5 Οκτωβρίου 2019

Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού κ. Μητσοτάκη.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η παραπάνω φωτογραφία που δημοσιεύουμε έφθασε στο ηλεκτρονικό μου γραμματοκιβώτιο από φίλο αναγνώστη και όπως με ενημερώνει είναι από την πρόσφατη στρατιωτική άσκηση “Παρμενίων 2019”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ακριτική μας Αλεξανδρούπολη!

Στην οποία άσκηση ο Πρωθυπουργός μας δήλωσε με περηφάνια, ότι: «Η άμυνα της χώρας είναι σε καλά χέρια»!

Παρ΄ ότι η φρεγάτα Έλλη του Πολεμικού μας Ναυτικού, που συμμετείχε της στρατιωτικής ασκήσεως προσάραξε σε αβαθή ύδατα στις ακτές του λιμένα της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη! Παρ΄ ότι οι πληροφορίες που μας έρχονται, κάνουν λόγο για όχι και τόσο επιτυχημένη διακλαδική στρατιωτική άσκηση!

Ωστόσο, θα σταθώ ιδιαίτερα στην παραπάνω φωτογραφία, όπου στρατιωτικό άγημα Πεζοναυτών αποδίδει Τιμές στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και εκείνος έχει το αριστερό χέρι στην τσέπη του!

Μου είπαν, πως αυτό είναι πολύ μεγάλη ασέβεια, του Πρωθυπουργού προς το λεβέντικο άγημα των Πεζοναυτών μας, αλλά και προς όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, αφού αυτές εκπροσωπούσε ο υψηλότατου βαθμού Αξιωματικός των Ε.Δ. μας, στα δεξιά του κ. Μητσοτάκη! Ίσως όμως θα έλεγα, πως για να είσαι ασεβής πρέπει να γνωρίζεις τι σημαίνει σεβασμός και που πρέπει να τον αποδίδεις ως άνθρωπος, πρωτίστως δε όταν είσαι ο Πρωθυπουργός μιας χώρας!

Θα έλεγα έτσι, πως είναι μια κίνηση αμηχανίας μπροστά στη στιγμή! Φανταστείτε όμως το ίδιο πολιτικό πρόσωπο, τον Πρωθυπουργό μας δηλαδή, να επιδείξει την ίδια αμηχανία σε πολύ σοβαρές καταστάσεις, τότε που θα πρέπει να λάβει απόφαση εντός λεπτών, ίσως και δευτερολέπτων! 

Αλλά είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Μητσοτάκης πιάνεται στα πράσα της αμηχανίας του! Η πρώτη ήταν στο Βερολίνο, όταν στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου δεν σηκώθηκε από την καρέκλα που είχε τοποθετήσει η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, για εκείνον και την ίδια! Αποδίδοντας μεγαλύτερη τιμή στην ασθένεια της κ. Μέρκελ, από ότι στον Εθνικό Ύμνο της Πατρίδος του! Αποδεικνύοντας ότι είναι “κοντός” για το υψηλό μέγεθος ενός Πρωθυπουργού της Ελλάδος! Όπως άλλωστε, του ιδίου διαμετρήματος ήταν και ο προηγούμενος Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας!

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.