4 Αυγούστου 2020

ΕλληνοΜουσουλμανική περίσωση της θρησκευτικότητας του Μωαμεθανισμού

Του Κώστα Δημ Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)

Η «χριστιανική» Δύση –πλην Ελλάδας – περιορίστηκε στη θέαση –χωρίς έντονη αντίδραση στο ανοσιούργημα μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Αναμενόμενο. Βρίσκεται σε παρακμή. Αρκετές χώρες της, σε προχωρημένη σήψη. «Δος ημίν σήμερον» και «γαία πυρί μιχθήτω». Ταυτόχρονα κάποιοι –υποκριτικά, ανόητα, αντιχριστιανικά και ανίερα –ίσως και να το … χάρηκαν.

Πέρασαν κάπου 7 αιώνες (από το 1204 ) όταν οι Σταυροφόροι τους, επισκέφτηκαν – για φιλικό χριστιανικό εθιμοτυπικό πλιάτσικο - την Βασιλεύουσα. Δυόμιση περίπου αιώνες αργότερα (1453) η Πόλις Εάλω από τον Μωάμεθ τον Πορθητή. Μαζί και η Αγία Σοφία (τότε, όχι τώρα, όπως λέγεται. Τώρα επιχειρήθηκε αντιαισθητικό και αντιθρησκευτικό, μασκάρεμα της). «Χριστιανοί», αρχικά και Μουσουλμάνοι μετέπειτα, ολοκλήρωσαν το … «θεάρεστο» έργο της Άλωσης!.

Μπορεί όλους εμάς τους Έλληνες – το τονίζω προς αντιδιαστολή – Ορθοδόξους, να μας πονάει πολύ, ετούτη η χυδαία, ανίερη, απολίτιστη, αντιδεοντολογική και αντιθρησκευτική αλλοίωση της φυσιογνωμίας, της ιστορικότητας, της θρησκευτικότητας του Ναού. Αλλά δεν φαίνεται – πέραν υποκριτικών αναφορών – να συγκινούνται οι … «Χριστιανοί». Δεν εξανίστανται, δεν επαναστατούν και δεν συμπαρίστανται ενεργά – και όχι φραστικά – στον αγώνα που ο Χριστιανισμός οφείλει άμεσα να ξεκινήσει, εναντίον εκείνων των απολίτιστων /βάρβαρων/κουρσάρων σαλταδόρων οι οποίοι κάνουν, κατά καιρούς, ρεσάλτο στα ιερά και τα όσια μας. 

Είναι αξιολύπητοι όλοι οι … «πολιτισμένοι», «Χριστιανοί» Ορθόδοξοι και μη (Καθολικοί, Προτεστάντες κ. α) που παρακολουθούν, ως να μην τους αφορούν τα τεκταινόμενα.

Αδυνατούν, οι παρηκμασμένοι /σαπισμένοι ταγοί, να αντιληφθούν το τι θα επακολουθήσει /(επ)έρχεται. Το τι τους περιμένει. Αν δεν σταματήσουν –μαζί με τους Έλληνες – τον αχαλιναγώγητο σαλεμένο Σουλτανίσκο, το τίμημα θα είναι βαρύ για όλους. Όχι μόνον για εμάς. Ο Αννίβας Χάνιμπαλ του Ισλαμισμού είναι ante portas της Ευρώπης.

Όσα συμβαίνουν στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι ελληνοτουρκική διένεξη/ υπόθεση. Είναι –μεθοδευμένη παρανοϊκά- εφαρμογή σχεδίου εξισλαμισμού. Επικράτηση και του Μωαμεθανισμού επί του Χριστιανισμού. Όσο ανίκανοι, πυγμαίοι, κοντόφθαλμοι και να είναι –και είναι – οι αξιοδάκρυτοι Δυτικοί ηγετίσκοι οφείλουν να συνέλθουν. Να αφυπνιστούν.

Αυτή η κατάπτυστη εικόνα (μη) αντίδρασης των «Χριστιανών» είναι ασύγγνωστη! Τι άραγε κρύβεται κάτω από τα άμφια του Ιερατείου τους; Τι προσμένουν οι πολιτικές τους ηγεσίες; Μήπως το (επερχόμενο) «σφάξε με Αγά μου ν’αγιάσω;».

Σε αυτό το ανίερο τουρλουμπούκι ανάμιξης τόπων λατρείας διαφορετικών θρησκειών, τη θρησκευτική τιμή του Μουσουλμανισμού (που οι Τούρκοι ευτέλισαν) (περι) έσωσαν σώφρονες Μουσουλμάνοι ηγέτες οι οποίοι απουσίασαν εμφαντικά!.

Ουδείς προσήλθε να (συν) προσκυνήσει μαζί με τους δύο φανατικούς Τούρκους συγκυβερνώντες. Ούτε οι Άραβες. Ούτε ο Λίβυος ηγέτης ή το Κατάρ!!!.

Δεν είναι ιλαροτραγική εξέλιξη, χαστούκι, μπούμεραγκ;

Δεν ηχούν άραγε καμπάνες στα αυτιά της τούρκικης ηγεσίας;

Εκτός και αν οι «φωνές παρανοϊκής προέλευσης» τις καλύπτουν.

ΥΓ Έχει ο καιρός γυρίσματα. Δεν γνωρίζω αν θα πραγματοποιηθεί και πότε το «πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι».

‘Όμως εκεί τα κακαρίσματα και οι βάρβαρες τερατογενέσεις, τα ανοσιουργήματα.

Το Ισλάμ, όταν (καθ)οδηγείται από εγωπαθείς σαλεμένους ηγέτες πάντα πρωτόγονα συμπεριφέρεται.

Γρηγορείτε κ. κ Δυτικοί και Χριστιανοί (;), οι καιροί ου μενετοί.

Το Ισλάμ, που καιρό πολύ καραδοκεί, έρχεται να αλώσει (όχι την Αγία Σοφία που αιώνες πριν αλώθηκε) αλλά ότι απόμεινε από τον πολιτισμό, την πίστη την χριστιανική, την πραγματικότητα την ιστορική, τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, την ίδια μας την ψυχή !!!.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.