11 Ιουλίου 2020

Η Ελλάδα σε κίνδυνο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες. Μεθυσμένοι Αφρικανοί παρενοχλούσαν Ελληνες πολίτες σε πλατεία της Σάμου και όταν δέχτηκαν παρατήρηση από τον Γεώργιο Στάντζο, δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, τον καθύβρισαν (χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, και τον όρο φασίστας) και του επιτέθηκαν.

Ο ισλαμικός εποικισμός της πατρίδας μας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και το κράτος έχει σπάσει το κοινωνικό συμβόλαιο, επειδή δεν μπορεί να εγγυηθεί την εθνική ασφάλεια, καθώς και τη ζωή, την τιμή και τις περιουσίες των πολιτών. Η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά, κάθε μέρα που περνάει, η κρίση σε αυτό το ζήτημα εντείνεται και τα αποτελέσματά της αποδεικνύονται ολοένα πιο επιβλαβή για την πατρίδα και τον λαό.

Η κυβέρνηση με το υπουργείο Μετανάστευσης και τις ποικίλες υπηρεσίες που ασχολούνται με τους παρανόμως εισελθόντες στη χώρα επιδιώκουν να περάσουν στο κοινό μία εξιδανικευμένη εικόνα. Η επίσημη εκδοχή θέλει τα περιβόητα κέντρα «υποδοχής» (και μόνο η λέξη «υποδοχή» δείχνει την κυβερνητική στάση απέναντι στη λαθρομετανάστευση) στη νησιωτική χώρα να αδειάζουν χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω η ενδοχώρα.

Αυτό, φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το περιστατικό με την επίθεση που έκαναν οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες στον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γεώργιο Στάντζο είναι η κορυφή στο παγόβουνο της βίας που ασκούν οι ανεξέλεγκτοι και αποθρασυμένοι έποικοι στους Ελληνες, με την ανοχή των Αρχών και τη σύμφωνη γνώμη των περισσότερων πολιτικών δυνάμεων.

Οι συμμορίες των τραμπούκων δεν ήρθαν ούτε λόγω επιθυμίας τους να αποφύγουν τον πόλεμο ούτε επειδή διώκονται πολιτικά στις χώρες τους. Δεν έφτασαν έως εδώ για να… ενσωματωθούν ούτε για να διεκπεραιωθούν στην Ευρώπη ούτε για να βρουν στον ήλιο μοίρα. Πέρασαν παράνομα τα σύνορα με στόχο να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό της Ελλάδας, να λειτουργήσουν σαν ένας ιδιότυπος, άοπλος στρατός κατοχής, ο οποίος έχει εργαλειοποιήσει -όντας πολύ καλά δασκαλεμένος- λέξεις και φράσεις-κλειδιά, όπως «φασισμός», «Ακροδεξιά», «φιλοξενία», «ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες», «ανθρωπισμός», «μωρομάνες» κ.λπ.

Το κράτος και το έθνος αντιμετωπίζουν θανάσιμο κίνδυνο.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.