1 Απριλίου 2020

Ναι μεν αλλά κύριε Πρωθυπουργέ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλες τις δημοσκοπήσεις εισπράττει σε συντριπτική πλειοψηφία του λαού, την επιδοκιμασία του, για το σφράγισμα των συνόρων μας με την Τουρκία στον Έβρο, που προκάλεσε την – τουλάχιστον – προσωρινή οπισθοχώρηση των τουρκικών δυνάμεων (στρατοχωροφυλακή, αστυνομία, παράνομοι μετανάστες) από εκεί, αλλά και για τους επιτυχείς διπλωματικούς χειρισμούς του προς τα μέλη – κράτη της ΕΕ και των θεσμικών τους παραγόντων! Αφού κατάφερε, όλοι οι παραπάνω να αποδεχτούν πως τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά και να συνδράμουν αναλόγως την ελληνική προσπάθεια, της μη παραβίασης δηλαδή, των ελληνικών/ευρωπαϊκών συνόρων! Ταυτόχρονα κατάφερε να τους πείσει πως, όλη η τουρκική επιχειρηματολογία, όλη η άθλια προπαγάνδα της Τουρκίας, ήταν fake news, όπως πχ. για νεκρούς μετανάστες από ελληνικά πυρά, περί του ξυλοδαρμού κατά την σύλληψή τους, όσων μεταναστών μπόρεσαν από κάποια αφύλακτα περάσματα να περάσουν στην ελληνική Επικράτεια, αλλά και τις πληρωμένες “ματωμένες” ξένες γραφίδες, όπως η αμερικανική εφημερίδα New York Times, “όπλο” των “Δημοκρατικών” των ΗΠΑ!

Επίσης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εισπράττει την επιδοκιμασία της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας για τα έγκαιρα, αν και απάνθρωπα, μέτρα που έλαβε κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του θανατηφόρου ιού που πλήττει την παγκόσμια ανθρωπότητα! 

Ωστόσο πολιτικά λάθη (;;;) που ακολούθησαν, ενδεχομένως να ακυρώσουν τη δημοφιλία του Πρωθυπουργού και να εξισορροπήσουν τα πολιτικά του οφέλη από τα παραπάνω επιτεύγματα! Και είναι πολλά αυτά τα πολιτικά λάθη (;;;) που ακολούθησαν! Όπως επί παραδείγματι, παραθέτω παρακάτω, μερικά από αυτά: 

Ø Η ένταξη του γειτονικού κρατιδίου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα “Βόρεια Μακεδονία”, παρ΄ ότι η ΝΔ εξ αρχής είχε εναντιωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών! Και το ακόμη πιο άστοχο, ήταν πως το ΥΠΕΞ μας χαιρέτησε με επίσημη ανακοίνωση αυτήν την ένταξη! Δηλαδή, δεν κρατήθηκαν ούτε καν τα προσχήματα! 

Ø Η απόφαση διαμονής παράνομων μεταναστών σε 28 νέα hotspots σε όλη την Επικράτεια, την ίδια ακριβώς ώρα που ο ελληνικός λαός είναι κλεισμένος στο σπίτι του και δεν μπορεί να αντιδράσει!

Ø Η απόφαση του ΥΠΕΣ κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα, ύψους 13,5 εκατομμυρίων ευρώ εν μέσω πανδημίας, εκ των οποίων άκουσον – άκουσον, τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ δίνονται για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς! 

Ø Η απόφαση της κυβέρνησης, με την οποία δεσμεύονται 11 εκατομμύρια ευρώ για διαφημιστική καμπάνια από τα ΜΜΕ για να ενημερώνουν τάχατες τον ελληνικό λαό για τον κορονοϊό, αλλά επί της ουσία για να τον “τρομοκρατούν” από το πρωί μέχρι το βράδυ! Όταν αυτήν την πρακτική, αυτής της υπερπροβολής, την καταδίκασε και ο υπεύθυνος της κυβερνήσεως, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας! Άλλωστε, οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών δεν μπορούσαν αφιλοκερδώς να παρέχουν αυτό το κοινωνικό έργο; 

Ø Η επιβεβαιωμένη ελεύθερη μετακίνηση πολλών παράνομων μεταναστών (και στα ΜΜΜ) σε όλη την Επικράτεια, χωρίς καμιά πρόβλεψη τήρησης όλων των κανόνων που ισχύουν για όλους τους Έλληνες!!

Επιπρόσθετα, στην προχθεσινή Σύνοδο Κορυφής μέσω τηλεδιάσκεψης οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως συμφώνησαν για την έναρξη ενταξιακών συνομιλιών των χωρών Αλβανίας και “Βορείου Μακεδονίας”, οι οποίες επί σειρά μηνών είχαν παγώσει! 

Δηλαδή, συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση χωρίς προαπαιτούμενα (ειδικότερα ) για την Αλβανία;

Όταν υπάρχουν πολλές δημοσιογραφικές πληροφορίες που αναφέρουν, πως ο φασίστας Σουλτάνος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν σε συνεργασία με τον άλλο φασίστα ηγέτη της Αλβανίας Έντι Ράμα θα μεταφέρουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες σε χωριά της Βορείου Ηπείρου, σε διάφορα hotspot; Όταν αυτές οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλβανική κυβέρνηση θα προβεί, ακόμη, και σε επίταξη οικιών που δεν κατοικούνται για την στέγαση παράνομων μεταναστών;

Όταν σε αυτούς τους παράνομους μετανάστες, ενδεχομένως να είναι και τζιχαντιστές, οι οποίοι θα κάνουν κόλαση τη ζωή της εκεί ελληνικής μειονότητας; 

Τα συνυπολόγισε όλα τα παραπάνω η ελληνική κυβέρνηση; Θα αφεθεί η ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, έρμαιο των ορέξεων του Ερντογάν και του Ράμα;;Share

2 σχόλια:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΘΡΟΝΟ πλέον οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ - Άμεση ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ απο Αξιώματα και Μισθούς - "Μείνετε Σπίτι"
https://www.youtube.com/watch?v=Y2nP7fvEqQU

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

Τελικά 2 ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ φέτος - ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Αγ. Κοσμά Αιτωλού - Έρχεται το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ; Τί να αναμένουμε;
https://www.youtube.com/watch?v=5KlLheB2hCs

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.