19 Φεβρουαρίου 2020

«Πως θα βγούμε από το Χάος»

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Αγαπητοί Έλληνες πατριώτες, 

Στον κατωτέρω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τον καθηγητή Γεώργιο Κασιμάτη σε μία εκδήλωση που οργάνωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής στην Θεσσαλονίκη με θέμα «Πως θα βγούμε από το Χάος».

Αρχικά ο κύριος Κασιμάτης παραθέτει τους τρείς κύριους όρους που υπέγραψαν με τα Μνημόνια οι οποίοι παραμένουν κρυφοί από την πλειονότητα του Ελληνικού λαού, και τους οποίους ούτε οι ίδιοι που τους υπέγραψαν έχουν διαβάσει και κατανοήσει, ενώ συνιστούν εθνική προδοσία η οποία δεν τους έχει ακόμη καταλογιστεί. 

1. Παραίτηση από τους όρους του Διεθνούς Δικαίου και παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας
2. Δέσμευση της Εθνικής Περιουσίας
3. Δέσμευση του συνόλου της Εθνικής Οικονομίας, η διαχείριση της οποίας θα γίνεται από το ΤΑΙΠΕΔ 

Τέτοιοι όροι υποτέλειας είναι πρωτοφανείς στα διεθνή χρονικά και αν ποτέ μερικοί από αυτούς έχουν επιβληθεί ήταν σε περιπτώσεις στρατιωτικής εισβολής και επεβλήθησαν δια της βίας ενώ οι δικοί μας τις υπέγραψαν οικειοθελώς. 

Μετά την ανάλυση του κυρίου καθηγητή μπορεί πλέον να κατανοήσει κανείς γιατί όλες οι φαινομενικά αντιμαχόμενες στο Κοινοβούλιο κομματικές παρατάξεις συμφωνούν ή αποδέχονται σιωπηρά το ξεπούλημα της χώρας, την αποδοχή ξένου νομίσματος που κρατά δέσμια την οικονομία μας, την προδοσία της ταυτότητας της Μακεδονίας, την αντικατάσταση του πληθυσμού με λαθρομετανάστες που συνιστά υβριδικό πόλεμο εκ μέρους της Τουρκίας όταν οι νέοι μας αναγκάζονται να μεταναστεύσουν και οι παραμένοντες εκδηλώνουν υπογεννητικότητα. 

Δημιουργούν στον λαό συνθήκες ψυχολογικής ηττοπάθειας και δεν τολμούν καν να διεκδικήσουν τα διεθνώς αποδεκτά δικαιώματα της χώρας για αιγιαλίτιδα ζώνη 12 ναυτικών μιλίων, δεν οριοθετούν την ΑΟΖ και δέχονται γκρίζες ζώνες στα νησιά και τις βραχονησίδες του Αιγαίου όταν από την Συνθήκη της Λωζάνης ορίζεται σαφώς ότι η Τουρκία κρατάει την ενδοχώρα της, τα νησιά Ίμβρος, Τένεδος, Λαγούσες και έχει στο Αιγαίο υφαλοκρηπίδα 3 ναυτικών μιλίων ενώ τα νησιά και οι βραχονησίδες, κατοικημένες ή όχι, ανήκουν στην Ελλάδα. 

Με την υπάρχουσα εποπτεία της χώρας δεν θα αποκτήσει ποτέ την ικανότητα να διαθέσει χρήματα για την οικονομική της ανάπτυξη, που αποτελεί προϋπόθεση και για την ασφάλεια της. Ενώ παρουσιάζει αύξηση το ΑΕΠ ο λαός υποφέρει διότι τα χρήματα βγαίνουν έξω από τους ξένους επενδυτές, τα περί εξόδου από τα μνημόνια αποτελούν αισχρά ψεύδη που έχουν το θράσος να εκστομίζουν. 

Στη συνέχεια ο κύριος Κασιμάτης προβαίνει σε τρείς προτάσεις για να βγούμε από το Χάος όπως χαρακτηρίζει την υπάρχουσα κατάσταση. 

i. Καταρχάς θεωρεί ότι η λύση με τους εταίρους μας πρέπει να είναι πολιτική και τονίζει ότι τα μικρά κράτη έχουν μεγαλύτερη ευελιξία από τα μεγάλα στη σύναψη συμμαχιών. 
ii. Έλεγχος νομιμότητας των υπογραφέντων συνθηκών και καταγγελία των παράνομων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφαλείας που είναι παράρτημα του ΟΗΕ. 
iii. Στάση πληρωμών μέχρι να εκδικαστούν οι παρανομίες. Όπως τονίζει δεν έχουν δικαίωμα να προβούν σε αντίποινα όταν υπάρχει θέμα νομιμότητας.

Κατά την άποψη μας υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, καθόσον η εφαρμογή των ανωτέρω προτάσεων απαιτεί πολιτική βούληση που δεν υπάρχει σε καμία από τις υπάρχουσες πολιτικές παρατάξεις. Τα τελευταία χρόνια όλες δεξιές, κεντρώες και αριστερές έχουν αναρριχηθεί στην εξουσία και είναι πλέον φανερό ότι όλες παρά τις δήθεν ιδεολογικές τους διαφορές εκτελούν εντεταλμένες υπηρεσίες στα ίδια ξένα αφεντικά.

Με πρόσχημα την Χ.Α. χαρακτηρίζουν ως φασιστική κάθε πατριωτική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την παραβίαση ακόμη και του υπάρχοντος ισχνού Συντάγματος και την προφανή κατάλυση της Δημοκρατίας εις βάρος του ίδιου του λαού. Προωθούν εθνομηδενιστικές αντιλήψεις, σε συγχορδία της κομμουνιστικής αριστεράς και της Νεοταξικής δεξιάς, διαστρέφουν τις έννοιες των λέξεων, και καλλιεργούν τον ατομικισμό εις βάρος του κοινωνικού συμφέροντος καταστρέφοντας κάθε έννοια εθνικού αφηγήματος. Ακόμη και όταν δεν είχαμε κράτος επί τουρκοκρατίας η εθνική συνείδηση μας βοήθησε να διατηρήσουμε την εθνική μας συνοχή και να επαναστατήσουμε εκδιώχνοντας έναν πανίσχυρο εχθρό, που τότε ήταν ορατός.

Σήμερα οι δυνάμεις κατοχής είναι αόρατες, κρυμμένες σε ένα σύστημα συμβάσεων και οικονομικών δεσμεύσεων με προοδευτικό προσωπείο που παραπλανά τους αφελείς και τους παρασυρόμενους από την συστημική προπαγάνδα. Καλλιεργούν πνεύμα ηττοπάθειας για να μην τολμήσουμε να διεκδικήσουμε αυτά χωρίς τα οποία η εθνική μας ύπαρξη δεν θα έχει πλέον νόημα. Το σημερινό πολιτικό σύστημα δεν παρέχει δικλείδες ανανέωσης και εάν αυτό συνεχιστεί χωρίς να αντισταθούμε, σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχει Ελληνικό κράτος.

Ακόμη και εάν σε πρώτη φάση μας νικήσουν θα έχουμε πλέον ξανακερδίσει το εθνικό μας αφήγημα, την εθνική μας ταυτότητα, και θα ξανα αναστηθούμε για να συνεχίσουμε το 1821 που ακόμη δεν εκπληρώθηκε και θέλουν να το διασύρουν με τις φαμφάρες που ετοιμάζουν όταν παράλληλα μας ωθούν σε πνευματική και υλική υποτέλεια.

Χρειαζόμαστε έναν νέο ηγέτη, όπως ο Αθηναίος στρατηγός Θρασύβουλος ο οποίος κατέλυσε την τυραννία των τριάκοντα που είχαν επιβάλλει οι Σπαρτιάτες μετά την καταστροφή του Αθηναϊκού στόλου από τον Σπαρτιάτη ναύαρχο Λυσικράτη (404 π.χ.) Ο Θρασύβουλος κατέλαβε το φρούριο Φυλής στην Πάρνηθα, έλεγξε τον Πειραιά και τον λόφο της Μουνιχίας (σημερινή Καστέλα) και αποκατέστησε το Δημοκρατικό Πολίτευμα στην Αθήνα το 403 πχ. Εάν σήμερα παραλληλίσουμε την Αθήνα με την Ελλάδα την Σπάρτη με την Γερμανία , Ε.Ε., ΗΠΑ, και την τυραννία των τριάκοντα με το υπάρχον διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τότε θα καταλάβουμε που βρισκόμαστε.

Είναι επείγουσα η ανάγκη συσπείρωσης των πατριωτικών δυνάμεων, να παραιτηθούν από τις αρχηγικές τους φιλοδοξίες. να συνεργαστούν και να γίνουν φορείς του πανελληνίου μηνύματος εθνικής και δημοκρατικής αναγέννησης που όλοι περιμένουμε. 

Ηλίας Σταμπολιάδης 
Μηχανικός Μεταλλείων ΜεταλλουργόςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.