27 Αυγούστου 2020

Πλησιάζουμε ραγδαία τους 100ο Κελσίου… (Α΄μέρος)

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

1.“Πρέσπες-Αιγαίο”: παρόμοιες οι μέθοδοι χειραγώγησης των Ελλήνων. 

1α. Ψυχότροπες μέθοδοι χειραγώγησης του ελληνικού λαού προς καταστολή των αντιδράσεων του. 

Για τη νέα μεγάλου διαμετρήματος προδοσία που μας ετοιμάζει το πολιτικο/οικονομικό κατεστημένο της χώρας, ακολουθούνται οι ίδιες μέθοδοι (ή τακτικές) χειραγωγούμενης καταστολής “μαζών”, που εφαρμόστηκαν με μεγάλη επιτυχία στην “παραφωνία” των Πρεσπών, αλλά σημαντικά επαυξημένες. 

Τότε μας είπαν αρχικά ότι το μόνο αντικείμενο διαπραγμάτευσης είναι το να βρεθεί ένα κοινά αποδεκτό όνομα για τη γειτονική κρατική κουτσουλιά/patchwork. Τώρα μας έλεγαν αρχικά ότι το μόνο θέμα διαλόγου με τους Τούρκους είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας. (μέθοδος: «συγκάλυψη του πραγματικού στόχου») 

Στην πορεία προς τις Πρέσπες αποδείχτηκε ότι διεξάγονταν μυστικές διαπραγματεύσεις “εφ’ όλης της ύλης” και τις δημοσιοποιούσαν βαθμιαία (μέθοδος: «Μιθριδατισμός»). 

Μέχρις ότου, παραμονές της υπογραφής της, μας εμφάνισαν ολόκληρη μια κατάπτυστα προδοτική συμφωνία. Το πιστεύει λοιπόν κανείς ότι θα είναι μόνον η υφαλοκρηπίδα το θέμα της διαπραγμάτευσης; 

Ήρθε ήδη η διάψευση: ανακοινώθηκε ότι θα αρχίσουν συνομιλίες με τους Τούρκους από μηδενική βάση! Αφού πρώτα ο πρωθυπουργός μας είπε ότι το θέμα διαλόγου θα είναι οι θαλάσσιες ζώνες. Προσέξτε πόσο αριστοτεχνικά χρησιμοποι0ύν την κατασταλτική μέθοδο χειραγώγησης, επονομαζόμενη “Μιθριδατισμός” και ταυτόσημη με τη “μέθοδο του βατράχου”. 

Κάποιο βάτραχο τον έβραζαν σιγά-σιγά, τόσο που συνήθισε το ζεστό νερό… αλλά όταν κατάλαβε ότι “τού την έφεραν” και τον βράζουν, ήταν αργά για να πηδήξει έξω από την κατσαρόλα. Βάλτε στη θέση του βατράχου τον ελληνικό λαό και θα δείτε πώς θα “τού τη φέρουν” ξαφνικά, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ενώ η πορεία προς το τέρμα είχε βάδισμα χελώνας. Κράτησε χρόνια, όπως και η “διαφορά” μας με τους Σκοπιανούς. 

Η τωρινή επικοινωνιακή τακτική στα ελληνοτουρκικά έχει δύο ισχυρά πλεονεκτήματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη έναντι της τακτικής “ Πρεσπών”, τα οποία όμως είναι πολύ αρνητικά για το λαό, επειδή επιτείνουν τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό του από το κυρίαρχο εθνικό θέμα, συνεπώς επιφέρουν την καταστολή κάθε αντίδρασης του. Η μέθοδος αποπροσανατολισμού της προσοχής, είναι γνωστότατη και χρησιμοποιείται ευρέως, πάντα για λόγους ψυχότροπης καταστολής. 

Το πρώτο είναι ότι εμπλέκονται οι Ε.Δ. Και η κυβέρνηση τις “χρησιμοποιεί” άριστα για να εφησυχάζει, αλλά και να προκαλεί σύγχυση τον ελληνικό λαό. Απλώνεται π.χ. το Ε.Ν. για επικοινωνιακό θεαθήναι στο Αιγαίο, χωρίς εντολή για κάποια σοβαρή δράση. (Δεν ξέρω πώς “τους ξέφυγε” το ΛΗΜΝΟΣ – χίλια μπράβο στον κυβερνήτη!- και έδωσε ένα συντριπτικό “χαστούκι” στην πιο σύγχρονη τουρκική φρεγάτα). 

Σημειώσατε λοιπόν: οι ΕΔ χρησιμοποιούνται ώστε να φαίνεται ότι η κυβέρνηση θα τις χρησιμοποιήσει για προάσπιση της κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων μας και ταυτόχρονα δεν το πράττει. Στέλνει ένα αντιφατικό μήνυμα/σήμα στο νου του Έλληνα και τον “καθηλώνει”, όπως καθηλώνεται ο οδοιπόρος μπρος σε μια άγνωστη γι’ αυτόν διασταύρωση που δε φέρει οδοδείκτες. 

Το δεύτερο αρνητικό για το λαό πλεονέκτημα της κυβέρνησης, που δεν υπήρχε “επί Πρεσπών”, είναι διπλό: ο κορωνοϊός και η προεδρία της Γερμανίας. 

Οι νεοταξικές, σκοτεινές “ελίτ”, σε Γερμανία και ΗΠΑ δεν αφήνουν στην τύχη το παραμικρό, πόσο μάλλον τα μέγιστα, όπως το τωρινό γεωπολιτικό παιχνίδι “αρπαγής” σε Αιγαίο και Ν.Α. Μεσόγειο. Ο κορωνοϊός, εφελκυστής όλης της προσοχής του ελληνικού λαού, τα κατασταλτικά των ψυχοσωματικών δυνάμεων αλλά και απαγόρευσης συναθροίσεων μέτρα προστασίας που επιβάλλονται και η προεδρία Γερμανίας, που προβάλλει το πρόσχημα ότι θέλει “ειρήνη” κατά την προεδρία της, πρόσχημα που δεν μπορεί στο ελάχιστο να κρύψει τον οξύτατο ανθελληνισμό τού “βρείτε τα”, είναι ο πλέον κατάλληλος συνδυασμός για να διαλύσουν, χωρίς ν’ ακουστεί “κιχ” από το λαό, την Ελλάδα ακριβώς τώρα! 

1β. Μια πιο προσεκτική ματιά στη “μέθοδο των δύο ταμπλό”. 

Όσο διάστημα διαρκεί το “σιγά-προσεκτικά-βαθμιαία” (μέθοδος του βατράχου) η κυβέρνηση Μητσοτάκη χειρίζεται εξ ίσου άριστα τη μέθοδο τού “παίζω σε δύο ταμπλό”. 

Εξηγήσαμε ήδη πώς παίζει σε δύο ταμπλό ο Μητσοτάκης με τις Ε.Δ. Το ίδιο παίζει σε δύο ταμπλό σε όλα τα θέματα που αφορούν τα ελληνοτουρκικά. Ας δούμε πώς χειρίζεται την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδος (έδαφος,εναέριος χώρος, χωρικά ύδατα=έδαφος και αυτά, κάθετα δε υπεράνω αυτών εκτείνεται εθνικός εναέριος χώρος) και πώς τα κυριαρχικά της δικαιώματα (υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ). 

Στο “εικονικό ταμπλό” θέτει με αυστηρότητα(!) κόκκινες γραμμές, που αφορούν την Εθνική κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Διακηρύσσει εμφατικά ότι δε θα επιτρέψει στους Τούρκους να τις παραβιάσουν. 

Και στο άλλο, “το πραγματικό ταμπλό”, όταν οι Τούρκοι διαλύουν κάθε κόκκινη γραμμή, σαλπίζει υποχώρηση και προς «νομιμοφάνεια” της υποχώρησης εξαπολύει ένα ψέμα, τόσο χοντροκομμένο, που ούτε οι Παπούα δε θα το πίστευαν. 

Στο ένα ταμπλό κάνει οριοθετήσεις ΑΟΖ με γειτονικές χώρες, (Ιταλία , Αίγυπτο , τώρα αναγγέλλει και Κύπρο) και στο άλλο, φροντίζει να γίνονται έτσι ώστε να κατοχυρώνουν τις διεκδικήσεις των Τούρκων. Απίστευτο και όμως αληθινό! 

Αυτή η “Ιανοπρόσωπη” τακτική κατασταλτικής χειραγώγησης “μαζών” έχει ως αποτέλεσμα ο Έλληνας πολίτης να σκέφτεται: (το τονίζω, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, γιατί όποιον κατάφεραν να τον μεταβάλουν σε “μαζάνθρωπο” ούτε καν σκέφτεται) “καλά πάμε… η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να προασπίσει το κυρίαρχο Εθνικό μας θέμα, ας έχουμε εμπιστοσύνη και ας περιμένουμε. Αν παρεκκλίνει θα αντιδράσουμε”! 

Και το δυστύχημα είναι ότι πολλοί αναλυτές αθέλητα και ασφαλώς αρκετοί ηθελημένα, επαινούν την κυβέρνηση για “τις επιτυχημένες κινήσεις της” προς προάσπιση των δικαιωμάτων της χώρας. Αυτό θα πει σύγχρονη “τεχνολογία” ψυχονοητικής (ψυχότροπης) χειραγώγησης: να πουλάνε ύπουλα την πατρίδα σου και να μην το παίρνεις είδηση! 

Ή, το παίρνεις μεν είδηση όντας “ειδήμων”, αλλά μετέχεις κι εσύ στην πώληση με ανταλλάγματα “δεκάρας”. Μαζάνθρωπος ο ίδιος και άπατρις! Άρα χωρίς δικό σου τόπο να σταθείς επάνω σε αυτή τη γη για να ασκείς την ελευθερία σου, δηλαδή να διαμορφώνεις τη ζωή σου κατά την κοινή βούληση και ρίζα με τους ομοίους σου. Ες αεί δούλος των αποφάσεων των άλλων, των επικυρίαρχων, με μοναδικό στόχο ζωής: “τα βασικά ένστικτα, εν αφθονία ικανοποίησης”. Βλέπουν αυτοί οι “ειδήμονες” το τυράκι, αλλά δε βλέπουν τη φάκα. Εκτός κι αν ανήκουν εκ προοιμίου στις σκοτεινές ελίτ.

Αλλά και όσοι δια άρθρων και λόγων αντιδρούν, οι περισσότεροι το επιτελούν τόσο υποτονικά και τόσο “μοιρολατρικά” που θλίβομαι όταν τους ακούω/διαβάζω. Ωσάν η επικείμενη προδοσία, να είναι κάτι το ήδη “τετελεσμένο!” Ακόμα και γνωστό δημοσιογράφο, που παρ’ ολίγον να πέσει νεκρός, άκουσα να λέει: “Ολα είναι συμφωνημένα από καιρό. Την έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα”. Εσύ, δημοσιογράφε, που παραδέχεσαι ότι σε έσωσε ένας Άγιος, την Ελλάδα δεν πιστεύεις ότι μπορεί “να τη σώσει” ο Θεός και ο λαός της; 

Όμως, ακόμα και στους καλοπροαίρετους αναλυτές κυριαρχούν δύο τάσεις. Η πρώτη θεωρεί ότι ένας πόλεμος με τους Τούρκους θα επιφέρει «χάος» (ήδη μπήκε η λέξη αυτή στον τουρκικό λόγο απειλών!) και ουδόλως θα λύσει τις διαφορές μας. Η άλλη τάση θεωρεί ότι αν δεν υπερασπίσουμε ΤΩΡΑ ακόμα και ενόπλως, αφού βέβαια εξαντλήσουμε όλα τα άλλα μέσα (Π. Ηφαιστος), την Εθνική μας κυριαρχία, εκμηδενιζόμαστε γεωπολιτικά και από χώρα μεταβαλλόμαστε σε χώρο του τύπου “μπάτε σκύλοι αλέστε και… πάρτε ό,τι γουστάρετε”. Κύριος εκπρόσωπος της τάσης αυτής και με ξεκάθαρο λόγο είναι ο κ. Κ. Γρίβας. 

Συντάσσομαι απολύτως με τη θέση των κ.κ. Γρίβα και Ήφαιστου (ασφαλώς και άλλων!) και επισημαίνω ότι το χάος ήδη έχει εισχωρήσει ποικιλοτρόπως σε Αιγαίο και ΝΑ Μεσόγειο και, αν δεν ανακοπεί με κάθε πρόσφορο τρόπο, θα βαίνει αυξανόμενο έως τελικής και ολοκληρωτικής πτώσεως της Ελλάδος! 

Η Τουρκία ασκεί σοβαρότατο υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδος και βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση γιατί μπορεί και ροκανίζει συνεχώς την εθνική μας κυριαρχία ενώ η Ελλάδα έχει μια κάποια δυσκολία να αντιδράσει ενόπλως , γιατί θα κατηγορηθεί από τους ισχυρούς παίχτες ως “κακό και άτακτο παιδί” και θα την “καθίσουν κάτω”. Εδώ η απάντηση είναι μία: πολύπλευρη και ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική! Δεν είμαστε, οι αληθινοί ΕΛΛΗΝΕΣ, υποχείρια κανενός, ούτε των υποτιθέμενων προστατών μας. 

Για να έχουμε όμως πολύπλευρη και ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική πρέπει να φέρουμε στην εξουσία ΕΛΛΗΝΕΣ, έξω από κόμματα, που έχουν το πολιτικό ανάστημα (και όχι ατάλαντους και σπιθαμιαίους γόνους πολιτικών “τζακιών” ή νεροκουβαλητές του συστήματος σε ανώτατα Δικαστήρια…. ως εδώ και μη παρέκει, αν θέλουμε να ζήσει η πατρίδα μας!) να υπερασπιστούν με έγκυρο και επιθετικό λόγο την κυριαρχία και τα δικαιώματα της Ελλάδος. 

1γ. Σύντομο συμπέρασμα 

Διαπιστώσαμε αδιαμφισβήτητα ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη χειρίζεται με “εντεταλμένη μαεστρία” τα δυο επικοινωνιακά ταμπλό. Στο ταμπλό της επικοινωνιακής χειραγώγησης , το εικονικό, καυχιέται ότι είναι έτοιμη να απαντήσει σε κάθε πρόκληση των Τούρκων. 

Και στο άλλο, το πραγματικό, προωθεί “με χίλια”, αλλά έντεχνα και ύπουλα, τις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους. Με απώτερο στόχο τη Χάγη, ή κατάπτυστη διμερή συμφωνία, προς μοιρασιά εδαφικής, θαλάσσιας και εναέριας κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας με το μεγαλύτερο αρπακτικό δίδυμο του πλανήτη: Γερμανίας – Τουρκίας, υπό τις ευλογίες των ΗΠΑ.

2. Πλησιάζουμε ραγδαία τους 100ο Κελσίου! 

Αντίδραση ΤΩΡΑ, πριν “βράσουμε στο ζουμί μας”. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα δημοσιοποιήσει στην τραγική, κατάπτυστη ολοκληρία της τη «λύση” που προκρίθηκε από τη νεοταξική «κλίκα» στα ελληνοτουρκικά (άρχισαν ήδη τα “ψιθυρίσματα” στο λάου-λάου, για γκριζάρισμα περιοχής του Αιγαίου, που περιλαμβάνει 18 ελληνικά νησιά!!) όταν θεωρήσει ότι ο λαός έφθασε στο θερμικό σημείο όπου μπορεί να αρχίσει ο βρασμός του. Και πώς αναγνωρίζει το σημείο αυτό; Η διαδικασία αναγνώρισης εκτίθεται παρακάτω: 

Μίλησαν για διάλογο προς οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας. Ο ελληνικός λαός δεν αντέδρασε. Και καλώς έπραξε ως εκεί, αλλά είχε ήδη εισέλθει στη ζωή του η πονηρή λεξούλα “διάλογος” και άρχισε να τη συνηθίζει. 

Μετά, έκαναν άλμα! Του εισήγαγαν τη Χάγη για να “χάσουμε Καστελλόριζο, αλλά να κερδίσουμε Ρόδο”! Ο ελληνικός λαός δεν αντέδρασε. 

Ύστερα του είπαν να πάμε στη Χάγη για τις θαλάσσιες ζώνες (η από 5/8/ 2020 δημόσια τοποθέτηση του πρωθυπουργού στα Ελληνοτουρκικά), που δεν είναι απλώς κυριαρχικό δικαίωμα όπως η ΑΟΖ, αλλά είναι, δυνητικά, ελληνικό έδαφος, δηλαδή ελληνική εθνική κυριαρχία. 

Και το Δίκαιο της θάλασσας τις προβλέπει ως 12 μίλια από την ακτή ή, ακόμα καλύτερα από την ευθεία που ενώνει τις δαντέλες της ακτής και την ευθυγραμμίζει (γραμμή βάσης). Κατ’ ουσίαν η Τουρκία με το “casus belli” αν επεκτείνουμε τις θαλάσσιες ζώνες στα 12 μίλια, περιορίζει και απομειώνει το ελληνικό έδαφος. Ο ελληνικός λαός δεν αντέδρασε. 

Ύστερα του είπαν ότι θα αρχίσουμε διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους από μηδενική βάση. Αυτό σημαίνει με όλες τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις πάνω στο τραπέζι. Ο ελληνικός λαός δεν αντέδρασε. 

Του είπαν ότι οι Ε.Δ. μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα ώστε να μην παραβιαστούν οι “κόκκινες γραμμές” της κυριαρχίας μας. Κι όταν οι Τούρκοι ποδοπάτησαν τις κόκκινες γραμμές που είχε θέσει η κυβέρνησης Μητσοτάκη, αυτή ήταν άφωνη, ανύπαρκτη, άπρακτη και ψευδολόγος. Και ο ελληνικός λαός δεν αντέδρασε. 

Πλήρης αφωνία του ελληνικού λαού. Απολαμβάνει τα μπάνια και την “προστασία” που του παρέχουν οι καρναβαλο/μάσκες του! 

Ε, λοιπόν, έχει φτάσει στο σημείο των 100ο Κελσίου, του βρασμού του. Το έσχατο. Το μη περαιτέρω. Το θανάσιμο! 

Τώρα όλα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα, σχεδόν αστραπιαία, όπως ακριβώς συμβαίνει στο βρασμό. Οι “μπουρμπουλήθ/άνθρωποι” θα κινηθούν πολύ γρήγορα. Τάχιστα προπαρασκευαστικός διάλογος, τάχιστα επίσημες διαπραγματεύσεις . Θα θέσουν οι Τούρκοι δέκα απαιτήσεις, από τις οποίες οι τρεις θα είναι εντελώς απαράδεκτες. Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δυο-τρεις για τα μάτια. 

Από τις δέκα απαιτήσεις των Τούρκων, θα δεχτεί πχ τις επτά και θα απορρίψει τις τρεις, αυτές που θα έχουν μπει εντελώς για ξεκάρφωμα, ήτοι για άλλοθι της κυβέρνησης, η οποία θα προβάλει ως μεγάλη επιτυχία ότι απέρριψε τις “σκληρές” απαιτήσεις των Τούρκων. Αυτοί θα δεχτούν μια-δυο από τις δικές μας. 

Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα υπογράψει φαρδιά-πλατιά το συνυποσχετικό ή τη διμερή συμφωνία. “Αμοιβαία επωφελής η συμφωνία: όπως Πρέσπες, έτσι και Αιγαίο!” 

Για να πάμε (ποιοι να πάμε; ο ελληνικός λαός;) για να υποβάλει στη Χάγη η κυβέρνηση Μητσοτάκη το συνυποσχετικό, ή να εγκριθεί η διμερής συμφωνία, θα απαιτηθούν 180 υπογραφές “προθύμων”, σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ2 του Συντάγματος, εκτός αν η Σακελλαροπούλου το καταξεσκίσει τελείως, αλλά τότε και αυτή δε θα αποφύγει τη “μοίρα” των 180. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν οι 180. Αλλά δε θα μπορέσουν να αποφύγουν την κατηγορία για Εσχάτη Προδοσία , γιατί το άνω άρθρο 28 παρ2 προβλέπει τέτοιου είδους “παραχωρήσεις” μόνον για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον! Εκτός αν χαρακτηρίσουν ως εθνικό συμφέρον το “μη-πόλεμο”, προσφέροντας σε αντάλλαγμα έδαφος και κυριαρχικά δικαιώματα. Όλα να τα περιμένεις από δούλους ως το κόκκαλο. Αλλά το λογικό αυτό σχήμα είναι οξύμωρο και δε στέκεται ούτε Συνταγματικά, ούτε από καμιά άλλη γωνία όρασης. 

Φοβάμαι όμως ότι, επειδή καμία κυβέρνηση «μας» δεν έχει ανακηρύξει ΑΟΖ και χωρικά ύδατα στα 12 μίλια, δεν έχουμε ούτε κυριαρχία πέραν των βεβαιωμένων 6 μιλίων , ούτε κυριαρχικά δικαιώματα επί μη ανακηρυγμένης ΑΟΖ. Και όλο του ύπουλο παιχνίδι να λάβει χώρα εκεί επάνω , σε κυριαρχία και δικαιώματα μη διακηρυγμένα. Τότε δεν μπορεί να σταθεί κατηγορία εσχάτης προδοσίας παρά μόνον, ίσως, για ζώντες πρωθυπουργούς που δε φρόντισαν να «ασφαλίσουν» τα δικαιώματα της Ελλάδος. Αυτό έχω την εντύπωση ότι μπορεί να γίνει και τώρα, εκ προοιμίου, ώστε να ανακοπεί η προδοσία.

Μια εναλλακτική εξέλιξη είναι να προκηρύξει ο Μητσοτάκης εκλογές πριν την υπογραφή τού συνυποσχετικού ή της συμφωνίας, ώστε η “δουλειά” να γίνει μαζί με ΣΥΡΙΖΑ ή μαζί με ΣΥΡΙΖΑ/ΚΙΝΑΛ, μετά τις εκλογές. Και η κυβέρνηση συνεργασίας να διαμοιράσει εδάφη και κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού στους Γερμανότουρκους. 

Το ότι μόνοι τους ανακοίνωσαν τις προδοσίες τους (Δένδιας: κρατήσαμε μόνο το 45% της ΑΟΖ μας!) δηλώνει και φανερώνει εντελώς ξεκάθαρα πια ότι τα «σοκ» προς τους Έλληνες μεγαλώνουν σε αριθμό και ένταση, ώστε να «μας βαδίζουν» ολοταχώς προς τους 100ο Κελσίου.

Μου έρχεται να ουρλιάξω τον επιτυχημένο τίτλο ενός ιστολόγιου: 
“ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!” 

3. Ένα ακραίο σενάριο. 

Θα εκθέσω εδώ ένα ακραίο σενάριο, που εύχομαι να μη συμβεί, αλλά είναι πιθανότατο, αν ο ελληνικός λαός σθεναρά αντιδράσει, έστω την ύστατη ώρα. Αν το καημένο το βατραχάκι ξυπνήσει και πει: “Α, όλα κι όλα, αυτό είναι μεγάλη προδοσία πρέπει να αντιδράσω!” τότε η βίαιη καταστολή “επί Πρεσπών” θα είναι παιδική χαρά μπρος σε αυτήν με την οποία θα “αντιμετωπιστεί” τώρα η αντίδραση του. 

Η κυβέρνηση, για να μη φαίνεται ότι καταστέλλει με ακραία βία η ίδια, θα αφήσει να ενεργοποιηθούν οι τζιχαντιστές που διαβιούν στην Ελλάδα είτε σε hot-spots είτε εκτός. (Σκότωσαν τους φρουρούς και διέφυγαν θα μας πούν!) Οπότε τα κεφάλια του ελληνικού λαού όλα “κάτω και μέσα”, γιατί δεν έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα ώστε “να μείνουν στη θέση τους”, όταν έρθουν αντιμέτωπα με τζιχαντιστές. 

Είναι εντελώς εκτός λογικής να πιστέψει κάποιος ότι, ανάμεσα στα εκατομμύρια “προσφύγων” που έχουν στείλει εδώ Γερμανία-Τουρκία, δε μας έχουν αποστείλει και τζιχαντιστές (εις γνώση άραγε ΕΥΠ και πρωθυπουργού;) για την “κρίσιμη ώρα”. Ακόμα έγραφα αυτά, όταν σκόνταψα πάνω σε αυτό (εδώ) το άρθρο! 

Όλοι τους έχουν προγραμματιστεί να στηρίξουν αυτό που θα έχει επιτύχει η ομόθρησκη τους χώρα σε βάρος της Ελλάδος. Με βαρύ οπλισμό θα τους προμηθεύσει η ΜΙΤ, ή και το “γνωστό” παρακράτος , στο άψε-σβήσε. Άρα “μαχαίρι” στους εναντιούμενους. Γιατί έτσι θέλουν και έτσι έχουν διαταχθεί! 

4. Τι τύπο Δημοκρατίας έχουμε; Πώς λέγεται, άραγε, αυτός ο τύπος; 

4α. Η ελληνική “δημοκρατία”, ο διαβόητος κορωνοϊός και η “μασκοφορία” στα παιδιά. 

Έχουμε έναν τύπο δημοκρατίας που λειτουργεί άψογα, αρκεί να στέκεται σούζα ο πολίτης και να υπακούει σε διαταγές. Και μάλιστα πρόσφατα με “μπουκωμένη” την ελεύθερη αναπνοή του και εισπνέοντας “τα καυσαέρια” της εκπνοής του! 

Εξαιρετικά ζημιογόνα η “μασκοφορία” για την αισιόδοξη διάθεση και την ευεξία μας για ό,τι δηλαδή κρατάει δυνατό το ανοσιοποιητικό μας σύστημα. Αν δε επιβάλουν μάσκα και στα παιδιά, θα είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και δη των παιδιών. (Όλος ο “χειρισμός του ιού” είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!) 

Ποιο παιδί του Δημοτικού-Γυμνασίου, θα κρατάει τη μάσκα στη θέση της, χωρίς να την αγγίζει, να την μετακινεί πάνω-κάτω ή πιο έξω (για να μη “σκάει”!) και μετά δε θα πιάνει το στόμα, τα μάτια, ή τη μύτη του; Εμπαιγμός των πολιτών-γονέων στη νιοστή δύναμη! 

Είναι χίλιες φορές προτιμότερο να τα θερμομετρούν οι γονείς πριν τα στείλουν στο σχολείο. Και πριν μπουν στο σπίτι (απ)αλλαγή ενδυμάτων και κατευθείαν στο ντους. 

Και είναι κωμικοτραγικό δεδομένο ότι το 90% των μασκών δεν προστατεύουν από την Covid-19, επειδή συνήθως τα κενά τη ύφανσης είναι πολύ μεγαλύτερα από τον ιό που, όταν επικαθήσει εξωτερικά σε τέτοια μάσκα, τα διαπερνάει και εισχωρεί στο αναπνευστικό. 

Επειδή σωστή ιατρική σημαίνει “προλαμβάνειν και όχι θεραπεύειν”, θα έπρεπε, ως όφειλαν εκ του όρκου τους, όλοι οι “ειδικοί γιατροί” να ενημέρωναν εξ αρχής και σε βάθος πώς ισχυροποιείται το ανοσιοποιητικό σύστημα. Καθαρός αέρας (προς θεού, όχι τα καυσαέρια της εκπνοής!) λελογισμένη άσκηση, σωστή διατροφή και ύπνος, συμπληρώματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, κυρίως βιταμίνης C και ακολούθως D -ήλιος!! 

Αν κάποιος “άσχετος” πει: “μα παίρνω καθαρό αέρα από τα πλάγια της μάσκας και τα κενά του υφάσματος”, ας του απαντήσουμε “μα ακριβώς έτσι, αν ο ιός υπάρχει κοντά σου, τον λαμβάνεις “πεσκέσι” από τα πλάγια της μάσκας και τα κενά του “ακατάλληλου υφάσματος”! 

Ουδέποτε μας ενημέρωσαν τι είδους μάσκες προστατεύουν πλήρως ή έστω ικανοποιητικά, για τις περιπτώσεις που υπάρχει πραγματική ανάγκη να φορεθεί μάσκα -και αυτές είναι ελάχιστες. Ακούσατε ποτέ τον κ. Τσιόδρα, ή κάποιον άλλο λοιμωξιολόγο “των καναλιών” και «των επιχορηγήσεων», να σας μιλάει αναλυτικά για όλα αυτά; 

Αντ’ αυτού “χρυσοπληρωμένα” σποτάκια εξαγοράς των μμε για να “μένουμε σπίτι” -εγκλεισμός που θα μας στοιχίσει χιλιάδες άνεργους γονείς και ακόμα περισσότερα πεινασμένα -και αγέννητα, λόγω φτώχειας- παιδιά. Και…. μάσκες, μάσκες, μάσκες και πάλι μάσκες…. Όμως, θέλει άραγε το καθεστώς την ουσιαστική προστασία της υγείας μας ή άλλα παιχνίδια παίζονται; Την απάντηση μπορεί να τη δώσει κάθε νοήμων άνθρωπος. Αυτά ως παρένθεση, αλλά που συνδέεται άμεσα με τις μεθόδους ψυχότροπης χειραγώγησης.

 συνεχίζεται στο Β μέρος 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.