26 Φεβρουαρίου 2020

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΑΥΓΗ «η Κορυφαία Στρατηγική Επένδυση είναι η ΥΓΕΙΑ του Ελληνικού Λαού»

Η αγιογραφία της εικόνας αυτής που επονομάζεται « η ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΑΥΓΗ» αφορά την ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ που εκραύγασε με πόνο, όταν είδε τον ΥΙΟ της και ΘΕΟ ημών κρεμάμενον επί του Ξύλου του Σταυρού.

Με όλα αυτά που βιώνουμε τούτες τις ώρες μπορούμε να πούμε ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ μας το ίδιο κάνει που βλέπει την ανθρωπότητα σε αυτή την δεινή κατολίσθηση. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Με πόνο γράφουμε και εμείς και αναρωτιόμαστε. 
Αν ένας λαός δεν έχει υγεία πως θα μπορέσει να πολεμήσει, όταν τον περιβάλλουν απειλές αγαρηνών ήτοι τούρκων; 
Πως μπορεί να λειτουργήσει, πως μπορεί να έχει ανάπτυξη και προκοπή; 
Ξαφνικά καλούμαστε να δώσουμε Εθνικές Πανελλήνιες εξετάσεις όλοι μας μικροί και μεγάλοι. 
Ήδη αναστέλλονται άδειες νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού στο ΕΣΥ. 

Από εδώ και πέρα θα βιώνουμε τις αδυσώπητες συνέπειες της Φτωχοποίησης της πατρίδος μας εξ αιτίας των μνημονιακών πολιτικών επί μια δεκαετία και τις άλλες παράτυπες υπερβάσεις στην Δημόσια υγεία στην αλήστου μνήμης τρισάθλια μεταπολίτευση. 

Τα μνημόνια που τα κατοχύρωσαν δημοκρατικώ τω τρόπω φαίνεται ότι δεν μας έσωσαν, αλλά μας κατέστρεψαν. 
Τώρα συστήνουν στον Ελληνικό Λαό ψυχραιμία και όχι πανικό την ώρα που του στέρησαν οι τοκογλύφοι την ΠΙΣΤΗ στον εαυτό του φυλακίζοντας το μέλλον του. 
Να συστήσεις ψυχραιμία στον λαό, όταν μπορείς να διαχειριστείς έκρυθμες καταστάσεις με αποφασιστικότητα και με ειδικά μέσα. 
«Στις δηλώσεις του ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το ενδεχόμενο έξαρσης του κορωνοϊού, αφού όπως είπε υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό. «Σε περίπτωση που έχουμε μια έξαρση αυτής της ίωσης θα έχουμε προβλήματα νοσηλείας», υπογράμμισε αφού όπως είπε, αυτή τη στιγμή για ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία κέντρο αναφοράς για τον κορωνοϊό είναι μόνο το ΑΧΕΠΑ. Πρόσθεσε επίσης πως οι δυο θάλαμοι αρνητικής πίεσης στο ΑΧΕΠΑ δεν τηρούν το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό, αφού όπως εξήγησε, ενώ θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητοι, βρίσκονται μέσα σε κλινική. Τόνισε δε πως έχουν μόνο τρία κρεβάτια, τα οποία εκτίμησε πως δεν αρκούν. 

«Αν νοσήσουν παραπάνω, τότε δυστυχώς ή θα πρέπει να μεταφερθούν σε αλλά νοσοκομεία που είναι κέντρα αναφοράς ή θα πρέπει να νοσηλευτούν σε κάποιους θαλάμους μέσα σε κλινικές που τους βαφτίζουν θαλάμους απομόνωσης και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά  

http://www.thestival.gr/society/item/508237-p-ketikidis-eksetazontai-alla-dyo-krousmata-koronoioy-sti-thessaloniki-video 

Tο φωνάζουμε δια αρθρογραφίας εδώ και δυο μήνες «είμεθα ενώπιον πρωτόγνωρων επιδημιολογικών δεδομένων» 
και σήμερα ..διαβάστε τι μας ετοίμασαν ή τι μας ήρθε; 
Υπάρχουν τεράστια κενά ασφαλείας 
«Ανησυχητική μελέτη για τον κορωνοϊό: Τουλάχιστον τα μισά κρούσματα δεν ανιχνεύονται από τις εξετάσεις σε ταξιδιώτες»  
https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronois-misa-kroysmata-den-anihneyontai-taxidiotes 
«Κορωνοϊός: Η Κίνα επιβεβαίωσε μετάδοση από φορέα που ΔΕΝ παρουσίασε συμπτώματα»  

https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-kina-epibebaiose-metadosi-apo-asymptomatiko-forea 
Αλλά φυσικά αυτός ο φορέας μπορεί να μεταδίδει τον ιό άνετα, έστω και αν είναι ασυμπτωματικός. 

Και ρωτάμε πόσοι τουρίστες προερχόμενοι από την Κίνα το προηγούμενο τρίμηνο κυκλοφορούσαν ως τουρίστες θαυμάζοντας τα μνημεία της Ιταλίας και της Ελλάδος και φυσικά δεν είχαν συμπτώματα και δεν γνώριζαν τίποτε από όλα αυτά; 
Η ανθρωπότητα βρίσκεται ενώπιον μεγάλου πειρασμού , θα πρέπει να κάνει σωστό διαχωρισμό ανάμεσα στην υγειονομική πρόληψη και καραντίνα , στον ρατσισμό και στα ανθρώπινα δικαιώματα, αν θέλει να κρατήσει ένα ελάχιστο ψήγμα πολιτισμού για να την θυμούνται. 
ΠΡΟΣΟΧΗ στον ρατσισμό του Covid 19 

Υπάρχει και η φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μαζί με την ΠΙΣΤΗ μας, όση έμεινε σε πνευματικούς θύλακες μετά τον κυνηγητό που της έκαναν οι αντίχριστοι και οι μεθοδείες τους. 
«Γιαννιτσά: Έκαναν κατάληψη για να προστατευτούν από τους συμμαθητές τους που πήγαν εκδρομή στην Ιταλία Το σχολείου τελούσε από το πρωί υπό κατάληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, οι μαθητές της Α’ και της Β’ Λυκείου ζητούν να μην επιστρέψουν στο σχολείο όσοι μαθητές της Γ’ Λυκείου συμμετείχαν στην πολυήμερη εκδρομή στην Ιταλία. 
Δηλώνουν ότι φοβούνται μήπως τους μεταδώσουν τον covid19.»  
http://www.thestival.gr/society/item/508221-giannitsa-ekanan-katalipsi-gia-na-prostateutoun-apo-tous-symmathites-toys-poy-pigan-ekdromi-stin-italia 

Ενώ στα ακριτικά νησιά μας πέφτει ξύλο και χάνετε η ψυχραιμία από όλες τις πλευρές , η κυβέρνηση συντάσσεται με την ολοκλήρωση των δομών που κατασκευάζει, αλλά αποτάσσεται το σφράγισμα των συνόρων μας προς την πλευρά της Τουρκίας (όπως έκαναν οι Βούλγαροι). Και όλα αυτά την στιγμή που χώρες όπως το Ιράν δοκιμάζονται με τον φονικότατο αυτό ιό.

Πολλοί εξαθλιωμένοι πρόσφυγες έρχονται από αυτούς τους δρόμους και περνούν από εμπόλεμες περιοχές όπου δεν γνωρίζουμε τι γίνεται με την επιδημία αυτή. 
Αυτά που προαναφέραμε είναι επιστημονικές και γεωπολιτικές εκτιμήσεις. 

Πάμε όμως στις ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ διαβεβαιώσεις που οι χλευαστές τους τις απαξίωναν και τις χαρακτήριζαν γραφικές και παράδοξες.

Όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας είναι δώρο ΘΕΟΥ, όπως και η φιλανθρωπία ΤΟΥ. 


10 Οκτώβριος 2018 αρθρογραφούμε και μεταφέρουμε «Θα γίνει πόλεμος Γέροντα; – κάτι ΑΛΛΟ θα γίνει ΠΡΩΤΑ παιδί μου.»
8 Δεκεμβρίου 2019 το πρώτο κρούσμα. 
Ο πρώτος ασθενής αναπτύσσει συμπτώματα του κορωναϊού Wuhan https://edition.cnn.com/asia/live-news/coronavirus-outbreak-02-02-20-intl-hnk/index.html 
CNN: «το πρώτο κρούσμα κορωναϊού 8 Δεκεμβρίου του 2019». 
Εκείνα τα 24ωρα η Οσιακή κοίμηση του Γέροντα Εφραίμ 

7 Δεκεμβρίου " ώρα Αριζόνας " προς 8 Δεκεμβρίου" ώρα Ελλάδος" κοιμήθηκε Οσιακά στην Ιερά Μονή του ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ της Αριζόνας ο Γέροντας ΕΦΡΑΙΜ. (που να γνωρίζαμε τότε τι κακό ξεκινούσε εκείνη την ημέρα στην ΚΙΝΑ; https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/02/10-2018-8-2019.html 

8 Δεκεμβρίου 2019 
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥ πνευματικού παιδιού του Γέροντα. 
Τι του είπε ο Γέροντας Εφραίμ για την Κοίμηση του 
- «παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ» 
- «γιατί παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ»  
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_8.html 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.