20 Ιανουαρίου 2020

Η ομόδοξη Ρωσία και τα συμφέροντα!

Γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα προτιμούσαν μια γεωπολιτική στροφή της χώρας μας προς τη Ρωσία. Η κοινή ορθόδοξη χριστιανική πίστη των δύο λαών και η κυνική εγκατάλειψή μας από τους δυτικούς συμμάχους, σε συνδυασμό με την καταστροφική επέλαση της δυτικής προελεύσεως Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ευνοεί ιδιαίτερα την δόμηση αυτής της ροπής προς Ανατολάς, ακόμη και για την οικοδόμηση του λεγόμενου ορθόδοξου τόξου.

Τα τελευταία χρόνια οι Δυτικοί μας σύμμαχοι μόνον ως σύμμαχοι δεν μπορεί να εκτιμηθούν. Με την ένοχη δουλοπρέπεια των πολιτικών μας, οι μεν εταίροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας έχουν υποδουλώσει με το δυσβάσταχτο χρέος και τα κατοχικά μνημόνια, ο δε Αμερικανικός παράγοντας ρυθμίζει απλά τα συμφέροντά του στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, ρίχνοντας κυριολεκτικά σφαλιάρες στην Ελλάδα, την οποία βλέπει ως ένα αδύναμο προτεκτοράτο, παρότι ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα προσβλέπει προς Ανατολάς. Με ένα ποίημά του ο εθνικός μας ποιητής Κ. Παλαμάς στη κυριολεξία ζωγραφίζει την αγωνία των υπόδουλων Ελλήνων, και την προσμονή του ομόδοξου Ρώσου, νάρθει να βοηθήσει, νάρθει να κτυπήσει τον Τούρκο, να μπορέσουμε να ελευθερωθούμε ... Αλλά πάντα φρούδες ελπίδες, ελπίδες μάταιες...

Ακόμα τούτ' η άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες. Τούτο το καλοκαίρι Μοριά και Ρούμελη, ώσπου ναρθεί ο Μόσκοβος...

Στο ίδιο ποίημα όμως, παρακάτω, ο ποιητής δείχνει την ωμή ιστορική πραγματικότητα και το σύνηθες αποτέλεσμα αυτής της προσμονής:

Χίλιες φορές ο Μόσκοβος τα σουβλερά του νύχια, στον Τούρκο τάμπηξε. Χίλιες φορές τη νύχτα μας, μια χαραυγή πλανεύτρα, ραγιάδες, ραγιάδες, πιο μαύρη έκαμε.

Ο Ρωσικός παράγοντας. Πάντα καλοδεχούμενος, ο ορθόδοξος ξανθός λαός, αλλά και πάντα με υποσχέσεις που δυστυχώς δεν τήρησε. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τα γνωστά Ορλωφικά με τις τραγικές εξελίξεις για τους Έλληνες ή τη συνθήκη του Αγίου Στεφάνου με τη δημιουργία της Μεγάλης Βουλγαρίας εις βάρος κυρίως της Ελλάδος; Τις αλλεπάλληλες απελευθερώσεις του Ανατολικού Πόντου, όπου μετά τις συμφωνίες με την Τουρκία και την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων οι Τούρκοι εκτελούσαν σκληρά αντίποινα κατά των Ελλήνων; Tη βοήθεια προς τον Κεμάλ Ατατούρκ το 1919 και τη Ρωσοτουρκική συμφωνία το 1921 κατά των Ελλήνων ή την παρέμβασή της με αποτέλεσμα τον αδελφοκτόνο πόλεμο του 1946-49; Ή ακόμα και το γεγονός ότι «έτρεξε» νωρίς-νωρίς (6/8/92) να αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία;

Ούτε και στις ημέρες μας δεν κατορθώνει δυστυχώς η Ρωσία να φανεί πειστική ότι, εκτός από το καθαρό συμφέρον της, ενδιαφέρεται, έστω και λίγο ανιδιοτελώς, για την ομόδοξη Ελλάδα. 

Η πρόσφατη συμμαχία της με την Τουρκία και η πώληση ενός τέτοιου στρατηγικού όπλου, όπως το αντιαεροπορικό σύστημα S-400, που στρέφεται απευθείας εναντίον της Πατρίδας μας, καθώς και οι λοιπές κατά των Ελληνικών συμφερόντων κινήσεις της στην ανατολική Μεσόγειο, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια προσμονής αδελφικής συμπαράστασης.

Όλα στο βωμό του συμφέροντος! Έτσι είναι τα συμφέροντα των ισχυρών! Πάνω από όλα, πάνω από την ειρήνη, πάνω από την φιλία, από την πίστη, από την ευημερία των λαών!

Σήμερα, που τα σύννεφα του πολέμου όλο και πυκνώνουν στην ευρύτερη περιοχή μας, απομένει να δούμε την τελική στάση της Ρωσίας. Σήμερα που η ανατολική Μεσόγειος δονείται από μία πολεμική βουή εξαιτίας κυρίως των νέο-οθωμανικών ονείρων της Τουρκίας του Ερντογάν, απομένει να δούμε τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν για την μοιρασιά τόσο του διαφαινόμενου υπάρχοντος πλούτου όσο και τις πιθανές αλλαγές συνόρων!

Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης, τα σύνορά μας δεν πρόκειται να τα φυλάξει κανείς Αμερικάνος ή Ρώσος ή Γερμανός ή Γάλλος ή Άγγλος. Θα τα φυλάξει ο Ελληνικός Στρατός, στην ξηρά, στον αέρα και στη θάλασσα!

«Η σύγκρουση των πολιτισμών» του κυνικού Αμερικανού πολιτικού επιστήμονα Σαμ. Χάντιγκτον είναι καθ’ οδόν. Ήδη ζούμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, δηλ. την αθρόα εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη και την αποχριστιανοποίησή της. Ο θρησκευτικός πόλεμος που αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει, θα δομήσει συμμαχίες θρησκευτικού χαρακτήρα. Τότε, ίσως συγκροτηθεί και το λεγόμενο Ορθόδοξο Μέτωπο. Οψόμεθα…

Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α) - Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ 
Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας



Share

3 σχόλια:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Συμφωνώ και παραπέμπω σε ένα αποκaλυπτικο άρθρο που δημοσίευσε το koukfamily.

( Search google.)
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ KOUKFAMILY.

ΜΙΛΟΥΝ, ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΦΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ. ΓΙΑ ΒΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ......ΤΕ
ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ.... ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ .... ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΑΣΚΑΡΑΣΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ .....ΑΙΔΩΣ.

http://koukfamily.blogspot.com/koukfamily.blogspot.com › blog-post_254
Μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily
Sep 18, 2019 - Μιλούσαν και μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες, από τον Ελληνικό Πολιτισμό, την φιλοσοφία, τις αρχές της Δημοκρατίας κλπ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - www.ledrastroy.com cyprushellenica.blogspot.com

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι (Άξιον Εστί) - Οδυσσέας Ελύτης ΑΡΧΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ήρθαν
ντυμένοι φίλοι
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
το παμπάλαιο χώμα πατώντας
και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
ΟΤΑΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΗΝ ΟΜΟΔΟΞΗ ΡΩΣΣΙΑ ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ,,,,ΙΔΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ...ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΓΑΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΙΤΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ...ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΔΑΦΙΚΑ ΑΝΑΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΝ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ,,, ΛΟΓΩ ΑΡΓΥΡΙΩΝ ( s400 κλπ) ΑΣΠΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.... ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΜΠΛΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ,,,,
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΟΤΙ Η ΦΙΛΗ ΡΩΣΣΙΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ Β. ΚΥΠΡΟΥ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΓΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ.... ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΡΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΛΙΒΥΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΤΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ....

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ .... ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΓΩ Ο ΑΣΗΜΟΣ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ....ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΜΕΓΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.....ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΝΗΠΙΑΚΗ ΦΟΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΗΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ....


Κεῖ ὀποὔφκιανα τίς θέσες εἰς τούς Μύλους, ἦρθε ὁ Ντερνύς νά μέ ἰδῆ. Μοῦ λέγει: "Τί κάνεις αὐτοῦ; Αὐτές οἱ θέσες εἶναι ἀδύνατες· τί πόλεμο θά κάνετε μέ τόν Μπραΐμη αὐτοῦ;". Τοῦ λέγω: "Εἶναι ἀδύνατες οἱ θέσες καί ἐμεῖς, ὅμως εἶναι δυνατός ὁ Θεός ὁποῦ μᾶς προστατεύει· καί θά δείξωμεν τήν τύχη μας σ’ αὐτές τίς θέσες τίς ἀδύνατες· κι’ ἄν εἴμαστε ὀλίγοι εἰς τό πλῆθος τοῦ Μπραΐμη, παρηγοριόμαστε μ’ ἕναν τρόπον, ὅτι ἡ τύχη μᾶς ἔχει τούς Ἕλληνες πάντοτε ὀλίγους. Ὅτι ἀρχή καί τέλος, παλαιόθεν καί ὥς τώρα, ὅλα τά θερία πολεμοῦν νά μᾶς φᾶνε καί δέν μποροῦνε· τρῶνε ἀπό μᾶς καί μένει καί μαγιά. Καί οἱ ὀλίγοι ἀποφασίζουν νά πεθάνουν· καί ὅταν κάνουν αὐτείνη τήν ἀπόφασιν, λίγες φορές χάνουν καί πολλές κερδαίνουν. Ἡ θέση ὁποῦ εἴμαστε σήμερα ἐδῶ εἶναι τοιούτη· καί θά ἰδοῦμεν τήν τύχη μας οἱ ἀδύνατοι μέ τούς δυνατούς". –"Τρέ μπιέν", λέγει κι’ ἀναχώρησε ὁ ναύαρχος".

ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 480 ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΦΥΓΗ 6200 ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ....

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - WWW.LEDRASTORY.COM CYPRUSHELLENICA.BLOGSPOT.COM


ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ο Μακρυγιάννης είπε

-και το πίστευε-

"...είναι δυνατός
ο Θ ε ό ς μας"


εμείς "...παλιάτσοι των
αρχαίων" που λέει κι ο
Σεφέρης

περιμένουμε ακόμη να μας
σώσουνε τα "αρχαία" μας
DNA... και η εθιμικώ δικαίω..."λεβεντιά" μας.

Ο Μόρφου τάχει εξηγήσει,
με το νί και με το σίγμα

...αλλ' εις μάτην.

Σγχωρέστε μου το ύφος
του ξερόλα,
προσφιλείς αδερφοί...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.