6 Οκτωβρίου 2019

Αβραμόπουλος: ¨Είμαστε ευγνώμονες προς την Τουρκία για όσα έκανε…¨ (Αβραμόπουλε τι κατάντημα είναι αυτό; Τουρκοπροσκυνημένε ευρωραγιά...)

Τουρκία, ΕΕ, Γερμανία και Γαλλία σχολίασαν σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης 

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος - Επίτροπος αρμόδιος για την μετανάστευση, ανέφερε πως κατά το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε ο αριθμός των ασυντακτων μεταναστών προς την Ελλάδα, πρόσθεσε πως είναι ανάγκη να εμποδιστούν αυτοί οι οποίοι πηγαίνουν από την Τουρκία προς τα εκεί και είπε πως “Ιδιαίτερα την ώρα που συνεχίζονται οι μεταναστευτικές πιέσεις, για όλα αυτά που έκανε η Τουρκία, είμαστε ευγνώμονες. Είναι αναπόφευκτο οι αρχές της Τουρκίας συνεργαστούν με τις αρχές της Ελλάδας. Αυτό θα το εξετάσω αύριο μαζί με την Ελληνική κυβέρνηση.” 

Αβραμόπουλος και Τσαβούσογλου αγκαλιά στην Άγκυρα … 

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλου, ο αρμόδιος για τη μετανάστευση Επίτροπος Αβραμόπουλος, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ και ο πρέσβης της Γαλλίας της Άγκυρας στην Άγκυρα Τσαρλς Φριγιε ο οποίος εκπροσωπούσε τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας που ακύρωσε την επίσκεψή του στην Άγκυρα, λόγω της επίθεσης που έγινε σε αστυνομικούς στο Παρίσι, συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Vilayetler Evi στο Γκιολμπασι, για να εξετάσουν το θέμα της μετανάστευσης. 

Μιλώντας πριν από την συνάντηση ο Αβραμόπουλος είπε ότι η επίσκεψη των Γερμανών και Γάλλων αξιωματούχων στην Άγκυρα αποτελεί απόδειξη πως συνεχίζεται η συνεργασία με την Τουρκία για την διαχείριση του θέματος της μετανάστευσης.

Ο Αβραμόπουλος δήλωσε πως ”Εξ ονόματος της ΕΕ, ευχαριστώ την Τουρκία για την φιλοξενία και την γενναιοδωρία της με την οποία υποδέχθηκε περίπου 4 εκατομμύρια Σύριους. 25.000 Σύριους από την Τουρκία τους εγκαταστήσαμε στην ΕΕ. Από ευρωπαϊκούς πόρους ήδη έχουν δοθεί τα 5,8 από τα 6 δις ευρώ που προορίζονται για χρήση για τους πρόσφυγες στην Τουρκία. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε χέρι με χέρι με τις τουρκικές αρχές σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο εξετάζοντας τις δυσκολίες του μεταναστευτικού θέματος. Αυτό είναι το κοινό μας συμφέρον.
…..
Είτε το δεχόμαστε είτε όχι βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου οι άνθρωποι κινούνται.
……
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους με αξιοπρέπεια και ταυτόχρονα να προσεγγίσουμε τις προκλήσεις με ρεαλιστικό τρόπο. Αυτό είναι προς το κοινό συμφέρον όλων μας. Για την αντιμετώπιση του ζητήματος της μετανάστευσης, αποτελεί δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού με τους Τούρκους φίλους μας και επίσης να είμαστε δίπλα και να υποστηρίξουμε την Τουρκία στο ανθρωπιστική της αποστολή, που αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα.”.
…….
https://www.sondakika.com/

3/10/2019 

Σχ: Παρόμοιες πρέπει να ήταν και οι δηλώσεις που έκαναν οι ηγεμόνες των Βαλκανίων που ήταν φόρου υποτελείς στον σουλτάνο. “Πολυχρονεμένε, κυρίαρχε Ανατολής και Δύσης, ο Αλλάχ να σου δίνει χρόνια πολλά κ.τ.λ. 

Είχε δεν είχε ο Ερντογάν, τους μάζεψε στην ποδιά του και τους κάνει ότι θέλει… Η Τουρκία είναι μία από τις πηγές του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Η Τουρκία βγάζει ένα κάρο χρήματα από αυτή την ιστορία. Και οι ηγέτες της Ευρώπης φτάνουν να την επαινούν δημόσια για αυτό και να της δίνουν και χρήματα…  

tourkikanea
πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Κανείς δεν ξέρει πώς θα απαλλαγούμε από όλα αυτά τα παλιοτόμαρα...Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.