6 Απριλίου 2020

Ανοικτή Επιστολή στον Δειλό, Νόθο, Αόρατο Δολοφόνο ‘Κορονοϊό’!

Υπογράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Σου απευθύνω αυτήν την προσωπική ανοικτή μου επιστολή διαθέτοντας το απαραίτητο θάρρος να σου γνωστοποιήσω άφοβα το όνομα, το επώνυμό και την επαγγελματική μου ιδιότητα.
Σε θεωρώ απίστευτα ΔΕΙΛΟ και, προφανώς, ΝΟΘΟ πλάσμα!...

ΔΕΝ έχεις το θάρρος, ‘κορονοϊέ’, να μας αποκαλύψεις την ταυτότητά ούτε το λόγο ύπαρξής σου! Απλά γνωρίζουμε ότι πρώτο-εμφανίστηκες πριν μερικούς μήνες στην πόλη Wuhan της Κίνας και μετά με αστραπιαία ταχύτητα εκδήλωσες την ανθρωποκτόνα φύση σου στα γειτονικά της Πατρίδας σου Κίνας Έθνη χωρίς μεγάλες επιτυχίες.

Ακολούθησες την πορεία του Ήλιου, από Ανατολή προς Δύση και επιτέθηκες με την Χιτλερική στρατηγική του Blitzkrieg στη Μέση Ανατολή, ήρθες στην Ελλάδα αλλά βρήκες κλειστές τις πόρτες και ξέσπασες με μανία στην Ιταλία, στην Ισπανία στη Γαλλία. Πέρασες ελαφρά από τη Γερμανία, πάτησες Βρετανία και Ιρλανδία και τώρα περιδιαβαίνεις την Αμερική από Νέα Υόρκη μέχρι Καλιφόρνια. 

Ίσως την απόκρυψη της ταυτότητάς σου δεν την υπαγορεύει η έλλειψη θάρρους αλλά η ντροπή που βιώνεις ως ‘νόθο πλάσμα’ καθώς μέχρι σήμερα, και ίσως ποτέ, κανείς δεν δήλωσε και δεν θα δηλώσει ότι είναι ο γονιός που εκούσια ή ακούσια σου έδωσε Ζωή. 

Κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να είσαι προϊόν κάποιου ‘λάθους’ της μητέρας Φύσης (ή ίσως ακόμη και ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι μπορεί να δούμε και χειρότερα μετά από όσα αλόγιστα με μόνο κριτήριο τη δική μας καλοπέραση κάνουμε σε αυτή και τον πλανήτη Γη που μας φιλοξενεί). Η Φύση δεν μιλάει καμιά γλώσσα ή διάλεκτο που υπάρχουν στον πλανήτη μας οπότε σίγουρα θα παραμείνεις στην ιστορία της Ανθρωπότητας υποτιμητικά ως ένα… Νόθο, ένα ‘μη-αναγνωρισμένο’ πλάσμα!..

Οι επιστήμονες σου έδωσαν το όνομα ‘covid-19’ και το επίθετο ‘πανδημία’, για να μπορούμε να πιστώνουμε στα ‘πρόστυχα κατορθώματά’ σου τα ανθρώπινα θύματα που συσσωρεύεις.

Είσαι ‘απίστευτα’ ΔΕΙΛΟΣ καθώς πολεμοχαρής περιφέρεσαι σε ολάκερο τον Πλανήτη χωρίς Στρατιωτική στολή, χωρίς να μιλάς ‘ως αόρατο, μέχρι στιγμής αγνώστου πατρότητας και μητρότητας νόθο πλάσμα και απρόσωπος φονιάς’ ανθρώπων…

Χτυπάς όλες τις ηλικίες αλλά δείχνεις μια ιδιαίτερη προτίμηση, σε άτομα της δικής μου, της τρίτης ηλικίας και για το λόγο αυτό αποφάσισα να σου γράψω... 

Μετράς ήδη δεκάδες χιλιάδες θύματα, ΔΕΙΛΕ, ΝΟΘΕ, ΑΠΡΟΣΩΠΕ και αόρατε ‘κορονοϊέ’ αλλά Μην Αισθάνεσαι Περήφανος δεν έχεις κερδίσει τον Πόλεμο…

Η Ανθρωπότητα γνώρισε και άλλους ‘φονιάδες’ σαν και σένα και, δυστυχώς, όταν εσύ και το συνάφι σου καθυστερείτε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας, εμείς οι άνθρωποι μετρήσαμε και ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αμέτρητα θύματα καθώς Ιδεολογίες και Εθνικοί εγωισμοί μας ενέπλεξαν σε ανθρωποκτόνους Πολέμους με στόχο την επιβολή Εξουσίας και λεία την οικειοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών κοντινών και μακρινών γειτόνων.

Δειλέ, Νόθε, Αόρατε Ανθρωποκτόνε ‘κορονοϊέ’ έκλεισες στα σπίτια του το Ανθρώπινο Γένος και ιδιαίτερα εμάς που με την αδήριτη ανάγκη μας για αγκαλιές, χειραψίες και φιλιά βιώνουμε τις ώρες, τις ημέρες και τις εβδομάδες ως ‘ελεύθεροι πολιορκημένοι’ …

Μας υποχρέωσε η φονική σου παρουσία να κόψουμε χειραψίες, φιλιά και αγκαλιές με παππούδες, γιαγιάδες, συγγενείς και φίλους ως ένδειξη… Αγάπης, για να μην αλληλοεκτεθούμε, Παναγιά μου τι ντροπή, σε εσένα τον ‘φονιά’…

Θα θρηνήσουμε δεκάδες χιλιάδες θύματα ευχόμενοι να μην είναι ανάμεσά τους αγαπημένα μας πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι.

Σήμερα ξεκίνησε για δύο περίπου δισεκατομμύρια Χριστιανών Καθολικών και Προτεσταντών η Αγία Εβδομάδα και την ερχόμενη Κυριακή αυτοί θα γιορτάσουν τη δική τους ΑΝΑΣΤΑΣΗ και το Πάσχα. 

Θα ακολουθήσει μετά η Αγία Εβδομάδα και έρχεται η ΑΝΑΣΤΑΣΗ για τα υπόλοιπα 300 εκατομμύρια Ορθοδόξων Χριστιανών…

‘Κορονοϊέ’ αντιστέκεται και πολεμάει ενωμένη η ανθρωπότητα!.

Κάποια στιγμή θα βγούμε από τα σπίτια μας, θα αδειάσουν οι ΜΕΘ στα Νοσοκομεία, θα αγκαλιαστούμε με συγγενείς και φίλους.

‘Κορονοϊέ’ κλείνω διαβεβαιώνοντάς σε ότι τελικά… 
ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.