26 Μαΐου 2020

Ο Άγιος Κορωνοϊός και η Ελευθερία των ανθρώπων

Γράφει ο Γιώργος Παύλος
Καθ. Φυσικής και φιλοσοφίας ΔΠΘ


Άγιοι επίσκοποι και άγιοι ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος 

Στίς 29 Μαΐου το 1453 οι Έλληνες υπέγραψαν πάνω στα τείχη της Κωνσταντινούπολης το συμβόλαιο της ελευθερίας όλης της ανθρωπότητας. Το ίδιο έκανε και στο παρελθόν ο λαός μας όπως ο βασιλέας της Σπάρτη και οι τριακόσιοι του Λεωνίδα. Υπέγραψαν πολεμώντας μέχρι θανάτου στα τείχη της μαρτυρικής πόλης των με το αίμα τους και με τον Βασιλέα τους τον Κωνσταντίνο τον Παλαιολόγο, συμβόλαιο με την ιστορία πως οι άνθρωποι πρέπει να είναι και να μείνουν ελεύθεροι ακόμη και αν χρειαστεί να θυσιάζουν το σώμα τους.

Πολεμώντας τα βάρβαρα στίφη Βεβαίωσαν την ιστορία πως πάνω στην γη δεν θα κυριαρχήσει η βαρβαρότητα ακόμη και αν πρόσκαιρα νικήσει όπως έγινε φαινομενικά την αποφράδα ημέρα στις 29 Μαΐου το 1453. 

Και τούτος ο δικός μας Μάης του 2020 είναι πάλι ο μήνας που η βαρβαρότητας κτυπά επίμονα την πόρτα και τα τείχη της ανθρωπότητας όλης πάνω στην γη. Τώρα ο βάρβαρος εισβολέας αντί για κανόνια και στίφη πολεμιστών φέρει τον κορωνοΐό και τις πανδημίες του, φέρει τα υποχρεωτικά εμβόλια, τα τσιπάκια, τον υποχρεωτικό και παγκόσμιο εμβολιασμό και τον απάνθρωπο έλεγχο της ανθρωπότητας όλης και την κατάργηση της ελευθερίας των ανθρώπων. Και όλα αυτά ενώ επιστήμονες διεθνούς κύρους βεβαιώνουν πως ο κορωνοϊός είναι ακίνδυνος καθ εαυτός και η θνησιμότητα λόγω του κορωνοϊού είναι λιγότερη και από αυτή της κοινής γρίπης. 

Οι θάνατοι που καταγράφονται ως αποτέλεσμα κορωνοϊού είναι αποτέλεσμα υποκειμένων παθήσεων και από εξασθενημένο και επιβαρυμένο ανοσιοποιητικό. Ακόμη πως οι χώρες με θύματα κορωνοϊού έχουν επιβαρυμένο περιβάλλον από νέες μορφές τεχνολογίας όπως το 5g και λοιπές μολύνσεις του περιβάλλοντος. Όμως είναι σαφές πως ο κορωνοϊός αξιοποιείται για την κατάλυση της δημοκρατίας και της ελευθερίας και τον πλήρη αστυνομικό έλεγχο των ανθρώπων. 

Τώρα μάλιστα με πρόφαση τον κορωνοϊό δρομολογείται ώστε ο άνθρωπος ο ίδιος μετατρέπεται σε ζώο και αντικαθίσταται από ανθρωποειδή και ρομπότ, απολύτως ελεγχόμενος από την νέα φεουδαρχία των πενήντα και εκατό μεγιστάνων του χρήματος των μυστικών λεσχών και των τραπεζών, οι οποίοι θέλουν να ελέγξουν όλη την ανθρωπότητα και να την καταστήσουν μια αγέλη ζώων. Αυτοί οι δήθεν φιλάνθρωποι μισούν τους λαούς και τους ανθρώπους, μισούν την ελευθερία των ανθρώπων και με κάθε τρόπο επιδιώκουν να ασκήσουν το απόλυτο έλεγχο, οικονομικό, πολιτικό και πνευματικό. 

Για αυτό με τους εδώ συνεργάτες των μας απαγόρευσαν την Θεία Λειτουργία και την Θεία κοινωνία και μας αναγκάζουν να μένουμε φυλακισμένοι στα σπίτια μας και να περιφερόμεθα με φίμωτρα δήθεν για το καλό μας. Αύριο δε πάλι για το καλό μας θα μας φυτέψουν τσιπάκια ώστε να πάψουμε να υπάρχουμε ως ελεύθεροι και αυτεξούσιοι άνθρωποι και να μετατραπούμε σε ζώα μέσα σε σταύλους, όπου τα αφεντικά τους μπορούν ανά πάσα στιγμή, να γνωρίζουν ακόμη και τα συναισθήματα τους και αν χρειάζεται να τα φονεύουν όταν γίνονται επικίνδυνα για την ελεγχόμενη ανθρωποαγέλη. 

Άγιοι επίσκοποι και άγιοι ιεράρχες, αν αισθάνεστε πως είστε φύλακες του Θεού για να σώζετε τον λαό του από τους λύκους, έχετε και έχουμε ακόμη μια ευκαιρία μέχρι την Τρίτη 26 Μαΐου, όταν θα είναι η απόδοση του Πάσχα να σώσουμε τον λαό μας και τον κόσμο όλο από κάθε ασθένεια και κάθε πανδημία. 

Πως; Λιτανεύοντας σε όλη την Ελλάδα τα άγια λείψανα και τις άγιες εικόνες και ψάλλοντας αδιάκοπα το Χριστός Ανέστη και όλους τους αναστάσιμους ύμνους. Άγιοι επίσκοποι και άγιοι ιεράρχες αυτό το κράτος και αυτή η πολιτεία είναι σαφώς εχθρική προς την εκκλησία και τον ελληνικό λαό. Σαφώς μισεί ότι ελληνικό και ότι Ορθόδοξο. Σώστε τον λαό σας από τους λύκους με προβιά προβάτου. 

Διότι ο κορωνοϊός εστάλη για να ξυπνήσουν οι άνθρωποι και οι λαοί και οι αληθινοί φίλοι των λαών και των ανθρώπων και να αντισταθούν από μια παγκόσμια πλέον απειλή και καλά κρυμμένη πανδημία, που θέλει να καταστρέψει την δημοκρατία και την ελευθερία των ανθρώπων. Ακόμη περισσότερο εστάλη για να φανερωθεί η Αλήθεια της Εκκλησίας. Για να φανερωθεί στον κόσμο η Αλήθεια του Χριστού. Για να φανεί και να θεραπευθεί ο ψεύτικος εαυτός μας.

Διότι μέχρι σήμερα ούτε μια λιτανεία δεν ετελέσθη επισήμως στα κέντρα, τις πλατείες και τους δρόμους των πόλεων. Ούτε μια περιφορά Αγίων λειψάνων και πορεία εν μέσω των πόλεων του πιστού λαού. Μήπως αυτός είναι ο λόγος που μας επισκέφθηκε ο Άγιος Κορωνοϊός; Για να μας αποκαθάρει από την απιστία μας και τις θρησκευτικές μας φαντασιώσεις και να μας επαναφέρει στον γνήσιο και αληθινό έρωτα του Χριστού και της Εκκλησίας Του; Γιατί άγιοι επίσκοποι και άγιοι ιεράρχες, γιατί αδρανούμε; Γιατί δεν περιφέρουμε τα ιερά και άγια λείψανα και τις άγιες εικόνες στους δρόμους των πόλεων και των χωρίων ψάλλοντας με όλο το είναι μας και όλη την ψυχή μας το Χριστός Ανέστη, κλήρος και λαός; Αυτό δεν έπραττε πάντα ο λαός μας κατά τις πανδημίες και άλλες συμφορές;

Γιατί ακόμη αμελούμε; Γιατί εμποδίζουμε τον Χριστό να σώσει τον κόσμο Του; Εμείς ως Έλληνες Ορθόδοξοι δεν διδάξαμε σε όλη την ανθρωπότητα τον Χριστό και εμείς δεν διαδόσαμε την ορθή πίστη του Χριστού σε Ανατολή και Δύση; Γιατί τώρα καθόμαστε αδρανείς φοβισμένοι σαστισμένοι και κυρίως αμφιβάλλοντες, ενώ οι πρόγονοι μας μας έδειξαν και μας δίδαξαν τον δρόμο της αυτοθυσίας και της πίστης; Μας έδειξαν τον δρόμο της πάλης με τις ορατές και αόρατες δυνάμεις του σκότους και του θανάτου.

Εμεις δεν πράξαμε Θερμοπύλες και Σαλαμήνες και 21 και τόσα άλλα;

Εμείς δεν δώσαμε την ζωή μας και το αίμα μας για την πίστη του Χριστού και για της πατρίδας μας την ελευθερία; Ο τελευταίος βασιλέας μας δεν πέθανε μετανοώντας για τις δικές του αμαρτίες και για τις αμαρτίες όλου του λαού του και μαχόμενος στα τείχη της πόλης της Αγίας Σοφίας, τη Παναγίας και του Χριστού, στην Κωνσταντινούπολη; 

Γιατί εμείς είμαστε φοβισμένοι και κλεισμένοι στα σπίτια μας; Γιατί ο Ρήγας έγραψε τον Θούρειο του. Ως ποτέ παλικάρια θα ζούμε σκλαβωμένοι και τρομαγμένοι... 
....καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή. 

Τώρα όλες οι αγάπες μας, Ελλάδα, πατρίδα, ελευθερία, πίστη και πάνω από όλα ο Χριστός έχουν γίνει μια Αγάπη και μια Δύναμη που μπορεί όλη την ανθρωπότητα να ελευθερώσει. Γιατί να ζούμε μέσα στον φόβο και στην ζητιανιά των εμβολίων που μπορεί να μας φονεύουν πολύ περισσότερο από τον κορωνοϊό; Διότι πως να εμπιστευθείς τους δήθεν φιλάνθρωπους που τα ετοιμάζουν, ενώ συγρόνως μιλούν ευθαρσώς για ανάγκη μείωσης του πληθυσμού της γης. 

Όχι, ο Χριστός μπορεί να σώσει τον κόσμο Του αν το Θέλει. Και το Θέλει και μπορεί, αλλά περιμένει και εμάς να το θελήσουμε και να το ζητήσουμε. Ας εγερθούμε λοιπόν ας λιτανεύσουμε τις άγιες εικόνες και τα άγια λείψανα . Ας λιτανεύσουμε την Τιμία Ζώνη της Παναγίας μας και τα λείψανα των Αγίων μας σε όλη την Ελλάδα. Ας τρέξουν οι επίσκοποι, οι μοναχοί, οι ιερείς, μπροστά και πίσω ο πιστός λαός μας, ψάλλοντας και υμνώντας τον Χριστό και Σωτήρα μας. Αυτόν Ον ηγάπησε η ψυχή μας. Όσο αμαρτωλοί και αν είμεθα μπορούμε να σηκωθούμε από τον λάκο της οκνηρίας μας και τον λάκο της απιστίας μας και να πολεμήσουμε το κακό. Ας πολεμήσουμε δια των Αγίων του Χριστού και εν τω Χριστώ. 

Ο Χριστός θα μας δώσει την δύναμη να βγούμε από τον λάκο του θανάτου όπως έδωσε την δύναμη στους τρεις παίδες να νικήσουν το φονικό πυρ του ειδωλολάτρη βασιλέα. Και αν ο Θεός θέλει και έχει αποφασίσει να πεθάνουμε από τον κορωνοϊό ας το δεχθούμε ως θάνατο μαρτύρων. Όμως ο Θεός θέλει να ζήσει ο κόσμος. Θέλει να σώσει τον κόσμο. Και εμείς ως Έλληνες έχουμε χρέος ιερό να πεθάνουμε ψάλλοντας το Χριστός Ανέστη και ζητώντας να σωθεί όλη η ανθρωπότητα. Να πάρει ο Θεός αυτή την κατάρα του θανάτου του όποιου κορωνοϊού και όποιας πανδημίας από όλους τους ανθρώπους πάνω στην γη. Ας είμαστε εμείς οι Έλληνες και Ορθόδοξοι μαθητές του Χριστού το αντάλλαγμα για να ζήσει ο κόσμος. Ας το ζητήσουμε αυτό από τον Χριστό ακόμη και αν πρέπει εμείς να αποθάνουμε από χίλιους κορωνοϊούς μαζί, από χίλιες πανδημίες μαζί, για να ζήσει ο κόσμος και οι άνθρωποι όλοι πάνω στην γη. 

Αδέρφια Έλληνες, άγιοι επίσκοποι και άγιοι πατέρες ας μην διστάζουμε. 

Ας ξεχυθούμε στους δρόμους και στις πλατείες και ας ψάλλουμε όλοι μαζί οι Έλληνες κλήρος και λαός το Χριστός Ανέστη. Φθάνει αυτός ο φόβος που μας επέβαλαν οι πολιτικοί μας με τα πληρωμένα ΜΜΕ. Αυτός είναι ο αληθινά θανατηφόρος κορωνοϊός, ο φόβος και η δειλία. Καλύτερα να πεθάνουμε τώρα από χίλιους κορωνοϊούς, αλλά ελεύθεροι, παρά να ζούμε λίγα χρόνια ακόμη μέσα στον φόβο του θανάτου με φίμωτρα και με τσιπάκια. Αυτός είναι ο χειρότερος θάνατος. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η να πεθάνουμε ως άρχοντες του τρόπου μας και της πίστης μας, ελεύθεροι όπως η Αντιγόνη και οι Σουλιώτισες, για να ελευθερώσουμε όλη την ανθρωπότητα από τον φόβο και τον τρόμο, παρά να ζήσουμε ως δούλοι και ως αγέλη και φάρμα ζώων μαζί με όλο το ανθρώπινο γένος. 

Ας μιμηθούμε τον λαό μας που το 40 μπήκε μπροστά στα τανκ του Χίτλερ και στα πυροβόλα του Μοσουλίνη. Αφού τώρα το βαρύ πυροβολικό του νέου Ναζισμού και της Νέας Τάξης λέγεται κορωνοϊός, φόβος, δικτατορία, υποχρεωτικά εμβόλια και τσιπάκια, παγκόσμια αστυνόμευση και παγκόσμιος οικονομικός πολιτικός πνευματικός έλεγχος. 

Αν είναι να ξανακάνουμε Πάσχα χωρίς Χριστό και χωρίς εκκλησίες ανοικτές καλύτερα να μην ζούμε. Για αυτό ας πεθάνουμε από χίλιους κορωνοϊούς και χίλιες πανδημίες ψάλλοντας και άδοντας το Χριστός Ανέστη σε όλη την Ελλάδα πριν ακόμη φύγει το Πάσχα την Τρίτη 26 Μαΐου. Και είναι βέβαιο πως θα νικήσει ο Χριστός και ο άνθρωπος τον επιβαλλόμενο άνωθεν φόβο και την επιβαλλόμενη πανδημία των ΜΜΕ. 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.