29 Ιουνίου 2020

Έλληνας βουλευτής δηλώνει ότι υπηρετεί πιστά τα σχέδια της Τουρκίας...

Ιλχάν Αχμέτ: Και, όμως, είναι ακόμη έλληνας βουλευτής!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής 

Είναι γεγονός πως η νέα χιλιετία έφερε στην Ελλάδα νέα πολιτικά ήθη, αλλά και «αποκάλυψε» τακτικές και πρακτικές προσώπων, που δεν εργάζονται απαραίτητα για τα συμφέροντα της Ελλάδας. Μια από τις τεραστίου μεγέθους αλλαγές, όπως αυτές καταγράφηκαν δημοσίως (αλλά όχι πάντα με διάφανο τρόπο) ήταν οι «μεταγραφές» πολιτικών προσώπων (που «κουβαλούσαν» ψήφους), οι οποίες, σε κάποιες περιπτώσεις, έφτασαν στο επίπεδο του «τυχοδιωκτισμού».

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο μουσουλμάνος βουλευτής Ροδόπης, κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος, προτού καταλήξει στο ΚΙΝΑΛ, είχε περάσει σχεδόν από όλα τα πολιτικά κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ). Η πολιτική ύπαρξη του κ. Ιλχάν στηρίζεται σε μια σταθερή «δεξαμενή ψήφων», για την οποία είχε εκδηλωθεί σε παράλληλο χρόνο, ένα σταθερό ενδιαφέρον των ελληνικών κομμάτων. Είναι κοινό μυστικό όμως στους παροικούντες την Θράκη πως η «προίκα» αυτή του κ. Ιλχάν προέρχεται από «προσωπικές ψήφους» που ελέγχει το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.

Ο κ. Ιλχάν, σημερινός βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ήταν από τους πρώτους που «αντιλήφθηκε» την δυναμική ανόδου και παραμονής στην εξουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας. Και ήταν ο ίδιος ο κ. Ιλχάν Αχμέτ που σε δηλώσεις του σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό, με φόντο την Ακρόπολη, είχε σπεύσει να δηλώσει ευθαρσώς πως ως βουλευτής, δεν έχει παρεκκλίνει από τις οδηγίες που έδωσε ο Ερντογάν. Ομολόγησε δηλαδή πως ενώ η ιδιότητά του είναι αυτή του βουλευτή στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ο ίδιος έχει λειτουργήσει υπέρ των τουρκικών συμφερόντων και, μάλιστα, με «χάρτη ενεργειών» και συγκεκριμένες ντιρεκτίβες, ήτοι με σχέδιο της Τουρκίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα (https://thracenews.gr/ticker/551843/, https://thracenews.gr/ticker/550194/), για το συγκεκριμένο θέμα και τις δραστηριότητες του κ. Ιλχάν, έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα και ήδη, έχουν κληθεί μάρτυρες που καταθέτουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ υπάρχει επαρκές οπτικοακουστικό υλικό εις βάρος του πρώην βουλευτή και είναι βέβαιο πως οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές αλλά και αποκαλυπτικές για τον Έλληνα μουσουλμάνο που αυτοπροσδιορίζεται ως Τούρκος και -με ομολογία του- δρα με σχέδιο εις βάρος της Ελλάδας, παραδοχή που, φυσιολογικά, θα έπρεπε να έχει συγκεντρώσει επάνω του το «ενδιαφέρον» των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και όχι να αναλαμβάνουν το ρόλο της ελληνικής αντικατασκοπίας δημοσιογράφοι. 

Έλληνας βουλευτής «υπηρέτης» του Ερντογάν

Ο κ. Ιλχάν, βουλευτής σήμερα του ΚΙΝΑΛ της κας Φώφης Γεννηματά, δεν χάνει καμία ευκαιρία για να υλοποιήσει τα σχέδια του Ερντογάν, είτε υποστηρίζοντας διάφορες «προσωπικότητες» τουρκοφρόνων της Θράκης, είτε προωθώντας ο ίδιος τα συμφέροντα και τα σχέδια της «Μητέρας Πατρίδας» (Τουρκίας) εις βάρος της Ελλάδας.

Σχετικά πρόσφατα, και μετά από τη συζήτηση που είχαν πυροδοτήσει δημόσιες δηλώσεις του μουσουλμάνου Δημάρχου Ιάσμου στην Προύσα της Τουρκίας, επανήλθαν στην επικαιρότητα διάφορες δηλώσεις των Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών, που ενώ εκλέγονται με ελληνικά κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν διστάζουν να προχωρούν σε ανθελληνικές δηλώσεις, (εξ)υπηρετώντας τον στρατηγικό σχεδιασμό της Τουρκίας.

Το ομολογεί σε δηλώσεις του, ο απολαμβάνων την βουλευτική ασυλία, κύριος Ιλχάν Αχμέτ, που με φόντο την Ακρόπολη (σ.σ. το πραγματικό έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας), εντός δηλαδή ελληνικού εδάφους, παραδέχεται: “ΔΕΝ ΠΑΡΈΚΚΛΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ”, παραπέμποντας στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ομολογώντας κυνικά πως λειτουργεί με βάση εντολές αρχηγού (και υπηρεσιών) ξένου κράτους και δη της Τουρκίας!

Ένας Έλληνας βουλευτής, ορκιζόμενος στο Ελληνικό Σύνταγμα, δίνοντας διαπιστευτήρια τήρησης των νόμων του Κράτους, μιλά για “μη παρέκκλιση των οδηγιών που του έδωσε ο Τούρκος τότε Πρωθυπουργός και σημερινός Πρόεδρος της Τουρκίας”!

Ένας Έλληνας βουλευτής, που υποτίθεται πως έχει νομικές γνώσεις και δηλώνει δικηγόρος, γνωρίζει όσο λίγοι τι επιτάσσει το Ελληνικό Σύνταγμα για τους δημοσίους λειτουργούς και τους ορκιζόμενους στο Σύνταγμα πολιτειακούς παράγοντες, όταν προδίδουν το ρόλο τους και λειτουργούν αντεθνικά! 

Συνεπώς, δεν θα μπορούσε ποτέ να επικαλεσθεί αμέλεια! Προφανώς και η κάθε κίνησή του είναι λελογισμένη, κατόπιν σχεδίου και καταφανώς προκλητική!

Ο κ. Ιλχάν, “μόνιμος κάτοικος” του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, νομικός σύμβουλος με αυξημένες αρμοδιότητες στη νομική υπηρεσία της Τουρκικής Τράπεζας Ziraat Bankasi, στέλεχος ενίοτε της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αλλά και του κόμματος της κας Μπακογιάννη, απολαμβάνει μόνιμου ασύλου και ουδέποτε κινήθηκε εναντίον του η Ελληνική Δικαιοσύνη για όσα αναφέρει σε δηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδας, που αν μη τι άλλο, δεν ευνοούν την ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων, αντιθέτως δυναμιτίζουν τα θεμέλια αυτής της επιχειρούμενης συνύπαρξης, διαβιβάζοντας συνεχή και αναληθή μηνύματα προς την Τουρκία, την ελληνική μουσουλμανική κοινότητα αλλά και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, με στόχο να τίθεται διαρκώς η χώρα μας στο κάδρο για δήθεν “παράβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”!

Βίντεο με δηλώσεις του κ. Ιλχάν (δείτε τα αν θέλετε στην πηγή)

Ο ανθελληνικός ρόλος του κ. Ιλχάν, αλλά και άλλων μουσουλμάνων εντός και εκτός του ελληνικού Κοινοβουλίου, επιβεβαιώνεται μέσα από ένα βίντεο του TRT (τουρκικό κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι), στο οποίο ο κ. Ιλχάν (με φόντο την Ακρόπολη) μίλησε για «Τούρκους στην Θράκη» (την Ελληνική), αποκάλεσε τον Ερντογάν «πρόεδρό μας», αφού και ο ίδιος είναι «Τούρκος βουλευτής», την Ελληνική Θράκη ως «Δυτική μας Θράκη» και φυσικά, την Τουρκία ως «Μητέρα Πατρίδα».

«Θα ήθελα να πω το εξής. Το 2004 ήμουνα βουλευτής Νέας Δημοκρατίας. Τότε ο σημερινός Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, ο τότε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ, ο αξιότιμος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επισκέφθηκε τη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΑΚΗ, την Ελλάδα για πρώτη φορά. Εμείς, εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΛΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ».

«Διότι το σημαντικό είναι, με επηρέασε πολύ τότε η καταπληκτική συμβουλή του αξιότιμου ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ το 2004. Ήμουνα τότε ο μοναδικός ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. Ήτανε συμβουλή, ότι πρέπει και εμείς να επωφεληθούμε και να αποκτήσουμε δικαιώματα, καθώς η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ παραχωρεί δικαιώματα σε μειονότητες».

«Ναι, κυρία Ντεριά. Σας χαιρετώ από την Ελλάδα, χαιρετώ τους ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ που μας ακούνε, χαιρετώ τον Τουρκικό λαό. Τα προβλήματα των ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ από το 1923 έως σήμερα συνεχίζονται. Εδώ ο βασικός λόγος είναι η έλλειψη πολιτικής βούλησης».

Συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη με τον… Μπαμπατζάν! 

Προσφάτως ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, κ. Ιλχάν και ενώ ακόμη δεν έχουν απαλειφθεί οι αλγεινές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση των ανθελληνικών δηλώσεων του, αφού η προανακριτική διαδικασία μόλις ξεκίνησε, προέβη σε ανάρτηση σε λογαριασμό που διατηρεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικέ με τη συμμετοχή του σε τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα στην Τουρκία και αφορά σε διεργασίες για την δημιουργία μία νέας αντιπολίτευσης, ενάντια στον Ερντογάν. 

Συγκεκριμένα, το θέμα της τηλεδιάσκεψης ήταν «Νέες αναζητήσεις της τουρκικής πολιτικής». Έγινε στο Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης και επίτιμος ομιλητής ήταν ο Αλή Μπαμπατζάν... Αναρωτιόμαστε, το τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή έχει ενημερώσει την Άγκυρα για τις κατά Ερντογάν κινήσεις του κ. βουλευτή; Διότι, αν η Άγκυρα δεν συγκινείται, τότε είναι προφανές πως η συμμετοχή του κ. Ιλχάν πραγματοποιήθηκε κατόπιν οδηγιών και πάλι, είτε προς εκμαίευση πληροφοριών και συνακόλουθη ενημέρωση της ΜΙΤ ή για να ρίξει στάχτη στα μάτια των ελληνικών Αρχών, σε συνέχεια των φιλοερντογανικών δηλώσεών του που είδαν το φως της δημοσιότητας και διερευνώνται, έστω και καθυστερημένα! 

Η Δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει

Αν ο Δήμαρχος Ιάσμου έχει παραβεί τον κανόνα με τις δηλώσεις του στην Προύσα, αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Αν και αυτές έγιναν εκτός ελληνικού εδάφους, εντούτοις αποτελούν ένα ατόπημα και θα εξεταστούν οι πιθανές ευθύνες του αιρετού πολιτικού της Ροδόπης.
Αν όμως έχει ευθύνες ένας Δήμαρχος σε δηλώσεις του στο εξωτερικό και μάλιστα σε κοινό που είναι “ευήκοο”, τι πρέπει να πούμε για τις δηλώσεις “πίστης και αφοσίωσης” του Έλληνα Μουσουλμάνου βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό, με φόντο την Ακρόπολη;


Τι έχουμε να πούμε για τις φωτογραφίες “πίστης και υπακοής” των Ζεϊμπέκ – Μπουρχάν και λοιπών με τον Τούρκο Πρόεδρο σε Κομοτηνή και Κωνσταντινούπολη;
Νομίζουμε, ότι η ορκωμοσία στο Σύνταγμα και η τήρηση των νόμων και των συμφερόντων του Ελληνικού Έθνους, αφορά όλους!


Νομίζουμε, ότι οι δηλώσεις που παραπέμπουν σε “υπακοή” του λαού των Ελλήνων μουσουλμάνων στην Τουρκία, την “Μητέρα Πατρίδα” όπως την αποκαλούν, είναι ομοίως εμπρηστικές και κατευθύνουν σε λίαν επικίνδυνη ανυπακοή έναντι του Ελληνικού Κράτους!
Και αυτή η ανυπακοή δεν μπορεί να εμπνέεται από εκλεγμένους Έλληνες βουλευτές!


Προτροπή στους μουσουλμάνους της Θράκης να μην υπακούν στις εντολές της ελληνικής κυβέρνησης 

Το γεγονός της αποκάλυψης των δηλώσεων αυτών, προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και δη στα κυβερνητικά κλιμάκια, ενώ την ανησυχία τους εκφράζουν και στελέχη του ΚΙΝ. ΑΛ. που ζητούν από την κυρία Γεννηματά να πάρει μέτρα κατά του βουλευτή, που ενώ έχει ορκισθεί στο Ελληνικό Σύνταγμα, προασπίζει τα συμφέροντα της Τουρκίας, δηλώνοντάς το ανοιχτά και απροκάλυπτα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο “μόνιμος επισκέπτης του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής” κύριος Ιλχάν Αχμέτ, παράλληλα με την “δήλωση πίστης στον Ερντογάν”, όλες τις ημέρες της καραντίνας, προκαλούσε με δηλώσεις του στην τουρκική γλώσσα τους ομόθρησκους να μη δεχθούν τις κρατικές εντολές για κλείσιμο των Τζαμιών, και παράλληλα έστελνε επιστολές διαμαρτυρίας στην Κυβέρνηση ζητώντας εξαίρεση για τους μουσουλμάνους (σ.σ. παρά την ρητή απαγόρευση λειτουργίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Ισλάμ στη Σαουδική Αραβία), ενώ κάτι τέτοιο δε συνέβη για τους χριστιανούς την περίοδο του Πάσχα.

Όλα αυτά, υπό την ανοχή των πάντων –αρμοδίων υπηρεσιών και τοπικών παραγόντων- με τους μουσουλμάνους βουλευτές να αλωνίζουν κυριολεκτικά στη Θράκη, να δημιουργούν θέματα, να θέτουν διλήμματα στους ομοθρήσκους τους και να δείχνουν πεπεισμένοι ότι θα περάσουν οι απαιτήσεις τους - δεδομένο (;) - από την εκάστοτε διοίκηση και κυβέρνηση.

Αν και ανεπίσημα έχει λάβει ενημέρωση η Δικαιοσύνη, εντούτοις αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία και να πάει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή για να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του κυρίου Ιλχάν για να ελεγχθεί για τις ανθελληνικού περιεχομένου δηλώσεις του (σ.σ. κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει για το σύνολο των βουλευτών βεβαίως της μειονότητας) που κατά παράβαση του ελληνικού Συντάγματος, εμφανίζεται να υπηρετεί συμφέροντα τρίτου κράτους και μάλιστα “δηλωμένου εχθρού” της Ελλάδας, με επεκτατικές βλέψεις και πολιτική επιζήμια για το κλίμα ειρήνης και σταθερότητας που επιδιώκεται στη Θράκη και στα Βαλκάνια εν γένει. 

Να γίνει, επιτέλους, αυτό που πρέπει

Ίσως κάποιοι στην Αθήνα θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν με βάση -και αποκλειστικά- τα ψηφοθηρικά συμφέροντα των κομμάτων. Ούτε μπορούν να κλείνουν τα μάτια τους στις δράσεις «προσωπικοτήτων» αλλά και βουλευτών, τουρκοφρόνων, που κάθε άλλο παρά για τα ελληνικά συμφέροντα εργάζονται, την ειρηνική συμβίωση των ελλήνων πολιτών φροντίζουν αλλά ούτε και την ασφάλεια στο εσωτερικό της Ελλάδας υπηρετούν…

Οι κινήσεις που απαιτούνται πρέπει να είναι άμεσες, καταλυτικές και με πρόσωπα που έχουν τα προσόντα αλλά και την θέληση να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες και να επιλύσουν προβλήματα που άφησε στο πέρασμά του η τελευταία δεκαετία και ειδικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην μπαχαλοποίηση της Θράκης. Απαιτείται ένα «νοικοκύρεμα» και μια επανεκκίνηση των υπηρεσιών που «πάγωσαν», με την τοποθέτηση των κατάλληλων ανθρώπων στις κατάλληλες θέσεις.

Επιτέλους, με την Τουρκία να προκαλεί την Ελλάδα (έως και με στρατιωτική σύγκρουση), θα πρέπει να αντιμετωπιστούν καίρια οι «υπηρέτες των σχεδιασμών» της Τουρκίας που δρουν εντός του ελληνικού εδάφους. Σε άλλες χώρες ο κ. Ιλχάν θα είχε προ καιρού οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης με πλήθος κατηγοριών, μεταξύ των οποίων «η λειτουργία δημιουργίας ανώμαλων καταστάσεων που απειλούν την εσωτερική ασφάλεια της χώρας»…
Κάποιοι στην Αθήνα θα πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουν πως ο σκύλος που δαγκώνει το χέρι που τον ταΐζει, πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως του αξίζει (γιατί δεν είναι ο μόνος σκύλος που ταΐζεται)...


Υ.Γ.: Εάν ο κ. Ιλχάν ήταν βουλευτής στην Τουρκία και έκανε τέτοιου είδους δηλώσεις (αλλά και ανέπτυσσε τέτοιου τύπου δράσεις) υπέρ της Ελλάδας, θα γνώριζε με χαρακτηριστικό τρόπο πως λειτουργεί η «Τουρκική Δημοκρατία». Εάν διαφωνεί, τον προκαλούμε να αναπτύξει εντός της Τουρκίας αντιτουρκική δράση...

Πληροφορίες από ThraceNews και Τουρκικά Νέα 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.