13 Ιουλίου 2020

Να μην έχουμε παράπονο, οι άγιοι του ΘΕΟΥ μας καθόρισαν πότε ακριβώς ξεκίνησαν τα γεγονότα και μάλιστα με αποδείξεις.

Μετά το ανοσιούργημα του τελευταίου σουλτάνου πολλοί δικοί μας βρέθηκαν σε δυσκολότερη θέση από ότι ήταν. 
Μέχρι τελευταία στιγμή πίστευαν ότι οι «πλάτες» των δυτικών φίλων τους αλλά και των Ρώσων, φυσικά και οι παρεμβάσεις του ποντίφηκα της Ρώμης θα κάμψουν τον Ερντογάν να πάρει μια τέτοια απόφαση. Αλλά εις μάτην. 

Η ιστορία ήδη είχε ανοίξει τα τεφτέρια της και άρχισε να γράφει νέες σελίδες επικεντρωμένες στην ΠΟΛΗ για την Βασιλεύουσα της Ρωμιοσύνης. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν έγινε καμία Δεύτερη άλωση της ΠΟΛΗΣ που λένε, απλώς ξεκίνησαν ήδη τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ. 
Δηλώνουν και λένε ότι έγινε Δεύτερη άλωση της Πόλης με το πρόσφατο πολιτισμικό και παγκόσμιο ανοσιούργημα του Ερντογάν. 
Λάθος μεγάλο και οικτρό που απαξιώνει την ήδη αποκαμωμένη ψυχολογία και το εθνικό μας φρόνημα. 
Μπορεί για αυτούς να είναι η δεύτερη άλωση γιατί χάθηκαν οι πλάτες των ξένων (λες και μπορούσαμε κάτι να περιμένουμε από αυτούς) 

Τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ ξεκίνησαν με αποδείξεις, ουσιαστικά με εξελίξεις που δεν μπορούν κάποιοι ιθύνοντες να αξιολογήσουν. Αλλά αν δεν πιστεύεις και είσαι αντίθεος πώς να αξιολογήσεις; 

29 Δεκεμβρίου του 2019 ανήμερα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτόκλητου και ιδρυτού της πρωτόθρονης εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης υπογράφεται το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο και διαβαθμίζονται σε ένα άλλο επίπεδο οι θρασύτατες προκλήσεις των τούρκων. 

Το σοκ ήταν μεγάλο …ξεκινούσε το παιχνίδι στην Αν. Μεσόγειο. 

«Ανακοίνωση της υπογραφής Μνημονίου Κατανόησης επί Θαλασσίων Δικαιοδοσιών (Maritime Jurisdictions) μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Πρόεδρο της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Λιβύης Φαγέζ αλ – Σαράζ έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην Αθήνα, η οποία εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της. 

Μέχρι αργά χθες, Πέμπτη, δεν ήταν σαφές αν το εν λόγω Μνημόνιο ήταν μία οριστική συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών ή αν επρόκειτο για μία προκαταρκτική συμφωνία που θέτει το πλαίσιο για την υπογραφή. Ό,τι κι αν είναι όμως, επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα της Άγκυρας να δημιουργήσει τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο και να προκαταλάβει τις κινήσεις τόσο της Ελλάδος όσο επίσης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Αιγύπτου.» https://www.tovima.gr/2019/11/29/politics/prooimio-dysareston-tetelesmenon-gia-tin-athina-to-mnimonio-katanoisis-tourkias-livyis/ 

Δεν το περίμεναν και τους ήρθε κεραυνός εν αιθρία, όμως ξεκίνησαν τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ. 

ΣΕ ΛΙΓΑ 24ωρα 8 Δεκεμβρίου του 2020 η κοίμηση ενός μεγάλου αγίου Γέροντος της εκκλησίας μας, του Γέροντος Εφραίμ του Αριζονίτη. 

Εκείνη την ημέρα μεταφέρουμε την συγκλονιστική μαρτυρία που δόθηκε από τον ίδιο σε πνευματικό του τέκνο. 
Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης: «παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ» 

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥ πνευματικού παιδιού του Γέροντα. 
Τι του είπε ο Γέροντας Εφραίμ για την Κοίμηση του 
- «παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ» 
- «γιατί παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ»  
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_8.html 

τι έλεγε ο άγιος γέροντας εν ζωή; 

«Ταύτας τας εσχάτας ημέρας, όπου τα χνώτα του Αντιχρίστου μολύνουν γην και θάλασσαν και πάσαν πνοήν ζωής, ως δρόσον χάριτος αναψύχουσαν, ως αύραν Προφήτου Ηλιού αναρριπίζει ο Θεός την ενέργειαν της νοεράς προσευχής εις τα στήθη και την καρδίαν της Εκκλησίας, ως αντίδοτον ψυχικής και σωματικής υγείας και σωτηρίας δια τας ημέρας που έρχονται και θα έλθουν» Ταύτας τας εσχάτας ημέρας (Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεϊτης) 

Εκείνες την ημέρα που κοιμήθηκε ο Γέροντας Εφραίμ ιχνηλατείται στην Κίνα και το πρώτο αναγνωρισμένο κρούσμα με τον Covid -19 (μεταγενέστερες μελέτες έδειξαν ότι ο φονικός αυτός ήδη κυκλοφορούσε) 

Μετά αρχίσανε όλοι να τρέχουν στον πλανήτη. 
Ένας μικροιός έφερε τα πάνω κάτω σαν να έπεσε ένα χαστούκι από πάνω. 
Γεωπολιτικές ανακατατάξεις, γκρέμισμα οικονομίων και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας. 

Κλείσιμο των Εκκλησιών στο αποκορύφωμα της Μεγάλης Εβδομάδας με μεγάλες πνευματικές συνέπειες που ακόμα δεν αξιολογήθηκαν. 
Εσταυρωμένοι μάτωναν (βλ. Εσταυρωμένος στο Γηροκομείο των Αθηνών), Θαυματουργές εικόνες χιλίων και ετών της Υπεραγίας Θεοτόκου καταστρεφόταν ολοσχερώς (βλ.Ι.Μ Βαρνάκοβας) 

Για εμάς όμως τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ δεν ξεκίνησαν αντίθετα ανυπομονούσαμε να δούμε την διαφημιζόμενη οικονομική ανάπτυξη. 
Και ξαφνικά ο σουλτάνος μας δίνει στίγμα και μας υπενθυμίζει ότι τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ ξεκίνησαν. 
Και αυτό το πετυχαίνει με το να στρέψει την προσοχή όλου του κόσμου στην ΠΟΛΗ με την βδελυκτή και κατάφωρη μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί. 

Πάμε όμως σε κάτι που τρέχει αυτή την στιγμή. 
Ανακοίνωσαν οι τούρκοι ότι με εξειδικευμένη τεχνολογία ειδικού φωτισμού θα καλύψουν τα περίφημα και μοναδικά ψηφιδωτά της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ (δηλ. θα τα σκοτεινιάσουν ώστε στην διάρκεια των τελετών που θα κάνουν αυτά να εξαφανίζονται) 

Και ποιος μας εγγυάται ότι αυτή τεχνολογία που περιέχει φάσμα ειδικών ακτινοβολιών δεν θα είναι καταστροφική για τα μοναδικά αυτά ψηφιδωτά; 
Ο Πολιτισμός του αιώνα μας κατέρρευσε, έδειξε το προσωπείο του και ότι δομήθηκε πάνω σε ψέματα, απανθρωπιά και διαστροφή. 
Τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ ξεκίνησαν γιατί η ανθρωπότητα πρέπει να ανακαινιστεί.  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.