25 Μαΐου 2020

Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να μπαίνετε απ΄ευθείας στις ιστοσελίδες και όχι μέσω του νεοταξικού FACEBOOK

Ο ιδρυτής του FACEBOOK Μαρκ Έλιοτ Ζάκερμπεργκ είναι Αμερικανός εβραϊκής καταγωγής προγραμματιστής, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος (βικιπαιδεία). Ο όρος “φιλάνθρωπος”, μας οδηγεί στον Σόρρος, τον Μπιλ Γκέητς, τους Ροκφέλλερ, τους Ρότσιλντ και τα άλλα καλά παιδιά της νέας τάξης.

Αυτός λοιπόν, έχει κατορθώσει, να μπαίνουν οι περισσότεροι μόνο σε μία ιστοσελίδα, την δική του, το FACEBOOK και μέσα από εκεί να βλέπουν κάθε είδηση. Αυτό είναι κάτι το πολύ άρρωστο, αλλά θα μου πείτε τώρα δεν είναι το μόνο άρρωστο στον κόσμο μας.

Έτσι, αντί ο πολύς κόσμος να μπαίνει σε κάθε site για να διαβάσει και να δει ότι θέλει, μπαίνει μόνο στο FACEBOOK μέσα στο οποίο, σαν μέσο κοινωνικής δικτύωσης που είναι, έχουν όλα σχεδόν τα site μία υποσελίδα, μέσα στην οποία “ποστάρουν” κάποιες από τις ειδήσεις τους που οι χρήστες του FACEBOOK τις προωθούν στους φίλους τους.

Αν όμως η είδηση θεωρηθεί ότι περιέχει κάτι όχι απλά ψεύτικο αλλά και ανακριβές, τότε “σταμπάρει” το FACEBOOK to site και οι ειδήσεις του δεν προωθούνται μέσω FACEBOOK και η επισκεψιμότητά του πάει στα Τάρταρα.

Δήλωσε λοιπόν ο Ζάκερμπεργκ τα εξής:
«Έχουμε ήδη αφαιρέσει και θα αφαιρούμε οποιοδήποτε περιεχόμενο προκαλέσει άμεσα πιθανή βλάβη στους χρήστες.
Το Facebook έχει αφαιρέσει περιεχόμενο από ομάδες που ισχυρίζονται ότι η ανάπτυξη του δικτύου 5G ήταν η αιτία εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητους ελεγκτές γεγονότων (fact checkers)»


«Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αποτελεσματικό επειδή στο 95%, οι χρήστες δεν κάνουν κλικ σε περιεχόμενο που έχει μία προειδοποιητική ετικέτα»

Το θέμα είναι ποιοί είναι αυτοί (fact checkers) που σε κάθε κράτος θα ορίζουν τι είναι FAKENEWS ή HOAX;;;;

Και δεν είναι το πρόβλημα μόνο το αν είναι έντιμοι και αξιόπιστοι. Δεν είναι το πρόβλημα το αν τα παίρνουν για παράδειγμα από τους φιλανθρώπους της νέας τάξης για να μαρκάρουν σαν FAKENEWS ότι δεν αρέσει στα λαμόγια . Εγώ θα δεχθώ ότι όλοι οι ελεγκτές (fact checkers) θα είναι σε παγκόσμια κλίμακα έντιμοι (πράγμα που καταλαβαίνετε είναι δύσκολο έως αδύνατο) . Ποιός μας διαβεβαιώνει, ότι τα άτομα αυτά, που πληρώνονται απο το FACEBOOK του Ζάκερμπεργκ έχουν την μόρφωση, την παιδεία, την αντίληψη, τις γνώσεις, την πληροφόρηση και την ευφυΐα να ελέγξουν κάθε είδηση και να την δεχθούν ή να την απορρίψουν;;;

Μήπως μάλιστα ο καθένας μπορεί να γράφει ότι του καπνίσει, αρκεί να μη γράψει κάτι εναντίον της κλίκας της νέας τάξης;;; Μήπως όποιος μιλήσει εναντίον των “φιλανθρώπων” απλά θα μπανάρεται με συνοπτικές διαδικασίες;;

Θα μου πει κανείς ο Ζάκερμπεργκ κάνει ότι θέλει στο μαγαζί του. Έλα όμως που το “αγελαίον” πλήθος δεν ξέρει καν τι θα πει URL και τι θα πει μπαίνω σε ένα site απ΄ ευθείας.
Συμπερασματικά, για να ακούσεις αλήθειες σε λίγο θα πρέπει να μπαίνεις κατ΄ευθείαν στα site και όχι μέσω FACEBOOK. 


el.gr
το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.