2 Απριλίου 2020

Οι Τέσσερεις Ιππότες της Αποκάλυψης

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

Αν κάποιος «εξωγήινος» παρατηρητής έβλεπε αυτά τα οποία συμβαίνουν σήμερα στον Κόσμο, θα έβγαζε τα απολύτως εσφαλμένα συμπεράσματα, τα οποία όμως θα ήταν σωστά. Τι σημαίνει αυτή η παραδοξότητα; …Σημαίνει ότι, βλέποντας κάποιος τα πράγματα όπως εξελίσσονται σήμερα, εύκολα μπορεί να παρεξηγήσει τα συμβαίνοντα, και, ενώ αυτά τα οποία σκέφτεται είναι όλα λάθος, τα συμπεράσματα στο τέλος είναι σωστά. 

Όμως, όλα αυτά τα περίεργα, για να γίνουν κατανοητά, θα πρέπει να μπουν σε μια σειρά. Ρωτάμε λοιπόν: Αν υπήρχε κάποιος «εξωγήινος», τι θα έβλεπε να συμβαίνει στον Πλανήτη μας; …Θα έβλεπε έναν Πλανήτη με τόσα πολλά και φλέγοντα προβλήματα, που εύκολα θα υπέθετε ότι βρίσκεται στη δίνη ενός πολέμου …Έναν Πλανήτη, ο οποίος προφανώς βάλλεται από κάποιον εχθρό του και, με βάση τις οικονομικές ζημιές που καταγράφονται καθημερινά, θα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι βρίσκεται λίγο πριν από μια τρομακτική ήττα και γενική κατάκτηση. Στο συμπέρασμα αυτό θα συνηγορούσε και το γεγονός ότι οι λαοί τού Πλανήτη αυτού βρίσκονται τρομοκρατημένοι και καθηλωμένοι μέσα στα σπίτια τους, αποδεχόμενοι χωρίς καθόλου αντίδραση αυστηρές εντολές περί γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το ότι μπορεί σήμερα κάποιος να συμπεράνει ότι ο ανθρώπινος Πλανήτης «βάλλεται», είναι κάτι το οποίο προκύπτει έμμεσα, βλέποντας τις κολοσσιαίες ζημιές των συστημάτων του και βέβαια των ισχυρών παραγόντων του. Το παγκόσμιο σύστημα της Νέας Τάξης βάλλεται οικονομικά σαν να βρίσκεται υπό συνεχή και ανελέητο βομβαρδισμό όλων των βασικών υποδομών του. Μέσα σε λίγες ημέρες οι κυρίαρχες ΗΠΑ έχασαν δύο φορές το ΑΕΠ τους …Έχασαν περισσότερα χρήματα από το ήδη εξωπραγματικό δημόσιο χρέος τους. Οι ιδιωτικές περιουσίες των ισχυρών πολιτών τους έχασαν τόσο όγκο, που μόνον με κατασχέσεις και επιτάξεις κατακτητών θα μπορούσαν να συγκριθούν. Τα εργοστάσιά τους —ακόμα και τα πιο σύγχρονα— έχουν σταματήσει να παράγουν, σαν να έχουν αχρηστευτεί από βόμβες. Η οικονομία των ΗΠΑ μοιάζει σήμερα με την ελληνική οικονομία την ώρα που οι στρατιές των ΝΑΖΙ εισέβαλαν στην κατακτημένη Αθήνα …Στην έρημη Αθήνα. 

…ΗΠΑ, Γερμανία και Κίνα έχουν στην κυριολεξία «γονατίσει». Αυτά και μόνον να σκεφτεί κάποιος, καταλαβαίνει ότι πρόκειται περί πολέμου …Περί Παγκοσμίου Πολέμου, εφόσον οι «γονατισμένοι» της κατάστασης είναι οι υπερδυνάμεις τού Πλανήτη. Όμως, στο ίδιο αυτό συμπέρασμα οδηγούν και οι γενικότερες συμπεριφορές των λαών. Ταυτόχρονα δηλαδή με αυτήν την οικονομική πανωλεθρία των ισχυρών τού Πλανήτη, υπάρχει και μια ανάλογη συμπεριφορά των λαών …Απ’ άκρη σ’ άκρη τού Πλανήτη υπάρχει φόβος, πανικός κι απογοήτευση …Τα σούπερ μάρκετ τού Πλανήτη αρχίζουν να αδειάζουν επικίνδυνα και παρατηρείται πλέον έλλειψη βασικών προϊόντων. Υπάρχει μέχρι και απαγόρευση της κυκλοφορίας, σαν να επρόκειτο για κατακτημένο Πλανήτη …Από την Αυστραλία μέχρι τη Γροιλανδία και από τον Καναδά μέχρι τη Γη τού Πυρός, τα πάντα είναι έρημα και δεν υπάρχει σχεδόν καμία φυσιολογική ανθρώπινη δραστηριότητα. Αυτό μόνον μετά από ήττα σε πόλεμο μπορεί να επιβληθεί σε έναν λαό και μέχρι ο κατακτητής να εφαρμόσει τον σχεδιασμό του. 

Στο σημείο αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει παράδοξο. Αν ένας εξωτερικός παρατηρητής αγνοεί ότι αυτά τα τρομερά φαινόμενα που βλέπει προκαλούνται από έναν ιό ή από μια οικονομική συγκυρία, βγάζει το λάθος συμπέρασμα ότι …βλέπει έναν πόλεμο στην εξέλιξή του. Όμως, το παράδοξο εδώ είναι ότι, ενώ υπάρχει η λογική εξήγηση πως δεν γίνεται πόλεμος, ταυτόχρονα είναι πόλεμος και άρα αυτό, το οποίο ως λάθος σκέφτηκε ο παρατηρητής μας, είναι τελικά σωστό, ακόμα κι αν αυτό δεν υποστηρίζεται από τα πραγματικά δεδομένα. Γιατί είναι σωστό; …Γιατί γίνεται πράγματι πόλεμος. Σήμερα εξελίσσεται ένας πόλεμος, ο οποίος έχει προαναγγελθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια …ΟΛΟΙ γνώριζαν ότι η ανθρωπότητα θα μπει στην Εποχή τού Υδροχόου, άσχετα με τη βούληση των ισχυρών της …ΟΛΟΙ γνώριζαν ότι θα μπαίναμε στην Εποχή τής Ισότητας και της Δικαιοσύνης και άρα ότι θα γινόταν πόλεμος με τους «άνισους» και τους «άδικους», προκειμένου αυτοί να νικηθούν …Πραγματικός κι αναπόφευκτος πόλεμος, εφόσον αυτοί οι πανίσχυροι «άδικοι» ελέγχουν τα ισχυρότερα κράτη και είναι βέβαιο ότι δεν θα παραδίδονταν χωρίς αντίσταση. 

Τι έχουμε λοιπόν ως έμμεση απόδειξη του σημερινού πολέμου; …Έχουμε μια προϋπόθεση, η οποία είναι η ήττα των ισχυρών και ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, το οποίο είναι η έναρξη της Εποχής τού Υδροχόου. Το προαπαιτούμενο του πολέμου και η αναπόφευκτη έναρξη της Νέας Εποχής αποκαλύπτουν αυτό, το οποίο σήμερα δεν μπορεί να εξηγηθεί με τον συμβατικό τρόπο από τα πραγματικά δεδομένα …Αποκαλύπτουν τον πόλεμο, άσχετα αν οι ιοί και οι οικονομικές συγκυρίες δεν μπαίνουν στις συμβατικές πολεμικές αναλύσεις. Είμασταν όμως σίγουροι εκ των προτέρων ότι θα γίνει Παγκόσμιος Πόλεμος, για να ξεκινήσει η Εποχή τού Υδροχόου, ακόμα κι όταν δεν βλέπαμε —ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξή της— το πώς αυτός ο πόλεμος θα ξεκινήσει και θα διεξαχθεί, εφόσον δεν υπήρχαν τα δεδομένα εκείνα, τα οποία απαιτεί η συμβατική ανάλυση ενός πολέμου.

Γνωρίζαμε, με βάση τις αρχές της αστρολογίας, ότι από τις 21 Μαρτίου και μετά θα μπαίναμε σε αυτήν την Εποχή …και άρα η υποχρεωτική πολεμική ενέργεια —και άρα και η οικονομική πανωλεθρία των ισχυρών— θα έπρεπε να γίνει κοντά στο όριο αυτό. Από τη στιγμή λοιπόν που η προϋπόθεση της εκκωφαντικής τους ήττας καλύπτεται ακριβώς σε αυτό, το οποίο ορίζεται ως Αρχή Περιόδου, αποκαλύπτεται εμμέσως ότι έχουμε πόλεμο, άσχετα αν δεν συμφωνούν τα συνήθη εκείνα φαινόμενα, τα οποία αποκαλύπτουν έναν πόλεμο. Από τη στιγμή που σήμερα οι ισχυροί καταστρέφονται ολοκληρωτικά, έχουμε πόλεμο, άσχετα αν δεν έχουμε τις «φυσιολογικές» σφαίρες και έχουμε τους μη φυσιολογικούς ιούς …Αυτό είναι και το «κλειδί» τού παραδόξου …Ενώ συνήθως βλέπουμε έναν πόλεμο και προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα δευτερεύοντα στοιχεία του, εδώ από τα δευτερεύοντα στοιχεία καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πόλεμος. Με απλά λόγια …από τις ζημιές καταλαβαίνουμε ότι μάλλον πέφτουν «βόμβες», ενώ συνήθως βλέπουμε τις βόμβες και κατόπιν μετράμε τις ζημιές.

Αν λοιπόν ένας αόρατος ιός «έκλεισε» μέσα στα σπίτια τούς λαούς, σαν να ήταν ο πιο σκληρός και αυστηρός κατακτητής, τότε ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι ως πολεμιστές διαλύουν το σύστημα από τα θεμέλιά του; Ποιοι γκρεμίζουν τα «κάστρα» του και εξολοθρεύουν τους «ιππότες» του; Φανεροί εχθροί δεν υπάρχουν, και κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μας έχουν επιτεθεί οι εξωγήινοι. Άρα; …Άρα, για πρώτη φορά στην ιστορία μπορεί κάποιος να φανταστεί το πώς θα ήταν να «καλπάζουν» οι γνωστοί Ιππότες τής Αποκάλυψης …Αόρατοι και φοβεροί ταυτόχρονα …Αντιληπτοί μόνον από τα φοβερά χτυπήματά τους …Δίκαιοι τιμωροί απέναντι σε άδικους ανθρώπους …Αυτό είναι το σημερινό μυστήριο …Είναι φανερό ότι αυτοί οι Ιοί και οι μυστηριώδεις «Ιππότες» κάποιον Σχεδιασμό υπηρετούν και για κάποιον Κύριο «εργάζονται» …Αυτός είναι που θα μας βάλει στην Εποχή τού Υδροχόου …Αυτά μας είχαν υποσχεθεί στις Ιερές Γραφές …Έτσι πολεμάει ο ΕΝΑΣ και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά Του …Έτσι μπαίνουμε στην Εποχή που μας είχε προαναγγείλει αιώνες πριν …Στην Εποχή που μέχρι τώρα έμοιαζε με μακρινή ουτοπία και σήμερα περάσαμε το «κατώφλι» της!!!

Οι λαοί για πρώτη φορά θα απολαύσουν τα ΠΑΝΤΑ, χωρίς να πληρώσουν ΤΙΠΟΤΑ …Θα αποκτήσουν λεία πολέμου, χωρίς να πληρώσουν κανένα τίμημα. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή …Άνετη και ασφαλή υπομονή …Να καθίσουν στα σπίτια τους και να παρακολουθήσουν τον θρίαμβο του Στρατηγού-Αυτοκράτορα (είναι τίτλος). 

Σε άλλες εποχές τώρα οι λαοί θα πολεμούσαν στα μέτωπα-σφαγεία των ισχυρών και θα θρηνούσαν εκατόμβες νεκρών. Σε άλλες εποχές οι πλούσιοι και ισχυροί θα έπιναν τα ποτά τους στα πολυτελή κρησφύγετά τους και οι φτωχοί δεν θα προλάβαιναν να θάβουν τα παιδιά τους. Σήμερα, απλά, στο επίμαχο αυτό διάστημα, θα πρέπει να καθίσουν στα σπίτια τους …Να ασχοληθούν με τους εαυτούς τους και τους ανθρώπους που αγαπούν. Μέσα σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν οι ίδιοι απ’ αυτήν την υποχρεωτική και άκρως διαφωτιστική για τους ίδιους απομόνωση …Μια απομόνωση, η οποία, όταν τελειώσει, δεν θα βρει μόνον τους ίδιους αλλαγμένους, αλλά και τον ίδιο τον Κόσμο. 

Αυτόν τον καιρό ΑΛΛΑΖΕΙ ο Κόσμος μας και αυτό θα είναι ορατό σε λίγες ημέρες. 

ΧΑΡΕΙΤΕ προκαταβολικά, γιατί, όπως μας υποσχέθηκε ο Θεός, η χαρά μας στο Τέλος θα είναι ΤΕΛΕΙΑ.

πηγήShare

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΕ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙ.... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .....Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.... ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΣ.... ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΑΝΑΠΕΜΠΕΙ ΥΣΤΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗ.... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ...ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ...ΜΕ ΘΕΛΗΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΘΕΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ...
ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
cyprushellenica.blogspot.com

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.