7 Νοεμβρίου 2019

Η μαγιά του Γένους…

Παράξενε Ελκυστή, 

Η επίσημη θέση των κυβερνητικών είναι ότι οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν στον εποικισμό, διότι δεν έχουν πεισθεί.
Λείπει η πειθώ, δηλαδή, για να καταλάβουν στα Βρασνά πόσο ευεργετική είναι η μετακίνηση και η μόνιμη εγκατάσταση εκεί, 300 – 500 ασυνόδευτων 25χρονων, μουσουλμάνων, από τα βάθη της Αφροασίας.

Και αλλού όμως ανά την επικράτεια, μάλλον λείπει η πειθώ.
Και λείπει επίσης ότι οι Έλληνες της ηπειρωτικής χώρας δεν έχουν βάλει όση πλάτη χρειάζεται για να ανακουφιστεί η νησιωτική χώρα.


Αλλά ως αντιπολίτευση, ο Πρωθυπουργός έλεγε ότι είναι απαράδεκτο να μετακυλιστεί το πρόβλημα από τα νησιά στην ενδοχώρα.
Τώρα δεν είναι απαράδεκτο μάλλον.


Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, που καλό είναι να ρωτηθεί κανένας κυβερνητικός τί ρόλο βαράει στην Ελλάδα, μέμφεται τις τοπικές κοινωνίες, σαν τα Βρασνά, γιατί δεν είναι ανεκτικές… 

Υπουργοί της Κυβέρνησης, από τη συμπαθή Δόμνα και τον εθελοντισμό «όλοι μαζί μπορούμε, να κάνουμε μια εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση ή ένα πόλεμο με επιτιθέμενο εισβολέα» μέχρι τον έμπειρο κοινοβουλευτικό κ. Κουμουτσάκο, και από τον ex ΠΑΣΟΚ FOREVER νυν Κάλαχαν ΥΠΠΡΟΠΟ μέχρι τον μονίμως γελαστό ΥΠΕΞ μας, βρίσκονται σε μόνιμη αφασία για το θέμα.

Λίγοι κυβερνητικοί έχουν καταλάβει τι παίζεται με το μεταναστευτικό και ακόμη λιγότεροι έχουν ισχυρή πατριωτική ατζέντα για την ανάσχεσή του, που είναι άγνωστο αν πολιτικά θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν κάποιες πτυχές της.

Το αν είναι οργανικό το θέμα, έχει μια σημασία, διότι καλό θα είναι να προστατευτούν οι άνθρωποι.

Υποπτεύομαι όμως ότι δεν είναι οργανικό, αλλά νοητικό, πνευματικό, υπό την έννοια ότι πολιτικά, πράττουν έχοντας σώας τας φρένας και με απόλυτη επίγνωση των αποτελεσμάτων των πολιτικών τους.

Οπότε, αν αφαιρέσουμε τον παράγοντα της πηγαίας ανοησίας από την εξίσωση, μένει ότι όλοι αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι όπως και αυτοί πριν από τους προηγούμενους, απλώς εκτελούν, άλλοι με περισσότερη ζέση και άλλοι με λιγότερη, τμήμα ενός ενιαίου, σταθερού, διαχρονικού σχεδίου.

Και αυτό είναι ότι η Ελλάς του 98% Ελλήνων το Γένος και 97% Χριστιανών Ορθόδοξων, που μάθαμε εμείς στο σχολείο, προς επίρρωση των παραγόντων εθνικής συνοχής στο «Όμαιμον – Ομόγλωσσον – Ομόδοξον», απλώς δεν πρέπει να υφίσταται στην Ε.Ε., χωνευτήρι 27 κρατών και εθνών, μιας γερασμένης και χρήζουσας επειγόντως, δημογραφικής ενίσχυσης, ηπείρου. 

Χρειάστηκαν μιάμιση γενιά χρόνο, αρκετά πακέτα Ντελόρ και μεσογειακά προγράμματα, τρία Μνημόνια και ούκ ολίγες ψυχολογικές επιχειρήσεις και διαβρωτικοί μηχανισμοί για να σπάσουν τα ανωτέρω ποσοστά και να αλλοιώσουν, ως ένα βαθμό, τα εθνικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά της φυλής.

Σε άλλες χώρες της ηπείρου, η διαδικασία ήταν ευκολότερη.
Ευτυχώς, η διαβρωτική μηχανική τους δεν έχει προσβάλλει ακόμη ζωτικά εθνικά όργανα, ούτε κρίσιμη μάζα ελληνικού πληθυσμού.


Η μαγιά είναι ακόμη εκεί και θα ανταποκριθεί όταν και όπου κληθεί να το πράξει.
Δεν με ενδιαφέρει η τύχη των κομμάτων στην Ελλάδα, των κομματικών κλακαδόρων και των σιτιζόμενων από αυτά.


Ούτε η τύχη οικονομικών παραγόντων, που υπηρετούν το στενό τους οικονομικό συμφέρον και μέσα από τη διαχείριση του μεταναστευτικού, αδιαφορώντας για την χώρα.

Ας είμαστε αισιόδοξοι όμως ως προς το Γένος.
Η ιστορία έχει δείξει ότι το Γένος διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις.
Η ανάγκη της φυλής γέννησε μέσα από τα σπέρματά της Λεωνίδες, Θεμιστοκλείς, Αλεξάνδρους, Κολοκοτρώνηδες, Νικηταράδες και άπειρο αριθμό ηρώων και πατερικών μορφών.
Δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι αυτοί.


Μην έχεις αμφιβολία, το ίδιο θα γίνει και με αφορμή το θέμα αυτό.
Διότι το μεταναστευτικό, θίγει κάτι, που κανένα μνημόνιο, ή μεταμνημονιακή επιτροπεία, ή οικονομικό ή μικροκομματικό συμφέρον δεν έχει αγγίξει.
Θίγει την ίδια δηλαδή, υπόσταση του ελληνικού έθνους και των ιδιαίτερων εθνολογικών και άλλων χαρακτηριστικών του, καθώς και την συνέχιση της Φυλής επί του Ιερού Εδάφους που η Ιστορία της έχει εμπιστευθεί χιλιετίες τώρα, προς πραγμάτωση του Σκοπού της.


Ιεροφάντης

Υ.Σ.1. Α, να μη το ξεχάσω. Έχουν περάσει 5 μέρες από το 6μηνο που οι κυβερνητικοί έχουν θέσει ως προθεσμία για τη βελτίωση του προβλήματος. Εγώ τους μέτρησα +100.000 στο τέλος του εξαμήνου. 

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μίλησε σήμερα, πέντε μήνες και είκοσι πέντε μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας, για μετακίνηση και ενσωμάτωση 1% του πληθυσμού της χώρας, άμεσα, σήμερα, αύριο. Καλά (ορεινά) κρασά….

Υ.Σ. 2. Το 2012, το οικονομικό σοκ από το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο, μαζί με το γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας λόγω λάθρο, που είχαν εμφανιστεί στα κέντρα των πόλεων και άρχιζαν να τα καταλαμβάνουν, οδήγησαν στο υφέρπον κύμα αμφισβήτησης της πολιτικής καθεστηκυίας τάξης, που γιγαντώθηκε και έδωσε στις εκλογές του Μαΐου 2012 το συγκλονιστικό 19% στη ΝΔ, το 11% στους ΑΝΕΛ και το 8% στη ΧΑ, το 13% στο ΠΑΣΟΚ. 

Δεν θα πω για τη συνέχεια της πολιτικής εξέλιξης, γιατί είναι γνωστά τα περισσότερα, αλλά μια συνέπεια αυτών ήταν η σχετικά αυστηρή, για τα μετέπειτα δεδομένα, πολιτική Σαμαρά στο μεταναστευτικό και τα κέντρα τύπου Αμυγδαλέζας. 

Απλά θα πω τώρα ότι η μη επιτυχής διαχείριση του μεταναστευτικού, θα είναι το νέο κύμα, σαν αυτό του 2012, που θα εμφανιστεί για να σαρωθεί πολιτικά, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και όλοι όσοι ένθεν κακείθεν της ΝΔ επενδύουν πολιτικά ή οικονομικά στην επιδίωξη του σκοπού αλλοίωσης της εθνικής μας υπόστασης. Αν επιθυμεί να μακροημερεύσει η κυβέρνησή του, πρέπει μέχρι το Μάιο, ο Μητσοτάκης να έχει γίνει αυστηρότερος του Όρμπαν και του Σαλβίνι, στον οποίο Όρμπαν, ειρήσθω εν παρόδω, τον Ιούνιο του 2020, θα του χρωστάει και μια συγγνώμη… 

Σημ. Ο- Το παραπάνω είναι σχόλιο του Ιεροφάντη στο άρθρο «Η Χώρα όπως την ξέραμε τετέλεσται» στο Antinews


πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.