15 Οκτωβρίου 2019

Στο στόχαστρο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, η Ρόδος και η Κως.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Μάλιστα! Τα είχαμε χύμα… μας ήρθαν και τσουβαλάτα! Ή διαφορετικά… εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι! Και αναφέρομαι βεβαίως, στην νέα πρόκληση της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, με την εφεύρεση δήθεν… τουρκικής μειονότητας στην Ρόδο και την Κω! Αυτό “ανακάλυψαν” οι Τούρκοι σε Διεθνές Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη, από τον Σύνδεσμο Πολιτισμού και Αλληλεγγύης των ελάχιστων μουσουλμάνων της Ρόδου και της Κω, στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2019!

Αυτό το Συμπόσιο, που ήταν υπό την αιγίδα τούρκικου πανεπιστημίου και στο οποίο μίλησαν πολλοί Τούρκοι επιστήμονες, σκοπό είχε την “ευαισθητοποίηση” του θέματος σε επίπεδο διεθνές! Γιατί, μια ζωή οι Τούρκοι, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Αντίθετα με τους δικούς μας πολιτικούς, οι οποίοι επί δεκαετίες κοιμούνται ύπνο βαθύ και δεν ζητούν να τους ξυπνήσει ποτέ κανένας! Που ενδεχομένως να είναι και ένα διαρκές κώμα (βασικά χαρακτηριστικά του είναι η απώλεια της συνείδησης, της κινητικότητας κλπ.)! Εκτός, και εάν δεν συμβαίνουν τα παραπάνω, αλλά είναι προαποφασισμένη απόφασή τους, να μην βλέπουν, να μην ακούν, να κάνουν πως δεν ανησυχούν για τίποτε!

Προσωπικά, έχω αφιερώσει ώρες ολόκληρες και έχω γράψει δεκάδες άρθρα για τα μελλούμενα στα δυο σμαραγδένια μας νησιά, την Ρόδο και την Κω, πάντα με την υψηλή πληροφόρηση που έχουμε!

Σήμερα θα σας δώσουμε περαιτέρω ενημέρωση των εκεί ευρισκομένων πηγών μας και ζητούμε από την ελληνική Πολιτεία να μας καθησυχάσει, πως δηλαδή, τα παρακάτω είναι απλές κακόβουλες διαδόσεις:

Αληθεύει ότι πολλοί από τους τελευταίους που “αποβιβάστηκαν” στην Κω το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι Νιγηριανοί και καθώς μας καταγγέλλεται, αρκετοί από αυτούς είναι μέλη της ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ; Μια εξτρεμιστική ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση που δρα στη βόρεια Νιγηρία, με αρχηγό της οργάνωσης τον Αμπουμπακάρ Σεκάου. Υπολογίζεται δε, ότι η οργάνωση διαθέτει 6.000 με 8.000 σκληρούς τζιχαντιστές!

Μας καταγγέλλεται επίσης, ότι Σύριοι, Ιρακινοί και Σομαλοί που μένουν στο Hot Spot του Πυλίου, πολλές φορές κατεβαίνουν στην πόλη της Κω και χτυπούν κουδούνια σπιτιών, αξιώνοντας την φιλοξενία και την διανυκτέρευση!

Μας ενημερώνουν, ότι πολλές φορές εμπλέκονται σε συμπλοκές διαφορετικές φυλές και ανά πάσα στιγμή εγκυμονεί ο κίνδυνος μιας ευρείας διαφυλετικής σύγκρουσης!

Εκτός όμως της ελληνικής Πολιτείας, τα παραπάνω καταγγελλόμενα, δεν τα γνωρίζει η Ύπατη Αρμοστεία, η Διεθνής Αμνηστία των Ηνωμένων Εθνών;

Ή όλοι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης των γεωπολιτικών – γεωστρατηγικών επιδιώξεων του Τζορτζ Σόρος; Τι κάνει το ΝΑΤΟ, αφού όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν πώς θα γενικευτεί ο πόλεμος στη Συρία με απόλυτη ευθύνη της Τουρκίας, η οποία είναι μέλος της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ; Μήπως η σιωπή, είναι αποδοχή της εξυπηρέτησης των αμερικανικών σχεδίων στο Αιγαίο πέλαγος; Στη γαλάζια ελληνική Πατρίδα κύριοι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.