19 Φεβρουαρίου 2020

Υπήρξαν ποτέ στην Ελλάδα Πατριωτικά κόμματα; Σήμερα υπάρχουν;

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Για να δώσουμε τη σωστή απάντηση και στα δύο παραπάνω ερωτήματα, πρέπει πρώτα να ορίσουμε: Τι είναι Πατριωτικό κόμμα, στη χώρα που λέγεται Ελλάδα!!!

Με την ιδιότητα του Μαθηματικού-Ερευνητή που κατέχω, πέραν της Μαθηματικής Επιστήμης που έχω σπουδάσει, μελετώ και ερευνώ πάνω από είκοσι χρόνια, τους λεξάριθμους Του Τριαδικού Θεού, που ο Ίδιος ο Τριαδικός Θεός, τους έχει ενσωματώσει στη Θεόπνευστη Αρχαία μας γλώσσα!!

Απ' αυτή την πολυετή έρευνα μου, πάνω στους λεξάριθμους Του Τριαδικού Θεού, έχω καταλήξει στο εξής εκπληκτικό συμπέρασμα:
Πολύ πριν ο Θεάνθρωπος Χριστός έλθει στο Πλανήτη Γη, ο Τριαδικός Θεός, επέλεξε τους Αρχαίους Έλληνες, ως τον Περιούσιο λαό Του (χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν) και έπραξε τα κάτωθι:

Μεταλαμπάδευσε σε μια ομάδα εκ των Αρχαίων Ελλήνων την Θεϊκή Του γλώσσα (στην οποία είχε ενσωματώσει και τους λεξαρίθμους Του).

Αυτή τη Θεική Του γλώσσα, εμείς σήμερα την ονομάζουμε Αρχαία Ελληνική γλώσσα, γιατί την πρωτομίλησαν οι Αρχαίοι Έλληνες!!!
Ο Τριαδικός Θεός, επιλέγοντας τους Αρχαίους Έλληνες ως τον Περιούσιο λαό Του, μεταλαμπάδευσε και όλες τις άλλες Επιστήμες (Μαθηματικά, Αστρονομία, Φυσική, Ιατρική κ.λ.π), σε διάφορες άλλες ομάδες εκ των Αρχαίων Ελλήνων!!!.

Με αυτό τον τρόπο εξηγείτε, πως χιλιετίες πριν από σήμερα, οι Αρχαίοι πρόγονοι μας, είχαν τόσες προχωρημένες γνώσεις σε όλες τις Επιστήμες, ενώ οι άλλοι λαοί της εποχής εκείνης, ήταν σε πρωτόγονη κατάσταση!!!
Έτσι, ο Τριαδικός Θεός, μεταλαμπαδεύοντας την Θεϊκή Του γλώσσα (που εμείς τη λέμε Αρχαία Ελληνική γλώσσα) στους Αρχαίους Έλληνες, (πολύ πριν έλθει ο Χριστός στη Γη), συνήψε ο Ίδιος ένα Θεϊκό αρραβώνα, μεταξύ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!

Σε αυτή δε τη Θεϊκή Του γλώσσα (την Αρχαία Ελληνική γλώσσα-την Αλεξανδρινή), γράφτηκαν τα Ιερά Ευαγγέλια, που περιέχουν την απείρου κάλλους διδασκαλία του Θεανθρώπου Χριστού, όταν ο Ιησούς Χριστός μας, ήλθε στη Γη!!!

Συνεπώς, με αυτό το Θεϊκό αρραβώνα, που συνήψε χιλιετίες πριν, ο Τριαδικός Θεός, μεταξύ του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους και γι΄αυτό η ταπεινότητα μου, σε πολλές αναρτήσεις στο διαδίκτυο και στο fb, λέει τη φράση: "Η ΕΛΛΑΔΑ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι αδέλφια δίδυμα!!!".

Με δεδομένο λοιπόν, ότι Η ΕΛΛΑΔΑ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι αδέλφια δίδυμα, ένα Ελληνικό κόμμα για να λέγεται Πατριωτικό κόμμα, πρέπει όλα τα απλά μέλη του, όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος κ.λ.π, να είναι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που να έχουν αποκηρύξει το Μασονισμό και τον πάσης φύσεως αποκρυφισμό!!!.

Από της συστάσεως του Ελληνικού κράτους (μετά από την απελευθέρωση του από την Οθωμανική κατοχή) και μέχρι την άνοιξη του 2008, κανένα Ελληνικό κόμμα, δεν ήταν Πατριωτικό!!!

Μόνο, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελεύθερης Ελλάδας, ο Μεγάλος Αυτός Πολιτικός Άνδρας και Ξακουστός Διπλωμάτης (που πίστευε βαθιά στον Τριαδικό Θεό και μάλιστα πίστευε ότι το Ελληνικό Έθνος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ορθοδοξία), είχε μέσα στο μυαλό του να φτιάξει κόμμα, που οι πάντες μέσα στο κόμμα, να είναι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί!!!.

Όμως δεν πρόλαβε να φτιάξει ένα τέτοιο κόμμα (που το Ελληνικό κράτος να συνυπάρχει με την Ορθοδοξία), αφού δολοφονήθηκε και μάλιστα από Ελληνικά χέρια!!!.

Έτσι από την απελευθέρωση της χώρας μας από τους Οθωμανούς και μέχρι σήμερα που μιλάμε, κανένα από τα κόμματα που την κυβέρνησε και την κυβερνάει, δεν είναι Πατριωτικό ( αφού μέσα σε αυτά τα κόμματα της εξουσίας, δεν ήταν οι πάντες Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί!!!).

Και δεν ήταν οι πάντες Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε όλα αυτά τα κόμματα, που εδώ και 200 χρόνια περίπου κυβερνάνε την Ελλάδα μας, για τον εξής απλούστατο λόγο:

Γιατί κανένα απ' αυτά τα κόμματα μέσα στο καταστατικό του δεν είχαν βάλει την εξής θεμελιώδη αρχή (δικλείδα ασφαλείας):

Για να γίνει κάποιος, απλό μέλος του κόμματος ή μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ή υποψήφιος Βουλευτής κ.λ.π, υποχρεούται να κάνει αίτηση-δήλωση, στην οποία να δηλώνει τα κάτωθι:
"Είμαι Έλληνας (ή Ελληνίδα) Ορθόδοξος Χριστιανός (ή Χριστιανή) και αποκηρύττω το Μασονισμό και τον πάσης φύσεως αποκρυφισμό".

Μη έχοντας λοιπόν τα κόμματα εξουσίας διαχρονικά μια τέτοια θεμελιώδη αρχή, μέσα στο χρόνο, διαβρώθηκαν και διαβρώνονται συνεχώς από μη Ορθόδοξους Χριστιανούς (Μασόνους, Σιωνιστές, Παγανιστές, Νεοταξίτες κ.λ.π), με αποτέλεσμα μέσα στην Ελληνική Βουλή της Ορθόδοξης Ελλάδας, να έχουν ψηφιστεί (και συνεχίζονται να ψηφίζονται μέχρι σήμερα), νόμοι ανθελληνικοί και αντιχριστιανικοί!!!.
Όπως:
  • Η κατάργηση του ευφυούς Πολυτονικού συστήματος. 
  • Η αποποινικοποίηση των αμβλώσεων. 
  • Η νόμιμη συμβίωση των ομοφυλοφίλων και η υιοθέτηση απ' αυτούς παιδιών. 
  • Η εισαγωγή, το Σεπτέμβρη του 2006 μέσα στα Σχολεία μας, των άθεων και ανθελληνικών βιβλίων γλώσσας, τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο. 
  • Η εισαγωγή, το μαύρο Σεπτέμβρη του 2017 στα Σχολεία μας, των βλάσφημων βιβλίων των Θρησκευτικών (που το Συμβούλιο Επικρατείας τα έβγαλε αντισυνταγματικά και όμως συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας)!!!
Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, θέλω να τονίσω με έμφαση τούτα τα τελευταία λόγια:

Εκτός από τα κόμματα εξουσίας (που όλα διαχρονικά μέχρι και σήμερα) δεν περιέχουν στο καταστατικό τους την παραπάνω θεμελιώδη αρχή και όλα τα άλλα μικρά κόμματα είτε έχουν μπει στη Βουλή είτε όχι, δεν την έχουν στο καταστατικό τους!!!.
Με μια μόνο εξαίρεση!!!

Υπάρχει μια αλλιώτικη Πολιτική παράταξη (η μοναδική από συστάσεως. του Ελληνικού κράτους), που στο καταστατικό της εμπεριέχει την παραπάνω θεμελιώδη αρχή (δικλείδα ασφαλείας).

Αυτή η αλλιώτικη Πολιτική παράταξη, ιδρύθηκε την άνοιξη του 2008 από ένα φλογερό και πεφωτισμένο Πρωτοπρεσβύτερο μαζί με τα πνευματικά του παιδιά και έχει την εξής επίσημη ονομασία:
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ"-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΏΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Σε αυτό το μοναδικό Γνήσιο Κίνημα της Ρωμιοσύνης την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", είναι μέλος και η ταπεινότητα μου και είμαι υπερήφανος γι΄αυτό!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Υ.Γ

Εάν κάποιες Φίλες ή κάποιοι Φίλοι, δεν έχουν δει τις αναρτήσεις μου, με τους λεξάριθμους Του Τριαδικού Θεού μας, θα τους δώσω παρακάτω, τον ορισμό ΤΟΥ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΥ μιας λέξης ή μιας φράσης:
ΟΡΙΣΜΟΣ (του λεξαρίθμου)

Κάθε γράμμα μιας λέξης ή μιας φράσης (σύμφωνα με το Θεϊκό σύστημα αρίθμησης, που ο Τριαδικός Θεός μας, μεταλαμπάδευσε στους Αρχαίους Έλληνες) αντιστοιχεί σε ένα και μοναδικό φυσικό αριθμό. Εάν έχουμε λοιπόν μια λέξη ή μια φράση και ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ τους αντίστοιχους αριθμούς των γραμμάτων της λέξης ή της φράσης, θα προκύψει ένας τελικός φυσικός αριθμός, που λέγεται ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ της λέξης ή της φράσης.
Για να κατανοήσετε τον ορισμό του λεξαρίθμου, θα σας κάνω ένα παράδειγμα :

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Ας πάρουμε την φράση: ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ (που μας ομιλεί η Ιερή Αποκάλυψη Του Ιωάννη, στο 13ο Κεφάλαιο) και ας βρούμε ΤΟ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ της φράσης: ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ.
Τα γράμματα της φράσης: ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ
σύμφωνα με το Θεϊκό σύστημα αρίθμησης, που ο Τριαδικός Θεός, μεταλαμπάδευσε στους Αρχαίους Έλληνες, αντιστοιχούν στους παρακάτω φυσικούς αριθμούς :
Τ=300,Ο=70,Μ=40,Ε=5,Γ=3,Α=1,Θ=9,Η=8,Ρ=100,Ι=10,Ο=70,Ν=50.
Εάν , Φίλοι μου, προσθέσουμε προσεκτικά αυτούς τους αριθμούς, θα βρούμε τελικό άθροισμα τον αριθμό 666, που το λέμε λεξάριθμο της φράσης: ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ και γράφουμε συμβολικά:

ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ=666.



Share

2 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Αυτά περί λεξάριθμων
τι τά'θελες τώρα;

Δεν λέω τίποτε άλλο,
αλλά από καιρό κάτι δεν μου κολλούσε...στο κομμα σας.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ενταξει βρε φιλε μου Δον Κιχ οτι, ο Θανασης ειναι ενα πολυ εντιμο και ευγενες προσωπο στα ορια του ρομαντικου. Ειναι ενας εξαιρετος μαθηματικος και ενας αληθινος Ελληνας και Ορθοδοξος....
Ειναι προφανες οτι εχει χρησιμοποιησει τους λεξαριθμους για να δειξει πως λειτουργουν σε αυτους που δεν γνωριζουν....
Το χξσ της Αποκαλυψης ειναι μια σαφης περιπτωση οτι ηταν απο αρχαιοτατων χρονων σε ισχυ...
Να σου πω και κατι που δεν γνωριζα....
Οι αριθμοί στα τηλεφωνα απο κατω εχουν ολοι γραμματα (σημερα του λατινικου αλφαβητου παλιοτερα υπηρχαν και με ελληνικα) καπου λοιπον διαβασα οτι ηταν ευκολοτερο να θυμουνται καποιον αριθμο με μια συγκεκριμενη λεξη εστω και άσχετη....
π.χ. η Λεξη Wednesday ειναι ο αριθμος 933637319....

Το θεμα ειναι οι οπως ελεγε κι ο αειμνηστος π. Χαραλαμπος Βασιλοπουλος που ειχε κανει μεγαλη μελετη για τον Αντιχριστο (το Μεγα Θηριο) δεν πρεπει να εικαζουμε το ονομα του Θηριου και να λεμε οτι θα λεγεται έτσι ή ετσι...
Απλά οι χριστιανοι οταν ερθει εκεινος ο εσχατος τοτε καιρός θα καταλαβουν ποιος θα ειναι ο αντιχριστος και απο αυτο το Σημειο...

Οσο για το κομμα της Κοινωνιας μου φαινονται εμενα προσωπικα πολυ συμπαθεις και μπροστα στα υπολοιπα εκτρωματα μαλλον οι μονοι συμπαθείς..

Εσυ τι γνωμη εχεις;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.