4 Οκτωβρίου 2019

ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ

Γράφει ο Αμφικτύων

Ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνεται από τους λαθροεισβολείς βάσει σχεδίου από το βαθύ υπερκράτος που αλλάζει τον χάρτη στην περιοχή της Μ. Ανατολής, Ανατ. Μεσογείου, Βαλκανίων και ευρύτερα της Ευρώπης, το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος και την ταχύτητα της επερχόμενης καταστροφής μας.

Χρωματίζουν με ταμπέλες το πρόβλημα ακόμη και τις λέξεις απλώς για να μην μπουν στην ουσία και στη λύση του. Αρκούνται σε ένα ατέρμονα και άκαρπο μονόλογο για το ποιος φταίει. Και τούτο γιατί κανένας δεν τολμά να εφαρμόσει την σωστή λύση δηλαδή: το κλείσιμο των συνόρων «δια πυρός και σιδήρου» όπως το Ισραήλ.

Όποιος τολμήσει να πει ότι το πρόβλημα είναι «εισβολή και κατοχή» χαρακτηρίζεται «χρυσαυγίτης» και τελειώνει. Θαρρείς ότι η λογική έχει ταμπέλες και χρώματα τα οποία της δίνουν το κύρος. Επειδή κατά το παρελθόν η «Χρυσή Αυγή» αλλά και όλοι οι σκεπτόμενοι καταφερόμαστε εναντίον των πρώτων λαθρομεταναστών γίναμε στόχος. Οι απόψεις δε εκείνες θεωρούνται ακόμη απαίσιες και βδελυρές, ασχέτως αν τώρα είναι λίαν επίκαιρες, επείγουσες και αποδεκτές από το σύνολο σχεδόν του λαού μας.

Λείπει η Φρόνηση, Σωφροσύνη, Ανδρεία και Δικαιοσύνη. Αντίθετα επικρατεί ηττοπάθεια, βλακεία, ανοησία και ιδιοτέλεια. Όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια πρέπει να είναι σύμφωνοι με το «πολιτικώς ορθόν» δηλαδή να συμφωνούν ότι το πρόβλημα είναι: 

1/ «Προσφυγικόν» και όχι μεταναστευτικόν όταν οι πρόσφυγες είναι το 5% και το 95% μετανάστες από 72 χώρες 

2/ «Ανθρωπιστικό» και όχι εισβολή και κατοχή που διαρκεί επί σειρά ετών. 

3/ Ο όρος «λαθρομετανάστης» είναι φασιστικός και επομένως όποιος τον εκστομίζει χαρακτηρίζεται εθνικιστής και ακροδεξιός κ.ο.κ 

4/ Οι συμφωνίες με την Ε.Ε πρέπει να τηρούνται στο ακέραιον έστω κι’ αν είναι σε βάρος μας. Επομένως τα δυτικά σύνορα πρέπει να μένουν κλειστά. 

5/ Η χώρα μας να έχει ανοιχτά σύνορα ή χωρίς σύνορα προς ανατολάς και να παρέχει άσυλο σε όλους-όσοι κι’ αν είναι αυτοί και όσο διαρκέσουν αυτές οι ροές-δηλαδή εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια ακόμη. Μάλιστα η ιδεοληψία της αριστεράς και του ΚΚΕ φθάνει στο σημείο να δεχθούν όλου του τρίτου κόσμου τους φτωχούς. Όχι φυσικά στα σπίτια τους και στις γειτονιές τους. 

6/ Τα ΜΜΕ δεν αποκαλύπτουν τα ψεύδη της εξουσίας για τα περί καθεστώτος ασύλου, περί της δυνατότητος επιστροφής λαθρομεταναστών στην Τουρκία και στις πατρίδες τους, την στιγμή που αυτοί πετάνε όλα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα στη θάλασσα και κανείς δεν τους δέχεται όχι μόνο η Τουρκία αλλά ούτε οι πατρίδες τους.

7/ Κανείς δεν μελετά το πρόβλημα στην προοπτική όχι των δεκαετιών αλλά σήμερα τι προέκυψε στα νησιά και τι θα προκύψει στις περιοχές που ξαπλώνουν τον «ισλαμικό καρκίνο» στην ηπειρωτική Ελλάδα. 

8/ Κανείς δεν εξετάζει αν εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το προσφυγικό πρόβλημα ή άλλοι που μας το φορτώνουν; Πολύ περισσότερο για το αν η χώρα μας μπορεί επ’ άπειρον να δέχεται και να συντηρεί τους απόκληρους του πλανήτη. 

Οι κυβερνώντες - οι προηγούμενοι και οι νυν-αρνούνται να δουν την γυμνή αλήθεια ότι η χώρα μας έχει στοχοποιηθεί και υφίσταται αλλαγή του πληθυσμού της. Και τούτο μετά την αφαίμαξη από την μετανάστευση και υπογεννητικότητα που συνέβησαν συνεπεία των μνημονίων. Τώρα δεχόμαστε μια δεύτερη εντός δεκαετίας γενοκτονία που θα είναι η τελική με την μετανάστευση των Ελλήνων σε ξένες χώρες και την ταχύτατη «ισλαμοποίηση» της Ελλάδος. 

Μας κυβερνούν λακέδες και εκτελούν εντολές ξένων. Τούτες τις κρίσιμες ώρες ο λαός έπρεπε να είναι στις πλατείες και όχι σε κομματικές απεργίες. Κάτω από την μεγάλη σημαία του Έθνους μας. 

Αμφικτύων 
4/10/2019 

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών  
http://amphiktyon.blogspot.com/Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.