11 Αυγούστου 2020

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

- Διαβάζοντας κάποιες από τις παρακάτω σκέψεις Πατριώτη μας δυστυχώς δεν γνωρίζω τ’όνομα του, θεώρησα καλόν, να το επιμεληθώ και αφού προσθέσω και τις δικές μου σκέψεις, να το κοινοποιήσω στου Πατριώτες μου.

- Σκοπός του συνοπτικού αυτού Παραινετικού κειμένου είναι, να επισημάνω και εγώ για μία ακόμη φορά, στην Κυβέρνηση, στον Ελληνικό Λαό και στους σοφούς της Πατρίδος μας, που πρέπει να στηριζόμαστε, για να διαιωνίσουμε στούς αιώνες των αιώνων την αγαπημένη μας Πατρίδα.

- Η θέση ενός Έθνους στο παγκόσμιο γίγνεσθαι διαμορφώνεται από τις αρχές και αξίες του ανθρώπινου Δυναμικού που αποτελεί το Έθνος. Έτσι σήμερα, με την ιστορικά και δογματικά καταξιωμένες αρχές, μπορούμε να πούμε για ένα έθνος που θα έχει μέλλον:

. Όταν! ο λαός του έχει πίστη στο Θεό και εμπιστοσύνη στον εαυτόν του…

. Όταν! ο λαός του φορά τα ρούχα που αυτός υφαίνει, τρώει το ψωμί από στάρι που αυτός έχει σπείρει, και πίνει κρασί που τρέχει από το πατητήρι του.

. Όταν! ο Λαός που καταδικάζει την βιαιότητα στην Χώρα του και ποτέ δεν επιτρέπει την δουλεία του τόπου του, με οιανδήποτε μορφή.

. Όταν! ο Λαός του επενδύει στο όνειρο και απαιτεί στον ξύπνιο τον σεβασμό των Άλλων.

. Όταν! ο Λαός του υψώνει την φωνή του στην μάχη για την επιβίωση στην αιωνιότητα και είναι υπερήφανος για τους προγόνους του τα μνημεία και καθετί που είναι και συνθέτει την πατρίδα του.

. Όταν! ο Λαός του έχει Κυβέρνηση, πρότυπο και μπροστάρη σ’ όλα τα μέτωπα, έχει πραγματικούς φιλοσόφους και όχι ταχυδακτυλουργούς και έχει τεχνίτες και όχι μιμητές και μπαλωματάρηδες. 

. Όταν! ο Λαός υποδέχεται τον νέο Κυβερνήτη του με σαλπίσματα γιορτής και τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια.

. Όταν! οι Σοφοί του Έθνους δεν είναι βουβοί και τα παλικάρια του είναι έξω από την κούνια.

. Όταν! ο Ελληνικός Λαός έχει εξασφαλίσει την δυνατότητα μόνος του, δια των Ενόπλων Δυνάμεων του, την υπεράσπιση της ιερής Πατρίδος του.

. Όταν! τέλος τα πολιτικά κόμματα της Δημοκρατίας πέρα από τις ιδεολογικές διαφορές θεωρούν τον εαυτόν τους ότι ανήκουν όλοι μαζί, απόλυτα στο αυτό έθνος.

ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.

Επιμέλεια
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αν/στγος ε.α.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.