21 Νοεμβρίου 2019

Στρατηγική Εθνικής επιβίωσης ή Συμβόλαιο θανάτου;;;

Καλό θα είναι να μην περάσει απαρατήρητη η δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε ο «μετανάστης» σε βάρος αστυνομικού στην Κομοτηνή… 

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Το να επιτίθεσαι με σκοπό να σκοτώσεις αστυνομικό, γνωρίζοντας ότι μπορεί την επόμενη στιγμή να σε σκοτώσει εκείνος κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, αυτό σημαίνει ότι είσαι αποφασισμένος για όλα… 

Ένας άνθρωπος ξένος σε μια χώρα, που ενεργοποιεί τόσο εύκολα τα δολοφονικά του ένστικτα αποδεικνύοντας πως είναι αποφασισμένος για όλα, ΔΕΝ είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε στην Ελλάδα αναζητώντας ασφάλεια και μια καλύτερη ζωή. 

Είναι το ρεμάλι, ο τυχοδιώκτης, ο φονιάς, ο «μοναχικός λύκος», ο πρόθυμος να εργαλειοποιηθεί για να υπηρετήσει συγκεκριμένο ρόλο. Είναι ο άνθρωπος που το παιχνίδι του θανάτου το ξέρει καλά, και το κυριότερο…Είναι αποφασισμένος να το παίξει… 

Φαίνεται πως δεν έχουμε μπει ακόμη στην φάση της μαζικής εκδήλωσης αντίστοιχων φαινομένων, αλλά όλα δείχνουν πως η ημέρα που θα εκδηλωθούν με τρόπο μαζικό, εκρηκτικό και θα αιφνιδιάσουν μια κοινωνία που πλέει σε πελάγη μακαριότητας, ΔΕΝ είναι μακριά.

Μόνο που μια τέτοια εξέλιξη, δεν μπορεί πλέον να...
εκλαμβάνεται ως τυχαίο και απρόσμενο γεγονός. Έχει δώσει ήδη τα πρόδρομα φαινόμενα που την προαναγγέλουν…

  • Οι μικρές και μεγαλύτερες συμμορίες που προκαλούν τους ανυποψίαστους πολίτες σε πόλεις και χωριά, δεν είναι οι λούμπεν φτωχομπινέδες που πιστεύουν οι αφελείς, ούτε περιφερόμενοι φτωχοδιάβολοι που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κάτι που είναι ανάξιο λόγου. 
  • Είναι εγκληματίες αδίστακτοι που επιδίδονται σε πράξεις προβολής ισχύος, και οριοθετούν την δράση τους για την επόμενη μέρα. 
Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση και την αυτονόητη τροπή των εξελίξεων που ήδη προδιαγράφεται, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να υπάρχουν συμπολίτες μας που επιλέγουν συνειδητά να σιωπούν, ή πολύ περισσότερο να αναζητούν ελαφρυντικά για τους περιφερόμενους φονιάδες, τολμώντας ακόμη και να συμψηφίσουν αυτήν την επικίνδυνη εξέλιξη με τα φαινόμενα της αστυνομικής βίας… 
  • Είναι προκλητική η ομερτά των κυρίαρχων ΜΜΕ, που αποσιωπούν συνειδητά την προέλευση των φονιάδων, καλλιεργώντας ψευδαισθήσεις σε ανυποψίαστους θεατές, ακροατές και αναγνώστες... 
  • Και φυσικά είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική η επίσημη κυβερνητική στάση που επιμένει να συντηρεί την εντύπωση ότι αυτά τα φαινόμενα είναι αποσπασματικά, και συνεχίζει να τα αντιμετωπίζει με αβάστακτη ελαφρότητα, αποκρύπτοντας ουσιαστικά πως η ανυποψίαστη κοινωνία στο σύνολό της εναγκαλίζεται με τον εφιάλτη που σουλατσάρει ανεμπόδιστος μέσα στις γειτονιές, και η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη υβριδική απειλή, που στην πιθανότητα της πολλαπλής ενεργοποίησής της, θα είναι απροετοίμαστη και παντελώς ανίκανη να αντιδράσει. 
Το «Μεταναστευτικό» εξελίσσεται ΤΑΧΥΤΑΤΑ σε αυτό για το οποίο αρκετοί από μας προειδοποιήσαμε έγκαιρα. Μια ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΗ και ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΑΠΕΙΛΗ, που στραγγαλίζει σταδιακά ολόκληρη την χώρα. 

Αύριο, κανείς πλέον δεν θα δικαιούται να ισχυριστεί πως «δεν ήξερε»… «δεν κατάλαβε»… «δεν φανταζόταν»… 

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του θα είναι οδυνηρές, και η απόπειρα των διεθνών κέντρων, να οχυρώσουν θεσμικά την υποχρέωση συνύπαρξης των κοινωνιών με αυτόν τον εφιάλτη, δεν είναι τυχαία και φυσικά δεν είναι διόλου αθώα. 

Η επιλογή της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κλιμάκωση αυτής της πρόκλησης, κάνοντας delivery του κινδύνου και διασπορά σε ολόκληρη την χώρα, είναι μια εθνικά εγκληματική επιλογή, που θα έχει ανυπολόγιστο εθνικό κόστος. 

Οι βραχυπρόθεσμες συνέπειες ωστόσο, είναι εδώ. Εκδηλώνονται με τρόπο εκρηκτικό… Αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος μιας εφιαλτικής καθημερινότητας… Συμπαρασύρουν τον ρυθμό της ζωής των τοπικών κοινωνιών σε αχαρτογράφητα ύδατα… Και ως εκ τούτου θα πρέπει, όχι απλά να προβληματίσουν, αλλά να σημάνουν γενικό συναγερμό πρώτα απ΄ όλα μέσα στην ίδια την κοινωνία.
  • Οι φωνές που ζητούν «ανοχή»… «στήριξη»… και «αλληλεγγύη»… δεν μπορούν να συνεχίσουν να αντιμετωπίζονται ως απλά παρατράγουδα γραφικών, απερίσκεπτων, ενίοτε και ηλιθίων. Αυτές οι φωνές συνιστούν στάση συνενοχής, και οι τοπικές κοινωνίες έχουν υποχρέωση πια να μην επιδεικνύουν καμία ανοχή στην αθλιότητα των συνενόχων. 
  • Οι κήρυκες του «δικαιωματισμού» και οι αμαρτωλές ΜΚΟ, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως παρουσίες ανεπιθύμητες… 
  • Ο φερετζές των δήθεν του «αντιρατσισμού»… του «αντιφασισμού»… και της «αντιξενοφοβίας» θα πρέπει να τραβηχτεί και να φανεί το πραγματικό πρόσωπο όλων αυτών που δεν διστάζουν να ενοχοποιήσουν ακόμη και την αγωνία των απλών καθημερινών ανθρώπων, για να υπηρετήσουν φαιδρά ιδεολογήματα και αμφιλεγόμενες σκοπιμότητες… 
Είναι καιρός οι πολίτες να απομυθοποιήσουν με την πολιτική τους δράση και στάση την αυθαίρετη κατηγορία του «φασίστα» που αποδίδεται, σε όποιον τολμά να μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας και να απαιτήσει τα αυτονόητα. 
  • Φασισμός είναι να μισείς τον συμπολίτη σου επειδή αντιδρά στον εφιάλτη και να αβαντάρεις το έγκλημα στο όνομα ενός κίβδηλου νεοταξίτικου και δήθεν «ουμανισμού»… 
  • Φασισμός είναι να αποκρύπτεις την εγκληματική δράση που συνιστά πλέον καθημερινό φαινόμενο και τροποποιεί δραματικά τους όρους της ζωής των ανθρώπων. 
  • Φασισμός είναι να υποκρίνεσαι ότι δήθεν πολεμάς το ΝΑΤΟ και τους μακελάρηδες του Ιμπεριαλισμού, ενώ στην ουσία, αντί να πολεμάς όλους αυτούς, στοχοποιείς τους συμπολίτες σου και φαιδροποιείς τον πραγματικό αντιφασιστικό αγώνα. 
  • Φασισμός είναι να καθαγιάζεις το σχέδιο του ισλαμοφασισμού που στοχοποιεί την ίδια σου την πατρίδα, και να τοποθετείς απέναντί σου, όλους αυτούς που σε καλούν να υπερασπιστείς τα αυτονόητα. 
Τα πράγματα έχουν οδηγηθεί ήδη σε σημείο οριακό. Το επιβεβαιώνουν ακόμη και οι αποσπασματικές «λύσεις» στις οποίες καταφεύγει η κυβέρνηση, και οι οποίες απλώς καταδεικνύουν τα πολλαπλά αδιέξοδα και την απόλυτη απομόνωση της χώρας.
Η κατευθυνόμενη μετανάστευση -που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ- εισβάλει στην χώρα από παντού και εγκλωβίζεται στην επικράτειά της.


Εδώ δεν υπάρχουν πια περιθώρια για διαλέξεις, για απεραντολογίες και για φανφάρες που δεν οδηγούν πουθενά. Χρειάζονται αποφάσεις….

Αποφάσεις που αυτή η κυβέρνηση, αδυνατεί να τις πάρει γιατί δεσμεύεται από τις καταστροφικές της υπογραφές, και την πολιτική της δέσμευση να σεβαστεί τις αθλιότητες της Τασίας, αναθέτοντας την διαιώνισή τους στις δικές της αρσενικές και θηλυκές Τασίες πατριδοκάπηλης κοπής.

Αλλά αυτός ο φαύλος κύκλος, μεταθέτει το πρόβλημα, και καθιστά ακόμη πιο εκρηκτικό το φορτίο που συσσωρεύεται πάνω στην διαλυμένη μας χώρα. Η ανυπαρξία σχεδιασμού ουσιαστικής και οριστικής αντιμετώπισης, μεταθέτει απλώς την ευθύνη της έκρηξης, στην δύναμη του «τυχαίου» ή στις αποφάσεις των συμμοριών και των προβοκατόρων.

Αυτό όμως ΔΕΝ είναι στρατηγική εθνικής επιβίωσης, αλλά Συμβόλαιο θανάτου για την πατρίδα μας. Και δυστυχώς για την Ελληνική κοινωνία, έχει μονάχα δυο επιλογές. 

Ή θα το σκίσει όσο είναι ακόμη νωρίς… Ή θα υποστεί τις αμετάκλητες συνέπειες της εκπλήρωσής του…

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.