8 Ιουλίου 2020

Πλησιάζει η εορτή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και ο τούρκος βγάζει τον στόλο του από τα ΣΤΕΝΑ.

Μην αμφιβάλουμε ότι οι γείτονες γνωρίζουν τις προφητείες. Τις γνωρίζουν και τις μελετούν για αυτό και φέτος που είναι καθοριστικό καλοκαίρι για αυτούς αποφάσισαν να κάνουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τζαμί για να ξορκίσουν το κακό που τους πλησιάζει. 

Αλλά δεν είναι μόνο ο τούρκος που φοβάται τις προφητείες , τις φοβούνται και πολλοί άλλοι που είναι έτοιμοι με κόλπα να τις εξοβελίσουν, συζητώντας για πάγια κυριαρχικά δικαιώματα . Είναι όμως ακατόρθωτο γιατί η προφητεία επαληθεύεται καθημερινά με την κουλτούρα της πλεονεξίας και της αρπαγής του τούρκου (βλ. Λιβύη, Συρία και απειλές ωμές για ΑΙΓΑΙΟ) 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Όλη η ΕΛΛΑΔΑ σε λίγες μέρες θα γίνει μια ΑΓΡΥΠΝΙΑ για τον Γέροντα του ΕΘΝΟΥΣ μας, τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ και ο εχθρός αγρυπνά και καραδοκεί.

Στην Λιβύη πήγε για τα ενεργειακά και για να κατοχυρώσει το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο με την ΑΟΖ νότια της Κρήτης, αλλά δεν του βγαίνει καθότι οι ισχυροί δεν πρόκειται να τον αφήσουν να πατήσει για πολύ πόδι στην Βόρεια Αφρική.

Μετά την ολοσχερή καταστροφή πανάκριβων αντιαεροπορικών συστημάτων του από αγνώστους προσβολείς έβγαλε από τα ΣΤΕΝΑ πολλές μονάδες του τουρκικού ναυτικού και τις ναυλουχεί στον ναύσταθμο του Ακσάζ βλέποντας Κρήτη. Ταυτόχρονα έχει εξαγγείλει τρεις NAVTEX νότια της Κρήτης μέχρι και την Μάλτα (ήδη οι μεγάλοι του έδωσαν μήνυμα ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ)

Σήμερα – αύριο, τις επόμενες μέρες θα δείξει που το πάει το πράγμα. 

«Η συγκέντρωση “πολλών μονάδων” του τουρκικού στόλου στο ναύσταθμο του Ακσάζ ,έχει προκαλέσει “κατάσταση εγρήγορσης” στο Πολεμικό Ναυτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι τις τελευταίες ώρες έχουν βγάλει αρκετά πλοία από τα Στενά τα οποία κατέπλευσαν στο ναύσταθμο του Ακσάζ. 

Η ασυνήθιστη κινητικότητα των Τούρκων δεν πέρασε απαρατήρητη από την Αθήνα, η οποία και αντέδρασε. Μονάδες τους Στόλου έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα στο νότιο Αιγαίο και παρακολουθούν κάθε τουρκική κίνηση.» https://www.militaire.gr/o-toyrkikos-stolos-sto-aksaz-prokalei-tin-egrigorsi-toy-polemikoy-naytikoy/ 

Τέτοιες ώρες χρειαζόμαστε την παρρησία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που μας προειδοποίησε για αυτά που βιώνουμε 

Ευτυχείς όσοι αισθάνθηκαν το άγγιγμα του Αγίου εν ζωή. Περισσότεροι τυχεροί όσοι ενστερνίστηκαν τις συμβουλές του, άλλαξαν και προσανατόλισαν την βιωτή τους προς τα άνω. 

Ιούνιος 1995: Σεβαστή μας Γερόντισσα μας διαβεβαίωνε 

«Ο Γέροντας Παίσιος είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ, μου το αποκάλυψε η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ λέγοντας «με ευαρέστησε περισσότερο από όλους του μοναχούς στο Περιβόλι μου για αυτό έχει ιδιαίτερη παρρησία και ανεβοκατεβαίνει εις τους ουρανούς, όπως ο Απόστολος Παύλος.» 

Ο ΑΓΙΟΣ πάντα έλεγε ότι ο Ουρανός τώρα στέλνει ατομικές προσκλήσεις σε πιστούς και άπιστους (προς μετάνοια) σαν να κάνει επιστράτευση. 

Ουσιαστικά η πνευματική επιστράτευση ολοκληρώνεται στις μέρες μας και περιμένουμε την άλλη επιστράτευση ελέω αφροσύνης των γειτόνων μας.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.