8 Σεπτεμβρίου 2020

Άνθρωπος 2.0 _ Ένα κάλεσμα αφύπνισης του Κόσμου (βίντεο)

από το κανάλι Ασκητής 

Απο την Dr. Carrie Madej: https://www.youtube.com/channel/UCOVu... 

Η Αμερικανίδα γιατρός Carrie Madej, για το επερχόμενο εμβόλιο και ότι θα το συνοδεύει (Ελληνικοί Υπότιτλοι) Η Δρ Carrie Madej, είναι ειδική παθολόγος στο McDonough της Τζώρτζια. Η Δρ Madej ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στο Πανεπιστήμιο Mercer - The Med Center Of Central Ga. Σήμερα εξασκεί το λειτούργημα της στο Phoenix Medical Group of Georgia, LLC και συνεργάζεται με το Southern Regional Medical Center. https://www.sharecare.com/doctor/dr-c...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  

Νεότερη ενημέρωση (15-11-2020)

Οπως ηταν φυσικό το έριξε το youtube. Συνεπώς θα το ανεβάσω απο αλλού δυστυχώς χωρίς υπότιτλους.

 

από το κανάλι freevolition.gr 

Ευτυχώς βρήκαμε μια απομαγνητοφώνηση του βίντεο και την παραθέτουμε:

«Λοιπόν, τί πιστεύετε για την μετάβαση από Άνθρωπο (μοντέλο) 1:0 σε Άνθρωπο (μοντέλο) 2.0; Και τι σημαίνει αυτό; Το να μεταβούμε από τον Άνθρωπο (μοντέλο) 1:0, όπως τώρα γνωρίζουμε τον εαυτόν μας, στον Άνθρωπο (μοντέλο) 2:0 έχει να κάνει με τον Μετανθρωπισμό. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτόν τον όρο, πρόκειται για ανθρώπους όμως εμάς που συγχωνεύονται με την τεχνητή νοημοσύνη. Σα να είσαστε στο «Matrix» -αν έχετε δει ποτέ αυτήν την ταινία- και αυτό μπορεί να σας φαίνεται ωραίο. Μπορεί να έχουμε κάποιες υπεράνθρωπες ικανότητες. Ίσως να μπορούμε να σκεφτούμε κάτι και να συμβαίνει. Ίσως να έχουμε κάποιες φυσικές ικανότητες που θα ήταν σχεδόν υπεράνθρωπες.

Αυτή είναι η ιδέα -αυτό βλέπεις σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας- και για μένα που σκέφτομαι γι’ αυτό το θέμα, λέω: «Έχω λίγο χρόνο. Νομίζω ότι θα είναι [σ.σ. ότι αυτό θα συμβεί] πολλά χρόνια μετά στο μέλλον.» Ωστόσο αυτή η απορία, αυτή η ιδέα είναι αυτό που συμβαίνει τώρα -τώρα αυτήν την στιγμή. Πρέπει να πάρουμε μία απόφαση. Και ανακάλυψα ότι πρέπει να πάρουμε απόφαση σχετικά με αυτό επειδή διερεύνησα το προτεινόμενο εμβόλιο covid-19 και αυτό είναι το κάλεσμά μου για την αφύπνιση του κόσμου.

Κοίταξα τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του και με τρομάζει… και θέλω να γνωρίζετε για αυτό· πρέπει να είστε πολύ καλά ενημερωμένοι γιατί αυτό το νέο εμβόλιο δεν μοιάζει με το συνηθισμένο σας εμβόλιο κατά της γρίπης. Αυτό είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Αυτό είναι κάτι ολοκαίνουργιο. Αυτό είναι κάτι εντελώς πειραματικό για την ανθρώπινη φυλή. Και δεν είναι μόνο διαφορετικού τύπου εμβόλιο. Υπάρχουν τεχνολογίες οι οποίες προωθούνται με αυτό το εμβόλιο και μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίον ζούμε… ποιοί είμαστε… και τί είμαστε… και [αυτό] να γίνει πολύ γρήγορα.

Ίσως γνωρίζετε μερικούς ανθρώπους. Τον Elon Musk που είναι ο ιδρυτής του SpaceX και της Tesla Automotive, καθώς και τον Ray Kurzweil, ο οποίος είναι από τα πιο σημαντικά στελέχη της Google. Αυτοί είναι αυτοανακηρυγμένοι Μετανθρωπιστές. Πιστεύουν ότι πρέπει να «αλλάξουμε» σε Άνθρωπο (μοντέλο) 2.0 και είναι πολύ μεγάλοι υποστηρικτές αυτής της αλλαγής. Υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι που μπορεί να γνωρίζετε τα ονόματά τους, όλοι τους επίσης ασχολούνται με αυτό, οπότε πρέπει να το ψάξετε.

Νομίζω ότι ο ευκολότερος τρόπος να σας το εξηγήσω αυτό είναι να κοιτάξουμε μία από τις πρωταγωνίστριες εταιρείες για το εμβόλιο, να δούμε το ιστορικό της και να σας πω πώς θέλουν να κάνουν το εμβόλιο … και νομίζω ότι θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα.

Έτσι για παράδειγμα η Moderna, που είναι ένας από τους πρωτοπόρους για το εμβόλιο covid-19. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η Moderna ιδρύθηκε από ένα άτομο από το Χάρβαρντ, ονόματι Ντέρεκ Ρόσι και αυτός ο ερευνητής στην πραγματικότητα πέτυχε να πάρει κάποιο τροποποιημένο RNA και ήταν σε θέση να επαναπρογραμματίσει ένα βλαστοκύτταρο στο σώμα και να του αλλάξει τη λειτουργία του. Και ουσιαστικά – αυτό που έκανε ήταν να το τροποποιήσει γενετικά. Με αυτόν τον τρόπο απέδειξε ότι μπορείς να τροποποιήσεις γενετικά κάτι χρησιμοποιώντας τροποποιημένο RNA. Έτσι ίδρυσαν την εταιρεία Moderna πάνω σε αυτήν την ιδέα. Πρόκειται για μία νεοσυσταθείσα εταιρεία. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ίδρυσή της. Για του λόγου το αληθές, δεν έχει φτιάξει ούτε ένα εμβόλιο (!!!) για τον άνθρωπο μέχρι τώρα, δεν έχει φτιάξει ούτε ένα φάρμακο (!!!) για τον άνθρωπο μέχρι τώρα. Αυτό θα είναι το πρώτο τους προϊόν.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η Moderna ήταν στις ειδήσεις πρόσφατα επειδή -όπως οι άλλες εταιρείες- προχωράει πολύ γρήγορα το εμβόλιο. Πηγαίνει από την Φάση 1 στην Φάση 2 πολύ-πολύ γρήγορα. Στην πραγματικότητα πέρασε από την Φάση 1 στην Φάση 3 και είναι πειράματα από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έως τώρα. Είναι απίστευτο. Συνήθως η έρευνα διαρκεί 5 ή έξι χρόνια. Πώς μπορούν και το κάνουν αυτό με τα δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας που χρειαζόμαστε;

Και θέλω να γνωρίζετε ότι στην Φάση 2 χρησιμοποιούν μόνο 30 με 45 ανθρώπους. Στην δοκιμαστική μελέτη της Moderna χρησιμοποίησαν μόνο 45 ανθρώπους. Και στην ομάδα που δόθηκε υψηλή δόση το 100% των ανθρώπων αυτής της ομάδας είχε συστημικές παρενέργειες. Το 100%! Και αυτές είναι παρενέργειες που βλέπουμε μόνο στο άμεσο χρονικό διάστημα. Στην ομάδα που δόθηκε χαμηλή δόση του εμβολίου το 80% (!!!) είχε συστημικές παρενέργειες.

Δεν γνωρίζουμε καν τις παρενέργειες που έχει μακροπρόθεσμα. Θα χρειαζόμασταν πολύ περισσότερο χρόνο, σωστά; ίσως και χρόνια. Αλλά γνωρίζουμε, βάσει προηγούμενων μελετών σε ζώα όπου γίνεται χρήση αυτής της τεχνολογίας, ότι αναμένεται πιθανή αύξηση των ποσοστών του καρκίνου· αύξηση των μεταλλαγμένων γονιδίων -μεταλλαξιγένεση (δημιουργία μεταλλάξεων εξαιτίας της δράσης φυσικών ή χημικών παραγόντων)· επίσης αυξημένες αυτοάνοσες αντιδράσεις. Για παράδειγμα σε μερικές μελέτες που έγιναν σε κουνάβια είδαν ότι όταν τα κουνάβια εκτέθηκαν στον ιό (από τον οποίον προσπαθούσαν να προστατεύσουν το κουνάβι) αφότου πήραν το εμβόλιο, τα κουνάβια είχαν υπερβολική ανοσοαπόκριση. Στην πραγματικότητα (το εμβόλιο) έβλαψε τα κουνάβια. Είχαν περισσότερες φλεγμονές στους πνεύμονες, περισσότερο πνευμονικό υγρό, ακόμη και προβλήματα με το συκώτι τους. Το εμβόλιο στην πραγματικότητα τα έβλαψε. Είχαν χαμηλότερη ανταπόκριση. Αυτές λοιπόν είναι μακροπρόθεσμες αντιδράσεις και αυτό μπορεί να φανεί με αυτό το εμβόλιο αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη τα δεδομένα. Υπάρχει λοιπόν ρίσκο.

Και πως το κάνουν αυτό; Προτείνουν να χρησιμοποιηθεί ένα μέσο -εξηγώ πως θα χορηγήσουν το εμβόλιο. Για το εμβόλιο υπάρχει μία ιδέα που ονομάζεται πλατφόρμα (μέσο) μικροβελόνων. Αυτό αναπτύχθηκε από το MIT (Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης) και είπαν ότι θα μπορούσε να παραχθεί πολύ εύκολα και μαζικά. Γι’ αυτό προτείνουν αυτήν την τεχνολογία. Πολλά εκατομμύρια εμβόλια θα μπορούν να παρασκευαστούν γρήγορα. Επίσης μπορείτε να το χορηγήσετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Η ιδέα είναι να πάρετε έναν αυτοκόλλητο επίδεσμο [που] μοιάζει με το χάνζαπλαστ που αγοράζετε στο φαρμακείο. Σας αποστέλλεται μέσω Amazon ή UPS ή κάποιας άλλης μεταφορικής εταιρείας. Το βγάζετε από το πακέτο, το βάζετε στο χέρι σας, το πιέζετε και μετά τραβάτε το αυτοκόλλητο και ορίστε !!! έχετε εμβολιαστεί.

Πώς έγινε αυτό;

Σε αυτό το χανζαπλάστ υπάρχουν μικρές-μικροσκοπικές καρφίτσες, μικρές- μικροσκοπικές βελόνες. Και αυτό σχεδιάστηκε ώστε να μιμείται το δάγκωμα φιδιού (Viper Fang). Μέσα σε αυτές τις μικροσοπικές καρφίτσες, όπου ισχυρίζονται ότι δεν θα τις νοιώσετε πολύ, υπάρχει ένα υλικό που ονομάζεται hydrogel υδρογέλη. Μέσα στην υδογέλη θα βρίσκεται το ένζυμο Λουσιφεράση (Luseferase) καθώς και το εμβόλιο.

ΥΔΡΟΓΕΛΗ – ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ – ΕΜΒΟΛΙΟ

Τι είναι λοιπόν όλο αυτό;

Καταρχάς παίρνετε το εμβόλιο το οποίο είναι τροποποιημένο RNA ή τροποποιημένο DNA. Ας δούμε το εμβόλιο της Moderna με το τροποποιημένο RNA [MOD (modified) – E – RNA). Με αυτό το τροποποιημένο RNA η ιδέα είναι ότι οι μικροβελόνες θα μπορούσαν να τρυπήσουν την κυτταρική μεμβράνη και αυτό το συνθετικό RNA κομμάτι -είναι ένας κώδικας για το μέρος του ιού … ή θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα συνθετικό DNA- θα πάει στον πυρήνα των κυττάρων σας και μετά το σώμα σας θα αρχίσει να το μεταγράφει. Θα αρχίσει να το διαβάζει και να αναπαράγει περισσότερο από αυτό το μέρος του ιού.

Γιατί να θέλουμε το σώμα μας να αναπαράγει περισσότερο ιό ή μέρος του ιού; Η ιδέα είναι ότι το σώμα σας θα συνηθίσει να τον βλέπει, θα ξέρει πως να αναπαράγει αντισώματα και θα έχει βελτιωμένη απόκριση Τ κυττάρων. Και η ιδέα είναι ότι όταν προσβληθεί στο μέλλον το σώμα σας θα ξέρει ήδη πως να τον πολεμήσει και θα έχει καλύτερη ανταπόκριση. Αυτή είναι η ιδέα.

Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιούν μία διαδικασία που ονομάζεται επιμόλυνση (transfecton). Η επιμόλυνση είναι ένας τρόπος για να δημιουργούμε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Νομίζω ότι γνωρίζετε για εκείνα τα φρούτα και τα λαχανικά. Δεν είναι τόσο υγιή όσο τα κανονικά φρούτα και λαχανικά. Οπότε θα μπορούσε να επεκταθεί και στον άνθρωπο. Εάν γίνουμε γενετικά τροποποιημένοι δεν θα είμαστε τόσο υγιείς. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε μακροχρόνιες μελέτες πάνω σε αυτό.

Οι παραγωγοί εμβολίων έχουν δηλώσει ότι αυτό δεν θα αλλάξει το DNA μας, το γονιδίωμά μας. Λέω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι εάν χρησιμοποιούμε αυτήν την διαδικασία για να φτιάξουμε έναν γενετικά τροποποιημένο οργανισμό, γιατί δεν θα συνέβαινε το ίδιο πράγμα στον άνθρωπο; Δεν ξέρω γιατί το ισχυρίζονται.

Αν κοιτάξετε τον ορισμό της επιμόλυνσης θα σας πει ότι μπορεί να είναι μία προσωρινή αλλαγή στο κύτταρο. Και νομίζω ότι αυτό είναι που οι παραγωγοί εμβολίων χρησιμοποιούν, ότι είναι προσωρινή. Ή είναι πιθανό να σταθεροποιηθεί και να ενταχθεί στο γονιδίωμα. Και να είναι τόσο σταθερή ώστε να αρχίσει να αναπαράγεται όταν το γονιδίωμα αναπαράγεται, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλέον μόνιμο μέρος του γονιδιώματός σας. Αυτό είναι ένα ρίσκο που παίρνουμε. Επομένως μπορεί να είναι προσωρινή ή μπορεί να είναι μόνιμη και δεν θα το ξέρουμε παρά μόνο μετά από χρόνια. Ειλικρινά.

Έχουμε λοιπόν κάτι που μπορεί να αλλάξει το γονιδίωμά μας. Είναι μία πιθανότητα. Και κάτι ακόμα πάνω σε αυτό. Εάν αλλάζουν το γονιδίωμα ποιές θα είναι οι επιπτώσεις; Σας είπα προηγουμένως μερικές από τις παρενέργειες.

Πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα συνθετικό κομμάτι DNA ή RNA, εν τάξει; Και αν ενσωματωθεί στο γονιδίωμα ενός ανθρώπου, είναι συνθετικό δεν είναι από την φύση. Και αν κοιτάξετε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σχετικά με το συνθετικό DNA ή τα γονίδια, μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν ιδιοκτήτες. Επομένως τί σημαίνει αυτό για εμάς; Τι θα γίνει εάν αυτό (το συνθετικό RNA ή DNA) εισαχθεί στο γονιδίωμά μας; Σημαίνει αυτό ότι η Moderna ή το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, ή το Υπουργείο Άμυνας, (ότι) όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, με κάποιον τρόπο θα είναι οι ιδιοκτήτες μέρους του γονιδιώματός μας; Είναι μία πιθανότητα και πρέπει να το γνωρίζετε.

Αυτό λοιπόν είναι μόλις ένα μέρος αυτού που θα μας χορηγήσουν. Επιτρέψτε μου να πάω στο επόμενο.

Το επόμενο που θα χορηγήσουν είναι το ένζυμο λουσιφεράση (Luciferase από το Lucifer – Εωσφόρος). Το ονόμασαν και το κατοχύρωσαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως λουσιφεράση. Δεν μου αρέσει αυτό το όνομα. Λουσιφεράση επειδή έχει ιδιότητες βιοφωταύγειας που σημαίνει ότι παράγει φως ή έχει μία πηγή φωτός. Και όλα αυτά θα είναι κάτω από το δέρμα σας και δεν θα μπορείτε να τα δείτε. Με την λουσιφεράση θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχετε εμβολιαστεί. Δεν εμπιστεύονται τα ιατρικά αρχεία. Δεν σας εμπιστεύονται εάν βεβαιώνετε ότι έχετε εμβολιαστεί. Θέλουν να είναι βέβαιοι. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι ήταν επιτυχείς. Ας πούμε, μία επιτυχής επιμόλυνση, μία επιτυχημένη γονιδιακή τροποποίηση.

Οπότε, όταν παίρνετε το ένζυμο λουσιφεράση, αν έχετε ένα iPhone ή μία ειδική εφαρμογή στο iPhone, μπορείτε να σκανάρετε πάνω από εκείνη την περιοχή και να εμφανιστεί ένας ψηφιακός κωδικός, ένα ψηφιακό αποτύπωμα, ένα ψηφιακό μοτίβο, κάτι που θα πιστοποιεί ότι έχετε εμβολιαστεί. Τηρεί το αρχείο του εμβολιασμού σας. Σας δίνει επίσης μία ταυτότητα, έναν αριθμό, έναν γραμμωτό κώδικα, μία επωνυμία. Πείτε το όπως θέλετε, ένα τατουάζ. Όλα το ίδιο είναι. Τώρα γίνατε κάτι σαν προϊόν.

Το τρίτο που ανέφερα ήταν η υδρογέλη. Η υδρογέλη είναι στην πραγματικότητα μία εφεύρεση της DARPA, της υπηρεσίας προηγμένων ερευνητικών εργασιών. Αυτοί είναι κάτι σαν μία ομάδα επιστημονικής φαντασίας από το Υπουργείο Άμυνας, Πεντάγωνο, της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Κάνουν αυτές τις φανταστικές εφευρέσεις [και] μία από αυτές είναι η υδρογέλη. Μπορείτε να ψάξετε στο youtube. Κοιτάξτε την Profusa, μία από τις εταιρείες που το κάνουν, την DARPA καθώς και την λέξη υδρογέλη και θα βρείτε μερικά δίλεπτα βίντεο που το περιγράφουν.

Η υδρογέλη είναι νανοτεχνολογία, μικροσκοπικά ρομπότ. Και αυτά τα μικροσκοπικά ρομπότ -το ξέρω ότι ακούγεται τρελό, ακόμα και σε μένα, αλλά μπορεί να γίνει- μπορούν να αποσυναρμολογηθούν, να επανασυναρμολογηθούν, να συναρμολογηθούν και να κάνουν διαφορετικά πράγματα.

Αυτή η υδρογέλη είναι πράγματι νανοτεχνολογία, είναι κάτι ρομποτικό ή κάτι που έχει τεχνητή νοημοσύνη. Έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό σημαίνει ότι ένας άνθρωπος μπορεί τώρα να συνδεθεί απευθείας και να συλλέξει πληροφορίες από το σώμα μας. Να τις συλλέξει και να συνδεθεί με το smartphone σας, με το cloud, με κάποια άλλη έξυπνη συσκευή. Και από την στιγμή που γίνει αυτό θα γίνεται για 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Σκεφτείτε το. Σκεφτείτε πώς αυτό θα μπορούσε να αλλάξει μονομιάς την ιδιωτικότητά μας, την αυτονομία μας, τις ελευθερίες μας.

Αυτό μπορεί να συλλέξει δεδομένα όπως το σάκχαρο στο αίμα σας, το οξυγόνο και την αρτηριακή σας πίεση. Εν τάξει, ακούγονται ωραία. Μπορεί όμως να συλλέξει πολλά άλλα πράγματα. Λένε ότι μπορεί να συλλέξει τα συναισθήματά σας ή τον εμμηνορροϊκό κύκλο σας. Την δραστηριότητά σας, εάν πέσατε. Τα θρεπτικά συστατικά του σώματός σας, εάν πήρατε φάρμακα. Έχει την δυνατότητα να δει εάν πήρατε μία λίστα φαρμάκων (ή ναρκωτικών). Έχει την δυνατότητα να δει σχεδόν οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στο σώμα σας.

Και πού πηγαίνουν όλες αυτές οι πληροφορίες; Αυτό δεν έχει απαντηθεί. Ποιός προστατεύει αυτές τις πληροφορίες; Για ποιόν λόγο τις χρησιμοποιούν; Αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα. Όλα αυτά προτείνεται να εγκαινιαστούν στο επόμενο εμβόλιο.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι με αυτόν τον συνδυασμό τεχνητής νοημοσύνης υδρογέλης και νανοτεχνολογίας, συνδέεστε όπως και με το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου, να στείλετε ένα email, αλλά και να λάβετε επίσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να λάβουμε πληροφορίες. Ποιές πληροφορίες θα έρχονται σε εμάς; Θα επηρεάζουν την διάθεσή μας; την συμπεριφορά μας; Θα επηρεάζουν πως σκεφτόμαστε ή τις αναμνήσεις μας; Αν δεν έχετε παρακολουθήσει την ταινία Matrix νομίζω ότι θα πρέπει να την παρακολουθήσετε. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες αλήθειες σε αυτήν την ταινία.

Βλέπω τόσα πολλά λάθος πράγματα με αυτό το εμβόλιο. Και βλέπω ότι δεν τα συζητάμε στα ΜΜΕ και αισθάνομαι ότι αυτές οι μεγάλες εταιρείες μας λένε ωμά ψέματα, όταν λένε ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν το DNA μας. Σύμφωνα με όλους τους ορισμούς που χρησιμοποιούν αυτό (το εμβόλιο) μπορεί να επηρεάσει το DNA μας.

Ήθελα να είναι σύντομο αυτό το βίντεο για να περάσω το μήνυμα. Θα ήθελα να κάνετε την δική σας έρευνα. Βλέπουμε εδώ λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζουμε εάν επιθυμούμε να μεταβούμε από τον Άνθρωπο 1.0 στον Άνθρωπο 2.0.

Και επιτρέψτε μου επίσης να σας πω ότι πίσω από αυτά τα εμβόλια υπάρχουν μερικά μεγάλα ονόματα. Πάντα θα βλέπετε το Υπουργείο Άμυνας της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Μερικές φορές την DARPA όπως σας ανέφερα. Γιατί εμπλέκεται ο στρατός με τα εμβόλιά μας; Βλέπετε παντού το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. Αν ψάξετε θα βρίσκετε αυτό το όνομα σχεδόν πάντα.

Και ας επιστρέψουμε στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. Ας κοιτάξουμε το ιστορικό. Ας δούμε τι πιστεύει αυτός ο άνθρωπος. Προέρχεται από οικογένεια ευγονιστών. Τι σημαίνει ευγονική; Έλεγχος πληθυσμού. Δηλαδή ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη. Αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε. Υπάρχει σε βίντεο (ο Μπιλ Γκέιτς) στο οποίο λέει ότι πιστεύει ότι με ένα πολύ καλό νέο εμβόλιο θα μπορούμε να μειώσουμε τον πληθυσμό της γης κατά 10 με 15 τοις εκατό. Λοιπόν, ποιος θα μείνει και ποιός θα φύγει; Και ποιός είναι αυτός που θα αποφασίσει; Δεν έχει ιατρικό υπόβαθρο. Δεν έχει υπόβαθρο επιδημιολογίας. Δεν έχει επιστημονικό υπόβαθρο. Δεν είναι ιατρός. [σ.σ.χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εάν τα είχε όλα αυτά θα είχε το δικαίωμα να αποφασίσει ποιοι θα ζήσουν και ποιοί θα πεθάνουν]. Είναι προγραμματιστής λογισμικού. Αυτά είναι τα προσόντα του.

Θα ήθελα επίσης να συνειδητοποιήσετε… Πάντα ψάχνω να δω ποιος έχει συμφέρον. Ποιά είναι τα κίνητρά τους. Ποιό είναι το κίνητρό του (του Γκέιτς). Γνωρίζουμε ήδη το οικογενειακό του υπόβαθρο. Λοιπόν, αυτό που είναι πολύ ανησυχητικό για μένα είναι ότι η DARPA, αυτή η στρατιωτική υπηρεσία, καθώς και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ενδιαφέρονται πάρα πολύ για κάτι που ονομάζεται Έρευνα / Τεχνολογία Γονιδιακής Καθοδήγησης [‘Gene Drive’ Research or Technology] ή Τεχνολογία Γονιδιακής Εξάλειψης [‘Gene Extinction’ Technology]. Και είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Με την χρήση γενετικών μεταλλάξεων -με την χρήση της επιμόλυνσης για παράδειγμα- μπορείς να εξοντώσεις ένα ολόκληρο είδος από τον πλανήτη.

Προτείνουν να την χρησιμοποιούσουν για τα κουνούπια για παράδειγμα στην Αφρική. Αλλά ο κόσμος μας είναι ένα ευαίσθητο οικοσύστημα. Ποιός αποφασίζει ότι ένα είδος πρέπει να εξαφανιστεί; Καταστρέφοντας ένα είδος μπορείς να επηρεάσεις ολόκληρο το οικοσύστημα. Όταν εξοντώσεις ένα ολόκληρο είδος θα επηρεάσεις ένα ολόκληρο οικοσύστημα. Είναι μία πολύ λεπτή ισορροπία και ποιός μπορεί να πει ποιος μένει και ποιος φεύγει; Ποιός έχει αυτήν την γνώση; Γιατί φτάσαμε να μιλάμε για αυτό το θέμα; Και αν μπορούμε να το κάνουμε σε ένα έντομο, μπορούμε να το κάνουμε και σε ένα ζώο, μπορούμε να το κάνουμε και σε έναν άνθρωπο.

Το ανέφερα αυτό διότι αν αυτές οι υπηρεσίες που βρίσκονται πίσω από το εμβόλιο υποστηρίζουν επίσης την γονιδιακή εξάλειψη, τους εμπιστεύεστε την υγεία σας; Τους εμπιστεύεστε την οικογένειά σας; Τους εμπιστεύεστε τα παιδιά μας;

Το άλλο ζήτημα είναι ότι επισπεύδουμε την παραγωγή του εμβολίου. Ποιό είναι το κίνητρο από πίσω; Πρέπει πραγματικά να τα σκεφτούμε όλα αυτά.

Έχω επίσης δηλώσει στο παρελθόν ότι πρέπει να γνωρίζουμε πως υπάρχουν -τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες- υπάρχουν διατάγματα που απαλλάσσουν τους κατασκευαστές από οποιαδήποτε ευθύνη, μηδενική ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Αν οι άνθρωποι πεθάνουν, αν πληγωθούν, αν μείνουν παράλυτοι, αν μείνουν ανάπηροι για όλη τους την ζωή δεν πειράζει. Δεν μπορείτε να προσφύγετε νομικά και εκείνοι θα εξακολουθήσουν να βγάζουν κέρδη. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα κίνητρο για αυτές τις εταιρείες να φτιάξουν ένα ασφαλές εμβόλιο.

Θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι ένα από τα διατάγματα, ο Νόμος Προετοιμασίας Έκτακτης Ανάγκης [Emergency Preparedness Act], λέει ότι μπορεί να μας εμβολιάσουν δια της βίας, Δεν μπορούν να μας επιβάλουν το εμβόλιο δια της βίας όταν υπάρχει μία βιώσιμη θεραπεία για τον Covid-19. Και θέλω να γνωρίζετε ότι οι γιατροί σε όλον τον κόσμο λογοκρίνονται σχετικά με τις επιλογές θεραπείας για τον Covid-19 ή την πρόληψη για τον Covid-19. Διότι εάν υπάρχει πραγματική θεραπεία ή πρόληψη τότε δεν μπορούν να μας επιβάλουν αυτό το εμβόλιο.

Θέλω να το αναφέρω αυτό διότι ποιό είναι το κίνητρό τους που τα κάνουν αυτά; Είναι πράγματι για την υγεία όλων μας; Ως γιατρός, δεν μπορώ να δω πώς αυτό αφορά πραγματικά την υγεία ολόκληρου του κόσμου. Νομίζω ότι υπάρχει άλλο κίνητρο. Άλλη ατζέντα. Και όσο περισσότερο το ψάχνω τόσο περισσότερο αυτό γίνεται προφανές.

Τελειώνω εδώ. Θέλω αυτό το βίντεο να είναι σύντομο και ευκολονόητο ώστε να μπορείτε να το χωνέψετε και να το σκεφτείτε. Θέλετε πραγματικά να μεταβείτε σε Άνθρωπο 2.0; Δε νομίζω ότι έχει σχέση με τις ταινίες φαντασίας που βλέπετε.

Πρέπει να ενωθούμε και πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας, διότι δεν είναι προς το συμφέρον μας να φροντίζουν την υγεία μας άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας. Αλλά ενωμένοι έχουμε δύναμη. Μαζί ενωμένοι η φωνή μας είναι δυνατή.

Γι’ αυτό σας ενθαρρύνω να έχετε κριτική σκέψη, να κάντε την έρευνά σας, να συμμετέχετε σε ομάδες στην περιοχή σας. Πηγαίνετε στο κοινοβούλιό σας και πείτε τους «ΟΧΙ». Όχι σε αυτά τα πειράματα σε ανθρώπους. Όχι στην εισβολή στην ιδιωτική ζωή. Όχι στην λογοκρισία. Είμαστε αυτόβουλες ανθρώπινες ψυχές και πρέπει να ανακτήσουμε τα δικαιώματά μας.»

Νεώτερη ενημέρωση 08-12-2020

Το ξαναβρηκαμε με υπότιτλους από τον Ασκητή




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.