13 Νοεμβρίου 2019

ΡΩΤΗΘΗΚΕ Γέροντας Ασκητής τι βλέπει να έρχεται τώρα; «ο ΧΑΡΟΣ, το ΧΑΟΣ και ο ΧΑΜΟΣ να θριαμβεύουν» «αλλά από πίσω έρχεται ο ΘΕΟΣ»

Φώτο από https://www.iefimerida.gr/ 

-«Όλα ξεκίνησαν την 11 Σεπτεμβρίου του 2001 και όλα θα τελειώσουν ένα Σεπτέμβριο.» 
- «Δεν έχουμε κλιματική αλλαγή, αλλά κλιματική καταστροφή και σε λίγο πυρηνικό χειμώνα κατά τόπους» 
- «Η αποστασία των ημερών μας προσπαθεί να φτάσει την αποστασία του ΑΔΑΜ και της ΕΥΑΣ αλλά εμποδίζεται από τον ΣΤΑΥΡΟ του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.» 
- «αλόγιστο γεγονός η ανθρωπότητα να τρέχει δίχως εμπόδια κατοστάρι για την κόλαση» 
- «μετ εμποδίων αυτοί που βαδίζουν στην οδό του Κυρίου» 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Γιατί ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ αργεί να αποτρέψει αυτή την καταστροφή, Γέροντα; 
- «αυτή την φορά πρέπει η παγκόσμια ανομία και τα μυστήρια της να καταστραφούν συνολικά» 
- «ούτε εκτιμήσαμε την ανοχή του πατέρα στα κακομαθημένα παιδία του, ούτε σκύψαμε στα δάκρυα της μετάνοιας του ασώτου» 
- «δεν συμπονέσαμε τον αδύναμο και κρίναμε αυστηρά τον δυνατό» 
- «οι άλλοι φταίνε και όχι εμείς, το λένε ακόμα και τα ίδια τα κράτη αναμεταξύ τους» 
- «ήρθαν πολλοί άγιοι να σας προετοιμάσουν για τα δύσκολα και τους χλευάσατε, τώρα στα δύσκολα θα θυμηθείτε τους λόγους τους» 
- «αυτούς που σας καλόπιασαν με λόγια και υποσχέσεις θα τους κυνηγήσετε πριν τους κυνηγήσει ο ΘΕΟΣ» 
- «η ανθρωπότητα θα καεί για να αναμορφωθεί και να συμμορφωθεί» 
- «σήμερα οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν απλώς γυμνοί αλλά ξεγυμνώνονται από την ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ και τον φυσικό νόμο» 
- «τα ελληνοτουρκικά θα είναι μια κουκίδα γεγονότων στο παγκόσμιο τράνταγμα του πλανήτη» 
- «στο τέλος των δεινών οι επιζώντες θα είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι από αυτούς που βλέπουμε σήμερα, θα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι αριθμοί ψηφιακοί» 
- «η ΔΟΞΑ του ΚΥΡΙΟΥ δεν έχει να κάνει με Έθνη και γένη αλλά με την μετάνοια, την αγάπη και την Σταυρική ταπείνωση» 
- «η Ελλάδα αδικήθηκε ιστορικά πολύ για αυτό δικαιούται να λάβει ΔΩΡΑ» 
Αυτό το τελευταίο που μας είπατε Γέροντα είναι παρηγορητικό… 

- «άκου παιδί μου για να πάρεις τα δώρα πρέπει να είσαι έτοιμος ώστε να ξέρεις τι θα τα κάνεις» 
- «τώρα είμαστε ακόμα απροετοίμαστοι, αλλά πολύ σύντομα θα παιδαγωγηθούμε…» 

Μια σύντομη συνέντευξη από σύγχρονο γεροντικό των σπηλαίων της Ελλάδος.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.