26 Οκτωβρίου 2019

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΡΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;

Οργιάζει ανενόχλητη η τουρκική προπαγάνδα…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 


Τελικά ο Σουλτάνος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν απέδειξε ότι είναι ηγέτης για τον προαιώνιο εχθρό μας, την Τουρκία! Από τη στιγμή, που για τα συμφέροντα της χώρας του μπορεί και ισορροπεί στο τεντωμένο σχοινί των δυο υπερδυνάμεων, των ΗΠΑ και της Ρωσίας! Όταν βγαίνει ο ίδιος και η χώρα του κερδισμένοι από την πολύωρη συνάντηση που είχε ο Ρ. Τ. Ερντογάν στο Σότσι της Ρωσίας με τον ηγέτη της Βλαδιμίρ Πούτιν, για το Συριακό πρόβλημα! Αφού δεν είναι σύνηθες να διαρκεί μια τέτοια συνάντηση πάνω από πέντε ώρες! Όπερ σημαίνει, πως έγινε σκληρή διαπραγμάτευση! Την οποία έκανε – εκ του αποτελέσματος – ο Τούρκος Σουλτάνος! 

Όταν οι δικοί μας Πρωθυπουργοί δεν είναι ικανοί να κάνουν τέτοιου επιπέδου συναντήσεις, περιοριζόμενοι σε κάτι μισάωρες συναντήσεις περί ανέμων και υδάτων, συναντήσεις του θεαθήναι! Ειδικότερα δε, ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την αντιρωσική πολιτική του – υπαγορευμένη από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και τον εδώ εκπρόσωπό του πρέσβη Τζέφρι Πάιατ; - δεν τολμάει να ζητήσει συνάντηση με τον Βλαδιμίρ Πούτιν, αφ΄ ενός για την ένοχη στάση του απέναντι στην υπερδύναμη Ρωσία και αφ΄ εταίρου γιατί δεν έχει το αντίστοιχο πολιτικό ανάστημα του Ρ. Τ. Ερντογάν! 

Και δυστυχώς κανένας αναλυτής δεν μπορεί να καταλάβει την εξωτερική πολιτική της σημερινής κυβερνήσεως! Όταν θέτουμε απέναντί μας τη Ρωσία, στηρίζοντας με τα χίλια τις ΗΠΑ, χωρίς να εξασφαλίζουμε απολύτως τίποτε! Το τίποτε, που μας έδωσε και στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο!

Αυτή η περίεργη μεθοδολογία της εξωτερικής μας πολιτικής, υποκρύπτει μεγάλη ανησυχία και είναι σίγουρο, ότι θα μας οδηγήσει σύντομα σε εθνικά δράματα! Αφού ο Ρ. Τ. Ερντογάν αυξάνει για όλα τα θέματα την πίεσή του κατά της Ελλάδος!

Και ένα εξ αυτών είναι η Θράκη μας! Όπου εκεί γίνονται απίστευτα πράγματα υπό την ανοχή και της σημερινής κυβερνήσεως, που δέχεται όλες τις τουρκικές ακρότητες αδιαμαρτύρητα, με την ένοχη σύμπραξη και των δουλικών ΜΜΕ, που τέτοιες ειδήσεις όπως αυτές που παρακάτω θα σας αναφέρω τις αποκρύπτουν, αποφεύγοντάς τες όπως ο διάβολος το λιβάνι...

Αμπντουλλάχ Ερέν: Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Δυτικής Θράκης είμαστε εμείς (;;;)

Στο ελεύθερο – τουλάχιστον ακόμη – διαδίκτυο υπάρχει μια ενημερωτική πλατφόρμα, τα TourkikaNea.gr, όπου δημοσιεύονται μεταξύ άλλων μεταφράσεις και νέα των τουρκικών εφημερίδων και ιστοσελίδων που αφορούν την Ελλάδα!

Προς επίρρωση των όσων λέγω παραπάνω, θα σας γνωρίσω ένα πρόσφατο άρθρο στα TourkikaNea.gr (21/10/2019) με τίτλο: «Ανώτατος Τούρκος αξιωματούχος: “Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Δυτικής Θράκης είμαστε εμείς”»!

Ο πρόεδρος της Διεύθυνσης αποδήμων Τούρκων και συγγενών κοινοτήτων Αμπντουλλάχ Ερέν, μετέχοντας σε ένα δείπνο του αλληλεγγύης του παραρτήματος Προύσας του συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD), δήλωσε πως “Εμείς είμαστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Δυτικής Θράκης”.

Ανώτατος Τούρκος αξιωματούχος: ¨Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Δυτικής Θράκης είμαστε εμείς¨
Το παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, προχθές το βράδυ οργάνωσε δείπνο αλληλεγγύης στο ξενοδοχείο Mercure. Στην συνάντηση αυτή, όπου δόθηκαν μηνύματα ενότητας και ομοψυχίας, μετείχαν ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Αποδήμων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων (υπάγεται στην προεδρία της Δημοκρατίας) Αμπντουλάχ Ερέν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της τουρκικής βουλής και βουλευτής Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου, ο δήμαρχος του Οσμάνγκαζι Μουσταφά Ντουντάρ, ο γενικός αντιπρόεδρος του BTTDD Μεχμέτ Χασάνογλου και μέλη του συλλόγου.

Ανώτατος Τούρκος αξιωματούχος: ¨Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Δυτικής Θράκης είμαστε εμείς¨
Αμπντουλλάχ Ερέν: Η Δυτική Θράκη πρέπει να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα…

Ο Αμπντουλλάχ Ερέν ανέφερε, πως η Δυτική Θράκη αποτελεί έναν εθνικό αγώνα και δήλωσε πως: 
«Όταν γίνεται λόγος για τη Δυτική Θράκη, στο μυαλό δεν έρχεται μόνο η περιοχή ανάμεσα στον Έβρο και το Νέστο. Για μένα είναι η κατανόηση της ευλάβειας του παππού μου και η ενθύμηση των παραδοσιακών τραγουδιών που έλεγε η γιαγιά μου. Η Δυτική Θράκη είναι ο κοινός παρανομαστής όλων μας και είναι ένα θέμα για το οποίο όλοι μας αξίζει να αγωνιστούμε»!

Ο Αμπντουλλάχ Ερέν ανέφερε πως: 
«Η Ελλάδα εκτρέφει την κοινωνία της με μίσος προς την Τουρκία. Η Δυτική Θράκη έχει καταστεί θέμα επιβίωσης για την Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου και η Τουρκία πρέπει να δει αυτό το θέμα ως θέμα επιβίωσης. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες και παίκτες της Δυτικής Θράκης είμαστε εμείς. Αυτό το θέμα πρέπει συνεχώς να το θέτουμε στην επικαιρότητα. Έχουμε ανάγκη ώστε οι άνθρωποί μας που ζουν στα εδάφη εκεί, να έχουν αυτοεκτίμηση και να πιστεύουν πως είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες εκεί»!

Το πρόβλημα στη Θράκη μας μεγαλώνει… 

Επίσης στις 20 Οκτωβρίου 2019 στην καθημερινή εφημερίδα της Θράκης μας “Μαχητής”, δημοσιεύτηκε πως, Πομάκος από την Κοτύλη Ξάνθης εν ονόματι Ταχήρ Ραχμάν, ανάρτησε στο face book φωτογραφία με τον στρατιωτικό χαιρετισμό που παραπέμπει στην επιδοκιμασία της τουρκικής εισβολής στη Συρία! 

Απευθυνόμενη η θρακιώτικη εφημερίδα προς το ΥΠΕΞ, την ΕΥΠ, το γραφείο πολιτικών υποθέσεων, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, τους Μητροπολίτες, διερωτάται:
«Τίποτα δεν “κινείται” στην περιοχή;»! 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbw_BT5XoRSKDfwFf-Q7kmg_LJd9KPypcxuwlwJKf5F_I6TZURL4rpfe_pEdtduCD_trng88XnEglJ3IEhgNid0HbbGcuAsVhEX6_1QQSSQ-1kjR_DjbgSYnrunzw0dciyZy1TciO2BwI/s280/%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591.jpg
Αναφέροντας συγκεκριμένα
Απίστευτο! Κάτοικοι της Ορεινής περιοχής του Εχίνου, δείτε τι φωτογραφίες βάζουν στον τοίχο τους μετά την εισβολή της Τουρκίας του Ερντογάν στη Συρία.

Ο συγκεκριμένος κύριος είναι κάτοικος Κοτύλης ονομάζεται Ταχήρ Ραχμάν και την φωτογραφία μας την έστειλε Έλληνας Πομάκος της περιοχής, διαμαρτυρόμενος για τις απειλές των εγκάθετων της Άγκυρας και του “Τουρκόφρωνων” της περιοχής.
Κι όσο για την φωτογραφία του κατοίκου της Κοτύλης, την έβαλε ο συγκεκριμένος οπαδός του Ερντογάν, αμέσως μετά την επίθεση της Τουρκίας στη Συρία. Δείτε πως χαιρετίζει την εισβολή των Τούρκων στρατευμάτων στη Συρία!


Διά ταύτα...

Θα πρέπει Συνέλληνες να ανησυχούμε με τον παχυδερμισμό που διέπει όλο το πολιτικό Σύστημα της χώρας μας; Αυτών των άθλιων πολιτικάντηδων, που ενδιαφέρονται μόνο για την Εξουσία και αδιαφορούν αν τα σύνορα της Ελλάδος ξεκινούν μελλοντικά από τη Λάρισα; Αυτών των ανδράποδων που είναι ανεβασμένοι στο άσπρο τους συννεφάκι, του ευρωπαϊκού κεκτημένου και της πολιτικής της ορθότητας;;
Μετά ταύτα επανέρχομαι…



Share

2 σχόλια:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily !!!!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ '40:

Η ΠΑΝΑΓΙΑ αποκάλυψε γιατί είχαμε ΠΟΛΕΜΟ το 1940 στην Ελλάδα !!!
https://www.youtube.com/watch?v=Axj-3SDTOKs

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλη λευτεριά και Χρόνια Πολλα παιδια.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.