30 Ιουλίου 2020

Η κυβέρνηση καταργεί το Σύνταγμα: Η ΕΛ.ΑΣ θα εισβάλλει σε σπίτια χωρίς εντολή εισαγγελέα για να ελέγχει για συνωστισμό! Σώωωπα.....


«Τελειώνουν» τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών «λόγω κορωνοϊού»

Η κυβέρνηση δίνει αυθαίρετη και αντισυνταγματική εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα εισαγγελέα(!) όπου παρατηρούν «συνωστισμό» καταπατώντας κάθε έννοια συντάγματος και προσωπικής ελευθερίας.

Μάλιστα αυτή η αυθαίρετη κυβερνητική εντολή έρχεται σε μία εποχή που παγκοσμίως επικρατεί μία σχετική ψυχραιμία για τον κορωνοϊό, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με την σκοπιμότητα αυτής της απόφασης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρίσκεται στη Μύκονο όπου «ελέγχει» την τήρηση των μέτρων από τα χρεωκωπημένα -πλέον- μαγαζιά εστίασης.

Μάλιστα ο υπουργός πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στα σοκάκια του νησιού και στα μαγαζιά, ζητώντας από τους αστυνομικούς να εντείνουν τους ελέγχους.

Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν και η διεξαγωγή των πάρτι σε σπίτια του νησιού, ένα φαινόμενο που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται φέτος με αμείωτη ένταση.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη Μύκονο αλλά για όλη την Ελλάδα, αφού νεαρά άτομα που θέλουν να διασκεδάσουν καλούν κόσμο στο σπίτι τους και βάζουν μουσική εκεί αντί να πάνε σε μαγαζί, κάτι που όμως δεν αρέσει σε κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους, οι οποίοι φαίνεται πως θέλουν τους πολίτες τρομοκρατημένους και κλεισμένους στα σπίτια τους.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια! Με λίγα λόγια η κυβέρνηση θα ελέγχει πόσο κόσμο μπορεί να καλεί ο κάθε πολίτης στο σπίτι του!

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία και πως πλέον η Αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε ελέγχους εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν είχε το δικαίωμα να πραγματοποιεί ελέγχους στα σπίτια όπου διεξάγονταν πάρτι ή μαζώξεις παρά μόνο με εντολή εισαγγελέα, όπως συμβαίνει δηλαδή σε όλες τις... δημοκρατικές χώρες, οι οποίες έχουν Σύνταγμα.

Πλέον αυτό θα πάψει να ισχύει. Όποιοι πολίτες επιλέγουν να διασκεδάσουν στο σπίτι τους θα κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με πάνοπλους αστυνομικούς και πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ. 

Φυσικά το παρόν μέτρο δεν θα ισχύσει μόνο για τη Μύκονο αλλά για όλη την επικράτεια.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά την διάρκεια της παραμονής του στη Μύκονο θα συναντηθεί με επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης και της διασκέδασης με τους οποίους θα συζητήσει θέματα που αφορούν στην τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Η κυβέρνηση έχει βάλει εκ νέου «στο μάτι» την ήδη κατεστραμμένη εστίαση στην οποία αναμένεται να επιβάλλει νέα τιμωρητικά μέτρα που θα οδηγήσουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και στην καταστροφή χιλιάδες επιχειρηματίες.


πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Απορώ με μερικούς αρθρογράφους που εκπλήσσονται κάθε φορά που οι προδοτικές κυβερνήσεις καταπατούν το Σύνταγμα....
Καλά είναι δυνατόν να μην έχουν αντιληφθεί ότι από το 2010 και μετά περάσαμε σε μια νέα φάση της μεταπολίτευσης;
Στις αντισυνταγματικές κυβερνήσεις....

Θέλουμε μνημόνιο και δεν θα σας ρωτήσουμε...
Θέλουμε χρεοκοπία και δεν θα σας ρωτήσουμε....
Θα διορίζουμε όποτε μας βολεύει κυβερνήσεις (Παπαδήμος).... δεν χρειάζεται να σας ρωτήσουμε... 
Θέλουμε μνημονιακούς νόμους που καταπατούν εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα και δεν θα σας ρωτήσουμε....
Αλλά και να σας ρωτήσουμε όπως έγινε το 2015 με το δημοψήφισμα, αν η απάντησή σας δεν μας αρέσει, θα την αγνοήσουμε και θα κάνουμε το ακριβώς αντίθετο....


Ουσιαστικά τα αντισυνταγματικά είχαν αρχίσει από πολλές δεκαετίες πριν όταν ήρθε ο Καραμανλής το 1974 (η επταετία δεν πιάνεται γιατί ούτως η άλλως το Σύνταγμα είχε καταπατηθεί από τους πραξικοπηματίες...)...
Ασχολούμαστε δηλαδή μόνο με τις κατ' ευφημισμόν "δημοκρατικές" κυβερνήσεις...
Τότε κατά πρώτον αρνήθηκε στον Βασιλιά να κάνει προεκλογικό αγώνα για το αν θέλουν οι Ελληνες Βασιλευομένη ή Προεδρευομένη Δημοκρατία....
Αλλωστε με την κατάρρευση της Χούντας το Σύνταγμα απαιτούσε την επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς που ήταν η Βασιλευομένη Δημοκρατία...
Ο Καραμανλής δεν το ήθελε και απλά το καταπάτησε...
Το δημοψήφισμα έγινε με μονομερή προπαγάνδα και φυσικά επεκράτησε...


Κατόπιν ο Καραμανλής μας έβαλε στην ΕΟΚ πάλι χωρίς να μας ρωτήσει με δημοψήφισμα...
Αφού με ψηφίσατε κι εγώ είμαι υπέρ της ΕΟΚ είστε κι εσείς!!!!!!!
Στην χώρα αυτή μια ζωή η πολιτική ατζέντα προ των εκλογών είναι άλλη από αυτήν που εφαρμόζεται μετά τις εκλογές....
Την ίδια αρχή τήρησε κι ο Ανδρέας Παπανδρέου που ενώ βγήκε προεκλογικά με το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και ΕΞΩ οι βάσεις του θανάτου.... τελικώς δεν έγινε τίποτα από αυτά.... απλά λίγο περιορίστηκαν οι μικρές βάσεις των Αμερικανών αλλά τους δόθηκε κάτι ακόμα ισχυρότερο ο ναύσταθμος της Σούδας...
Και φυσικά τα ίδια συνεχίστηκαν από όλους...
Μητσοτάκης, Σημίτης κλπ....
Επι Σημίτη μάλιστα 3,5 εκατομμύρια Ελληνες ζήτησαν εγγράφως να διεξαχθεί δημοψήφισμα για το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες...
Αλλά ο Σημίτης είχε αλλές εντολές από το αμερικανοεβραϊκό λόμπυ... που υπηρετούσε... και αγνόησε τις υπογραφές... προκλητικά.


Και συνεχίζουμε μέχρι την εποχή μας....
Για τα μνημόνια τα είπαμε παραπάνω...
Αλλά και ο Μητσοτάκης μην το ξεχνάμε.... ξεκίνησε με το θα αναθεωρήσουμε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που ξεφώνιζε αυτός και τα στελέχη του προ εκλογών και σήμερα την αποδέχονται και την εφαρμόζουν κατά γράμμα "σεβόμενοι" την προδοσία!!!!.... (μόνοι τους γιατί οι Σκοπιανοί την έχουν ουσιαστικά ξεχάσει), και συνέχισε επι κορωνοϊού με πρωτοφανές κλείσιμο των Εκκλησιών μας (κάτι που δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ στην ελληνική ιστορία μας) και συνεχίσε με περιορισμό όλων των πολιτών στα σπίτια τους (για το καλό τους πάντα....) και θα συνεχίσει και με τα υπόλοιπα....


Απλά τώρα πια οι αντισυνταγματικές εντολές γίνονται ακόαμ σκληρότερες διότι οι αντιστεκόμενοι όχι απλώς αγνοούνται όπως έκαναν οι προηγούμενες προδοτικές κυβερνήσεις αλλά τιμωρούνται με πρόστιμα!!!!!!!


ΥΓ. Τώρα πως γίνεται όλες αυτές οι δεκάδες κυβερνήσεις να βγαίνουν επί δεκαετίες από εκλογές που τις επεξεργάζεται η ίδια κάθε φορά εταιρεία πληροφορικής (η Singular) είναι ένα μυστήριο..... που έχει πολλές και ενδιαφέρουσες ερμηνείες με τις οποίες έχουμε ασχοληθεί σε άλλες αναρτήσεις....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.