1 Απριλίου 2020

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΣΕ ΠΙΣΤΗ, ΥΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΟΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.  
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com 

Οι παγκόσμιοι τύραννοι τής γης νομίζουν ότι είναι παντοδύναμοι και ανίκητοι. Θέλουν να φέρουν με όχημα τούς πολιτικούς τους αχθοφόρους, μέσα από τον φόβο και την εκμηδένιση ζωής και αξιοπρέπειας ανθρώπινης, τον απάνθρωπο αρχηγό τού σκότους και τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Λανθάνουν σφάλμα μέγα να νομίζουν ότι εμείς οι Ελεύθεροι θα γονατίσουμε στους σκλάβους νεοταξίτες που καμώνονται τούς δυνατούς. Διότι εμείς οι Ελεύθεροι Έλληνες και κάθε ελεύθερος λαός έχουμε Αρχηγό τον μόνο Παντοδύναμο και Ανίκητο Θεό μας.

Το σχέδιο τού κτηνώδους νεοταξισμού για την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού και την αιχμαλωσία των λαών δεν είναι τωρινό. Είναι προαιώνιο και έχει διαβεί από πολλά στάδια προεργασίας χρόνους πίσω. Ξεκίνησαν από την εύνοια στους μισθοφόρους βαρβάρους και τούς πολέμους τους. Συνέχισαν με την οικονομική αιχμαλωσία σε δάνεια και μνημόνια, με πολιτικούς παλιάτσους τής αστικής τους δημοκρατίας. Φτιάξανε «ελευθερία» περιορισμένων εδαφικών και ψυχικών διαστάσεων και δικαιωμάτων. Φέρανε νέα δάνεια και νέα μνημόνια. Δώσανε τα κλειδιά τής Ελλάδος μας στα χέρια των σταυρωτήδων της. Και τώρα προβάλουνε φόβο και προσβολή υγείας για να μάς τελειώσουν, όπως θαρρούν οι σατανάδες αγύρτες.

Τούτες τις ημέρες τής αισχρής απομόνωσης που μάς επέβαλλαν αντιδημοκρατικά οι δημοκράτες (…), βάλθηκα να ψάχνω διάφορες λεπτομέρειες. Καλοί μου φίλοι μού απέστειλαν και κείνοι πηγές διάφορες. Σε μια εκπομπή που παρουσίασε ο Πατέρας Αρσένιος Βλιαγκόφτης είχα την ευκαιρία να δω, να μάθω, να θυμηθώ και να συσχετίσω διάφορες δήθεν άσχετες μεταξύ τους λεπτομέρειες. Τουλάχιστον από το 2013 γίνονται έρευνες διαχείρισης πανδημιών και εμβολιασμών. Ο δε Γ. Παπανδρέου είχε μιλήσει προ καιρού για τον υποχρεωτικό χαρακτήρα τής ηλεκτρονικής κάρτας τού πολίτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρόσβαση των πολιτών στην υγεία!

Παρεμπιπτόντως, προ ολίγων ημερών ακούσαμε τον ίδιο πολιτικάντη και άλλους συνδαιτυμόνες του στο τραπέζι τού ελληνόφωνου και τού διεθνούς νεοταξισμού να μιλάνε για την αδυναμία τού εθνικού κράτους στην αντιμετώπιση τού κορονοϊού και την αναγκαιότητα να υπάρξει μια παγκόσμια διακυβέρνηση που θα φέρει την «αποτελεσματική» λύση! Στην δε Βουλή των ψευτορωμιών έχει ψηφιστεί από το καλοκαίρι τού 2019 νόμος με αυστηρές ποινές για την ανυπακοή σε νόμους «προάσπισης» τής δημόσιας υγείας. Στο δε ζήτημα τής δήθεν αντιμετωπίσεως τού κορονοϊού, σκοπός των αχρείων είναι η μεθόδευση υποχρεωτικού εμβολιασμού και ψηφιακής ταυτοποίησης που γίνεται αποκλειστικά με σωματικό στιγματισμό, δηλαδή το τσιπάκι, το σατανικό χάραγμα που μάς λέει η Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου. Το αναφερόμενο εμβόλιο έντιμοι ιατροί, όπως ο κ. Βόβολης, το αρνούνται και στοχοποιούνται από το καθεστώς γι’ αυτόν το λόγο.

Από την άλλη πλευρά, μαθαίνουμε ότι σύμφωνα με τον νεοταξικό Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο χαρακτηρισμός μιας νόσου ως πανδημίας συνεπάγεται το θάνατο τουλάχιστον ποσοστού 12% επί τού γενικού πληθυσμού εκάστου χώρας. Η θανατηφόρα τάση τού κορονοϊού στην Ιταλία κυμαίνεται στο 6% και στην Ελλάδα λιγότερο τού 1%. Η ελλιπής ωστόσο ύπαρξη υποδομών και η ανύπαρκτη ακόμη έρευνα, μελέτη και διάγνωση τής φύσης τού ιού εγκυμονεί κινδύνους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλονται στα νοσοκομεία. Τα κεφάλια τής σύγχρονης λερναίας ύδρας που ακόμη και πέρσι κάμανε άσκηση προσομοίωσης στον ιό, μεθοδεύουν την πτώση των τειχών.

Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών τυράννων για την πτώση των εθνών και των λαών δεν σταματά στο ζήτημα τής υγείας. Τούς βολεύει βέβαια η ομηρία και η ηλεκτρονική αιχμαλωσία, η διαρκής παρακολούθηση και η απώλεια συνειδήσεως των ραγιάδων. Γιατί αυτός είναι ο σκοπός που φτιάχνουν το κλίμα φόβου για την υγεία. Προχωράνε όμως ταυτόχρονα στη διάλυση τής οικονομίας. Θέλουν τόσο η Ελλάδα μας όσο και το σύνολο των δήθεν ελεύθερων εθνών να υποκύψουν στην παγκόσμια χρεοκοπία, ώστε να φέρουν τον Αντίχριστο παγκόσμιο ηγεμόνα τους και το ομολογούν με τις πράξεις τους.

Σκέπτονται οι προσκυνημένοι πολιτικοί, όπως λέγουν ειδήμονες και ενημερωτικά «παπαγαλάκια», να φέρουν πιο σκληρά μέτρα για την δήθεν φύλαξη τού λαού από τον κορονοϊό. Διακοπή μέσων μαζικής μεταφοράς, αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών, αναστολή τής ήδη ημιθανούς οικοδομικής δραστηριότητας, περιορισμό μετακίνησης μόνον μεταξύ τής 5ης πρωινής και τής 1ης μεσημβρινής ώρας εκάστου ημέρας, απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο, κλείσιμο των περισσοτέρων υπαρχόντων και παραγωγικά ενεργών επιχειρήσεων. Με τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών πάντως οικονομία δεν υφίσταται. Η παραγωγή προσφέρει εθνικό εισόδημα και εθνικό προϊόν. Αλλιώς η οικονομία πεθαίνει. Γι’ αυτό και οι δημοκράτες μέσα από επιδοτήσεις και χρέη σκότωσαν την εγχώρια παραγωγή και δώσανε την οικονομία στις τράπεζες χρόνια τώρα, ώστε να πάνε στις κάρτες και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Ο ελληνικός λαός είναι θεοσεβής. Γέννησε πολιτισμό και ορθό λογισμό στο διάβα τής ένδοξης ιστορίας του. Ανέδειξε την λογική και την παρατήρηση ως βήματα προσδιορισμού τής ορθής πορείας και αποστολής τού ανθρώπου. Ο Έλλην, ο φωτοδότης λαός τής Γης τού Φωτός, δηλαδή τής Ελλάδος, έλαβε χρίσμα μεγάλο από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό και Θεό μας να διαδώσει την Ορθή Δόξα και Αλήθεια τού Θεού μαζί με το πνεύμα ελευθερίας με το οποίο γέννησε πολιτισμούς οικουμενικούς. Ο Πατέρας μας Θεός και η Μάνα μας Παναγιά πάντα στάθηκαν αρωγοί και αμύντορες στις πιο δύσκολες ώρες τού Ελληνικού Γένους, είτε επρόκειτο για ασθένειες είτε για βαρβαρικές εισβολές. Και τώρα, εν μέσω των αγίων ημερών τής Μεγάλης Σαρακοστής και τού Θείου Πάθους, με πρόσχημα πάντα τον ίδιο ιό, οι αγύρτες σκοτοδότες τής οικουμένης βάλανε σε απαγόρευση τις θείες λειτουργίες και κυνηγούνε όσους ιερείς ανοίγουν τούς ναούς στον πιστό λαό. 

Θέλει λοιπόν ο σατανάς τής παγκοσμιοποίησης να εξοντώσει πίστη, ψυχή, συνείδηση και σώμα τού ελεύθερου ανθρώπου και τού ελεύθερου Έθνους. Έχει δε μεγάλο και προαιώνιο μίσος κατά τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας, διότι έχουμε καθαγιασμένα με τίμιο αίμα αγίων και ηρώων πρωτεία να υψώσουμε την δάδα με το Άγιο Φως τού Θεού. Όμως η Ελλάς δεν πρόκειται να πεθάνει, αλλά να αναστηθεί. Η Πίστη και η Ισχυρή Θέληση να δημιουργήσουμε την πιο λαμπρή Ελλάδα όλων των εποχών είναι η οδός τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας.

Αυτοί που θα σπάσουν τα μούτρα τους είναι οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου. Αυτοί που μάς οδηγούν σε χρεοκοπία και αφανισμό, θα υποστούν το δικό τους αφανισμό. Αυτό που για τούς τοκογλύφους μοιάζει με εφιάλτη, είναι η ελευθερία η δική μας. Η χρεοκοπία συνεπάγεται την έξοδο από την ψευτοευρωπαϊκή ένωση και το ευρώ. Προσωρινή «χρεοκοπία» που θα σημάνει την οριστική διαγραφή τού ψεύτικου χρέους και των μνημονίων που περιλαμβάνουν στις «υποχρεώσεις» την κατάλυση τού εθνικού και θρησκευτικού χαρακτήρα τού ελληνικού κράτους. Όσο υπάρχει χρήμα στο ταμείο τού κράτους, η χρεοκοπία κοιμάται για να εισπράττουν οι «δυνατοί». Μόλις όμως στεγνώσει το κρατικό χρήμα, η χρεοκοπία θα ξυπνήσει.

Τότε όμως θα έρθει και το τέλος των «δυνατών». Και έως ότου να βρει άλλους αχυράνθρωπους ο αντίχριστος, εμείς θα έχουμε αναγεννηθεί. Στις μέρες μας λοιπόν οι «Μεγάλες Δυνάμεις» θα συγκρουστούν για τα ηνία τής πλάνης τους και θα φέρουν παγκόσμιο πόλεμο. Ήδη στην Συρία και την ευρεία Μέση Ανατολή έως την Μεσόγειο, τα τύμπανα τού πολέμου ηχούν σε τόνο προθέρμανσης. Οι «μεγάλοι» λοιπόν θα κοντύνουν και η ρομφαία τού Αρχάγγελου Μιχαήλ θα σημάνει την έλευση τού Δικαίου Θεού. Κι εμείς οι Ελεύθεροι Έλληνες οφείλουμε να διώξουμε ταχιά το ψευτορωμέϊκο. Λαός, Στρατός και Εθνικισμός, με Αρχηγό τον Θεό μας και Υπέρμαχο Στρατηγό την Παναγιά μας, θα χτίσουμε την Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών που θα μεγαλώσει και θα λαμπρυνθεί. Καλή δύναμη, καλό αγώνα, καλή μας Νίκη.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.