6 Οκτωβρίου 2019

Η Ελλάς σε κίνδυνο

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Πριν από την μάχη του Μαραθώνος ο στρατηγός Μιλτιάδης για να εμψυχώσει τους Αθηναίους στρατιώτες που θα πολεμούσαν εναντίον των πολυαρίθμων εισβολέων από την ανατολή τους είπε «Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν εάν μας νικήσουν εμείς δεν θα έχουμε που να πάμε.»

Το θέμα είναι να μη μπουν στην χώρα, εάν μπουν και διασπαρθούν ανεξέλεγκτα μετά είναι αργά. Η πρόταση ενός αγαπητού φίλου να τους χρησιμοποιήσουμε σαν gast arbeiters έχει κάποια λογική αλλά ποιος θα την εφαρμόσει, οι κατοχικές κυβερνήσεις; ή μήπως η άπατρις αντιπολίτευση; Εδώ τόλμησε μόνο να ακουστεί στο κοινοβούλιο από τα χείλη του Πρωθυπουργού η προφανής διάκριση μεταξύ μεταναστών και προσφύγων και αμέσως ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ έσπευσε να την χαρακτηρίσει ως δολοφονική. Δεν μας είπε όμως πως το εννοούσε, δολοφονική ως προς τον Ελληνικό λαό; ή ως προς τους φαινομενικά και προσωρινά ξυπόλυτους εισβολείς;

Σε αυτούς το κύκλωμα που τους προωθεί έχει υποσχεθεί λαγούς με πετραχήλια και με το που φθάνουν αντί για ευγνωμοσύνη αναπτύσσουν μια εχθρική στάση έναντι των άπιστων Ελλήνων που δεν τους αποδίδουν τα υποσχεθέντα και όπως είδαμε, πολύ εύκολα θα παρακινηθούν σε εξέγερση εναντίον μας ενώ εμείς καθεύδουμε. Ας δούμε όμως και τις δύο αυτές κατηγορίες εισβολέων.

Οι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα αναζητώντας μία καλύτερη ζωή σε σχέση με αυτή που βιώνουν στην πατρίδα τους. H Ελλάδα όμως, μία χώρα υπό οικονομική κατοχή, δεν έχει ανάγκη από εργατικό δυναμικό την στιγμή μάλιστα που τα δικά της παιδιά αναγκάζονται να ξενιτευτούν. Πως όμως ξενιτεύονται; Έχουν ήδη πανεπιστημιακή μόρφωση που πλήρωσαν οι Έλληνες πολίτες, όμως δεν φεύγουν εάν πρώτα δεν βρουν εργασία, αλλά ακόμη και εάν φύγουν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει εργασία κινούνται σε χώρο όπου σαν Ευρωπαίοι πολίτες δικαιούται να ψάξουν για δουλειά και επί πλέον δεν απαιτούν από τα άλλα κράτη να τους συντηρούν.

Η άθλια κατάσταση στις χώρες των μεταναστών δεν υποχρεώνει το υπό εποπτεία Ελληνικό προτεκτοράτο να αναλάβει την υποχρέωση της συντήρησης τους, ό περισσότερος πλανήτης ζητά μία καλύτερη ζωή. Αυτοί που εκ των πραγμάτων θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπόχρεοι είναι οι πρώην και νυν αποικιοκρατικές χώρες, Αγγλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βενετοί, Ολλανδία, ΗΠΑ, Γερμανία κλπ που έχουν κατακλέψει και ακόμη κλέβουν τους λαούς. Η Ελλάδα έχει καταρχήν υποχρέωση προς τους δικούς της πολίτες και οφείλει να τους προστατέψει από κάθε είδους εισβολέα. Ας τολμήσει κάποιος από εμάς να πάει με τα νόμιμα μέσα συγκοινωνίας στην χώρα τους χωρίς βίζα και θα τον πετάξουν έξω, εάν δε μπει παρανόμως θα τον τουφεκίσουν. 

Εδώ γεννάται το ερώτημα γιατί δεν πάνε στο προξενείο της Ελλάδος και των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, όπου θέλουν να καταλήξουν, να πάρουν άδεια εισόδου και να μετακινηθούν ασφαλώς με νόμιμα μέσα; Το να μπαίνεις σε μία χώρα με το έτσι θέλω θεωρείται εισβολή και θα πρέπει να αναλάβει ο Στρατός από την Θράκη και το Ναυτικό στα νησιά. Τα περί ανθρωπισμού και αλληλεγγύης είναι εθνομηδενιστές προφάσεις αριστερών διεθνιστών αφενός και φιλελεύθερων νεοταξικών αφετέρου. Οι μπούρδες του Ευρωπαίου επιτρόπου κ. Αβραμόπουλου που τις συζητά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι τάχα τα σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της Ευρώπης είναι για να μας κοιμίσουν παρά να μας ενεργοποιήσουν σε καιρό εθνικού κινδύνου. Και τι να πει κανείς με την αντίληψη της προηγούμενης κυβέρνησης ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του όταν ο εχθρός στήνει γεωτρύπανα;

Όσον αφορά τους πρόσφυγες από την εμπόλεμη Συρία εκεί θα μπορούσαμε να δείξουμε κάποια κατανόηση με δευτερεύουσα συμπαράσταση θεωρώντας ότι η κυρία ευθύνη ανήκει στους μετέχοντας στον πόλεμο, Τουρκία, ΗΠΑ, Ρωσία.

Πολλοί εγείρουν την αντίρρηση ότι και εμείς οι Έλληνες ήμαστε μετανάστες και πρόσφυγες. Ναι, ήμαστε μετανάστες μετά τον πόλεμο όταν οι ναζί είχαν καταστρέψει την χώρα και μεταναστεύαμε στην ίδια την Γερμανία, που και αυτή χρειαζότανε αναστήλωση από την ίδια της ευθύνη, και στην αναπτυσσόμενη Αμερική, Αυστραλία και Καναδά, όπου υπήρχε ζήτηση εργατικών χειρών και όλα αυτά μέσω των εδώ προξενείων τους. Όσο για πρόσφυγες το ζήσαμε και αυτό στο 1922 όταν οι γονείς μας, διωγμένοι αλλά και ως αποτέλεσμα της συμφωνίας ανταλλαγής πληθυσμών, ήλθαν εδώ στην πατρίδα Ελλάδα πού είχε εμπλακεί στον πόλεμο της Μικράς Ασίας και οι εδώ, σήμερα εμφανιζόμενοι φιλάνθρωποι για τους ξένους, τότε τους επαναπατριζόμενους Έλληνες τους έλεγαν τουρκόσπορους και τους δημιουργούσαν προβλήματα.

Είναι καιρός πλέον οι εκλεγμένοι άρχοντες του τόπου αντί να διαπληκτίζονται για τα εκατέρωθεν σκάνδαλα και για τις τάχα μεταξύ τους ιδεολογικές διαφορές, την στιγμή που όλοι έχουν δείξει εμπράκτως ότι υπηρετούν τα ίδια ξένα αφεντικά, να αποκτήσουν εθνική συνείδηση. Εφόσον αυτό δεν γίνεται είναι εθνική αλλά και συνταγματική μας υποχρέωση να τους αποτινάξουμε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και τον εξωτερικό εχθρό που χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως εμπροσθοφυλακή πριν την τελική επίθεση. 

Ηλίας Σταμπολιάδης 
4/10/2019​Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.