2 Οκτωβρίου 2019

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ...ΚΥΡΙΟΙ!

Έλληνες της Κύπρου αφυπνισθείτε! 

Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς

Μόνο στην καθολική ηθική συμπαράσταση του απλού Ελληνικού λαού να στηρίζεσθαι…
Θυμηθείτε: 1955-59 Απελευθερωτικός αγώνας, 1963 Τουρκανταρσία, 1967 Γεγονότα Κοφίνου, Κόκκινα, Μανσούρα κλπ.... 1974 Τουρκική Εισβολή... Μόνοι και έρημοι διεξάγατε αυτούς τους αγώνες... Ποιος Έλληνας πολιτικός άπλωσε το χέρι για ουσιαστική βοήθεια, στους αδελφούς Έλληνες της Κύπρου....;;;;;

Και διαμαρτύρεσθαι σήμερα γιατί έστω δύο αεροπλανάκια Ελληνικά δεν πέταξαν στην στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου στην Κύπρο... 
Ισοπέδωση του εθνικού φρονήματος αγαπημένοι συμπατριώτες, όπως ισοπέδωση της εθνικής υπερηφάνειας με το θέμα της υποστολής της κατοχικής σημαίας από ένα 15χρονο μαθητή.... Βραχυπρόθεσμα θα πάρεις όλες τις απαντήσεις....
ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ. ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ. (Σολωμός.)
 
ΤΟΤΕ..... Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Μια επική αλλά και τραγική επέτειος ξεχασμένη και καταχωνιασμένη. 9η Μαϊου 1956. Η παλλαϊκή συμπαράσταση του απλού εύτολμου Ελληνικού λαού στον αγώνα των Ελλήνων Κυπρίων για Ελευθερία. Στις 8 Μαϊου Αγγλικό δικαστήριο στη Κύπρο που συμμετείχε και Τούρκος εισγγελέας καταδικάζει τους πρώτους εθνομάρτυρες Κυπρίους αγωνιστές Καραολή 22 ετών, και Δημητρίου 21 ετών σε θάνατο δια απαγχονισμού. Η Κύπρος σείετε από διαδηλώσεις αλλά και στην Ελλάδα ο αδελφός Ελληνικός λαός, σε όλες τις πόλεις κατά εκατοντάδες χιλιάδες κατεβαίνει στις πλατείες για να καταδικάσει τους Άγγλους και την κατοχή της Κύπρου και την απόφαση των δημίων των λαών αποικιοκρατών, να εκτελεσθούν οι ήρωες. Η φώτο είναι από την μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας. Η υποτελής τότε κυβέρνηση των Αθηνών στους Άγγλους την έπνιξε στο αίμα. 6 νεκροί Έλληνες διαδηλωτές θυσιάστηκαν υπέρ των δικαίων, του αδελφού Κυπριακού λαού.... Η αντιπολίτευση τότε απαίτησε.... Η κυβέρνηση του αίματος πρέπει να φύγει και καλούσε τον Καραμανλή να παραιτηθεί.... Φευ! Την επόμενη μέρα οι δύο μελλοθάνατοι αγκαλιά ώδευαν προς το ικρίωμα τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο!!!!!!! Επαναλήφθηκε ... ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΤΙ " Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ, ΤΟΝ ΜΕΝ ΑΓΓΛΙΚΟ. ΤΟΝ ΔΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑΝ! Ίσχυε και τότε, ίσχυε και το 1974 και ευελπιστούμε ότι δεν ισχύει και σήμερα!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..... ΔΙΟΤΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.

MIA ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑΣ...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ!!


Όπως διαπιστώνει κάποιος οι ΑΟΖ Κύπρου - Ελλάδας εφάπτονται...

Το Καστελλόριζο - Μεγίστη, απέχει περί τα 150 ν.μ. από Κύπρο. Γείτονες και αδέλφια δηλαδή! Όμαιμοι... Στο Καστέλλι στη Κρήτη το 1974 (Αλλά καί άλλα αεροδρόμια), Ελληνικά μαχητικά σύγχρονα αεροσκάφη, με έμπειρους Έλληνες πιλότους και με αναμμένες μηχανές, ήταν έτοιμα να αναχωρήσουν, για να κτυπήσουν τους εισβολείς.

Χρειάζονταν λιγότερο από 40 λεπτά... Τα Ελληνικά επίσης σύγχρονα υποβρύχια Γλαύκος Τρίτων και Νηρεύς, στο στόχαστρο θα είχαν τα τουρκικά αποβατικα σκάφη... σε μία ώρα! Η ηρωική ΑΜΚ, 344 Λοκατζήδες παλληκάρια, με αρχηγό τον Ταγματάρχη ΛΟΚ Γιώργο Παπαμελετίου συμπεριλαμβανομένησ διμοιρίας της Γ΄ΕΜΑΚ 25KΔ (Αμφιβίων καταδρομών) με επί κεφαλής τον ΔΕΑ Δ. Τσαμκιράνη, ο οποίος και έπεσε ηρωικά μαχόμενος με άλλους 32 συμπολεμιστές του, (Αποσπασματικές πληρ. Αεροπορική Ιστορία τ. 42), από Κρήτη έφτασαν στην Κύπρο υπό αντίξοες συνθήκες και εθελοντικά πολέμησαν δίπλα στους αδελφους Κυπρίους. (Τα ονόματα των πεσόντων Καταδρομέων και πιλότων, αναφέρονται στο βιβλίο, όπως και των υπολοίπων πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών και οπλιτών).

Οι τριακόσιοι του Λεωνίδα....( ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΙΚΗ, όπου αναφέρονται τα ονόματα των ηρωικά πεσόντων Καταδρομέων, πιλότων, αλλά και τα ονόματα των ηρωικά συμμετεχόντων 344 Ελλήνων καταδρομέων.) Πολλοι από αυτους έχυσαν το αίμα στα τιμημένα χώματα της Κύπρου. Ευγνωμοσύνη οφείλεται και στους ανεπανάληπτους Έλληνες πιλότους, που εξετέλεσαν την αποστολή ΝΙΚΗ. Μια αποστολή αυτοκτονίας που εξέπληξε όλο τον κόσμο. 4 ιπτάμενοι και 29 λοκατζήδες έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι.... Τα πληρώματα των ΝΟΡΑΤΛΑΣ καταγράφτηκαν σαν τα ηρωικότερα πληρώματα στην ιστορία την παγκόσμια αλλά και του ΝΑΤΟ. Προσγείωση σε σκοτεινό βομβαρδισμένο Αεροδρόμιο ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά, ούτε ποτέ έγινε, αλλά και ούτε πρόκειται να γίνει. Αυτά έγραψαν και στις στρατιωτικές τους αναφορές ανώτεροι Αμερικανοί πιλότοι αξιωματικοί, που έλαβαν μέρος στον άγριο πόλεμο του Βιετνάμ και απέδωσαν ύψιστες τιμές στους ανεπανάληπτους ηρωικούς Έλληνες πιλότους... Η επιχείρηση αυτοκτονίας ΝΙΚΗ διδάσκεται σχεδόν σε όλες τις Στρατιωτικές Σχολές του κόσμου...

Ακούστε "κύριοι"...Οι Κυπραίοι με τους ολίγους Έλληνες αδελφούς πολέμησαν τις πρώτες μέρες, όταν είχαν σχετικά επαρκή οπλισμό , σαν λιοντάρια και καθήλωσαν τους εισβολείς και τους κατατρόπωσαν στο χώρο της εισβολής στο 5μιλι της Κερύνειας, όπου εκατοντάδες βάρβαροι Τούρκοι εισβολείς σκοτώθηκαν, από μια φούχτα ηρωικών Κυπραίων, υπό την ηγεσία εύτολμων Ελληνοκυπρίων και Ελλήνων αξιωματικών.

Ας ρίχνατε τουλάχιστον, από αέρος άλλους τριακόσιους λοκατζήδες αλεξιπτωτιστές με επαρκή πρόσθετο οπλισμό και αυτοί με τους Κυπραίους είναι βέβαιον ότι θα έρριχναν στην θάλασσα τους μυρίους βαρβάρους....

Εγκαταλείφθηκαν και οι αδελφοί Έλληνες και οι Κύπριοι Έλληνες....

ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΓΜΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ; ΑΣΗΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΜΩΣ Η ΚΟΙΝΗ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΟΥ 1974... ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ.....

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ 
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - www.ledrastory.com



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.