7 Οκτωβρίου 2019

Το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ θα γίνει με ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ - Δεν θα είναι το γνωστό μικροτσίπ...

από το κανάλι Βίντεο Ορθοδοξίας 

Εδώ και αρκετά χρόνια, πολύς κόσμος πιστεύει, οτι το ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης θα γίνει με το γνωστό πλέον, εμφυτεύσιμο μικροτσίπ κάτω από το δέρμα, στο χέρι ή στο μέτωπο. Η τεχνολογία αυτή έχει ήδη δοκιμαστεί στα ζώα, κατοικίδια και μη, ως ένα μέσο αναγνώρισής τους και ταυτοποίησής τους σε σχέση με τον κάτοχό τους. Έχει επίσης εφαρμοστεί και σε ανθρώπους, εργαζόμενους σε μεμονωμένες επιχειρήσεις, αλλά και αλλού, οι οποίοι έχουν εμφυτέψει εθελοντικά το τσιπάκι κάτω από το δέρμα τους. 

Είναι όμως τελικά αυτή η τεχνολογία, που θα εφαρμοστεί μελλοντικά, ως το Χάραγμα της Αποκάλυψης; ή μήπως υπάρχουν λόγοι, που απορρίπτουν μια τέτοια καθολική εφαρμογή σε όλο τον κόσμο; 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 5 ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΤΟ MICROCHIP ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ. 

Είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε αυτό, για να μην πλανηθούμε, αναμένοντας το τσιπάκι ως το σφράγισμα, το οποίο τσιπάκι ενδεχομένως δεν θα έρθει ποτέ. Μήπως υπάρχει νεώτερη και ακόμη πιο σύγχρονη τεχνολογία, που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και ανώδυνα, ώστε να γίνει αποδεκτή από όλους; Στο βίντεο περιλαμβάνονται μαρτυρίες για το οτι το σφράγισμα θα γίνει με ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ (που σημαίνει οτι ΔΕΝ θα είναι το γνωστό εμφυτεύσιμο μικροτσίπ κάτω από το δέρμα) από: 
α) το χειρόγραφο ιδιόχειρο σημείωμα "Σημεία των Καιρών" του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη 
β) ηχητικό απόσπασμα από τον μακαριστό Γέροντα Αμβρόσιο Λάζαρη, 
γ) απόσπασμα βίντεο από τον μακαριστό Γέροντα Σάββα Αχιλλέως 

ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ. ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.