21 Οκτωβρίου 2019

Πήγαν την Συμφωνία των Πρεσπών να υπογραφεί στον Ουρανό και οι Άγγελοι την πέταξαν στην γη.

Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν υπογράφτηκε τελικά στον Ουρανό για αυτό και οι εξελίξεις καλπάζουν. 
Όλα τα Βαλκάνια μοιάζουν με χάρτινο πύργο, προηγείται όμως η κατάρρευση των χαλβάδων. 
Σε μια συγκέντρωση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας είχαμε δίπλα μια πολύ ηλικιωμένη συνταξιούχο Λυκειάρχη. 
Την είχε πιάσει το παράπονο της κατάφωρης αδικίας και μονολογούσε λέγοντας… 
- Δεν πιστεύω σε κανένα από όλους αυτούς που μιλούν. 
- Πιστεύω ότι μόνο ο ΑΓΙΟΣ Γέροντας Παίσιος από εκεί που είναι θα μας δικαιώσει. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Καλή μου Κυρία σήμερα σας θυμηθήκαμε σήμερα. 
Η συμφωνία για την οποία πολλοί έφαγαν ξύλο και δακρυγόνα, σπρωξιές και βρισιές δεν πρωτοκολλήθηκε στον Ουρανό και πνευματικά είναι κενού περιεχομένου.
Να τα βάλλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Το αφήγημα των πρωτεργατών της συμφωνίας αυτής ήταν η σταθερότητα στα Βαλκάνια και η οικονομική ανάπτυξη με την συνύπαρξη καλής γειτονίας μέσω της ΕΕ που με την αποδοχή της νέας ονομασίας τους θα έκανε αποδεκτή την παρουσία των βορείων γειτόνων μας στην ΕΕ. 

Όμως τζίφος η δουλειά γιατί το παρασκήνιο της νέας εποχής ήθελε μόνο να κλέψει την ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΟΝΟΜΑΣΙΑ της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας.
Σιγά που θα έκαναν τους κατοίκους της πόλεως των Σκοπίων και τους Αλβανούς καθαρόαιμους Ευρωπαίους.
Εδώ φεύγει ολάκερη Αγγλία από την ΕΕ, θα ισοφάριζαν την απώλεια με δαύτους; 
Ουσιαστικά τώρα που έκλεψαν την ιστορία της Μακεδονίας οι ισχυροί θέλουν να ξαναγράψουν ΝΕΑ ιστορία στα δυτικά και ανατολικά Βαλκάνια.
Η έξοδος της Μεγ. Βρετανίας από την ΕΕ αποσταθεροποιεί την Βαλκανική και όσο υπάρχει παλινδρομήσεις σε αυτή την έξοδο, τόσο η αποσταθεροποίηση θα εντείνεται.

Η Γαλλία επειδή γνωρίζει το παιχνίδι και τους σχεδιασμούς της Αγγλίας στα Βαλκάνια και στους δυο παγκοσμίους πολέμους για αυτό στο θέμα της γρήγορης εξόδου της δεύτερης από την ΕΕ είναι σύμφωνη και πρωτοστατεί εδώ και τώρα. 
Αλλά επειδή η Γερμανία έχει άλλους δικούς της στρατηγικούς σχεδιασμούς (δίχως να έχει στρατό) για αυτό και οι Γάλλοι αποφάσισαν να ¨κτυπήσουν εκεί που πονάει¨. 

«Ιδιαίτερα μετά το «όχι» από τη Γαλλία στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων. Ο μεγάλος φόβος που έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται σε χώρες της ΕΕ είναι μια ενδεχόμενη περίοδος αστάθειας και αναταραχών στην ευρύτερη περιοχή.

Η ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών θέτει και πολλά ερωτήματα όσο αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών η οποία αναμφισβήτητα θα είναι στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας του Ζάεφ, ιδιαίτερα μετά το «όχι» από τη Γαλλία στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων. Ο μεγάλος φόβος που έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται σε χώρες της ΕΕ είναι μια ενδεχόμενη περίοδος αστάθειας και αναταραχών στην ευρύτερη περιοχή.

Το μεγάλο ερώτημα ωστόσο που αιωρείται, και αφορά άμεσα την Ελλάδα, είναι ποια θα είναι η τύχη της Συμφωνία των Πρεσπών στην περίπτωση που δεν υπάρξει επανεκλογή του Ζάεφ. Το VMRO είχε εκφράσει έντονη κριτική στην Συμφωνία των Πρεσπών την οποία είχε χαρακτηρίσει ως επιζήμια για τα Σκόπια. Αν και δεν μπορεί να ακυρωθεί, η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί ωστόσο να τεθεί εν αμφιβόλω. Μια κυβέρνηση του VMRO θα μπορούσε κάλλιστα να χαράξει μια διαφορετική πορεία από αυτή της κυβέρνησης Ζάεφ όσο αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών υιοθετώντας μια πιο σκληρή θέση. Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές στη Συμφωνία των Πρεσπών»

21/10/2019 - 14:17 ΑΠΕ  
https://www.thepresident.gr/2019/10/21/skopia-oi-proores-ekloges-kai-oi-exelixeis-gia-ti-symfonia-ton-prespon/ 

Ο ΦΟΒΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΑ «Βούλγαρος διπλωμάτης: Η ΕΕ ρίχνει την Αλβανία και τα Σκόπια στα χέρια της Ρωσίας, Τουρκίας και του Ιράν…»

«Η αναβολή της έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία από την ΕΕ, δεν είναι προς το συμφέρον της Βουλγαρίας, εκτιμά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Σόλομον Πασσύ, προσθέτοντας ότι η έναρξη της διαπραγματευτικής διαδικασίας με τις δύο χώρες «αναβάλλεται για τρίτη φορά».

«Μετά το βέτο του Γάλλου προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν, ο (Ρώσος) ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, πρέπει να παραγγείλει ένα ποτήρι σαμπάνια.

Σε ποιον στέλνουμε τα Σκόπια και την Αλβανία; Τους στέλνουμε στα χέρια της Ρωσίας, της Τουρκίας και του Ιράν;

Απλά θυμηθείτε τι έκανε ο πρόεδρος Πούτιν για να εμποδίσει τη Βόρεια Μακεδονία στην πορεία προς το ΝΑΤΟ», είπε ο Πασσύ. Οκτώβριος 20, 2019. 22:27 shqiptarja.com 
The Hellenic Information Team 
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος  
https://www.echedoros-a.gr/2019/10/blog-post_364.html 

ΚΑΙ ενώ οι Βούλγαροι ισχυρίζονται τα παραπάνω το παίζουν δίπορτο εξυπηρετώντας την Ρωσία και την Τουρκία, δυναμιτίζοντας όλη την περιοχή , και μάλιστα στο μυαλό μας έρχεται η ρήση του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού «Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία / κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.» 

«Πάντοτε λέω, όπου υπάρχουν σημαντικά οικονομικά συμφέροντα, όπου υπάρχουν αγωγοί φυσικού αερίου- δεν υπάρχει πόλεμος. Έτσι, χτίζουμε ακόμη πιο αποφασιστικά. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται τα συμφέροντα άλλων χωρών καθώς και οι επιχειρήσεις μας. Και στη Βουλγαρία, οι μελλοντικές γενιές θα λαμβάνουν τα τέλη διέλευσης λόγω της γεωστρατηγικής μας θέσης». 

Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ κατά τη διάρκεια του ανοίγματος των 11 χιλιομέτρων υποδομής φυσικού αερίου από τη ροή της Βαλκανικής Ροής, όπως αναφέρει η βουλγαρική Investor. 

Το έργο περιλαμβάνει έναν νέο αγωγού φυσικού αερίου από τα βουλγαρο-τουρκικά σύνορα, συμπεριλαμβανομένου του σταθμού μέτρησης αερίου «Στράντζα». 
Ο αγωγός θα διέρχεται από ένδεκα βουλγαρικές περιοχές και θα φθάνει στα βουλγαρο-σερβικά σύνορα. 
Η Βουλγαρία κατασκευάζει δύο διαδρόμους φυσικού αερίου. Με αυτούς θα είναι σε θέση να αγοράζει φθηνό αέριο και οι γείτονες μας θα είναι σε θέση να εφοδιάζονται από τους ίδιους σωλήνες, δήλωσε ο Μπορίσοφ. 

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, περιέγραψε το σχέδιο «Balkan Stream» ως μια πολιτική απόφαση από τότε που «ξεκίνησε ο πόλεμος στη Συρία». 
The Hellenic Information Team 
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος  
https://www.echedoros-a.gr/2019/10/blog-post_224.html#more 

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ. 
Όλα τρέχουν κατοστάρι για πολεμικές από την Συρία-ΑΙΓΑΙΟ- Κύπρο – Βαλκάνια. 
Άραγε προλαβαίνουμε να ετοιμαστούμε πνευματικά και ψυχικά για αυτά που θα βιώσουμε; 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

2 σχόλια:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΗΜΕΡΑ 21/10/2019:

Το Ιστορικό έχει ως εξής:
1. ΜΑΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 21/10/2019 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
"Ένα μεγάλο ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ του ΔΙΑΒΟΛΟΥ και γιατί είναι ΧΡΗΣΙΜΟ να το γνωρίζουμε"
https://www.youtube.com/watch?v=Zvs_gKA3qOg
ΠΟΥ ΕΙΧΕ 1900+ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕ 15 ΩΡΕΣ, 143 LIKES ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ DISLIKE

2. ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ 2 ΜΙΚΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ 1 ΛΕΠΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ 1ο ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ "ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ" ΚΑΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΔΗΘΕΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΣΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ:
https://imgur.com/RrsvrSL

3. ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ DAILYMOTION ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 2+ ΩΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΧΑΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ" ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
https://www.triklopodia.gr/γιατι-κοπηκε-το-βιντεο-δεν-αντεξε-ο-δι/
ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

4. Όταν παλαιότερα (22/6/2018) μας είχαν κατεβάσει το βίντεό μας για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ https://www.youtube.com/watch?v=022ajeEffrE τότε μετά από αίτημα δικό μας, το βίντεο επανήλθε πολύ μεταγενέστερα, αφού είχε σταματήσει η αύξηση των κοινοποιήσεων μεταξύ των χρηστών για να καμφθεί η θεαματικότητά του (6000 προβολές σε 2 μέρες - αντίστοιχη περίπου όπως και εδώ).
Στο παρόν βίντεο μέσα σε 15 ώρες είχαμε 1900+ προβολές, ακόμη μεγαλύτερη αυξητική τάση από το αμέσως προηγούμενο βίντεο που σε 24 ώρες είχε 3000 προβολές και ακόμη μεγαλύτερη από αυτό της Μακεδονίας τότε.
Οπότε με βάση την εμπειρία μας, ενδεχομένως και τώρα να γίνει κάτι αντίστοιχο. Το θέμα όμως είναι ποιός ενοχλήθηκε αυτή τη φορά από ένα εκκλησιαστικό βίντεο-κείμενο που άμεσα δεν αφορά κανέναν άνθρωπο, αλλά ένα πνεύμα, τον διάβολο.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

5. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ Ή ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ - ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΝΤΕΟ-ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ, ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ.
Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Πώς πολεμάει ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ τον ΑΝΘΡΩΠΟ- 20 ΤΑΚΤΙΚΕΣ που ακολουθεί" https://www.youtube.com/watch?v=htxfENHNlRE

6. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ DAILYMOTION ΕΔΩ:
https://www.dailymotion.com/video/x7mx9dc

7. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΕΔΩ:
https://www.youtube.com/channel/UCtT-DiETmstDMk9ANn9kSJQ/videos

8. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο "ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΕΓΙΝΕ «ΟΡΑΤΟΣ» ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ...!!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλοι μας φιλοι επειδη παρακολουθουμε στενα το ιστολογιο σας γρηγορα αντιληφθηκαμε τις αναρτησεις διαμαρτυριας που κανατε.
Ωστοσο επειδή ειχαμε ηδη προγραμματισει να κανουμε αναρτηση με το βιντεο που σας καταργησαν επιλεξαμε να την αφησουμε οπως ειναι και τελικα θα την αναρτησουμε σημερα 8.30πμ εννοείται με το καταργημενο βιντεο και παραλληλα με ενα ευρυ αποσπασμα απο τα σχολια που ειχατε κανει κατω απο το βιντεο....

Τελος προσθεσαμε κι ενα μικρο αποσπασμα από την ενημερωση σας με την καταργηση του βιντεο για να δειξουμε στους αναγνωστες μας τον πολεμο της Νεας Τάξης απεναντι στην Ορθοδοξία μας....

Ευχαριστουμε

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.