καραμπάχ κήρυξε την επιβολή στρατιωτικού νόμου και πλήρη στρατιωτική κινητοποίηση, με αφορμή των τελευταίων ένοπλων συγκρούσεων. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Αζερμπαϊτζάν ορκίστηκε νίκη απέναντι στις δυνάμεις της Αρμενίας, ενώ ο πρωθυπουργός της Αρμενίας κάλεσε τους πολίτες να είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την ιερή πατρίδα.
 
ΠΗΓΗ: SPUTNIK
πηγή
 
 
Η Αρμενία σκέφτεται να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Ναγκόρνο-Καραμπάχ
 
Η κυβέρνηση της Αρμενίας σχεδιάζει να εξετάσει την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν.
«Ναι, θα έπρεπε να εξετάσουμε το ζήτημα της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας του Αρτσάχ (σ.σ. όπως αυτοαποκαλείται από το 2017 η μη διεθνώς αναγνωρισμένη Δημοκρατία του Ναγκόρνο-Καραμπάχ). Αυτό το θέμα είναι στην ατζέντα μας. Πρέπει να το συζητήσουμε πολύ σοβαρά. Εξετάζουμε όλα τα σενάρια των πιθανών εξελίξεων», είπε απευθυνόμενος στο κοινοβούλιο.
 
Ο Πασινιάν είπε ότι ένοπλες συγκρούσεις αναφέρονται κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής. «Τόσο εμείς όσο και ο εχθρός μας έχουμε σοβαρές απώλειες», πρόσθεσε.
 
Η κατάσταση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ κλιμακώθηκε νωρίτερα σήμερα, όταν το Αζερμπαϊτζάν ανέφερε ότι οι θέσεις του δέχτηκαν καταιγισμό πυρών από την Αρμενία. Το Γερεβάν από την πλευρά του λέει ότι ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν ενορχήστρωσε μια επίθεση εναντίον του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και ότι ορισμένες κοινότητες της περιοχής αυτής, συμπεριλαμβανομένου και του διοικητικού κέντρου του, του Στεπανακέρτ, βομβαρδίστηκαν.
 
Και οι δύο πλευρές ανέφεραν ότι έχουν απώλειες, όχι μόνο στρατιωτών αλλά και αμάχων. Έχουν επίσης κηρύξει στρατιωτικό νόμο.  
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Ευχόμαστε να πρυτανεύσει το ειρηνικό πνεύμα και οι δύο λαοί να σταματήσουν την αιματοχυσία...
Αν όμως επιλεγεί η οδός του πολέμου τότε τασσόμαστε αναφανδόν με τους φίλους μας Αρμενίους...  
 
Δείτε κι άλλα βίντεο ΕΔΩ
 
Νεότερη ενημέρωση
 
Οι Τούρκοι μεταφέρουν τζιχαντιστές μισθοφόρους στο Αζερμπαϊτζάν από την Συρία... ΕΔΩ 



Share

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ είπε...

Όσον αφορά πρόσθετο σχόλιο....
Σίγουρα μεταξύ πολέμου και ειρήνης η επιλογή του δευτέρου είναι η πιο λογική και ανθρώπινη επιλογή...

Όμως επισημαίνω ότι το Αζερμπαϊτζάν είναι ένας δορυφόρος του Ερντογάν.
Είναι φανατικοί Ισλαμοφασίστες και ακολουθούν τυφλά τις οδηγίες των Τούρκων.
Πρόσφατα ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν πρόσβαλε τον Έλληνα πρέσβη μας...δηλώνοντας ότι είναι πιστός σύμμαχος μόνο της Τουρκίας κλπ
Είναι η μόνη χώρα που αναγνωρίζει το καθεστώς των ΤΚ και το 74 πρόσφερε βοήθεια στην εισβολή της βάρβαρης Τουρκίας στη Κύπρο. Το ίδιο θα πράξουν και σήμερα εάν τυχόν η Τουρκία δημιουργήσει στρατιωτική σύρραξη με Ελλάδα.....
Χωρίς προσχήματα λοιπόν δηλώνω ότι βρίσκομαι στο πλευρό των αδελφών Αρμενίων και καταδικάζω τις επεκτατικές βλέψεις των Αζέρων και των Τούρκων αδελφών τους....και καλό θα ήταν και η Ελληνική Κυβέρνηση να καταδικάσει τις ενέργειες των Ισλαμιστών Αζέρων και Τούρκων, χωρίς να κρύβεται πίσω από την τρίχα της...Ήδη η ισχυρή κοινότητα των Ελλήνων Αρμενίων εκφράζει την δυσαρέσκεια της... για την "ουδέτερη" στάση της Ελλάδας....
Εύχομαι οι Αρμένιοι φίλοι, που πάντα μας στήριζαν να τους συντρίψουν....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.