3 Δεκεμβρίου 2019

Διαλέξεις, Συνεντεύξεις και Ομιλίες του Νίκου Λυγερού.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στους Μ. Πούλλαδο και Χ. Μιχάλαρο Ράδιο Πρώτο, 13/11/2019 ΕΔΩ

Διάλεξη Ν. Λυγερού "Το μέλλον της Κύπρου και της Συρίας". Synergy Foundation Ίδρυμα Μελέτης και Έρευνας, Λυκάβου 7, 3086, Λεμεσός. Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 
Μέρος Α ΕΔΩ
Μέρος Β ΕΔΩ 

Ν. Λυγερός: Έξυπνη Παιδεία και Ανάπτυξη Νοημοσύνης. Α' Δημοτικό Σχολείο Ύψωνα. Κύπρος, 14/11/2019 Μέρος Ι ΕΔΩ
Μέρος ΙΙ ΕΔΩ

Ν. Λυγερός: Οι κατεχόμενες περιουσίες δεν είναι παρελθόν αλλά στρατηγικό μέλλον. Προσφυγικό Σωματείο "Το Λευκόνοικο". Οδός Πέτρου Μαυρομιχάλη, 6047 Λάρνακα. Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 Μέρος Ι ΕΔΩ
Μέρος ΙΙ ΕΔΩ  

Συνέντευξη Ν. Λυγερού στον Α. Δημητρόπουλο Sigma tv, 19/11/2019 ΕΔΩ

Ν. Λυγερός: Η κομψότητα του προβλήματος της Συρακούσας. Galerie Δημιουργών, Ελαιών 1α Νέα Κηφισιά (είσοδος από Χελιδονούς 28), Κηφισιά, Αθήνα. Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, ΕΔΩ

Ν. Λυγερός: Οι Πομάκοι της Θράκης. Εκπαιδευτήρια Ι. Τσιαμούλη, 20/11/2019 
Μέρος Ι ΕΔΩ 
Μέρος ΙΙ ΕΔΩ

Συνέντευξη Ν. Λυγερού με τον Γ. Καρποδίνη, Albedo 14. 20/11/2019 ΕΔΩ 

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού για τα ενεργειακά στον Γ. Βλάχο στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα". Βεργίνα tv, 21/11/2019 ΕΔΩ

Ν. Λυγερός: 3o Masterclass: "Θεατρικότητας και Ηθοποιότητας". Αμμόχωστος, 23/11/2019  
Μέρος Ι ΕΔΩ
Μέρος ΙΙ ΕΔΩ
Μέρος ΙΙΙ ΕΔΩ

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού με τον Π. Λιβανίδη στο Art Fm. 28/11/2019 ΕΔΩ

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην Μ. Αλατζά. Εφημερίδα «Θράκη». 02/12/2019 ΕΔΩ 

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στον Δ. Βενιέρη για τις Ελληνοτουρκικές τριβές. Status fm, 03/12/2019 ΕΔΩ

Συνέντευξη Ν. Λυγερού στον Λ. Καλαρρύτη και Β. Πολίτη, Παραπολιτικά FM, 04/12/2019  ΕΔΩ 

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού: Στρατηγικές εξελίξεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στην Α. Ανδρεάκη. Politica 89.8, 05/12/2019 ΕΔΩ

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στον Σ. Πολύζο. Trt Tv. 05/12/2019 ΕΔΩ

Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής ΓεωστρατηγικήςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.