19 Οκτωβρίου 2019

Η μετάθεση του προβλήματος

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Άναυδος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί τα στίφη χιλιάδων αλλόθρησκων εισβολέων που με το έτσι θέλω καταπατούν την χώρα ενώ η πολιτική ηγεσία αντί να φροντίζει την διαφύλαξη των συνόρων ασχολείται με το να βρει χώρους και σπίτια να τους τακτοποιήσει και να τους εκθρέψει την στιγμή που κατάσχει τα σπίτια των Ελλήνων και τους αναγκάζει να πληρώνουν τα χαράτσια που μας έχουν επιβάλει οι συμμαχικοί μας θεσμοί.

Είναι απαράδεκτο να βλέπει κανείς τον πρωθυπουργό της χώρας, σαν άλλο Γιωργάκη, να καυχάται στις Βρυξέλλες για την μετατροπή της Ελλάδος σε πολυπολιτισμικό προτεκτοράτο χωρίς ταυτότητα και ήθος, τους υπουργούς του να τρέχουν να φροντίσουν όσους επέλεξαν την Ελλάδα για να βρουν γη και ύδωρ, τους εμπόρους των εθνών να πλουτίζουν, τους λαϊκιστές αρχηγούς των τάχα αριστερών κομμάτων και τα τσιράκια τους να υποδέχονται τους μέλλοντες ψηφοφόρους τους, την ηγεσία της Εκκλησίας να αναγκάζει σε παραίτηση τους Επισκόπους που τολμούν να διαμαρτυρηθούν και τους Στρατηγούς, τους Ναυάρχους και τους Πτεράρχους να καθεύδουν μην τύχει και τους πουν χουντικούς την στιγμή που η χώρα υφίσταται εχθρική εισβολή. Όσο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θλίβεται κανείς να τον ακούει και να τον βλέπει να καταδικάζει σαν φασιστική κάθε πατριωτική και εθνική έκφραση στο όνομα ενός Ευρωπαϊκού τάχα οικοδομήματος το οποίο η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να υπηρετεί δουλικά.

Είναι να απορεί κανείς πως ένα θέμα αμυντικής ασφάλειας της χώρας έχει μετατραπεί σε πρόβλημα υποδοχής και κατανομής των εισβολέων. Αντί οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες να διαμαρτύρονται για την εισβολή, διαμαρτύρονται για την ανισοκατανομή τάχα των βαρών, ως εάν είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν τους εισβολείς. Απαιτούν μάλιστα να καταλάβουν τα νοσοκομεία και το σύστημα υγείας που αν και ακριβοπληρωμένο με νόμισμα NOVARTIS δεν επαρκεί για τις δικές μας ανάγκες.

Δεν ευθύνεται η Ελλάδα και οι Έλληνες που ο περισσότερος πληθυσμός του πλανήτη βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας ώστε να έχουν την απαίτηση να τους υποδεχθούμε είτε σαν πρόσφυγες ή μετανάστες και να τους προσφέρουμε μία καλύτερη ζωή όταν τα δικά μας παιδιά αναγκάζονται να ξενιτευτούν. Η Ελλάδα και η Ευρώπη έχουν προξενεία σε όλον τον κόσμο και ας πάνε εκεί οι πρόσφυγες , όχι οι μετανάστες, που ζητούν άσυλο μέχρι να σταματήσει ο πόλεμος στην χώρα τους και να μπουν κατευθείαν σε όλη την Ευρώπη όχι μόνο μέσω Ελλάδος με νόμιμα και ασφαλή μέσα μεταφοράς, αν και υπεύθυνοι είναι οι δημιουργούντες τον πόλεμο.

Το πραγματικό πρόβλημα ξεπερνά τα όρια της φιλανθρωπίας και είναι προφανές ότι πρόκειται για πρόβλημα ασφάλειας και κατάληψης της χώρας από ξένους εισβολείς που αντί για όπλα έχουν ακριβά κινητά, την στιγμήν μάλιστα που οι δικοί μας προδότες έχουν υπογράψει συνθήκη με την ΕΕ ότι όσοι μετανάστες δεν είναι αποδεκτοί από τις άλλες χώρες να επιστρέφουν στις χώρες εισόδου.

Η χώρα σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα υφίσταται τον κίνδυνο αλλοίωσης και αντικατάστασης του πληθυσμού με αλλόθρησκους εισβολείς που στο μέλλον θα συνταχθούν με τον εποφθαλμιούντα τις θάλασσες και τα εδάφη μας ερυθρό λύκο. Αυτά δεν τα έχουν διδαχθεί στις σχολές πολέμου οι Στρατηγοί, οι Ναύαρχοι και οι Πτέραρχοι; Γιατί αφήνουν την χώρα στα χέρια απάτριδων και ξενοκίνητων πολιτικών που αποπροσανατολίζουν τον λαό με την κομματική προπαγάνδα και τα ΜΜΕ, κατέχουν την εξουσία, υπηρετούν ξένα συμφέροντα και οδηγούν την χώρα σε εθνομηδενισμό; Έτσι αφανίστηκαν από την ιστορία και οι ιθαγενείς της Αμερικής όταν απεδέχθησαν μετρημένους στα δάκτυλα εισβολείς.

Ηλίας Σταμπολιάδης 
19/10/2019



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.