7 Οκτωβρίου 2019

Η φράση που έγινε Viral «ο ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ»

Την ακούσαμε και μεταφέραμε αυτή την φράση από σεβαστό Γέροντα πριν δυο χρόνια και εντυπώθηκε σε καρδίες Ορθόδοξες και Ελληνόψυχες για να στερεωθούν στην υπομονή και την καρτερία, επειδή όλα κανονίζονται άνωθεν δια της Θείας Πρόνοιας που Οικονομεί ακόμη και τις πορείες ολόκληρων Εθνών. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Λίγα πράγματα αδελφοί για να μην πολυλογούμε την ώρα που ξεκινά η μπόρα. 
Όλα κινούνται μέσα στο μεγάλο παιδαγωγικό σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που απεργάζεται την ουσιαστική μετάνοια και σωτηρία του καθενός μας. 

Μαζί με την παραπάνω φράση, ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ, ακούσαμε και τούτο «η Ένθρονη ΠΑΝΑΓΙΑ στην Πλατυτέρα μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θέλει θυμίαμα και ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και θα γίνει γιατί είναι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ της Υπεραγίας Θεοτόκου» 

Ας πούμε ότι τα παραπάνω είναι απλώς λόγια ενός θρησκευτικού και εθνικού συναισθηματισμού, όμως δεν είναι, καθότι τα γεγονότα που σκάζουν μπροστά μας άλλα δείχνουν, έστω και αν τα παρασκήνια προσπαθούν να κρύψουν δολίως τα δαιμονικά τεχνάσματα. 

Το πρόβλημα είναι ουσιαστικό δικό μας διότι λείπει η διάκριση και πλεονάζει ο χλευασμός και η κατάκριση. 
Σας μεταφέρουμε τελευταία λόγια Πατέρων, ώστε να τα αξιολογήσετε ή να τα απορρίψετε: 
«πριν δέκα χρόνια με την είσοδο μας στα μνημόνια ο κόσμος ήταν περισσότερο προβληματισμένος απ ότι σήμερα. 

Σήμερα αυτό το δράμα έγινε καθημερινότητα , έγινε συνήθεια, έγινε τρόπος ζωής μαζί με την οργιώδη αμαρτία που τα αποδέχτηκαν οι άνθρωποι και είναι αποφασισμένοι να ζήσουν μαζί τους. Για αυτό και τώρα θα επέμβει ο ΟΥΡΑΝΟΣ εκτάκτως καθότι η σκοτοδίνη έγινε βίωμα.» 

«η ζημιά που θα επιτρέψει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για παιδαγωγικούς λόγους να πάθουμε θα είναι μικρότερη από αυτό που σχεδιάζουν να κάνουν οι εχθροί μας δηλ. να κάνουν την Ελλάδα μας μισή της μισής» 

«να μην στενοχωρείστε, όταν έχετε μιλήσει και προειδοποιήσει και δεν σας άκουσαν, γιατί τώρα θα ακούσουν την βροντή από τον Ουρανό και θα λυγίσουν τα πόδια τους από τον φόβο» 

«εισερχόμαστε σε ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και Εθνική Αγρυπνία. Η πείνα και οι ανέχειες θα μας αλλοιώσουν πνευματικά. Η Εθνική Μετάνοια θα φέρει όλα τα άλλα για τα οποία μας προειδοποίησαν οι Πατέρες μας. 

Η ατομική μετάνοια του καθενός δεν μπορεί να ευαρεστήσει τον Ουρανό γιατί χρειάζεται συνολική μετάνοια. 

- Πως θα γίνει αυτή Γέροντα; 
- Άρχισε να ρίχνει ήδη χαλάζι φονικό δεν το ακούς, παιδί μου; 
-ΜΗΝ ΑΠΟΚΆΜΕΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΙΑΚΑΔΑ – ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ που θα χαρούν πολλοί» 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.