8 Οκτωβρίου 2019

Το ιστολόγιό μας κλείνει σήμερα τα έντεκα χρόνια του στο διαδίκτυο.

Το ιστολόγιό μας κλείνει σήμερα τα 11 χρόνια στον χώρο του διαδικτύου.

Πριν ακριβώς 11 χρόνια, στις 8 Οκτωβρίου του 2008 σε μια άλλη μακρινή εποχή, πριν το ξεφάντωμα της προδοσίας στον τόπο μας, ένα απόγευμα αποφασίσαμε μαζί με την Εύη να φτιάξουμε ένα μικρό οικογενειακό ιστολόγιο.
Με μεράκι φτιάξαμε το πρότυπο και ξεκινήσαμε.
Μπορείτε να δείτε την ιστορική πρώτη μας ανάρτηση. ΕΔΩ

Σκοπός μας ήταν η έκφρασή μας μέσα στο χάος του διαδικτύου, αλλά κυρίως η επικοινωνία με έναν άγνωστο, για μας, κόσμο που βρισκόταν εκεί "έξω"...

Αρχές μας ορίσαμε την ευπρέπεια, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια.
Οι βωμολοχίες και οι προσωπικές χυδαίες υβρείς και προσβολές μας βρήκαν κάθετα αντίθετους και αυστηρούς και θεωρήσαμε ως χρέος μας να τις αφήσουμε έξω από το "πνευματικό μας διαδικτυακό παιδί"...

Από τότε "κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι"...

Φτάσαμε αισίως και πρώτα ο Θεός, στις 43.000 αναρτήσεις, στα 10.400 περίπου σχόλια και σχεδόν στα 8.745.000 επισκέψεις!!!

Μέσα από την συμμετοχή όλων σας (συνεργατών, φίλων, σχολιαστών, αναγνωστών και επισκεπτών) το μικρό οικογενειακό μας ιστολόγιο βρέθηκε μερικές φορές σε αξιοζήλευτη θέση.

Βρέθηκε στο ΤΟΡ 100 των ιστολογίων του sync.gr για χρόνια... (ΕΔΩ)
Μπορείτε να το δείτε στα Links μεγάλων ιστοσελίδων.
Βρέθηκε να έχει δημοσιεύσεις σε εφημερίδες!!! (π.χ. ΕΔΩ)
Πλήθος άρθρων του αναδημοσιεύονται σε δεκάδες ιστολόγια.
Παρουσιάστηκε παλιότερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Τέρενς Κουϊκ.(ΕΔΩ)
Βρέθηκε στο στόχαστρο αντιπάλων. (ΕΔΩ)
Είχε όμως και βραβεύσεις από φίλους (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) και δημόσια ευχαριστήρια (ΕΔΩ)

Υπερασπίστηκε την πατρίδα, την ελληνική οικογένεια, την Πίστη μας.
Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε γραμμή ακομμάτιστη από την πρώτη στιγμή γι αυτό ποτέ δεν θα δείτε καμιά ανάρτησή μας να εκθειάζει κάποιο κόμμα...
Στηλιτεύσαμε αλλά και επιβραβεύσαμε πολιτικά ή άλλα πρόσωπα και μόνο, όσον αφορά την στάση τους υπέρ ή κατά της πατρίδας μας και των συμφερόντων της...

Το ιστολόγιό μας κατηγορήθηκε από ακροαριστερούς για φασιστικό...
Κι από ακροδεξιούς για χαλαρό και φιλοαριστερό....
Αλλά όλες οι κατακρίσεις μας βρήκαν ενωμένους και σταθερούς και πάνω από όλα, ταγμένους πλάι με εσάς, τους καλούς μας φίλους.


Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Μάγδα Λαράη για τις καθημερινές ενημερώσεις που μου στέλνει εδώ και χρόνια με προσωπική της επιλογή θεμάτων από δεκάδες ιστολόγια.
Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω τον Λευτέρη για τις ενημερώσεις, τον αγαπητό Αγι Μπεκιάρη κατηχητή του Αγίου Δημήτριου Θεσσαλονίκης επίσης για τις εκκλησιαστικές ενημερώσεις με άρθρα της επιλογής του, αλλά και τους Γιάννη Πεφάνη και Φίλιππο Γεωργουσόπουλο, για την αποστολή άρθρων της επιλογής τους. Φυσικά δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω όλους όσους μας στέλνουν ειδοποιήσεις ή ενημερώσεις μέσω της ηλεκτρονικής μας διευθύνσεως.

Στο ιστολόγιό μας έγραψαν και γράφουν αξιόλογοι συνεργάτες-αρθρογράφοι:
Η καλή φίλη δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Μαίρη Καρά, ο αγαπητός μας καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Πιπερόπουλος, ο καθηγητής Γεωστρατηγικής κ. Νίκος Λυγερός, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ιωάννης Ασλανίδης, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο αγαπητός μας γιατρός Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,
ο κ. Γεώργιος Δημητράκης, ο καλός φίλος οικονομολόγος Ηλίας Ευαγγελόπουλος (Economist E), ο αγαπητός μας δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός, ο Διδάκτωρ Ιστορίας κ. Νεκτάριος Δαπέργολας και η Ειρήνη η Μακεδονίτισσα. 

Θα βρείτε επίσης παλιότερα άρθρα του δημοσιογράφου κ. Στάθη Διομήδη, της αγαπητής μας φίλης blogger Ονειροπαγίδας, του δημοσιογράφου συγγραφέα και τουρκολόγου κ. Νίκου Χειλαδάκη, του κ. Μιχάλη Τζανάκη, του κ. Μανουήλ Αγγελου Γιαννόπουλου, του αγαπητού μου φίλου Διάκου, του Δικέφαλου.

Μια ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον αγαπητό φίλο Παναγιώτη Αποστόλου του οποίου σχεδόν καθημερινά φιλοξενούμε εξαιρετικά άρθρα αποκλειστικής ενημέρωσης και γνώμης κυρίως τις βραδυνές ώρες.

Επίσης έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε όλες τις εκπομπές του αμυντικού αναλυτή, συγγραφέα, δημοσιογράφου και φίλου Γιάννη Θεοδωράτου. 

Το ιστολόγιό μας φιλοξενεί τακτικά απόψεις αλλά και λογοτεχνικά κείμενα επωνύμων σχολιαστών, αναλυτών και λογοτεχνών όπως:

Η Θώμη Παριανού, ο στρατηγός μας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης σαν Αμφικτύων με τα εκπληκτικά του ποιήματα και άρθρα, ο κ. Αριστοτέλης Βασιλάκης, ο κ. Χαράλαμπος Μηνάογλου,
ο αρθρογράφος/σχολιογράφος κ. Κώστας Χρονόπουλος, η καλή μας φίλη οικονομολόγος Φωτεινή Μαστρογιάννη, ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο κ. Χρίστος Γούδης, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο μακαριστός π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, ο κ. Κώστας Λάμπος, ο Δημήτρης Περδίκκης, ο Θεοφάνης Γκατζής, ο κ. Ομηρος Αλεξάνδρου, ο κ. Ντίνος Ορφανός, ο κ. Αντώνης Γρυπαίος, ο καθηγητής κ Γεώργιος Κακαρελίδης, o γιατρός Φώτιος Μιχαήλ, ο πολιτικός επιστήμων και διεθνολόγος κ. Γιάννης Μήτσιος, ο αντιστράτηγος ε.α. κ. Νίκος Ταμουρίδης, ο κ. Δαμιανός Βασιλειάδης, ο π. Δημήτριος Μπόκος, ο κ. Παναγιώτης Μαχαίρας, ο Σ/χης ε.α. Βαγγέλης Αθανασιάδης, ο μαθηματικός Θανάσης Τσόκας, ο καλός φίλος και συνάδελφος Γιάννης Σπυριδάκης, η κ. Μαρία Σκαμπαρδώνη, ο κ. Ηλίας Σταμπολιάδης, ο γαστρεντερολόγος Χρήστος Ζαβός, ο πνευμονιολόγος Αλέξανδρος Ρεμούνδος, ο εκλεκτός μου φίλος Γιώργος Τσούτσος, ο αγαπητός φίλος συγγραφέας Αντώνης Αντωνάς, η κ. Σοφία Παπανικολάου κ.α.

Παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε αναδημοσιευμένα άρθρα εξαιρετικών αρθρογράφων όπως ο προσφάτως εκλιπών Σαράντος Καργάκος, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο Νίκος Ελευθερόγλου, ο κ. Χρήστος Γιανναράς, ο Παναγιώτης Λιάκος, ο Βασίλης Βιλιάρδος, η κ. Μαρία Νεγρέποντη - Δελιβάνη, η Ελένη Παπαδοπούλου, ο Απόστολος Κρητικόπουλος, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, ο Ανδρέας Σταλίδης, ο Κώστας Βενιζέλος, ο Κωνσταντίνος Δρίβας, ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο Σταύρος Λυγερός, η Νεφέλη Λυγερού, η Σερένα Νομικού και πολλοί άλλοι. 

Λόγω της μεγάλης αγάπης για την Ορθοδοξία μας θα βρείτε πλήθος αναρτήσεων με θέματα Πατερικά, αποσπάσματα ομιλιών Αγίων και Γερόντων μας, περικοπές των Ευαγγελίων μας, βίντεο με Ορθόδοξα θέματα και ομιλίες Πνευματικών μας, βίους Αγίων και όμορφες και διδακτικές ιστορίες των Ορθοδόξων Πατέρων μας.

Επίσης θα βρείτε χιλιάδες ιστορικές αναρτήσεις κυρίως της Ελληνικής μας Ιστορίας διότι είναι επιτακτική ανάγκη ειδικά τα νέα παιδιά μας, να μάθουν την Ιστορία μας, το μεγαλείο και τον πολιτισμό των προγόνων μας, αρχαίων και βυζαντινών αλλά και τα ηρωικά κατορθώματα των νεότερων χρόνων, που δυστυχώς ΔΕΝ μαθαίνουν στα σχολεία μας....

Στο ιστολόγιο μας επίσης μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις ανωνύμων ή επωνύμων ιστολόγων και μη όπως:

Ο αγαπητός μου φίλος ο Cummulus, η καλή μας φίλη συγγραφέας - ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας Κρίστυ Ιωαννίδου από το Περί Αλός, Ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, ο Τρύφωνας από το Ηπειρος Ελλάς, ο καλός φίλος ο Λουκάς Συμπέρας (δημιουργός) και η πολιτική συντάκτης κ. Γιώτα Χουλιάρα και ο σύμβουλος ασφαλείας κ Αλέξανδρος Νίκλαν διαχειριστές του εξαιρετικού Geopolitics and Daily News, η Χριστίνα Σαλεμή από το JusticeForGreece, o φίλος μου ο Ακης από τον Σύνδεσμο ΕΛΛΑΣ, η ονειροπαγίδα και ο petaloudas με τα Λόγια του Αέρα, ο Δημήτρης ο E-RODIOS, ο Ακης Κουστουλίδης και η Στεφανία Λυγερού από το Υπόγεια Τάξη, ο φίλος μου ο Κώστας του Αλήθεια και Ειλικρίνεια, ο Κώστας από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο φίλαθλων ΑΕΚ Λάρνακας, ο φίλος Θέμης από το Newsalamina, το Τόνοι και Πνεύματα, το φιλικό μας Αντιπαρακμή, το ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του φίλου Βασίλη, το "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους", το Ελλήνων Αφύπνιση, το εξαιρετικό Αιέν Αριστεύειν με τους Θωμά, Ιωάννη, Αρίσταρχο και τον φίλο Μιχάλη, το φιλικό μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του αγαπητού μου φίλου Αγγελου, η Επιλαρχία του καλού μου φίλου του Ιλαρχου, η Ιδεοπηγή του Κλεισθένη, η Κλασσικοπερίπτωση του φίλου Τάσου, το Λευτεριά, το Προεδρική Δημοκρατία του Πέτρου Χασάπη, το Ξυπνήστε ρε, το Οδεύοντας της φίλης μας της Αργυρούλας, τα παιδιά της Ομάδας Παυσανίας, ο φίλος μου ο Γρηγόρης ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, ο ΠαπαΗλίας Υφαντής με το ΥΠΕΡΒΑΣΗ, η Αλεξάνδρα η Τράγκα με τον Κοντυλοφόρο, ο Παναγιώτης Δερματάς, ο Κώστας Ντίγκος από το GrevenaLive24 (Vatolakkiotis), το Γεράκι του Αιγαίου ο Γιώργος Ανεστόπουλος, ο JohnPatras του Bloggertips, o Λόγιος Ερμής, το paideia.gr, τον Βασίλη Παπαμιχάλη και το Megasfilippos, το Greek Alert, το PRONEWS, η καλή μου φίλη η Σαλογραία, o Φώτης του EFEN PRESS, o Αλέξης του Cretan Patriot, το ΑΗΔΟΝΙ, το Δελφινάκι, το ΑντιΝέα Τάξη Πραγμάτων, ο Γρηγόρης ο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ, ο Δημήτρης Δοϊνάκης, η Φωτεινή με την Διαδρομή, το Πενταπόσταγμα, το apnea.gr, η Σοφία με το ΑΕΝΑΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ο Γιώργος Λάιος και το Παλλήνη Press, το kranosgr, ο imaginos και το Υγρόν Πυρ, το Ζειδώρον, το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ, το Στοχασμός - Πολιτική, ο Κυριάκος Κυριακόπουλος από το Νέο Ελληνικό Φόρουμ, ο Φιλίστωρ από το Θεματα Εληνικής Ιστορίας, ο φίλος Βετεράνος, ο Νικόλας από το THIVA POST, το olympia.gr, το Ελλήνων Παλιγγενεσία, η Φωτεινή Μαστρογιάννη, το ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ο Γιώργος Θαλάσσης και το Εκτακτο Παράρτημα, τα παιδιά από την Floga.gr, το ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ, το Συνοδοιπορία, το Φρυκτωρίες, το MEDLABNEWS, ο Λευτέρης, ο κ. Δημήτρης Βαλασίδης, ο Στέργιος Σμυρλής και ο Οδυσσέας Τηλιγάδας, το ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ, Το ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ο Σπυρίδων Καραχάλιος, η Τράπεζα Ιδεών, το Πτήση και Διάστημα, το Αντίβαρο, ο ΚΥΡ, o ΣΩΤΗΡ, ο Κώστας Μαντατοφόρος του ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ, Ο Παιδαγωγός, ο Ιερός Λόχος 2012, η Λ.ΕΦ.Ε.Δ., η ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV, το ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ του φίλου Πάνου, το "Αμφοτεροδέξιος" του Σταύρου, ο Κώστας με τον "Διόδοτο", ο Χρήστος με το The Secret Real Truth και άλλοι πολλοί... (να με συγχωρέσουν όσοι ξεχνάω)...

Στα 10 χρόνια αυτά "χάσαμε" έναν καλό φίλο τον Βαγγέλη τον Πειραιώτη... (ΕΔΩ)
Ενας καλός φίλος έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία ο Αλέξανδρος (ΑΔΗΣ) του SeeGreek. (ΕΔΩ) αλλά ευτυχώς ξαναέχουμε πάλι επικοινωνία μέσα από το καινούργιο του ιστολόγιο SeeGreek2 (ΕΔΩ).

Επίσης πρόσφατα "έφυγε" κι ο αγαπημένος π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος μια εμβληματική πνευματική μορφή της Εκκλησίας μας.

Αποκτήσαμε όμως και καλούς φίλους, την Αρετή (Πάστα Φλώρα) τον Angel of Τime, τον Κώστα τον Κρατερό, τον φίλο Διόνυσο που ζει στην Ιταλία, την Φαίη, τον Γιάννη Δημήτρουλα από την Αυστραλία, τον Οδυσσέα Π., τον Γιάννη, την Ελένη τον Θανάση τον Λοχαγό, τον Αρη, την Αναστασία, τον κ. Δημήτριο Χατζηνικολάου, την Μαρία Κουμή και τον Νικόλαο, τον αγαπητό μας φίλο συγγραφέα Αντώνη Αντωνά, τον φίλο Γιώργο (Δαναό) και όλα τα παιδιά που μιλάμε καθημερινά στο τσατάκι μας αλλά και στο email μας.... 


Μια ιδιαίτερη αναφορά οφείλω και στον καλό μου φίλο και μαχητικό πατριώτη Γιάννη Κατσέα με τα πανέμορφα τοπία και τις καταπληκτικές φωτογραφίες του από τα απίστευτα οδοιπορικά του που κοσμούν συχνά το ιστολόγιό μας, αλλά και στον αγαπητό μου φίλο Ποσειδώνα που για μεγάλο διάστημα στάθηκε ακοίμητος φρουρός του ιστολογίου μας.

Επίσης μια μικρή αναφορά οφείλω και στους δεκάδες φίλους μας από το Twitter και το κανάλι μας στο Youtube, το Mewe και το LikeGreeks, για τα εκατοντάδες καθημερινά τους σχόλια και τις ενημερώσεις, αλλά και όλους όσους με ήθος και ευπρέπεια σχολιάζουν τα άρθρα μας συμφωνώντας ή διαφωνώντας.

Φίλοι μου βρεθήκαμε σε δύσκολους καιρούς για την πατρίδα και τον λαό μας.
Κυβερνήσεις αλλάζουνε. Μνημόνια μας φορτώθηκαν. Η εθνική ανεξαρτησία χάθηκε. Ο λαός μας εξαθλιώνεται μέρα με την μέρα. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες έρχονται. Η Μακεδονία μας προδόθηκε....
Ομως οφείλουμε να δώσουμε την μάχη μας για μια καλύτερη Ελλάδα έστω και σε ένα κόσμο τον οποίο η Νέα Τάξη διαλύει με την ανηθικότητα και πολτοποιεί με την παγκοσμιοποίησή της...

Πολλοί μας κατηγορούν, τους ιστολόγους, ότι το έχουμε ρήξει στο γράψιμο και χάνουμε την ουσία που είναι η ενέργεια...
Ας μην λησμομούμε όμως ότι οι επαναστάσεις ξεκινούν με την πέννα και τελειώνουν με το ξίφος...
Αυτό μας διδάσκει η ελληνική και παγκόσμια ιστορία...

Και εφόσον βρεθήκαμε να κρατούμε την ηλεκτρονική πέννα για την πατρίδα, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε το ξίφος όταν η περίσταση το απαιτήσει...

Σας ευχαριστούμε όλους, συνεργάτες, φίλους, σχολιαστές, αναγνώστες και επισκέπτες για όλα αυτά τα χρόνια που βρεθήκατε στο πλάι μας.

Ο Θεός να μας/σας έχει όλους καλά. 

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Σήμερα και αύριο το ιστολόγιό μας θα έχει σαν προμετωπίδα την πρώτη ιστορική του εικόνα που είχαμε επιλέξει τότε στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του με την Εύη και την υπόλοιπη εβδομάδα μέχρι και την Κυριακή θα έχει σαν προμετωπίδες ιστορικές εικόνες της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του....



Share

15 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Θάνο σας εύχομαι ολόψυχα δύναμη και υγεία για να συνεχίσετε για πάρα πολλά ακόμα χρόνια το σημαντικό έργο σας!Δυστυχώς, όπως διαπιστώνουμε όλοι σ' αυτή τη χώρα μόνο οι κυβερνήσεις αλλάζουν!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ευχαριστω θερμα καλε μου φιλε.
Εχεις δικιο στην εκτιμηση σου...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Επιθυμώ να παραθέσω τιμης ενεκεν και με τις απεριόριστες ευχαριστίες μας τα μηνυματα όλων των φίλων που εχουμε λάβει στο μέηλ μας μέχρι στιγμής.

- Σοφία Παπανικολάου: Θέλω να σας συγχαρώ ειλικρινά για όλο τον αγώνα σας και ό,τι
έχετε προσφέρει ως τώρα! Έχει μεγάλη ανάγκη η πατρίδα μας τέτοιες
διαδικτυακές φωνές σε αυτή τη δύσκολη εποχή...
Εύχομαι ο Θεός να σας εμπνέει πάντοτε και να σας καθοδηγεί στο ιερό σας έργο!
καλή συνέχεια.

- Αντώνης Αντωνάς: ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΘΑΡΣΕΙ. ΛΕΓΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΥ ΣΦΑΛΕΙ ΠΟΤΕ.

- Δημήτριος Χατζηνικολάου: Ἀνάμεσα στούς ἄλλους, εἶδα ὅτι συμπεριλαμβάνεις κι ἐμένα στούς φίλους τοῦ ἱστολογίου καί σ' εὐχαριστῶ πολύ γι' αὐτήν τήν τιμήν. Τό γεγονός ὅτι ἐδημοσίευσες ἄρθρον μου ὑπέρ τοῦ Πατρίου Ἑορτολογίου (π.ἑ.) εἶναι γιά μένα ἀπόδειξις ὅτι εἶσαι φιλαλήθης καί ἀντικειμενικός. Ἐν ὀλίγοις, τό ἱστολόγιόν σου ἀποτελεῖ μίαν πνευματικήν ὄασιν στό χάος τοῦ διαδικτύου. Συγχαρητήρια πού ὑπάρχει καί σοῦ εὔχομαι ἀπό καρδίας καλήν συνέχειαν, πάντοτε μέ Ὁδηγόν Ἐκεῖνον, τήν Ἐνσάρκωσιν τῆς Ἀληθείας!

- Κωνσταντίνος Βαρδάκας: ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ. ΠΟΛΛΆ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.
Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
ΜΕ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

- Μιλτιάδης (Θεσσαλονίκη): Η Παναγιά μας να σας έχει καλά αδερφέ!
Να σας σκέπει και να σας προστατεύει από κάθε τι.
Συνεχίστε τον αγώνα για Ελλάδα και Ορθοδοξία!

- Γιάννης Δημήτρουλας: Φιλτατε μου Φιλε Θανο,
Τα θερμα μου συγχαρητηρια για το ιστολογιο σου. Το διαβαζω ανελλιπως γιατι το βρισκω το καλλιτερο και πλεον πληροφοριακο απο ολα οσα κυκλοφορουν.

- Γιάννης Πεφάνης: Συγχαρητηρια παιδια, σας ευχαριστούμε για ολο αυτό που κανετε, ο Θεος να σας το ανταποδωσει!!

- Χρήστος Ζαβός: Χρόνια πολλά!! Να είστε υγιείς και να επιτελείτε το έργο σας για πολλά ακόμη χρόνια.

- Κωνσταντίνος Χολέβας: Καλή δύναμη με τη βοήθεια του Θεού!

- Φωτεινή Μαστρογιάννη: Εύχομαι καλή συνέχεια στην εξαιρετική δουλειά σας!

- Θώμη Παριανού: ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ, ΘΑΝΟ ΜΟΥ!!! ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!!

- Χαράλαμπος Μηνάογλου: Να τα κατοστησετε!

- Ηλίας Σταμπολιάδης: Συγχαρητήρια. Καλή δύναμη και Καλή συνέχεια!

- Παναγιώτης Αποστόλου: Πάντα επιτυχίες Θάνο… Και κάποτε κάποιοι να αναγνωρίσουν τον ανιδιοτελή αγώνα σου…

- Δαμιανός Βασιλειάδης: Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια. Δεν σας γνωρίζω, αλλά υπολογίζω ότι είσαστε δημοκράτες πατριώτες και το δημοκράτες το τονίζω ιδιαίτερα, γιατί τον πατριωτισμό, όπως όλα, τον εκμεταλλεύονται και διάφοροι. Και ο νοών νοείτω!

(συνεχίζεται)

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

(συνέχεια μηνυματων)

- ΠαπαΗλίας Υφαντής: Συγχαρητήρια για την επετειο των 11ων γενεθλίων του πανέμορφου και αμφιλαφώς ενημερωμένου ιστολογίου σας! Σας εύχομαι να πολυχρονίσετε με υγεία και καρποφορία! Εύχομαι σε σας να συνεχίστε τον ωραίο αγώνα σας. Με την πίστη πάντοτε ότι κανένας αγώνας δεν χάνεται, αν δεν υποστείλουμε τη σημαία του και δεν τον εγκαταλείψωμε!
Με τις καλύτερες ευχές μου και την αγάπη μου!

- Φίλιππος Γεωργουσόπουλος: Συγχαρητήρια. Να τα εκατοστήσετε

- Φώτιος Μιχαήλ: Μέ τήν Χάρι τοῦ Θεοῦ κρατήσατε τό μέτρο στό ἱστολόγιό σας ὅλα αὐτά τά χρόνια! Εὔχομαι ὁλόψυχα νά συνεχίσετε μέ τήν ἴδια ὄρεξη πάνω στήν ἴδια γραμμή.
Καλή δύναμη.
Ὑγεία καί χαρά νά ἔχετε πάντοτε.
Μέ σεβασμό καί τιμή
Φώτης Μιχαήλ

- Χριστίνα Σαλεμή: Χρόνια πολλά και ΜΠΡΑΒΟ

- ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ: Αγαπητέ φίλε Θανή...τις καλύτερες ευχές μου για το ιστολόγιο, για σένα και την οικογένεια σου.

- Αγις Μπεκιάρης: Συγχαρητήρια Θανάση μας. Ο Χριστός και η Παναγία να σας σκεπάζει.

- Ευανθία η Σαλογραία: Θανάκο να τα εκατοστήσεις ...

- Κλεισθένης (Ιδεοπηγή): Να τα χιλιάσει.

- Θεοφάνης Γκατζής: Συγχαρητήρια! Συνεχίστε ακάθεκτοι το έργο σας!

- Θέμης Αντωνιάδης: KAΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ

- Γιώργος Πιπερόπουλος: Να τα κατοστήσεις!!!!
πάντα με αγάπη
γιώργος πιπερόπουλος

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ είπε...

Καλέ μου φίλε Θάνο το ιστολόγιό σου είναι μια όαση μέσα στην πνευματική ερημιά που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Σου ευχομαι να συνεχίσεις τον αγώνα πάντα με τον ίδιο ζήλο που βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από τους Ελληνες που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον της πατρίδας μας. Και σε ευχαριστώ που συνεχίζεις να με θεωρείς φίλη σου, παρόλο που τον τελευταίο καιρό η συγγραφή του βιβλίου μου καλύπτει όλο τον χρόνο μου και δεν έχω την δυνατότητα να συνεχίσω να σου στέλνω άρθρα. Θα γίνει όμως και αυτό, όταν θα έχω παρουσιάσει το βιβλίο μου... να' σαι καλά κι εσύ και η ομάδα σου και να σας διαβάζουμε για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ακόμα...

Giannis Katseas είπε...

Θα ηθελα να σας ευχαριστησω και εγω αγαπημενοι μου φιλοι Θανο και Ευη για την πολυτιμη φιλια σας αλλα και τα οσα εχετε κανει για την Πατριδα μας και την Ορθοδοξια μας.
Ναι σιγουρα σαν λαος εχουμε απομακρυνθει απο τον λογο του ΘΕΟΥ αλλα και ο "συγχρονος" τροπος ζωης μας δεν εχει καμμια σχεση με αυτα που ζουσαν οι παππουδες μας με τις γιαγιαδες μας, αυτη ειναι για μενα και η ειδοποιος διαφορα γιατι φτασαμε ως εδω σαν Εθνος απεμπολωντας τις Ορθοδοξες αξιες μας οπως και τα Ιερα και Οσια της φυλης μας.
Ομως οπως ακριβως μας εχει πει ο μεγιστος των Ελληνων και Ισαποστολος ΠατροΚοσμας μετα την κατηφορα ερχεται η ανηφορα, μετα την μπορα την δαιμονικη ερχεται η λιακαδα η Θεικη....ας μεινουμε κοντα στα οσα διδαχτηκαμε απο την Πατριδα μας και συντομα θα ειμαστε παλι μεγαλοι και τρανοι .
ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Συγχαρητήρια παιδιά!
Υγεία, δυναμισμό, φιλοπατρία και την προστασία του Χριστού να έχετε πάντα!

baldhawk3 είπε...

Χρόνια Πολλά, Θανάση.

Δεν με λησμόνησες κι' ας πέρασαν χρόνια...

Angel Of Time.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Να ευχαριστησω και τους φίλους μας που αφησαν το σχόλιο τους:

- Μαίρη Καρά, αγαπητή μου φιλη με ανυπομονησία περιμενω και την παρουσιαση του βιβλιου σου αλλά και την επαναφορα σου με τα ομορφα άρθρα σου... Εκεινο το "σπορακι" ρε παιδι μου το αγαπημενο που τρυπωνε παντου...
Σε ευχαριστω για όλα και πανω απο ολα για την φιλία σου.

- Γιαννη Κατσεα, αγαπημενε φίλε μου σε ευχαριστουμε για τις ευχες και για ολα.
Εισαι πλεον ο εξωτερικός ρεπορτερ του ιστολογιου. Τα οδοιπορικα σου ειναι μοναδικα και σε ευχαριστουμε που τα μοιραζεσαι μαζι μας. Ανηκεις στις ειδικες δυναμεις του ιστολογιου και ευχομαι ο Θεός να σε εχει παντα καλα μαζι με ολους τους αγαπημενους σου (και αγαπημενους μας).
Αναμενουμε αυτα που εχεις στα σκαρια...

- Κώστα φίλε μου και συμπλογκερ να εισαι παντα καλα κι ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες και τα καλα σου λογια. (η αμελεια μου διορθωθηκε εντός του άρθρου οπως θα διαπιστώσεις)

- Αιωνόβιε φιλε μου Angel of Time (το ξερω οτι κοντεύεις) ποτέ δεν σε ξεχναω.
Ελπιζω να κρατας γερά. Σε ευχαριστω για τις ευχες.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Να συνεχίσω την παράθεση των ευχών των καλων μας φίλων απο το μέηλ μας.

- Κώστας Χρονόπουλος: Θερμά συγχαρητήρια για τα 11 χρόνια επιτυχίας Σας.
Σας εύχομαι να φτάσετε και να ξεπεράσετε τα 111.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου χαρά
που συμβάλλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου στην αξιόλογη πορεία του Ιστολογίου Σας.
Πάντα επιτυχίες
Φιλικότατα
Κώστας Δημ Χρονόπουλος

- Σιδερούντιος: Χρόνια πολλά, καλή δύναμη.
Γιώργος

- Ιωάννης Ασλανίδης: Αγαπητέ μου Θάνο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο εξαίρετο απο πάσης πλευρας και γεμάτο Ελλάδα Ιστολόγιο σας.
Εύχομαι επίσης υγεία, ευτυχία, χαρά και ψυχική δύναμη σ'εσένα και τους συνεργάτες σου, ώστε να συνεχίζετε να διατηρήτε το ιστολόγιο αυτό, σε υψηλό εθνικό, πατριωτικό και ήθους επίπεδο, όπως είναι σήμερα.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντγος ε.α.

- Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης): Εύχομαι ο Θεός να ευλογεί την προσπάθειά σας και να σας δυναμώνει στο έργο σας.

- Γιάννης (Βάθης): Ναστε παντα υγιείς και δυνατοί!! ...και εις πολλά περισσότερα:)

-Μαγδα Λαράη: Καλή συνέχεια Θάνο, πάντα με την βοήθεια του Θεού!
Την Καλημέρα μου και στην Εύη!

- Αλεξάνδρα Τράγκα: Χρόνια πολλά, να τα χιλιασετε! Να είναι το πνευματικό σας παιδί πάντα γερό και φιλαληθες!

Γιώργος Θαλάσσης είπε...

Αδερφέ Θάνο ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχεις προσφέρει μέσα από την όμορφη σελίδα σου όλα αυτά τα χρόνια στην Πάτρίδα.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Επίσης αδερφε μου Γιωργο Θαλάσση. Και το δικο σου ιστολογιο φιλε μου αποτελει μια ελληνορθόδοξη όαση και πολυ συχνή πηγη για μας ειδικα για ορθόδοξα θέματα... Πορευομαστε λοιπον μαζι φιλε μου. Καλη δυναμη και ο Θεός να σου χαριζει υγεια κι ευλογια.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Να συνεχίσω την παράθεση μηνυμάτων από το μέηλ μας που συνεχίζουν να φτάνουν από τους καλούς μας φίλους.

- Χρήστος (The Secret Real Truth): Χρόνια Πολλά για το ιστολόγιό σας.

- Αθανάσιος Τσόκας: Φίλε μου Θάνο!!!
Από καρδιάς σου εύχομαι κάθε μακροημέρευση στο Ελληνικό, Χριστιανικό και Πατριωτικό Ιστολόγιο σου!!!. Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τα όσα κάνεις για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ. Και από την πλευρά μου σε ευχαριστώ γιατί μου προσφέρεις βήμα στο λίαν αγωνιστικό Ιστολόγιο σου!!!. Χρόνια πολλά, Φίλε μου Θάνο!!!
Με πολύ Φιλικά αισθήματα
Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

ΑΛΕΞΗΣ είπε...

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΘΑΝΟ ΜΟΥ!!!!!
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!
ΑΛΕΞΗΣ

Σπυριδάκης Γιάννης είπε...

Καλοί μου φίλοι,
σας εύχομαι μακρά σταδιοδρομία στο φωτεινό σας ιστολόγιο με το οποίο είχαμε την τιμή να συνεργαστώ και υγεία, σύνεση σε εσάς τους εξαίρετους και ποιοτικούς δημιουργούς του.
Με ειλικρινή σεβασμό και θαυμασμό,
Σπυριδάκης Γιάννης

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.