10 Αυγούστου 2020

Κανένα λάθος!!!

Γράφει ο ΠαπαΗλίας Υφαντής

Ένα λαϊκό τραγουδάκι, θαρρώ του Μάνου Χατζηδάκη, λέει μεταξύ άλλων: «Μας κέρασαν γλυκό, μας κέρασαν και μέντα, μα για το φονικό δεν είπαμε κουβέντα».

Ποιο είναι το «γλυκό» και ποιο το «φονικό»; «Γλυκό» είναι τα δήθεν κονταροχτυπήματα μεταξύ των πολιτικών μας ληστάρχων και απατεώνων, με τα πλαστικά κοντάρια, που τους έχουν εφοδιάσει οι πάτρωνές τους. Τα φαιδρά, δηλαδή, και ανόητα, που ανταλλάσσουν μεταξύ τους σχετικά με τις οικογενειακές ή προσωπικές τους «πομπές», προκειμένου να μας αποπροσανατολίζουν και αποκοιμίζουν, για να μην βλέπουμε τον τεράστιο λάκκο, που σκάβουν, για να μας ζωντανούς.

Και ποιο το «φονικό» και ο «λάκκος»; Είναι η πατέντα της προδοσίας, που έχουν διαχρονικά εξυφάνει οι μισέλληνες και οι ανθέλληνες αυτοί μεθοδικά, προκειμένου να εξαφανίσουν την πατρίδα μας, το λαό μας και σε τελική ανάλυση ο, τι έχει σχέση με τον μεγάλο διαχρονικό πολιτισμό μας. Τον οποίο υπονομεύουν σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.

Προς το σκοπό αυτό επιστρατεύουν αργυρώνητους ντόπιους εφιάλτες, πολιτικούς, δημοσιογράφους, συγγραφείς που κάνουν το μαύρο άσπρο και σαν τους γερμανοτσολιάδες της Κατοχής, δίκην αρουραίων υποσκάπτουν από παντού τα θεμέλια της πατρίδας μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που πριν από χρόνια έκαψαν τα πολυκαταστήματα του ΜΙΝΙΟΝ, του Κλαουδάτου του Κατράντζος Σπορ, κλπ, για να τα αντικαταταστήσουν με τα δικά τους Λιντλ, κλπ, με τα οποία ρουφούν το αίμα της πατρίδας μας. 

Ούτε επίσης το ότι μας έβαλαν να ξεριζώσουμε τα λιοστάσια μας και τ’ αμπέλια μας και να σταματήσουμε τις καπνοκαλλιέργειες, που ήταν το αποκούμπι της επιβίωσής μας. Ούτε που μετέφεραν κάποια εργοστάσια της πατρίδας μας στη Γερμανία, για να αυξήσουν το δικό τους τον πλούτο και τη δική μας ανεργία, ώστε να πολλαπλασιαστούν δραματικά οι αυτοκτονίες. 

Ούτε που εξαφανίζουν τις εφευρέσεις κάποιων Ελλήνων και συχνά και τους εφευρέτες τους. Ούτε που έθαψαν κάποιες μεγάλες αρχαιολογικές ανακαλύψεις, από φόβο μήπως ενισχυθεί το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων. Ούτε, που φρόντισαν να αφαιρέσουν απ’ την παιδεία μας κάθε ίχνος εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και να διαστρεβλώσουν ο, τι έχει απομείνει, ώστε να ττην καταστήσουν από αφυπνιστικό εγερτήριο, σε αποχαυνωτικό ναρκωτικό. Ούτε που εμφανίστηκαν κάποιοι προφανώς αργυρώνητοι αναθεωρητές της ιστορικής και θρησκευτικής παιδείας του λαού και ιδιαίτερα της μαθητιώσας νεολαίας μας. Ούτε που ο διαβόητος κορονοϊός ξεκίνησε από την οικονομική αντίπαλο των ΗΠΑ Κίνα, για να πλήξει ιδιαίτερα κάποιες χώρες, που φαίνεται να σηκώνουν παντιέρα απέναντι στο καρκίνωμα της παγκοσμιοποίησης. Με βασικότερο στόχο τους το γκρέμισμα του στρεφομένου, εναντίον της Νέας Τάξης Εγκλημάτων, Τραμπ. 

Κι ας έρθουμε στα πρόσφατα ρεσιτάλ προδοσίας, που δόθηκαν σχετικά με τις Πρέσπες και την κυοφορούμενη τώρα σχετικά με το Αιγαίο. Είναι λένε οι Συριζαίοι υπερήφανοι για την προδοσία της Μακεδονίας. Αφού βέβαια έχουν καθιερώσει και τις «παρελάσεις υπερηφανείας» σχετικά με τη νομιμοποίηση πια της ανάλογης με τα Σοδομα και τα Γόμορρα διαστροφικής πολιτικής τους. Με την οποία θέλουν αντικαταστήσουν την ηθική του Ευαγγελίου Και μάλιστα να την επιβάλουν εξ απαλών ονύχων και στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, προκειμένου ν’ ακολουθήσουν τον προσανατολισμό, που χαράσσουν οι μάνατζερ της διαφθοράς. 

Υποβάλλουμε, λοιπόν, στην υπερήφανη μεγαλειότητά τους δύο διακριτικά ερωτήματα: Πρώτον γιατί οι πάτρωνές τους σιωνιστές και ναζιστές φαγώθηκαν να συντελεστεί η προδοσία της Μακεδονίας; Μήπως επειδή ερωτεύτηκαν παράφορα την πατρίδα μας; Ασφαλώς ΟΧΙ. Αφού ποτέ δεν ήθελαν το καλό μας ούτε οι Γερμαναράδες ούτε οι σιωνιστές. Όπως διαχρονικά μαρτυρεί η ιστορία. Γιατί δεν υπάρχει καμιά περίπτωση, κατά την οποία να επέδειξαν απέναντί μας φιλικές διαθέσεις. Σε δολιοφθορές και καταστροφές σε βάρος μας πρωτοστάτησαν και ποτέ σε ευεργεσίες. Είναι τυχαίο νομίζετε το ότι οι πρωθυπουργοί μας των τελευταίων χρόνων σπεύδουν στην Κίρκη του Βερολίνου, για να πάρουν την ευλογία της και να πράξουν τα χείριστα σε βάρος της πατρίδας μας; 

Και το δεύτερο σχετικό ερώτημα: Γιατί ο υπερήφανος για την προδοσία των Πρεσπών Αλέξης, δεν έκαμε δημοψήφισμα προκειμένου να δώσει δημοκρατικό έρεισμα στο κοσμοϊστορικό κατόρθωμά του; Αφού έτσι κι αλλιώς η Κίρκη του Βερολίνου τον δίδαξε να είναι κυνικός και αδίστακτος, ώστε ν’ ανατρέπει, «για το καλό μας», ακόμη και τα δημοψηφίσματα! 

Και σχετικά τώρα με την άλλη κυοφορούμενη στο Αιγαίο προδοσία του Κούλη. Μπορούσαν από χρόνια, σύμφωνα με τους επαΐοντες να είχαν τακτοποιήσει αυτό το θέμα, αλλά δεν το έπραξαν. Και όχι γιατί δήθεν φοβόντουσαν την Τουρκία. Το μορμολύκειο της Τουρκίας το επικαλούνταν για το λαό. Για να τον τρομοκρατούν, ώστε να μην υποπτεύεται την κυοφορούμεη προδοσία τους. Όλα γίνονταν και γίνονται εν συνεννοήσει με τους απέναντι και τους από πάνω, που προωθούν ραγδαία τα ανθελληνικά σχέδιά τους για την φυλετική, πληθυσμιακή θρησκευτική και γενικότερα πολιτισμική μετάλλαξη των Ελλήνων. Ώστε, κι αν ακόμη αυτός ο τόπος συνεχίζει να λέγεται Ελλάδα να μην έχει καμιά σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό και να γίνει κλωτσοσκούφι των προαιώνιων εχθρών μας. 

Που σημαίνει ότι οι δήθεν κυβερνήτες μας δεν έχουν κάνει, όπως συχνά λέγεται απ’ τους ίδιους ή και άλλους κάποια λάθη. Εκτελούν με ακρίβεια τα αλάθητα σχέδια των «αλάθητων» αφεντκών τους. 

Λάθη κατά συρροή τραγικά και ολέθρια κάνουν όσοι, από υπερβάλλουσα βλακεία και ευπιστία ακολουθούν τυφλά και αμετανόητα τους αδίστακτους αυτούς απατεώνες και ληστάρχους. Και τους δίνουν τη δυνατότητα να καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας μας!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.