7 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κα. ΚΕΡΑΜΕΩΣ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Κυρία Υπουργέ!!!

1) Γιατί μέσα στο δίμηνο (Ιούλιο-Αύγουστο του 2019), που ακόμη τα Σχολεία ήταν κλειστά, δεν εκτυπώσατε τα παλαιά ένθεα βιβλία των Θρησκευτικών του 2006 και να τα δώσετε στους μαθητές με την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς;

2) Γιατί με την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς, παραδώσατε στους μαθητές τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών (που ο προκάτοχος σας κ. Γαβρόγλου είχε εισάγει στα Σχολεία το Σεπτέμβρη του 2017), ενώ μας είχατε διαβεβαιώσει με την ανάληψη των καθηκόντων σας, ότι θα τα αντικαταστήσετε, αφού κρίθηκαν αντισυνταγματικά από το Συμβούλιο Επικρατείας; 

3) Γιατί το Νεοταξικό σύστημα της Παιδείας μας που μετατρέπει τους μαθητές μας σε "σύγχρονους γενίτσαρους" (με τα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά βιβλία γλώσσας και τα επαίσχυντα βιβλία των Θρησκευτικών) το αφήνετε ανέπαφο;

4) Ποιές σκοτεινές δυνάμεις, Κυρία Υπουργέ, σας απαγορεύουν να διαπαιδαγωγείτε τη μαθητιώσα νεολαία με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση, όπως το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας, σας επιτάσσει;


5) Δεν αντιλαμβάνεστε, Κυρία Υπουργέ, το μέγα Εθνικό κίνδυνο που ανακύπτει από την μη διαπαιδαγώγηση των νέων μας, με ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, όταν στη γειτονική Τουρκία με φανατισμό προάγουν στους νέους τους, τόσο την ΕΘΝΙΚΗ όσο και τη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ;

Με τα παραπάνω ερωτήματα μου που σας έθεσα, Κυρία Υπουργέ, η ευθύνη σας είναι τεράστια απέναντι στην Πατρίδα και απέναντι στο Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μας!!

Μέχρι στιγμής, Κυρία Υπουργέ παραβιάζετε το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας και στο μάθημα των Θρησκευτικών δεν σέβεστε τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας!!

Εύχομαι όμως να σας φωτίσει ο Τριαδικός Θεός μας και γρήγορα να επανορθώσετε, για το καλό της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ και ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.