29 Οκτωβρίου 2019

Οι ηλίθιοι και οι άφρονες των Αθηνών

Γράφει ο Γιώργος Τράγκας

Δεν βλέπουν το νέο Αττίλα που ξεκίνησε.
Η άλωση θα γίνει χωρίς να δοθούν μάχες στις πολεμίστρες
Ο Ερντογάν θέλει επανίδρυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας 


«Οι άφρονες των Αθηνών δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο νέος Αττίλας ξεκίνησε. Και θα υλοποιηθεί όσο ζει ο Ερντογάν, γιατί αυτό είναι το όνειρό του, η μεγάλη φιλοδοξία του και ο σκοπός της ζωής του η ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

«Σε μερικά χρόνια η χώρα που ζήσαμε θα είναι εντελώς διαφορετική. Οι πόρτες του ιπποδρόμου έχουν ανοίξει και αυτή τη φορά η άλωση – κατά πάσα πιθανότητα – θα γίνει χωρίς να δοθούν μάχες στις πολεμίστρες, χωρίς να χρησιμοποιηθεί υγρό πυρ και χωρίς να υπάρχει κανένας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.

Οι άφρονες των Αθηνών δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο νέος Αττίλας ξεκίνησε. Και θα υλοποιηθεί όσο ζει ο Ερντογάν, γιατί αυτό είναι το όνειρό του, η μεγάλη φιλοδοξία του και ο σκοπός της ζωής του. Η επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο πλήρης έλεγχος των γύρω περιοχών από μία περιφερειακή δύναμη ομιλούσα στο ίδιο επίπεδο με τις υπερδυνάμεις της εποχής.

Σύμφωνα με όσα καταμαρτυρούν πλέον σε όλη την ηλικιωμένη χώρα. Σύμφωνα με όσα καταγράφονται σε όλες τις περιοχές της πατρίδας, η Open Society εκτελεστική εξουσία, τοποθετεί ασυνείδητα ή συνειδητά ή αναπόφευκτα πλέον χιλιάδες μετανάστες δίπλα σε χωριά ή σε κωμοπόλεις ή σε περιοχές που έχουν πολύ λιγότερους κατοίκους. Και μάλιστα μεγάλης ηλικίας. Είναι ανατριχιαστικό, είναι εφιαλτικό ότι ο ισομερής καταμερισμός γίνεται σε όλο το μήκος και το πλάτος της Μακεδονίας και της Θράκης με αποτέλεσμα να μπολιάζονται αυτές οι περιοχές, οι ευάλωτες και συνορεύουσες με μη φιλικές χώρες, με χιλιάδες μουσουλμάνους. Οι νεότερες ηλικίες όλων αυτών των περιοχών έφυγαν ή φεύγουν. Οι τουριστικές περιοχές πλήττονται και οι μαρτυρίες πλέον είναι ανατριχιαστικές για τους ανέλεγκτους πληθυσμούς ξένων που κινούνται ως όχλος στη Χίο, στη Μυτιλήνη, στη Σάμο και τώρα πλέον στις Βόρειες περιοχές, στη Μακεδονία και στη Θράκη.

Είναι ανατριχιαστικό ότι οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας σάρωσαν και σκανάρισαν και έκαναν έλεγχο ασφαλείας στις αίθουσες του δημοτικού συμβουλίου Αριανών Ροδόπης, όπου θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο συνέδριο Αγροτών σε συνεργασία με το παγκόσμιο, τουρκικό επιχειρηματικό συμβούλιο. Το επίσημο κράτος σιωπά, ενώ οι Τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν και κυκλοφορούν χάρτες του τουρκικού υπουργείου Άμυνας που δείχνουν ότι ο ελληνικός βορράς από τη Θράκη έως και τη Μακεδονία είναι τουρκικό έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άριστες πηγές, οι Τούρκοι αθορύβως κάνουν πρόβες για τη δημιουργία δικής τους πολιτοφυλακής, ισλαμικής πολιτοφυλακής. Τα όπλα που έχουν κρύψει στην περιοχή είναι περίπου 15 με 20.000 και δηλώνονται ως ανήκοντα σε κυνηγετικούς συλλόγους. Το πρωτοσέλιδο της Εστίας σήμερα (εννοεί τις περασμένης Παρασκεύης 25-10-2019) δίνει λεπτομέρειες και για τη στρατολόγηση που κάνει ο ψευδομουφτής Ξάνθης.

Παραμονές της Επετείου του μεγάλου ΟΧΙ σε μια χώρα που τα τελευταία χρόνια λέει όλο ΝΑΙ και κάθε τόσο ακούει λόγια συμπόνιας από τον κο Γιούνκερ, τον κο Ντάισελμπλουμ, την κα Λαγκάρντ και μόλις χθες τον κο Ντράγκι. Λόγια συμπόνιας, ενώ αλώνεται και ετοιμάζεται να αλλάξει σύνορα εξαιτίας ενός πολιτικού προσωπικού που εμφανίζεται κατώτερο των περιστάσεων.

Είναι πραγματικά φαιδρό να συμβαίνουν όλα αυτά. Και να ακούς άσχετους και ηλίθιους ανθρώπους να συμπλέκονται και να βρομίζουν την ατμόσφαιρα με τις λάσπες τους. Είτε αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στην αντιπολίτευση, είτε ανήκουν στην κυβέρνηση.

Ο Ερντογάν βήμα – βήμα πραγματοποιεί την άλωση της Ελλάδος. Χθες δήλωσε ότι όταν έρθει η ώρα θα ανοίξει τις πύλες για εκατομμύρια μεταναστών. Φυσικά, απειλεί την Ευρώπη και ζητάει πάλι χρήματα αλλά, όπως εκτιμώ είναι απόλυτα συνεννοημένος με τους αιώνιους συμμάχους του τους Γερμανούς. Γνωρίζει ότι ο Βαλκανικός διάδρομος είναι κλειστός, έχει κάνει ειδική συμφωνία με τη Βουλγαρία να μην περνάνε προς τα εκεί οι μετανάστες και όταν λέει ότι θα ανοίξει τις πύλες, εννοεί μια γιγαντιαία απόβαση ξένων με εκατοντάδες λέμβους στα ελληνικά νησιά και στην ηπειρωτική χώρα.

Οι ηλίθιοι των Αθηνών δεν βλέπουν που πηγαίνει το πράγμα. Νομίζουν ότι κλωτσώντας το χώμα προς τα πίσω, όπως οι όρνιθες θα καλύψουν την ανεπάρκειά τους και τις βρομιές τους. Οι Γερμανοί και οι άλλοι ξέρουν τι θα συμβεί στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Γνωρίζουν ότι θα κυριαρχήσει το μουσουλμανικό στοιχείο. Έχουν κάνει προβολές, τόσο στο δημογραφικό πρόβλημα, όσο και στην καταγραφή των νεαρών ηλικιών που φεύγουν έξω. Προτιμούν μια Ελλάδα, βουλγαροποιημένη οικονομικά, μικρότερη σε έδαφος, προτιμούν την αγορά της Τουρκίας των 100 εκατομμυρίων, που θα αποφύγει την ανατολική πορεία προς τη Μόσχα και θα παίζει κάπου ανάμεσα.

Οι ηλίθιοι και οι άφρονες των Αθηνών δεν αντιλαμβάνονται ότι η υπακοή στις οδηγίες του Βερολίνου, οδηγεί νομοτελειακά σε αναθεώρηση της Λωζάνης. Γελοίοι πολιτικοί, αποτυχημένοι στην πράξη και εξυπηρετούντες ουσιαστικά τα σχέδια των Μεγάλων Δυνάμεων, όπως αυτός που με θράσος μίλαγε χθες το βράδυ στην ελληνική τηλεόραση, κατεδάφισαν τα τείχη και την άμυνα της χώρας. Όσο εισρέουν ξένοι στην πατρίδα και ταυτόχρονα ξεζουμίζεται ο ελληνικός πληθυσμός από τις συστημικές τράπεζες και τραπεζίτες όπως ο Μεγάλου, δεν πρόκειται να έρθει καμία ανάπτυξη. Όσο ο υπουργός Ανάπτυξης ασχολείται με τη Novartis, τον Πολάκη και τον Παπαγγελόπουλο, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε ανάπτυξη. Καιροσκόποι και αερητζήδες θα κερδίζουν, ενώ θα πεθαίνει η χώρα. Ως γύπες θα αρπάζουν τις τελευταίες σάρκες της οικονομίας της».

Γ. Τράγκας 

CrashOnLine
το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.