29 Μαΐου 2020

Περί εορτών, προσευχών στην Αγία Σοφία και πανηγυριών των βαρβάρων, για την Άλωση της Βασιλεύουσας...

Μια δέουσα μικρή απάντηση όσον αφορά...
Περί εορτών, προσευχών στην Αγία Σοφία και πανηγυριών των βαρβάρων, για την Άλωση της Βασιλεύουσας....

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά.

Επετείους εορτάζουν λαοί, που απελευθερώθηκαν, που απέκτησαν τα υπόδουλα ιερά τους πάτρια εδάφη, που απέκτησαν δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα, που επαναστάτησαν κατά βαρβάρων κατακτητών…

ΕΣΕΙΣ τι εορτάζετε ΒΑΡΒΑΡΟΙ.....; ΤΙ; Καταλήψεις ξένων εδαφών, που ΠΟΤΕ δεν σας ανήκαν, τις ανείπωτες σφαγές που διαπράξατε από την γένεση σας;

Αρπαγες, δολοφόνοι, εγκληματίες, ολετήρες πολιτισμών, γενοκτόνοι και όλα τα συνώνυμα, που απόλυτα ταιριάζουν και στις ημέρες και στις πράξεις σας .... Γιορτάζετε ντροπιαστικές νίκες, που πετύχατε βάρβαρα, δια πυρός, σπάθης και υπέρτερου στρατού.... 30πλάσιο στρατό συγκεντρώσατε για να κατορθώσετε να αλώσετε την Βασιλεύουσα, που υπερασπίσθηκαν μόνο 8000 μαχητές και έπεσαν όλοι υπέρ πίστεως και πατρίδας, αφού σας προκάλεσαν όλεθρο και καταστροφή.....

Ποτέ δεν αντιμετωπίσατε υπέρτερους ή ισότιμους στρατούς... ΠΟΤΕ..... Με την μπαμπεσιά σας (και αυτή η τουρκική λέξη είναι ανάμεσα στα άλλα επώνυμα σας) εντοπίζατε μικρούς λαούς και μειονότητες και τους εξαφανίζατε..... καταπατώντας τα ιερά τους εδάφη...

Τι ρίζες έχετε στην Μ. Ασία, τι ρίζες είχατε στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια, την Ελλάδα, την Κύπρο...; Τι διεκδικείτε ακόμη και σήμερα.... Τι; Των προγόνων σας γη; Από που και ως που... Στις στέππες της βαθύτερης βάρβαρης Ανατολής ζούσαν σε σπηλιές και δέντρα..... απολίτιστοι και αχρείοι.... Όταν οι Έλληνες είχαν φιλοσοφία και πολιτισμό, εσείς επικοινωνούσατε με νοήματα... 

«Τούτων δε των βαρβάρων τινές μεν γυμνοί το παραπάν βιούντες, κοινάς έχουσι τας γυναίκας και τα τέκνα παραπλησίως ταις των θρεμμάτων αγέλαις, ηδονής δε και πόνου την φυσική μόνο αντίληψη ποιούμενοι των αισχρών και καλώς ουδεμίαν λαμβάνουσιν έννοιαν».

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....

ΑΧΝΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ...

ΣΕ ΠΟΤΙΣΜΈΝΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΖΕΙΤΕ..... ΒΑΛΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ...... ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΆΚΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕΣΑ......

Όστις σκάπτει λάκκον θέλει πέσει εις αυτόν και ο λίθος θέλει επιστρέψει εις τον κυλίοντα αυτόν.
Παλαιά Διαθήκη (Παροιμίαι ΚΣΤ’ 27)

«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

Δεν υπάρχει σημαία τόσο μεγάλη για να καλύψει την ντροπή το να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους…
Howard Zinn.

«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)

«Για την τουρκική λογική το σπαθί αποτελεί το πιο σίγουρο μέσον επίλυσης των προβλημάτων».
Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837)

Αυτή η χώρα πέρασε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς ποτέ να γνωρίσει τον πολιτισμό …
Τσώρτσιλ

ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ………

«Μην επιδιώκεται την ειρήνη, για να είστε οι κερδισμένοι» (47: 35). Και αλλού: «Οι Τούρκοι ήταν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προφήτη. Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» (9: 69).

– «Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193).

– «Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους: “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12).

– «Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4).

– «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29).

Δεν φτάνουν ποτέ, δεν χορταίνουν το αδηφάγο σας στόμα, ούτε οι κλεψιές σας, ούτε τα εγκλήματα πολέμου, ούτε η καταπάτηση ξένων εδαφών, που ανά τους αιώνες έχετε διαπράξει. Δεν αισχύνεσθε, που η Διεθνής Κοινότητα σας κοιτά με περιφρόνηση….; 

«Η βάρβαρη δράση της Τουρκίας, η μηδενιστική ανθρωπιστική αντίληψη, που διακατέχει τους Τούρκους και η αντίληψη της κτήσης μέσω της αρπαγής και της χρήσης οποιουδήποτε μέσου απαιτηθεί, είναι στοιχεία καταγεγραμμένα ιστορικά και αποδεικνύουν πως ΠΡΕΠΕΙ η διεθνής κοινότητα να αναθεωρήσει τα πάντα για την ανά τους αιώνες εγκληματία πολέμων βάρβαρη Τουρκία και την πραγματική της εικόνα, η οποία και με βάση το ιερό της Κοράνι επιδιώκει μέχρι και σήμερα να επιβάλει τον Ισλαμισμό δια πυρός, σιδήρου και σπάθης…..»

Χιλιάδες τόμοι ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ πρέπει να γραφούν, για την επαίσχυντη πορεία της Τουρκίας…. και δεν αναφέρω «ιστορία» διότι…. 

“Η Τουρκία δε έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο”… 
Νεοκλής Σαρρής

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 
www.ledrastory.com 
cyprushellenica.blogspot.com



Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...








Και επειδή αναφέρθηκα στις ημέρες και πράξεις των βαρβάρων, καθώς και στις φιλοπολεμικές αιματόβρεκτες εντολές του Κορανίου…. Προσθέτω και ένα δείγμα ….τουρκικής λογοτεχνίας και ποίησης….Απολαύστε το…..
«Το Μίσος»

«Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ' αυτό το κόσμο δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου. Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα Τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου, ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στη κόλαση εκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σκοινί δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!


Ο συγγραφέας του «υπέροχου» τουρκικού λογοτεχνικού ποιήματος, είναι ο εθνικιστής ποιητής Behcet Kemal Caglar.
Το ποίημα αυτό μεταδιδόταν κάθε μέρα από τον παράνομο τουρκοκυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό Bayrak σαν εμβατήριο κατά τη διάρκεια των γεγονότων στην Κύπρο…. 1963-67-74
Και συνεχίζει και σήμερα να αναμεταδίδεται από ραδιοφωνικούς σταθμούς των εξτρεμιστών Τούρκων ΓΚΡΙΖΩΝ Λύκων, όποτε η Τουρκία δημιουργεί προβλήματα στην Ελλάδα και Κύπρο….. και προκαλεί με τις ιταμές παραβιάσεις και διεκδικήσεις της…….

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.