29 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Της Αθανασίας Φωτιάδη

H πορεία των Η.Ε. με δεδομένο τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν για την επίλυση του Κυπριακού πρέπει να θέσει στον απανταχού Ελληνισμό μέγα σκεπτικισμό για το που μας οδηγεί ο παγκόσμιος οργανισμός της ειρήνης και της ασφάλειας.

Αναλύοντας μεθοδικά τα τελευταία αυτά γεγονότα, ήτοι, από την περίοδο της εισβολής της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ με το Barbaros τον Οκτώβριο του 2014, την συνάντηση στο Νταβός τον Γενάρη του 2016, τις δύο παράνομες και άκυρες πενταμερείς διασκέψεις της Γενεύης το 2017 (1η Γενάρη και 2η Ιουλίου) και την τριμερή του Βερολίνου τον Νοέμβριο του 2019, διαπιστώνουμε μια έκνομη, ξέφρενη πορεία των Η.Ε με στόχο την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τρόπο πλέον απροκάλυπτο για τις οργιώδης παραβιάσεις των αρχών του Διεθνούς Δικαίου και του Καταστατικού Χάρτη.

Προχωρώντας όμως και με την πρόσφατη συμφωνία/μνημόνιο Τουρκίας με την Λιβύη παρ’όλο που δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή από τα Ηνωμένα Έθνη γιατί παραβιάζει κάθε αρχή του Διεθνούς δικαίου, τον Καταστατικό Χάρτη και την συνθήκη του Montego Bay του 1982, ο Παγκόσμιος Οργανισμός ειρήνης και ασφάλειας ουδέν έπραξε, ούτε όταν η Τουρκία επικύρωσε αυτή την συμφωνία/ μνημόνιο στην Τουρκική εθνοσυνέλευση και του εστάλη επισήμως σχετική επιστολή με την παράνομη και άκυρη αυτή συμφωνία.

Η παραπάνω ενέργεια της Τουρκίας είναι κορυφαία στην τελευταία διαδρομή της ιμπεριαλιστικής επεκτατικής πολιτικής της κατά των δύο κρατών του Ελληνισμού Ελλάδας και Κύπρου και αποδεικνύει περίτρανα στις ελληνικές πολιτικές ελίτ του κατευνασμού, της υποτέλειας και του φοβικού συνδρόμου που τις κατέχει, ότι ούτε η Κύπρος , ούτε η Κρήτη κείνται μακράν.

Η Τουρκία επιδιώκει την επεκτατική της πολιτική, συμμαχόντας με τον Πούτιν, κατ’ επέκτασιν με την Ρωσία, έχοντας παλαιόθεν στο πλευρό της το Η.Β., κατ’ εξοχήν υπαίτιο της ανοικτής πληγής της Κύπρου μας, στηριζόμενη στη στενή σχέση της με την Γερμανία, η οποία είναι αδιάλειπτη, από τη περίοδο της οθωμανικής αυτοκρατορίας και τέλος με την διαρκή υποστήριξη και υποκίνηση της Νορβηγίας, η οποία θέλει να βάλει χέρι στην Κυπριακή ΑΟΖ και στον ενεργειακό της πλούτο , γεγονός που γίνεται ορατό από το 2014.

Προς επίρρωση της ανωτέρω αναφοράς μου για την Νορβηγία έχω να επισημάνω ότι κατά το κρίσιμο έτος 2014 ήταν ειδικός απεσταλμένος του τότε Γ.Γ. των Η.Ε. Μπαν Κι – μουν, ο Νορβηγός Έσπεν Μπαρθ Άιντε που απροκάλυπτα επιχειρούσε να σταματήσει τις γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ ενθαρρύνοντας την Τουρκία και ενώ ήταν σε εξέλιξη η εισβολή του Barbaros. O ίδιος υπέβαλε σχέδιο σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να κατανεμηθούν οι υδρογονάνθρακες μεταξύ των δύο κοινοτήτων πριν από την λύση του Κυπριακού. Ουσιαστικά δηλ. η κατανομή θα γινόταν μεταξύ του νόμιμου κράτους, την Κ.Δ., και των κατεχομένων,το παράνομο ψευδοκράτος. Ταυτόσημη θέση είχαν Βρετανία και Η.Π.Α.

Η ενεργή δράση του Νορβηγού που πρωτοστατούσε με την επίσημη σφραγίδα του ΟΗΕ σαν ειδικός απεσταλμένος του Γ.Γ του, αναδείχθηκε και κατά το κρίσιμο έτος 2017 που πραγματοποιήθηκαν οι δύο παράνομες και άκυρες πενταμερείς διασκέψεις για το Κυπριακό, οι οποίες κατέληξαν με επαίσχυντο τρόπο στο επονομαζόμενο πλαίσιο Γκουτέρες που δήθεν περιείχετο σ’ ένα χαμένο έγγραφο της 4ης ή 6ης Ιουλίου, όταν τελείωσε η 2η Γενεύη ή καλύτερα το συμπόσιο στο Γκρανς Μοντανά.

Το χαμένο έγγραφο, πέραν του γελοίου, προφανώς αποτύπωσε την απεχθή ευχή του Γ.Γ των Η.Ε. που τα λέει όλα ”Καλή τύχη στον Βορρά και στον Νότο” τουτέστιν καλή τύχη στους κατακτητές Τούρκους του κατεχομένου Βορρά της Κύπρου. Ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό, ότι η Νορβηγία πρίν αναδειχθεί ηγέτιδα δύναμη στον ενεργειακό τομέα δρούσε ως υποχείριο του ΝΑΤΟ και διεθνώς ήταν στα αζήτητα.

Σήμερα είναι απαραίτητος χορηγός των Η.Ε και του ΝΑΤΟ λόγω του ενεργειακού της πλούτου [έρχεται τρίτη χώρα εξαγωγικά παγκοσμίως σε αργό πετρέλαιο μετά την Ρωσία και την Σαουδική Αραβία] διαδραματίζοντας ουσιαστικό ρόλο στα διεθνή πράγματα κατ’ επέκτασιν και στους ανωτέρω οργανισμούς.

Σημειωτέον το ΝΑΤΟ έχει Γ.Γ. τον Νορβηγό Γιάνς Στόλενμπεργκ γιό του Θόρβαλντ, γνωστό διαπραγματευτή των Η.Ε. όταν διαμέλιζαν την Γιουγκοσλαβία. Κατά την άποψή μου σχετίζεται το γεγονός ότι ο Νορβηγός απεστάλη στην Κύπρο το 2014, μετά την οικονομική καταστροφή της το 2013, όπου η Γερμανία όπως και στην Ελλάδα το 2010, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτή η άποψη ενισχύεται και από το γεγονός ότι στο Βερολίνο πραγματοποιήθηκε η τριμερής για το Κυπριακό τον Νοέμβριο του 2019, μεταξύ του Γ.Γ.των Η.Ε., του προέδρου του διεθνώς αναγνωρισμένου κράτους της Κ.Δ., μέλος του Οργανισμού και του Μουσταφά Ακιντζί από τα κατεχόμενα, αχυρανθρώπου της Τουρκίας . Οι διθύραμβοι από την Γερμανία ότι όπως επανενώθηκε Ανατολική και Δυτική έτσι θα επανενωθεί η Κύπρος διεγείρουν το κατακτητικό ταπεραμέντο της.

Οι άλλοι ισχυροί συσχετισμοί δυνάμεων Η.Π.Α.,Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτος με τις οποίες συνάπτουμε συμμαχίες τριμερείς, τετραμερείς κ.λ.π. Ελλάδα και Κύπρος, έχουν μεγάλες εσωτερικές αντιθέσεις για τον προσαιτερισμό ή όχι της Τουρκίας, πλήν της Γαλλίας.

Επομένως αν δεν έχουμε ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχεδιασμό αποτροπής, όπως το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού χώρου Ελλάδος Κύπρου όχι μόνο δεν μας καλύπτουν αυτές οι τριμερείς, αλλά σε ένα ενδεχόμενο επανάκαμψης της Τουρκίας στους κόλπους των ισχυρών π.χ. Η.Π.Α, θα είναι ολέθριο για Ελλάδα- Κύπρο. Η εκτενής ανάλυση, από τον εμπειρότατο τ. Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μανούσο Παραγιουδάκη που ήταν ο αρχιτέκτονας του Δόγματος Ε.Α.Χ Ελλάδος- Κύπρου και εφαρμοστής αυτού, ότι χωρίς την επαναφορά του Δόγματος δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Τουρκικό επεκτατισμό που απειλεί τον Ελληνισμό, είναι αδιαμφισβήτητη. Αναδεικνύεται επιτακτική η ανάγκη της επαναφοράς του Δόγματος και από την πρόσφατη παράνομη συμφωνία ΑΟΖ Τουρκίας- Λιβύης. 

Προειδοποιούμε τις πολιτικές ελίτ στην Ελλάδα, του κατευνασμού και της υποχωρητικότητας, να μην μας οδηγήσουν στο Δικαστήριο της Χάγης γιατί θα επέλθει εθνική καταστροφή. Θα απωλέσουμε Ελληνική και Κυπριακή ΑΟΖ δηλ. θα χάσουμε έδαφος αλλά και τα σύνορά μας μεταξύ των δύο κρατών του Ελληνισμού Ελλάδος και Κύπρου. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

Ο απανταχού Ελληνισμός πρέπει ενωμένος να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο πιέζοντας με κάθε τρόπο αυτές τις ελίτ, να μην υποχωρήσουν και μας παραδώσουν στην Τουρκία . Η θάλασσά μας είναι ο ζωτικός μας χώρος και δεν θα τον μοιραστούμε με κανένα κατακτητή.

Οι συνομιλίες που επιχειρήθηκαν από τα ΗΕ, τύπου Γενεύης, για την κατάλυση της Κ.Δ. και την νομιμοποίηση της εισβολής, της κατοχής, του εποικισμού, την μεταμφίεση των διεθνών εγλημάτων όπως π.χ ο έποικος να μεταμφιέζεται σε χρήστη, συνιστούν εγκλήματα κακουργηματικού βαθμού ποινικά κολάσιμα σύμφωνα με το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο , τις Διεθνείς Συνθήκες και τον Καταστατικό Χάρτη, τα οποία μας παρέχουν την δυνατότητα να αποτρέψουμε τους έκνομους σχεδιασμούς που εκκολάπτονται και εκπορεύονται από τους κόλπους του.

Αποδεικνύουν δε ότι αυτά τα έκνομα σχέδια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ως μέσα επικυριαρχίας εκείνων των κρατών που έχουν την υπεροχή στο διεθνές σύστημα και κατ’επέκτασιν στον Οργανισμό, καθορίζουν δε τον χαρακτήρα των Η.Ε., ως κέρβερο που υπηρετεί πιστά τα συμφέροντα αυτών των ισχυρών κρατών μελών του. Ο τρόπος χρησιμοποίησης των μέσων αυτών είναι σε απόλυτη συνάρτηση από την στάση των αμέσως ενδιαφερομένων χωρών εν προκειμένω αν στην Ελλάδα και στην Κύπρο υπάρχει αντίσταση ή υποχώρηση.

Δυστυχώς οι πολιτικές ηγεσίες διαρκώς βρίσκονται σε υποχώρηση χωρίς να σχεδιάζουν μεθόδους αποτροπής για οποιονδήποτε παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Εδώ θέλω να σταθώ στην τραγική κρίση των Ιμίων το 1996 που όλοι γνωρίζουμε. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό και έγραψε ιστορία ήταν η διαχείρηση της κρίσης απο τον τότε αρχηγό του Δ’ Σώματος Στρατού που είναι σήμερα κύριος ομιλητής στην εκδήλωσή μας, ο στρατηγός ε.α. πρώην Αρχηγός Γ.Ε.Ε.Θ.Α Μανούσος Παραγιουδάκης.

Επιστρατεύοντας το Δ.Σ.Σ. βρέθηκε μπροστά στους έντρομους Τούρκους, αλλά ταρακούνησε και τους Αμερικανούς που έβλεπαν τα πάντα από τους δορυφόρους τους. Στον ίδιο, στους αξιωματικούς και τους οπλίτες μας, οφείλουμε να πούμε ευχαριστώ, όλοι οι Έλληνες και όχι στους Αμερικάνους όπως διακήρυττε ψευδώς στο λαό η τότε πολιτική ηγεσία, η οποία πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για τον τραγικό θάνατο των τριών παλληκαριών μας της Π.Α.

Η ιστορική ομιλία του π. Αρχηγού Γ.Ε.Θ.Α. Μανούσου Παραγιουδάκη, σήμερα στο εμβληματικό κτίριο της Παλαιάς Βουλής, φωτίζει κάθε πλευρά αντίστασης που πρέπει να προβάλει Ελλάδα και Κύπρος με το δίκαιο και την ισχύ. Η προτροπή του δεν είναι θεωρητική, το απέδειξε άλλωστε στην πράξη. «Να μην μας τρομάζει το causus belli των Τούρκων. Εμείς να τους τρομάξουμε . Μπορούμε». 

Αντίσταση λοιπόν σε Ελλάδα και Κύπρο, να μην επιτρέψουμε οι απανταχού Έλληνες την κατάλυση της Κ.Δ. και θα υπερασπιστούμε την κυρίαρχη ισότητα να ισχύει γι αυτήν όπως συνεπάγεται για τα κράτη μέλη του ΟΗΕ, βάσει του Καταστατικού Χάρτη. Η απελευθέρωση της Κύπρου μας θα καθορίσει το μέλλον του Ελληνισμού από το Ριζοκάρπασο μέχρι τις Οινούσσες, από την Κερύνεια μέχρι το Αιγαίο και την Θράκη. 

Εισήγηση – παρέμβαση της Αθανασίας Φωτίαδη, νομικού, μέλους της Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ, την 17η Ιανουαρίου 2020 στην Παλαιά Βουλή των Ελλήνων κατά την εκδήλωση – ημερίδα της Συντονιστικής Υπεράσπισης Αγώνα για Ελεύθερη Κύπρο (Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ.). 

ΠΗΓΗ: www.apopseis.com



Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΕΥΓΕ .... ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΦΩΤΙΑΔΗ..... ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΩΣΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΜΟΥ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΣΕΥΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΤΟΛΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΦΤΕΡΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ.... ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ....
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜOΣΙΕΥΕΣΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΘΑΝΟΣ ΤΟΥ KOUKFAMILY... ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ.... ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.....

ΑΡΧΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ .....

ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΗΠΙΑΚΗ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΤΟΛΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821….. ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ …..

Αφιερωμένο, από Ελληνική Κύπρο στους αδελφούς Έλληνες της μητέρας πατρίδας και τον απανταχού Ελληνισμό.

Επίκαιρα υποδείγματα και παραδείγματα Ένδοξων και Απροσκυνήτων Ελλήνων προς παραδειγματισμό και αφύπνιση…….

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ....

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΤΕ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΕΝΔΟΞΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ, ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ….

Το ευδαίμων το ελεύθερο, το δ΄ελεύθερο το εύψυχο.
Τοις τολμώσι η τύχη ξύμφορος (Θουκυδίδης.)
Θαρσαλέος ανήρ εν πάσι αμείνων. (Όμηρος.)
Ανδρεία σωφροσύνης αιρετοτέρα. (Αντιφάνης.)
Τολμάν ανάγκη, καν τύχω καν μη τύχω. (Ευριπίδης.)
Audaces fortuna juvat. H τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. (Βιργίλιος.)
Memento audace semper. Nα θυμάσαι πάντα να τολμάς.(D’ Annunzio.)

Αντώνιος Αντωνάς – Συγγραφέας από Ελληνική Κύπρο.
www.ledrastory.com cyprushellenica.blogspot.com

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ SEARCH google: ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily


koukfamily.blogspot.com › 2019/11 › blog-post_24
ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily
Translate this page
Nov 4, 2019 - ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς. ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ, ΑΠΟ ΜΙΑ ...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.