9 Ιουλίου 2020

Ένας χρόνος Νέας Δημοκρατίας: Ένας χρόνος ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους ψήφισαν Νέα Δημοκρατία).

Το ποιος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ποια η ΝΔ, εμείς το γνωρίζαμε.

Κάθε ευαισθητοποιημένος πατριώτης και συνειδητός Ορθόδοξος πιστός είχε αντιληφθεί τι ερχόταν πολύ πριν αναλάβουν την εξουσία, βλέποντας τα στελέχη της ΝΔ να στριμώχνονται στις εκδηλώσεις των Lions-Rotary και να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ.

Κάποιοι συνΈλληνες όμως, προκειμένου «να φύγει ο Τσίπρας» όπως έλεγαν, έκαναν το λάθος να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία (τον λύκο με την προβιά προβάτου),
οδηγώντας όπως θα δούμε την πατρίδα μας στο γκρεμό.


Ήταν όλοι αυτοί που στήριξαν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.
Που είχαν φάει τα χημικά και το ξύλο στο Πισοδέρι, στη ΔΕΘ, στο Σύνταγμα, που είδαν τους αστυνομικούς να τους προσαγάγουν προληπτικά έξω από τα σπίτια τους ή να εισβάλουν ακόμη και σε Ορθόδοξες αδελφότητες αναζητώντας αφίσες για την Μακεδονία.


Ήλπιζαν ότι ο Μητσοτάκης θα διορθώσει την προδοτική «συμφωνία των Πρεσπών»!
Όμως επί κυβερνήσεως ΝΔ (Φεβρουάριος-Μάρτιος 2020) τα Σκόπια μπήκαν στο ΝΑΤΟ!
Το «Ελληνικό» Υπουργείο Εξωτερικών της ΝΔ πανηγυρίζει για την επιτυχία της «Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» ... !
Και φυσικά όλοι αυτοί που παρίσταναν τους Μακεδονομάχους και τους πατριώτες, κούρνιασαν.
ΔΕΝ ξαναβγήκαν στο δρόμο (εξ' άλλου είχε και πρόστιμο λόγω «κοροναϊό», πως να βγεις;).


Ήταν και όλοι αυτοί που έβλεπαν τους λαθρομετανάστες να πλημμυρίζουν τα νησιά τους.
Που έβλεπαν στις πόλεις και στα χωριά τους να γεμίζουν μαζικά τα ξενοδοχεία με λαθροεισβολείς. 

 
Ήταν όλοι αυτοί που φοβόταν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο. Που φοβόταν να στείλουν τα ανήλικα παιδιά τους σχολείο (μαζί με άρρενες λαθρομετανάστες αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, που δήλωναν «ανήλικοι»!) 

Ήταν όλοι αυτοί που έβλεπαν τις περιουσίες τους να κατασπαράσσονται,τα ελαιόδεντρά τους να κόβονται, τα ζωντανά τους να κλέβονται,
τα βαγόνια του ΟΣΕ στην Ειδομένη να διαλύονται,
τη διέλευση των εμπορικών αμαξοστοιχιών να διακόπτεται,
την οικονομία να καταστρέφεται ... 


Και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία! 
Τώρα που οι κάτοικοι των ακριτικών μας νησιών έφαγαν άφθονα χημικά από τα ΜΑΤ που μετέφερε στα νησιά τους ο κ.Μητσοτάκης.

Τώρα που δεν υπάρχει τουρίστας ούτε για δείγμα πουθενά σε Λέσβο, Χίο, Σάμο,
που εν μέσω καραντίνας (λόγω κοροναϊού) με τους Έλληνες κλειδωμένους μέσα, λεωφορεία ξεφόρτωναν καινούργιες φουρνιές λάθρο στα νέα «καμπ» σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα (προσέξτε στη φωτογραφία τις υποσχέσεις Σεπτεμβρίου 2019, ότι εκτιμούν πως δεν θα χρειαστεί να μείνουν και το χειμώνα!!! πέρασε ο χειμώνας και πάμε στον επόμενο χειμώνα! για να δούμε, ποιο χειμώνα θα φύγουν οι λάθρο!).


Τώρα που οι ψηφοφόροι της ΝΔ διαπίστωσαν ότι στα περιβόητα «κλειστά καμπ» οι λαθρομετανάστες μπορούν να εξέρχονται κανονικά! Ελπίζουμε να κατάλαβαν τις «αγνές» προθέσεις του Μητσοτάκη να σώσει τη χώρα.

Ήταν και κάποιοι αφελείς Ορθόδοξοι πιστοί, που ξέχασαν ότι η ίδια η ΝΔ υπερψήφιζε μέσα στη βουλή το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων, που επεδίωκε την κατάργηση της Κυριακής ως ημέρα αργίας (από την εποχή του Αγίου Κοσμά το πάλευαν αυτό κάποιοι..), που μετέτρεψε σε θρησκειολογικό το μάθημα των Θρησκευτικών, που υποσχόταν τη λύση όλων των προβλημάτων με την «κάρτα του Πολίτη».

Όλοι αυτοί οι πιστοί, επί Νέας Δημοκρατίας, είδαν για πρώτη φορά μετά την τουρκοκρατία τις εκκλησιές τους να κλείνουν, τα τσοντοκάναλα να διασύρουν νυχθημερόν τους ελάχιστους ιερείς που δεν πρόδωσαν την αποστολή τους και να προσβάλουν ότι πιο ιερό και αγιασμένο έχει η Ορθόδοξη πίστη μας: την Θεία Κοινωνία.

Ακόμη κι όταν άνοιξαν οι εκκλησίες, τα μέτρα εντός των ναών ήταν πολύ αυστηρότερα από τις καφετέριες και τα εστιατόρια. 
Τέτοια πρόκληση και τόση ξεφτίλα...

Συνοψίζοντας, όπως βλέπεις, η λαθροεισβολή (εποικισμός) συνεχίζεται.
Η προδοσία της Μακεδονίας μας επίσης.
Πάσχα δεν έκανες. Οι ελάχιστοι πιστοί που κατόρθωσαν να εκκλησιαστούν αναγκάστηκαν να ζήσουν στιγμές κατακομβών. 

Τζίρο το μαγαζί σου δεν κάνει, το καταλαβαίνεις ότι σε λίγο ίσως αναγκαστείς να το κλείσεις. 
Σου απαγόρευσαν μέχρι και να περπατήσεις στο δρόμο, εκτός αν έχεις σκυλάκι τότε σου επέτρεπαν να το βγάλεις να κατουρήσει. 
Νέα προδοσία(«συμφωνία») ετοιμάζουν στο Αιγαίο. Το ζητάει επίμονα και η Ντόρα Μπακογιάννη να βρεθεί συμβιβαστική «λύση»!

Η τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη συνεχίζεται (εδώ, εδώ).
Η καταπάτηση των περιουσιών και οι διώξεις των Ελλήνων της Β.Ηπείρου εντείνονται.
Ετοιμάσου να υποθηκεύσεις με το νέο μνημόνιο ότι από τον εθνικό σου πλούτο έχει απομείνει. (ποιος νομίζεις θα πληρώσει τα 800ευρα και τα 500ευρα που μοίραζε ο Μητσοτάκης για να «μένεις σπίτι»; Ο Μητσοτάκης από το μισθό του; ΕΣΥ θα τα πληρώσεις) 


Ετοιμάσου σιγά σιγά για υποχρεωτικό εμβόλιο (σε κάθε νέο ιό που θα κατασκευάζουν) και το απόλυτο υποχρεωτικό ηλεκτρονικό φακέλωμα.
Ένα πειθαρχημένο υποχείριο: ΑΥΤΟ θέλουν να σε καταντήσουν.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι χαρούμενος. 
Όπως ήταν και ο πατέρας του (εδώ) όταν ως νεοεκλεγείς πρωθυπουργός της Ελλάδος υλοποιούσε μέσα στον 1ο κιόλας μήνα, τις υποσχέσεις προς τα αφεντικά του:

ΕΣΥ που ψήφισες ΝΔ;;
Πως αισθάνεσαι;


Ιερός Λόχος 2012 -Ελληνορθόδοξη Στρατιά



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.