8 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (εξαιρετικό)

ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΥΠΟΒΑΘΡΟΝ

Η πτώσις της Κωνσταντινουπόλεως (1453), της Αυτοκρατορίας της Τραπεζούντος (1461) και του Δεσποτάτου του Μυστρά (1460) (των απομειναριών δηλαδή της κραταιάς Ρωμανίας ή Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας), από την Οθωμανικήν αυτοκρατορία, σηματοδότησαν την ολοκληρωτική σκλαβιά του Ελληνικού Γένους. Ήταν το τέλος της υπερχιλιόχρονης Ρωμανίας, που κάκιστα οι ξένοι επέβαλαν να λέγεται Βυζάντιον, ένα όνομα που ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιήθηκε από την Ρωμανία αλλά χρησιμοποίησαν οι δυτικοί για την ιστορικήν αποκοπή των Ελλήνων από την λαμπρότερην αυτοκρατορίαν όλων των εποχών. 

Ο οθωμανικός ζυγός στόχευε στον αφανισμόν του Ελληνικού Γένους. Το αποδεικνύουν τα πάσης φύσεως φριχτά μαρτύρια, που υπέστησαν οι Έλληνες, σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά, οικογενειακά. Να μην λησμονείται η αρπαγή των αγοριών και η μεταστροφή τους σε γενίτσαρους, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. 

Ο κύριος σκοπός των κατακτητών ήταν το “σβήσιμο” της Ορθοδόξου Πίστεως των Ελλήνων. Οι οθωμανοί ποτέ δεν ζήτησαν να σταματήσουν να μιλούν ελληνικά οι ρωμιοί (γιατί ρωμιοί ονομάζονταν τότε σαν συνέχεια της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας). Ποτέ δεν τους ζήτησαν να πάψουν να ονομάζονται Ρωμιοί ή Έλληνες. Αυτό που τους “έκαιγε” ήταν η Ορθόδοξη Πίστις και αυτό χτυπούσαν. Τα άλλα δεν τους απασχολούσαν. Κι όταν θες να δεις τις πραγματικές σου δυνάμεις και αδυναμίες μελετάς που σε χτυπά ο εχθρός. Αυτός σε έχει ψάξει καλά ...

Όσοι δεν ήταν συνειδητοποιημένοι ορθόδοξοι εξισλαμίστηκαν. Η ιστορία δεν κατέγραψε κανένα βίαιον εξισλαμισμόν καθολικών, δωδεκαθεϊστών ή εβραίων, παρά ΜΟΝΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ. Αυτοί πονούσαν τον δυνάστη κι αυτούς χτυπούσε. 

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ 1821

Η διακήρυξις του Αγώνα, του Αλ.Υψηλάντου με τίτλον “ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ” ξεκίνησε την αποτίναξιν θρησκευτικού ζυγού, την απαίτησιν των δυναστών για αποποίησιν όχι της ελληνικότητας αλλά της Ορθόδοξης Πίστεως και της υποταγής στον ισλαμισμόν. Όλοι όσοι μετείχαν της Επαναστάσεως ήταν όχι απλώς πιστοί Ορθόδοξοι αλλά συνειδητοποιημένοι πιστοί και γι αυτό πέτυχαν το θαύμα. Όλοι οι κορυφαίοι ήρωες αγωνιστές διατράνωσαν “όταν πιάσαμε τα άρματα είπαμε ΠΡΩΤΑ υπέρ Πίστεως κι ύστερα υπέρ Πατρίδος” (Κολοκοτρώνης) κι “ομολόγησαν” ότι ο Χριστός τους όπλισε για τον αγώνα.

Ο απελευθερωτικός αγώνας έγινε από αυτούς που δεν προσκύνησαν, που δεν βολεύτηκαν σε “ειρηνική-αρμονική συνύπαρξιν δυο λαών” (όπως κάποιες προδοτικές φωνές έκραξαν) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ.

Μια ξεκάθαρη ομολογία Πίστεως, εφάμιλλη (προσωπική μου άποψις) των Αγίων της Ορθοδοξίας από όλους τους κορυφαίους αγωνιστές (πχ Καραϊσκάκης, Κολοκοτρώνης, Μ.Μπότσαρης, Μαυρογένους, Κανάρης κα). Δεν υπήρξε αλλόθρησκος Έλληνας στον Αγώνα, απλά γιατί είχαν βολευτεί με τους οθωμανούς. Ναι, ο αγώνας έγινε στο όνομα του Θεού, που πίστευαν κι όχι στο κοσμικό βόλεμα ή ανατροπή. Η παραδοχή ότι ο Χριστός τους έδωσε την νίκη και την Ελευθερία (“Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του και δεν την παίρνει πίσω” - Κολοκοτρώνης), ώθησε τους αγωνιστές με το τέλος του αγώνα να κάνουν το (απραγματοποίητο ως σήμερα – αυτό είναι αίσχυστη ντροπή των επομένων γενεών αλλά και Θεία Ύβρις) Τάμα του Έθνους στον απελευθερωτή του Γένους Ιησού Χριστόν. 

Πέραν αυτού συνέταξαν το Σύνταγμα “εις το όνομα της Αγίας κι Αδιαιρέτου κι Ομοουσίου Τριάδος” και το αποτύπωσαν υπό την μορφήν του Σταυρού στην Ελληνική σημαία. Δεν έπαυαν δε να το διακηρύσσουν συνεχώς με κάθε τρόπο (λόγοι, απομνημονεύματα κλπ). Ο κορυφαίος κυβερνήτης της Ελλάδας, ο αδικοσφαγμένος Ιωάννης Καποδίστριας, στην πρώτη-πρώτη του επαφή με τους Έλληνες είπε “ει ο Θεός μεθ’ημών, τις καθ’ημών;” και οικοδόμησε το νέον κράτος πάνω στην θριαμβεύσασα Ορθόδοξη Πίστιν. (Αναρωτιέμαι όσοι λένε σήμερα “νάχαμε έναν Καποδίστρια” έχουν μελετήσει το σκεπτικό και το έργο του;). Όσοι σήμερα λαλούν περί “διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας” άραγε γνωρίζουν γιατί μιλούν; Ή μήπως μπορούν να “διαχωρίσουν” την Ιστορία;

Αυτοί που σήμερα διαμαρτύρονται για την παραποίησιν της ιστορίας της Μακεδονίας από τους σκοπιανούς, πως δέχονται να κάνουν το ίδιο με την παραποίησιν της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας (να θυμίσω βασική αρχή του ρωμαϊκού δικαίου – του θεμέλιου λίθου του σύγχρονου δικαίου - “ουδείς μπορεί να επικαλεστεί έναντι άλλου το ίδιον αυτού αίσχος”)

ΣΗΜΕΡΑ

Υπάρχουν σήμερα κάποια διαβολικά δουλάκια, που προσπαθούν να σβήσουν από την παιδεία την Ελληνικήν Επανάστασιν αλλά να διδάσκονται άλλες επαναστάσεις (πχ γαλλική). Δηλαδή να μην μάθει το ελληνόπουλο ότι η Ελληνική Επανάστασις έγινε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ στην Αλήθεια του κόσμου αλλά ότι οι επαναστάσεις έγιναν για μια αδιευκρίνιστη κοσμική ελευθερία πχ. να τα σπάει ελεύθερα, να σφάζει ανενδοίαστα, να πηδιέται ανεξέλεγκτα με ετερο/ομοφυλους ή με παιδιά ή με συγγενείς ή με ζώα και γενικά να εκφράζει ότι κατώτερο ζωώδες ένστικτο του βγαίνει. Αυτός είναι ο πολιτισμός του σήμερα; Να μην μαθαίνει δε το ελληνόπουλο, ότι το πρώτο παγκόσμιο Σύνταγμα, που κατήργησε την δουλεία ήταν το Σύνταγμα της “Ψωροκώσταινας” “εις το όνομα της Αγίας κι Αδιαιρέτου κι Ομοουσίου Τριάδος”. Τι ντροπή, οι “ξυπόλητοι κλέφτες, που διατάραξαν την ειρηνική συνύπαρξιν δυο λαών” να παραδίνουν μαθήματα ανθρωπισμού (δηλαδή πολιτισμού!!!) στους γάλλους συσκοτιστές-υπανθρωπιστές και τους διεστραμμένους γερμανούς κι αγγλοσάξωνες, που χτίζουν τις αυτοκρατορίες τους πάνω στη δουλεία!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το σημερινό Ελληνικό κράτος οφείλει την ύπαρξίν του σε αυτούς που πίστευαν βαθειά στον Ιησού Χριστό και θεωρούσαν ότι η Ελευθερία έχει θεμέλιο λίθο αυτήν την Πίστιν. Άνευ αυτών είναι βέβαιον ότι δεν θα υπήρχε αλλά κι αν υπήρχε θα ήταν κάτι άλλο, πιθανόν μουσουλμανικό ή με τούρκικη γλώσσα (να μην ξεχνάνε ότι το Ευαγγέλιο διαφύλαξε την Ελληνική γλώσσα -Αγ.Κοσμάς ο Αιτωλός) ή με τούρκικη ιδιοσυγκρασία ή έστω φραγκολεβαντίνικη (άλλωστε η τελευταία είναι συγγενής βαρβαρική της τουρκικής). Το σύγχρονο Ελληνικό κράτος είναι μπολιασμένο μέχρι το μεδούλι από την Ορθόδοξη Πίστιν άσχετα αν οι σημερινοί Έλληνες αποδεικνύουμε ότι “ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος”. Η δικαίωσις του αγώνα των ηρώων του 1821 είναι (τουλάχιστον για τους Έλληνες) η απόδειξις της υπάρξεως του Τριαδικού Θεού, αφού οι αγωνιστές πιστεύοντας σε Αυτόν, που ανέστησε τον 3ήμερο Λάζαρον, ανέστησαν το 400 ετών κεκοιμημένο Γένος τους! Πότε άλλοτε έχει συντελεστεί τέτοιο θαύμα;;;

Όπως είπε ο θρυλικός Γέρος του Μωριά, ο μέγιστος (σε ανθρώπινα μέτρα) Θεόδωρος Κολοκοτρώνης “Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του και πίσω δεν την παίρνει!!!”. Αλλά ένα συμβόλαιο έχει δυο αντικείμενα μέρη. Εμείς σαν Έλληνες πόσο τιμήσαμε τους όρους του Συμβολαίου Ελευθερίας; Με διαρκή βλασφημία;

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΟΨΙΣ

Σήμερα (αλλά κι από παλιά) οι Έλληνες παρακαλούν για έναν ηγέτη, να τους βγάλει από το τέλμα. Ο Χριστός στα Ευαγγέλια κατηγόρησε τους φαρισαίους (και κατ’επέκτασιν όλους τους εβραίους) ότι όσους προφήτες τους έστειλε για να τους βοηθήσουν/ορθοδρομήσουν τους σκότωσαν. Αν κάποια στιγμή απευθυνθεί στο Ελληνικό Γένους και τους πει:

1 - σας έστειλα έναν Κολοκοτρώνη, τον καταδικάσατε δις εις θάνατον, τον φυλακίσατε, τον εξευτελίσατε. 
2 - σας έστειλα έναν Καποδίστρια, τον σφάξατε με διαβολικόν τρόπον. 
3 - σας έστειλα μία Μπουμπουλίνα, έναν Καραϊσκάκη, έναν Ανδρούτσο, έναν Μπότσαρη, έναν ... έναν ... έναν .... και τους δολοφονήσατε. 
4 - σας έστειλα έναν Νικηταρά, που αφού τον τυφλώσατε και τον εξευτελίσατε τον αφήσατε να “ψοφήσει” στη ψάθα σαν ζητιάνος

και πόσα άλλα ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ;;;;;; 
Θα πει κανείς “τι να κάνουμε τόσα χρόνια πριν έγιναν αυτά, πως να τα διορθώσουμε;” 

ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ;;;; 

Κι αν δεν θέλεις να το κάνεις εκκλησιαστικά (κακώς) ΜΑΘΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Όχι να σου λένε σήμερα “αυτός με την τουρμπάνα” αγνοώντας το όνομα ενός Κολοκοτρώνη; Και μη δέχεσαι να μαθαίνουν τα παιδάκια για ήρωες κάτι βρωμερές καρικατούρες σαν τον Μπάτμαν, τον Σούπερμαν κι άλλα φριχτά ή να θεοποιείς “αστέρες” της διαβολικής τέχνης όταν έχεις (μόνον εσύ σαν έθνος και κανένα άλλο) εκατοντάδες Κολοκοτρώνηδες, Καραϊσκάκηδες, Ανδρούτσους, Κανάρηδες, Διάκους, Παπαφλέσσες, Μπουμπουλίνες, Παπανικολήδες, Μακρυγιάννηδες και πόσους άλλους αμνημόνευτους.

Εν τω μεταξύ ο ισλαμισμός θα εξαπλώνεται σαν πανώλη στην Ελλάδα, σαν Θεία Δίκη για την βλασφημίαν και την απαξίωσιν του τιμημένου αίματος και ηρωικού αγώνα των ηρώων. Ο Χριστός δεν παρακαλάει, εμείς θα παρακαλέσουμε “εξ όλης της ψυχής κι εξ όλης της διανοίας” για να σωθούμε 

Τελικά ας ξυπνήσουμε

(κατά Ιωάννην, ιε) 18 Εἰ ὁ κόσμος ὑμᾶς μισεῖ, γινώσκετε ὅτι ἐμὲ πρῶτον ὑμῶν μεμίσηκεν. 19 εἰ ἐκ τοῦ κόσμου ἦτε, ὁ κόσμος ἂν τὸ ἴδιον ἐφίλει· ὅτι δὲ ἐκ τοῦ κόσμου οὐκ ἐστέ, ἀλλ' ἐγὼ ἐξελεξάμην ὑμᾶς ἐκ τοῦ κόσμου, διὰ τοῦτο μισεῖ ὑμᾶς ὁ κόσμος. 20 μνημονεύετε τοῦ λόγου οὗ ἐγὼ εἶπον ὑμῖν· οὐκ ἔστι δοῦλος μείζων τοῦ κυρίου αὐτοῦ. εἰ ἐμὲ ἐδίωξαν, καὶ ὑμᾶς διώξουσιν· εἰ τὸν λόγον μου ἐτήρησαν, καὶ τὸν ὑμέτερον τηρήσουσιν. 21 ἀλλὰ ταῦτα πάντα ποιήσουσιν ὑμῖν διὰ τὸ ὄνομά μου, ὅτι οὐκ οἴδασι τὸν πέμψαντά με. 22 εἰ μὴ ἦλθον καὶ ἐλάλησα αὐτοῖς, ἁμαρτίαν οὐκ εἶχον· νῦν δὲ πρόφασιν οὐκ ἔχουσι περὶ τῆς ἁμαρτίας αὐτῶν. 23 ὁ ἐμὲ μισῶν καὶ τὸν πατέρα μου μισεῖ. 24 εἰ τὰ ἔργα μὴ ἐποίησα ἐν αὐτοῖς ἃ οὐδεὶς ἄλλος πεποίηκεν, ἁμαρτίαν οὐκ εἶχον· νῦν δὲ καὶ ἑωράκασι καὶ μεμισήκασι καὶ ἐμὲ καὶ τὸν πατέρα μου. 25 ἀλλ' ἵνα πληρωθῇ ὁ λόγος ὁ γεγραμμένος ἐν τῷ νόμῳ αὐτῶν, ὅτι ἐμίσησάν με δωρεάν. 26 ὅταν δὲ ἔλθῃ ὁ παράκλητος ὃν ἐγὼ πέμψω ὑμῖν παρὰ τοῦ πατρός, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας ὃ παρὰ τοῦ πατρὸς ἐκπορεύεται, ἐκεῖνος μαρτυρήσει περὶ ἐμοῦ· 27 καὶ ὑμεῖς δὲ μαρτυρεῖτε, ὅτι ἀπ' ἀρχῆς μετ' ἐμοῦ ἐστε.

 Ώστε να συνειδητοποιήσουμε ποιός κρύβεται πίσω από όλα τα διαχρονικά δεινά του Ελληνικού Γένους, για δε τη σωτηρία : “27 καὶ ὑμεῖς δὲ μαρτυρεῖτε, ὅτι ἀπ' ἀρχῆς μετ' ἐμοῦ ἐστε”. 

Όποιος θέλει να αποποιηθεί την Ορθοδοξία σαν ιδεολογία της σύγχρονης Ελλάδας θα πρέπει: 

1 – Να εξηγήσει πως αλλιώς συνέβησαν όλα αυτά τα γεγονότα που οδήγησαν στην εθνικήν/κρατικήν ανάστασιν της σύγχρονης Ελλάδας και 

2 – Να δώσει αιτιολογημένα ένα άλλο πραγματοποιήσιμο ιδεολογικό στίγμα του Γένους, που να αποδεικνύει ότι δεν είναι εξωτερικά επιβαλόμενον, ώστε να μην χαρακτηριστεί σαν προδοτικόν όργανο των ξένων. Οι πιστεύοντες στην Ορθοδοξία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν με κανένα τρόπον προδότες για λογαριασμόν των ξένων. 
----- 

Δυο πολύ σημαντικά ιστορικά ντοκουμέντα (των οποίων σας δίνω τα αντίστοιχα link), που άσχετα αν τα έχει διαβάσει κάποιος στο παρελθόν αξίζει να τα δει με μια νέα ματιά (με όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια) 

Επιστολή Αυτοκράτορος Ιωάννου Βατάτζη προς τον Πάπα Γρηγόριο (το μανιφέστο του Νέου Ελληνισμού)  
https://www.impantokratoros.gr/F20A9610.el.aspx 

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης : Ὁμιλία πρὸς τοὺς Γυμνασιόπαιδες στὴν Πνύκα  
http://users.uoa.gr/~nektar/history/3contemporary/kolokotronis_pnyka.htm 

(αξίζει να δει κάποιος και τις αντιδράσεις των τότε κυβερνώντων) 

CyanUranus
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.