28 Μαΐου 2020

Ο «ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ» του σουλτάνου στις 29 ΜΑΙΟΥ του 2020.

Αυτά τα πράγματα αγγίζουν απρόβλεπτες εξελίξεις και την Προσευχή που κάνουν Πατέρες, αλλά και λαικοί για να κάνει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ Έλεος, να γλυτώσουμε τα χειρότερα . Συνάμα γίνεται παράκληση να πέσουμε στα γόνατα όλοι και να σηκώσουμε τις ψυχές και το φρόνημα μας καθότι έρχονται δύσκολες στιγμές. 

Ο «αφορισμός αυτός» του σουλτάνου έχει να κάνει με μεγάλα προβλήματα του που θα τον κάνουν να αποκοπεί από την πραγματικότητα (εκεί θα πατάει και αλλού θα βρίσκεται), όπως μας είπαν πατέρες και έχει να κάνει με τα Ελληνοτουρκικά που στην κυριολεξία βράζουν. 

Τα νησιά είναι στόχος και ο Έβρος τίθεται πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος για να σπάσουν οι Ελληνικές δυνάμεις σε πολλά μέτωπα. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Άνθρωποι της προσευχής και της άσκησης μας έθεσαν το εξής σκεπτικό με ερωτηματικό στο τέλος και με πολύ πόνο: 
«Τις ημέρες που διαβαζόταν οι πρώτες στάσεις των ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ φέτος, οι κληρικοί στον Έβρο άνοιγαν τα μεγάφωνα και ο μέν Ελληνικός στρατός άκουγε τω ΥΠΕΡΜΑΧΩ, οι δε τούρκοι έφριτταν με αυτά που έβλεπαν. Και οι μεν τούρκοι έβλεπαν πολλά και τρόμαζαν, γιατί έτρεχαν η ΠΑΝΑΓΙΑ μας, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ και οι ΑΓΙΟΙ στα σύνορα μας. Έτσι αποφάσισαν αυτοί να κάνουν πίσω και να ματαιώσουν τα πονηρά διαβούλια τους. 

Μετά οι δικοί μας στην κυβέρνηση ενόμισαν ότι αυτό έγινε γιατί ήταν έξυπνοι και ικανοί, αλλά ξέχασαν να αποδώσουν την οφειλόμενη τιμή στην ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ της πατρίδος. 

Μετά έκλεισαν τις εκκλησίες και τα μεγάφωνα. Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ δεν ακούστηκε από τα μεγάφωνα των εκκλησιών στον Έβρο. 

Φυσικά ούτε και την Μεγάλη Εβδομάδα καθότι οι τούρκοι εισήλθαν και αυτοί σε καραντίνα. 
Τώρα που οι τούρκοι βγαίνουν από την καραντίνα και επανέρχονται, μήπως οι ΑΓΙΟΙ μας αφήσουν ολομόναχους για να δούμε αν πράγματι είμαστε ξύπνιοι και ικανοί να τους αποτρέψουμε;»

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ... 
Ανάγνωση Κορανίου στην Αγία Σοφία ανακοίνωσε για αύριο ο Ερντογάν για “να εορτάσουμε την άλωση” 
«Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πριν από λίγο, ότι αύριο στην Αγία Σοφία θα γίνει ανάγνωση του Κορανίου. Πρόσθεσε ότι αυτό θα γίνει για να εορταστεί η Άλωση της Πόλης. 29η Μαίου αύριο. 

Η ανακοίνωση δείχνει ότι η Άγκυρα όχι μόνο δεν έχει σκοπό να κινηθεί προς την αποκλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά, αλλά ότι έχει πάρει τις αποφάσεις της να τραβήξει το σχοινί ακόμη περισσότερο, αδιαφορώντας αν θα σπάσει. Η Αθήνα δείχνει πραγματικά αμήχανη και σύντομα θα πρέπει να εγκαταλείψει τις γνωστές και επαναλαμβανόμενα κουραστικές δηλώσεις, με τις οποίες καλεί την Τουρκία να “λογικευτεί” και άλλα σχετικά.» από το https://www.militaire.gr/anagnosi-koranioy-stin-agia-sofia-anakoinose-gia-ayrio-o-erntogan-gia-quot-na-eortasoyme-tin-alosi-quot/ 

Όλα δείχνουν ότι μπορεί ανάπτυξη να περιμένουμε σε πολλούς τομείς, αλλά μπορεί να έχουμε ανάπτυξη των στρατηγικών σχεδίων του τουρκικού επιτελείου και όχι μόνο τώρα με υβριδικές επιχειρήσεις; 

Οι τούρκοι περιμένουν να στρώσει ο καιρός (τα μπουρίνια των ημερών τους χαλούν τα σχέδια) 

Τα σχέδια όλων των αντίχριστων θα τα χαλάσει το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ, αλλά αυτό θα γίνει με γεγονότα τέτοια που στο τέλος θα προσπαθείς να βρεις άπιστο και θα είναι δύσκολο, όπως μας τα είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.