29 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το τουρκικό παρακράτος προστατεύεται από την Γερμανία;
 
Turkish “Sadat” company .. the military arm of Erdogan, Libya | Eg24 News
Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστη πηγή μας και η οποία έχει επαληθευτεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ενημερωθήκαμε πως το χρονικό διάστημα από 10 Ιουλίου 2020 έως 10 Σεπτεμβρίου 2020, εισήλθαν στα νησιά μας στο Αιγαίο Πέλαγος– ειδικότερα στην νήσο Κω - νέγροι παράνομοι μετανάστες από τη Σενεγάλη, το Μάλι και την Νιγηρία, όπου “ανθεί” δραστηριοποιούμενη η τουρκική ιδιωτική εταιρεία συμβούλων ασφαλείας SADAT. Η οποία εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και είναι ο “σκιώδης στρατός” του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν και η οποία ιδρύθηκε από έναν πρώην Ταξίαρχο (Adnan Tanriverdi) στα πρότυπα του αντίστοιχου μισθοφορικού ρωσικού στρατού Wagner, που δραστηριοποιείται στη Λιβύη, στο πλευρό του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ.
 
Σύμφωνα, πάντα με την υψηλού κύρους πηγή μας, αυτοί οι νέγροι παράνομοι μετανάστες, μαζί με Σομαλούς, Κογκολέζους και Ερυθραίους που ήδη βρίσκονται σε νησιά μας, αποτελούν μέλη της SADAT.  
 
Και μας καταγγέλλεται, πως απολαμβάνουν της άτυπης ασυλίας διαφόρων ΜΚΟ που προστατεύονται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
 
Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας αποκαλύπτει ότι η τουρκική ιδιωτική εταιρεία συμβούλων ασφαλείας SADAT, έχει πρωτοστατήσει στην Γερμανία κατά του Κουρδικού απελευθερωτικού αγώνα της αποτίναξης του τουρκικού ζυγού, με την αμέριστη υποστήριξη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ). Όταν ΜΙΤ και SADAT είναι οι δυο όψεις του ίδιου τουρκικού νομίσματος! Με την μόνη διαφορά, πως η ΜΙΤ είναι φανερή μυστική υπηρεσία, ενώ η SADAT είναι παρακρατική.  
 
Ωστόσο, εδώ το ζητούμενο είναι, αν το επίσημο Γερμανικό κράτος συμμετέχει ή όχι στην έκνομη δράση των ΜΙΤ και SADAT εντός της γερμανικής επικράτειας. Αν δηλαδή, παρέχει ή όχι η Γερμανία υποστήριξη στην Τουρκία ώστε να καταπνιγεί η κουρδική αντίδραση των περίπου δυο εκατομμυρίων Κούρδων που κατοικούν στο γερμανικό έδαφος! 
 
Εάν ναι, τότε ισχυροποιείται η άποψη όσων λέγουν ότι πίσω από την επιθετική, αλλά ταυτόχρονα παράφρονα Τουρκία και των διεκδικήσεών της στο Αιγαίο Πέλαγος και την ΝΑ Μεσόγειο βρίσκεται η Γερμανία!
 
Η Γερμανία, η οποία από τα ευρωπαϊκά ταμεία χρηματοδοτεί την Τουρκία για να μας στέλνει λεφούσια παράνομους μετανάστες στα νησιά μας, κατά παράβαση της Συμφωνίας που συνήψε για το “μεταναστευτικό” με την Ασιατική γείτονα χώρα!  
 
Η Γερμανία, η οποία πιέζει κράτη – μέλη της ΕΕ να μην ενεργοποιήσουν τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ναρκοθετώντας τη συνοχή της ΕΕ, όταν δυο κράτη – μέλη της ΕΕ (Ελλάς – Κύπρος) απειλούνται ευθέως με πόλεμο!
 
Η Γερμανία, η οποία εσχάτως προωθεί την κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου, αποστρατικοποίηση των νησιών μας!
 
Γνωρίζει, ή θα φροντίσει να διασταυρώσει η ελληνική κυβέρνηση τις παραπάνω καταγγελίες της πηγής μας; 
 
Θα συνεχίσει η ελληνική κυβέρνηση να θεωρεί αξιόπιστη σύμμαχο και εταίρο την Γερμανία και ειδικότερα την Καγκελάριό της Άγκελα Μέρκελ;  
 
Θα συνεχίζει να κάνει, πως δεν αντιλαμβάνεται το γερμανικό παιχνίδι Κατοχής στην Ελλάδα και να αποζημιώνει την γερμανική Fraport, που ελέγχει 14 αεροδρόμια στην Ελλάδα, για την τάχατες ζημιά που υπέστη στον τουρισμό ένεκα του κορωνοϊού; 
 
Ως πότε η “γερμανική μπότα” θα πατάει το σβέρκο της Πατρίδας και του ελληνικού λαού;
 
Στα πρόθυρα πολέμου Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν μετά τις συγκρούσεις στο  Ναγκόρνο-Καραμπάχ - Aftodioikisi.gr
Να πάρει θέση η Ελλάς υπέρ της Αρμενίας… 
 
Μετά την φωτιά που έχουν ανάψει οι Τούρκοι σε Συρία, Λιβύη, Αιγαίο και Ν.Α. Μεσόγειο, δυναμιτίζουν και την διαμάχη Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν κλιμακώνοντας την εκεί έκρυθμη κατάσταση.  
 
Από τη στιγμή που ο Τούρκος Σουλτάνος – διεθνής ταραχοποιός – δεσμεύθηκε να βοηθήσει το Αζερμπαϊτζάν με όλα τα μέσα, γράφοντας συγκεκριμένα στο twitter: 
«Ο τουρκικός λαός θα στηρίξει τους Αζέρους αδελφούς μας με όλα μας τα μέσα, όπως πάντα»!
 
Χαιρετίζοντας ο Ρ. Τ. Ερντογάν τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ, “για τη «συνετή και αποφασιστική στάση του” σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε μαζί του!  
 
Ως γνωστόν το Αζερμπαϊτζάν – χώρα στην περιοχή του Καυκάσου - είναι ένα από τα έξι ανεξάρτητα Τουρκικά μουσουλμανικά κράτη, ενεργό μέρος του Τουρκικού Συμβουλίου και μέλος της κοινότητας TÜRKSOY. 
 
Που στην περίπτωση πολεμικής σύρραξης προ ημερών μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδος τάχθηκε ευθέως στην υποστήριξη της Τουρκίας!  
 
Από την άλλη μεριά η Αρμενία βρίσκεται στο σταυροδρόμι ανάμεσα στην Ανατολική Ευρώπη και τη Δυτική Ασία, ήταν δε, το πρώτο κράτος που υιοθέτησε το Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία στις αρχές του 4ου αιώνα!  
 
Αρμένιοι φοιτούν ως μαθητές στη Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων – όπως και Λίβυοι – και είναι πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι, καθώς η αγάπη τους για την Ελλάδα δεν σβήνει ακόμα και όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους. Από την ΣΣΕ έχουν αποφοιτήσει 106 Αρμένιοι Αξιωματικοί την περίοδο 1970-2019. 
 
Στο ζήτημα λοιπόν των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ, η Τουρκία πήρε θέση υπέρ του Αζερμπαϊτζάν! 
Αντίθετα η Ελλάδα κράτησε στάση ουδετερότητας (;;;)! Πώς μπορεί να εκληφθεί μια τέτοια “υποταγή”! Ως δουλική; Ως ανεύθυνη; Ως φοβική; 
 
Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι προσωπικά, αφού στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε ο ΥΠΕΞ μας Νίκος Δένδιας με τον ομόλογό του της Αρμενίας Zohrab Mnatsakanya, ο Έλληνας ΥΠΕΞ, αφού επιβεβαίωσε στον ομόλογό του Αρμένιο ΥΠΕΞ τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δυο χωρών, εν τούτοις του διατύπωσε, όχι την στήριξη της Ελλάδος, αλλά ότι η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για την αποκλιμάκωση της κρίσεως μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν!  
 
Να γιατί πιστεύω, πως αν δεν υπήρχε η δυναμική παρέμβαση της Γαλλίας και του Προέδρου της Εμανουέλ Μακρόν υπέρ της Ελλάδος στην κρίση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Τούρκος ισλαμοφασίστας σατράπης Ρ. Τ. Ερντογάν, ήδη θα είχε επιτεθεί στην Ελλάδα! Που ήταν στρατιωτικά αδύνατη, λόγω των Μνημονιακών χρόνων, που όλες οι κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας άφησαν κυριολεκτικά ξεβράκωτο τον στρατό μας!
 
Κλείνοντας να υπενθυμίσω στην ελληνική κυβέρνηση, πως οι μεγάλες φιλίες, οι μεγάλες συμμαχίες σφυρηλατούν αι σε δύσκολους καιρούς! Και στην υπερήφανη Ελλάδα δεν ταιριάζει η πολιτική των “ίσων αποστάσεων”! Αυτό άλλωστε είναι προτέρημα του ΝΑΤΟ! Ή κάνω λάθος και δεν το έχω καταλάβει σωστά;;
 
Στον πάγο» βάζει η Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις προς την Ελλάδα - Το  θέμα «έχει
Δεν είναι η Γερμανία φίλη χώρα της Ελλάδας… 
 
Αληθεύει η πληροφορία, ότι η Γερμανία δεν μας δίδει τις προηγμένες τορπίλες για τα υποβρύχια TYP 214, ενώ τις ίδιες τορπίλες τις δίνουν στην Τουρκία;
 
Αληθεύει πώς δεν μας δίνουν προηγμένης τεχνολογίας πυρομαχικά των 120 mm για τα άρματα μάχης Leopard, ενώ αυτά τα πυρομαχικά τα δίνουν στους Τούρκους;
 
Αληθεύει η πληροφορία, ότι η Γερμανία δεν μας αποδεσμεύει το σύστημα αυτοκινούμενου ερπυστριοφόρου διασποράς ναρκών Scorpion, ενώ έγινε παράδοση στην Τουρκία; 
 
Όταν, το λέγω για μια φορά ακόμη, η Ελλάς χαρίζει χρήματα στην Fraport που εν μέσω Μνημονίων, της παραχωρήθηκαν 14 αεροδρόμιά μας; 
 
Αν αληθεύουν τα παραπάνω που μας εμπιστεύτηκε στρατιωτική πηγή μας (κρατώντας τις επιφυλάξεις μας γιατί δεν είμαστε ιδιαίτερα γνώστες του αντικειμένου), τι ακριβώς να πούμε για την φιλότουρκη Γερμανία;
 
Ευτυχώς όμως θα έλεγα, παρά την πλύση εγκεφάλου που υφίσταται ο λαός μας από τα Συστημικά ΜΜΕ, όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες αντιλαμβάνονται, ότι η Γερμανία είναι διαχρονικά εχθρός της Ελλάδος!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.