23 Αυγούστου 2020

Τεράστιο το δίκτυο των Τούρκων κατασκόπων στην Ελλάδα!

Νέα μυστικά έγγραφα έρχονται στο φως τα οποία επιβεβαιώνουν (εκ νέου) την εκτεταμένη παράνομη συλλογή πληροφοριών και παρεμβατικών κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα από την τουρκική ΜΙΤ (Εθνικός Οργανισμός Πληροφοριών, Milli İstihbarat Teşkilatı), καθώς και την τουρκική πρεσβεία και τα προξενεία της. Αποκαλύπτεται επίσης και ο ρόλος ανθρώπων της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, οι οποίοι λειτουργούν για λογαριασμό της ΜΙΤ. 

Τα έγγραφα που αποκαλύπτει ο «κακός βραχνάς» του Ταγίπ Ερντογάν, Nordic Monitor και ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ξεγυμνώνουν το ότι οι εχθρικές πράξεις εκπροσώπων της τουρκικής κυβέρνησης στην επικράτεια μιας συμμαχικής χώρας του ΝΑΤΟ, συνεχίζουν αμείωτες, καθώς η απειλή της αδιάκοπης επιδίωξης του Ταγίπ Ερντογάν να κυνηγά τους επικριτές του στο εξωτερικό, αμφισβητεί την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας.

Σε ένα από τα έγγραφα, από την 26η Μαρτίου 2019, απαριθμούνται 568 άτομα που εντοπίστηκαν στην Ελλάδα από τους Τούρκους της ΜΙΤ και φέρεται να είχαν σχέση με το κίνημα του Φετουλάχ Γκουλέν, γι’ αυτό και διέφυγαν από την Τουρκία.

Σε ένα άλλο σχετικό μυστικό έγγραφο, ο Ερντογάν Καρτάλ, αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος αντιτρομοκρατίας στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας στην Άγκυρα, στις 5 Νοεμβρίου 2019 ενημέρωσε για μια άλλη έκθεση πληροφοριών που συλλέχθηκε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά όχι από τη MIT, αλλά από τις τουρκικές διπλωματικές αποστολές. Η τρισέλιδη έκθεση, που απαριθμούσε 47 Τούρκους υπηκόους που κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης στην Τουρκία, υποβλήθηκε στην έδρα του Υπουργείου Εξωτερικών από την τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα και στη συνέχεια διαβιβάστηκε στην Αστυνομία, τη MIT και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το δεύτερο αυτό έγγραφο αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση χρησιμοποιεί διπλωμάτες και προξενικούς υπαλλήλους που εργάζονται στην Ελλάδα ως μυστικούς πράκτορες, για να κατασκοπεύουν και να συλλέγουν πληροφορίες στο κράτος που τους φιλοξενεί.

Η Ελλάδα λόγω των συνόρων της με την Τουρκία, έχει χρησιμοποιηθεί ως σημαντικός προορισμός για τους επικριτές και τους αντιπάλους του καθεστώτος Ερντογάν, συμπεριλαμβανομένων των Γκουλενιστών, για να ξεφύγουν από την οργή του. 

Οι τουρκικές υπηρεσίες αντικατασκοπείας, που ήδη τρέχουν επιχειρήσεις για τη συλλογή πληροφοριών χρησιμοποιώντας άτομα που προέρχονται από τις μειονοτικές μουσουλμανικές ομάδες στην Ελλάδα, προφανώς έχουν εντείνει τις δραστηριότητές τους στο γειτονικό μέλος του ΝΑΤΟ.

Τα μυστικά έγγραφα δείχνουν ότι η Τουρκία παρακολουθεί τους επικριτές της ακόμη και αφού καταφέρουν να περάσουν στην Ελλάδα και να ζητήσουν άσυλο βάσει των διεθνών συμβάσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

πηγή: www.newsbreak.gr



Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Ακούστε φίλοι μου. Το θέμα των δεκάδων Τούρκων κατασκόπων πεμπτοφαλαγγιτών στην Ελλάδα, έχει και σοβαρότερες επιπτώσεις. Ένα συμβολικό παράδειγμα...

Στην Κύπρο οι Τουρκοκύπριοι εξτρεμιστές *εξοπλίζοντο κρυφά από Τουρκία από το 1955...Το 63 όταν στασίασαν, οι Κύπριοι ήδη με βάση τις επαίσχυντες συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου παρέδωσαν και τα όπλα της ΕΟΚΑ από το 59 ...τα οποία υπογείως οι δόλιοι Άγγλοι τα παραχώρησαν στους Τούρκους...Πολλά όπλα με χαραγμένη την λέξη ΕΟΚΑ βρέθηκαν σε κατειλημμένα τουρκικά φυλάκια... Και κατά την ανταρσία με δίκαννα και χειροποίητα όπλα τους αντιμετωπίσαμε και βεβαίως τους κατατροπώσαμε παρά την υπεροπλία τους, αλλά η εγκληματική μας αφέλεια στοίχισε εκατοντάδες νεκρούς δολοφονημένους Κυπρίους...
Αναφέρω τα πιο πάνω διότι εν υπνώσει βρίσκονται οι ταγοί μας για τις ενέργειες της Τουρκίας στις περιοχές των τουρκικών μειονοτήτων στην Θράκη και αλλού....
Ήδη μερικά αποκαλυπτικά άρθρα κάνουν την εμφάνιση τους και κάνουν λόγο για εξοπλισμό της τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα....Αλήθεια ή ψέμματα...όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.... Και στην Κύπρο...όταν υπήρχαν φήμες για εξοπλισμούς των ΤΚ εξτρεμιστών...δεν τις πιστεύαμε ...μέχρι που τις βρήκαμε μπροστά μας και ήταν ολέθριες....

*Από τα τέλη του Αυγούστου του 1958 άρχισε πλέον τακτικά δυο φορές την εβδομάδα να μεταφέρεται λαθραία οπλισμός στην Κύπρο από Τουρκία για την ΤΚ τρομοκρατική ΤΜΤ. Ο οπλισμός φορτωνόταν στο Ανεμούρι και εκφορτωνόταν στα Κόκκινα. Η αποστολή γινόταν με την ομάδα Ari (Μέλισσα). Την ομάδα αυτή αποτελούσαν οι Βεχμπή Μαχμούτ, Ασάφ Ελμάς και Ριντβάν. Από τα Κόκκινα γινόταν διανομή στους ΤΚ θύλακες...μέχρι ακόμη και μετά την ανακήρυξη της Κύπρου σε Δημοκρατίας και μέχρι το 63 αλλά και μετέπειτα.... και εμείς στον ύπνο του δικαίου.....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.