2 Ιουλίου 2020

«Αφού κατασταλάξει το πράγμα στο ΑΙΓΑΙΟ με την τουρκία» -Το νέο γεωπολιτικό δόγμα της Ρωσίας- «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν διακοπές», τόνισε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.

Τι περιμένει η Ρωσία, ώστε να προπονείται καλοκαιριάτικα και με τέτοιους ρυθμούς που νομίζει κάποιος, ότι ξεκινάει μεγάλη σύγκρουση. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Την στιγμή που η Γερμανία μας βάζει με το ζόρι, όπως φαίνεται να καθίσουμε στο τραπέζι με την τουρκία και να δούμε που θα επιτραπεί να τρυπήσουν τα τουρκικά γεωτρύπανα (βλ. νότια Κρήτης), την ίδια στιγμή που συμβαίνουν τόσα σημαντικά γεγονότα πέριξ μας, ο Ρώσος πρόεδρος εξασφάλισε την αναθεώρηση του συντάγματος με ισχυρή πλειοψηφία, κάτι που του δίνει χρόνους μακροημέρευσης στην εξουσία. 

Έτσι έχοντας το κεφάλι του ήσυχο ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις νέες παγκόσμιες προκλήσεις.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ρωσία δείχνουν, ότι αυτή επιθυμεί να είναι έτοιμη για όλα το Φθινόπωρο.

Περιμένει να κατασταλάξει αυτό που γίνεται μεταξύ Ελλάδος – τουρκίας και Γερμανίας στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Αν. Μεσόγειο; 

Το πώς θα κατασταλάξει αυτό , μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το γνωρίζει και οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ μας που προείπαν όλα αυτά που συμβαίνουν. 

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν διακοπές», τόνισε ο ρώσος υπουργός Άμυνας. 
«Με την ένταση σε όλα τα στρατιωτικά μέτωπα να αυξάνεται δραματικά και τη Ρωσία να είναι… μπλεγμένη σε κάθε ένα από αυτά, ο ρωσικός στρατός ετοιμάζεται πυρετωδώς. 

Ο στρατιωτικός παροξυσμός της Ρωσίας ξεπερνάει κάθε όριο το καλοκαίρι του 2020, με τον ακριβή αριθμός ασκήσεων, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, να τρομάζει και να προμηνύει ένταση στα διάφορα ανοιχτά μέτωπα. 

Με τον κορονοιό να ελλοχεύει, τα ρωσικά στρατεύματα θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 15.500 (!) στρατιωτικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με το βλέμμα και την προσοχή του στρατεύματος να στρέφεται στις προετοιμασίες για την -μεγάλης κλίμακας- άσκηση Kavkaz-2020 (Καύκασος-2020). Οι πληροφορίες έρχονται μετά από δηλώσεις του του Ρώσου Υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του υπουργείου την Τρίτη…

Ούτε η πανδημία μπορεί να σταματήσει τα σχέδια της Ρωσίας, «πάνω από δύο εκατομμύρια ιατρικές μάσκες, περισσότερα από 230.000 θερμομετρητές και πολλά άλλα έχουν δοθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας και με αυτό το σκεπτικό θα ξεκινήσουμε τις στρατιωτικές δοκιμές», ξεκαθάρισε ο Σόιγκου.»
Πηγή: TASS  
https://www.onalert.gr/kosmos/o-rosikos-stratos-proetoimazetai-gia-kati-megalo-zalizei-o-arithmos-ton-therinon-stratiotikon-askiseon/388585/ 

«Επίσης πρόσφατο δημοσίευμα των Ρωσικών μέσων ενημέρωσης, αναφέρει πως ο ρωσικός στρατός συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς τα προγράμματα εκσυγχρονισμού του. Από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, τα σώματα στρατού έχουν παραλάβει περισσότερα από 700 υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα. 

Σύμφωνα με τον υπουργό άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας παρέλαβε τα τελευταίας τεχνολογίας πολεμικά υποβρύχια «Knyaz Vladimir» Project 955A μαζί με τους βαλλιστικούς πυραύλους (Borei-A)» καθώς και δύο ακόμη υποστηρικτικά πλοία.

Επιπλέον, ο Ρωσικός Στρατός, όπως ανέφερε, ο Ρώσος υπουργός, παρέλαβε 58 νέα αεροσκάφοι και ελικόπτερα, μαζί με 140 τεθωρακισμένα οχήματα, όπως επίσης και 510 οχήματα πολλαπλων χρήσεων.» 
Πηγή: TASShttps://www.onalert.gr/kosmos/mnimes-psychroy-polemoy-o-rosikos-stratos-parelave-perissotera-apo-700-eksygchronismena-oplika-systimata/388658/ 

Όλοι ετοιμάζονται για σύγκρουση. Με συνεχόμενη αρθρογραφία εδώ και πολλά χρόνια επισημαίναμε κατ επανάληψη, ότι η Ελλάδα των μνημονίων θα γίνει το τυράκι στην φάκα για να ξεκινήσουν οι εργολαβίες διάλυσης των γειτόνων από τους ισχυρούς των ημερών μας.

Φυσικό θα είναι, όπως σχεδιάστηκε να κοντύνουν και την Ελλάδα και να την φιμώσουν, ώστε να καρπωθούν τους ενεργειακούς και άλλους θησαυρούς που κρύβουν τα άγια χώματα της πατρίδος μας.

Αυτά λέγαμε και σήμερα τα ακούμε από ειδικούς των αναλύσεων που κατανόησαν, ότι κάτι άσχημο παίζεται εις βάρος μας. 
Φυσικά χάθηκε χρόνος και γυμνοί πρέπει να αντιμετωπίσουμε την μπόρα που έρχεται. 

Εδώ βρίσκεται το ΘΑΥΜΑ. 

Σήμερα κάποιος το πρωί προσευχόμενος ενώπιον του σκηνώματος του ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ της Νέας Μάκρης, άκουσε: «αυτή η πατρίδα δεν στηρίχτηκε μόνο σε ήρωες και σε ανδραγαθήματα, αλλά κυρίως σε αγίους που έχυσαν το αίμα τους στο χώμα της, ώστε να είναι δύσκολο να το πατήσει εχθρός»  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

1 σχόλιο:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ), ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΘΕΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΣΗΡΙΑΛ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ YOUTUBE ΜΕΤΑ ΤΑ 20 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

"Φοβούνται Αντιδράσεις για ΑΙΓΑΙΟ & ΕΜΒΟΛΙΟ Κορωνοϊού και αναβιώνουν ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ για ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ;"
https://www.youtube.com/watch?v=oIpyTfJlY84

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ YOUTUBE ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - Φοβούνται Αντιδράσεις για ΑΙΓΑΙΟ και ΕΜΒΟΛΙΟ Κορωνοϊού;" ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ ΣΕ 2 ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

1. ΚΑΝΑΜΕ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ YOUTUBE, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ BINTEO, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΕΔΩ: https://videoorthodoxiasblog.blogspot.com/2020/07/blog-post.html ΑΛΛΑ ΣΤΟ DAILYMOTION ΕΔΩ: https://www.dailymotion.com/video/x7usi97

2. ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ "ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ, ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΟΠΩΣ KAI ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΛΠ)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,
ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ,
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.