9 Οκτωβρίου 2019

Στα βρόχια της νεοταξικής προπαγάνδας

Του Νεκτάριου Δαπέργολα
Διδάκτορος Ιστορίας

Καθημερινά γινόμαστε αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες όλο και περισσότερων γεγονότων, φαινομένων και κάθε λογής άλλων τεκμηρίων της πορείας προς τη διαμόρφωση μιας νέας παγκόσμιας ζοφερής πραγματικότητας κατά τα σχέδια των υπηρετών της Νέας Εποχής. Μιας πορείας που εδώ και μερικά χρόνια εξελίσσεται πλέον με καταιγιστικούς ρυθμούς. Και το λεγόμενο προσφυγικό ζήτημα είναι ασφαλώς ένα από τα κυρίαρχα θέματα της ατζέντας.

Αφορμή για το συγκεκριμένο σχόλιο μας έδωσαν κάποια άκρως χαρακτηριστικά εξώφυλλα κορυφαίου νεοταξικού διεθνούς περιοδικού, αλλά και τα αφιερώματα που περιλαμβάνονται στο πλέον χαρακτηριστικό ίσως τεύχος: «Πώς τα κύματα των μεταναστών δίνουν πνοή στο μέλλον», «Αναδιαμορφώνοντας μία ήπειρο», «Κερδίζοντας τον πόλεμο εναντίον του ρατσισμού», «Οι μύθοι της πολιτιστικής ταυτότητας», «Τα οφέλη όταν τά παιδιά προέρχονται από 2 φυλές». Πολύ ενδιαφέρον όμως είναι και ότι δεν μιλάμε καν για πολύ πρόσφατα τεύχη (απλώς πρόσφατα υπέπεσαν στην αντίληψη του γράφοντος). Ενδεικτικό και αυτό του βάθους χρόνου και της έντασης με την οποία δουλεύει εδώ και πάρα πολύ καιρό η προπαγάνδα των αφεντικών.Για όσους επιμένουν βέβαια ακόμη εν μακαριότητι να βλέπουν γύρω μας πονεμένους πρόσφυγες και εν κινδύνω εκπατρισμένους μετανάστες, ό,τι κι αν πει κάποιος, είναι εντελώς μάταιο. Για όσους όμως έχουν αρχίσει έστω και την εσχάτη ώρα να κλονίζονται και να ξυπνάνε, υποψιαζόμενοι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα όσο ενδεχομένως πίστευαν μέχρι πρόσφατα, τέτοια αφιερώματα από κορυφαίους επικοινωνιακούς πλασιέδες του εκκολαπτόμενου νεοταξικού Brave New World είναι πράγματι εξαιρετικά εύγλωττα. 

Μία τακτικά επαναλαμβανόμενη πλύση εγκεφάλου που σκοπό έχει να εμπεδώσει στις συνειδήσεις των ζαλισμένων ανθρώπινων κοπαδιών του δήθεν προηγμένου δυτικού κόσμου ότι το μαύρο είναι άσπρο, ο στημένος μαζικός λαθροεποικισμός αθέλητη αλλά αναπόφευκτη πλέον συνέπεια, τα ζοφερά σχέδια των αφεντικών του πλανήτη ανθρωπιστική επιχείρηση, η απολύτως κατευθυνόμενη δημογραφική και εθνολογική αποσύνθεση της Ευρώπης αναγκαία (έως και ευοίωνη) πραγματικότητα, η εν εξελίξει δημιουργία μίας νέας παγκόσμιας φυλής (και μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας) πάνω στα προτάγματα της Νέας Εποχής αναπόδραστο και πλήρως φυσιολογικό γεγονός. 

Συχνά παραμένουν βεβαίως τα αφιερώματα και στα άλλα παρεμφερή θέματα της ατζέντας. Άλλωστε θέματα όπως ο «σεβασμός του διαφορετικού», ο αντιρατσισμός, η αγαπολογία, η αποδοχή της κάθε διαστροφής είναι στενά συνυφασμένα με το δήθεν προσφυγικό. Στενά συνυφασμένα, δεδομένου ότι ο στόχος είναι μια παγκόσμια ισοπεδωμένη κοινωνία όχι μόνο χωρίς φυλές, αλλά και χωρίς φύλα, χωρίς εθνικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες, χωρίς ιστορική μνήμη, χωρίς άλλες διαφορές. 

Και βεβαίως σταθερά έκδηλο είναι και το αντιχριστιανικό μένος (θυμίζω τα ανεκδιήγητα δήθεν επιστημονικά ψέματα για την πίστη μας αλλά και τις απίστευτες βλασφημίες κατά του ίδιου του Χριστού που εκτοξεύονται κατά καιρούς εδώ και πολλά χρόνια, συνήθως πριν από το εκάστοτε Πάσχα). Λογικό και αυτό, αφού ο δρόμος προς την Πανθρησκεία προϋποθέτει τη σπίλωση, νόθευση και διάβρωση της πίστης μας. Αυτή είναι το εμπόδιο, αυτή πρέπει να βγει από τη μέση.

Και φυσικά το ίδιο πνεύμα εμφορεί πλέον όλα τα «ενημερωτικά» μέσα του πλανήτη (από τα μεγαλύτερα διεθνή πρακτορεία και δίκτυα έως τα μικρότερα ντόπια γκεμπελίστικα φερέφωνα και αντηχεία της νεοταξίτικης προπαγάνδας). Τα πάντα στην υπηρεσία του οργουελικού εφιάλτη στον οποίο βουλιάζουμε. Όλο και πιο απροκάλυπτα πια, δίχως προσχήματα, δίχως την παραμικρή αναστολή.

Όσο για το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς απέναντι σε όλα αυτά, ας αποφύγουμε εν πρώτοις τους βερμπαλισμούς και τα μεγάλα λόγια. Υπάρχουν δυστυχώς ακόμη πολλοί που αφελώς ονειρεύονται επαναστάσεις ή έστω πολιτικά κινήματα και λοιπές παρόμοιες κοσμικές δράσεις και αντιδράσεις απέναντι στη Νέα Τάξη και τους σχεδιασμούς της.

Έχοντας στοιχειώδη αντίληψη της τρομακτικής οικονομικής και πολιτικής ισχύος των σκοτεινών κέντρων που κρύβονται από πίσω, καθώς και του σατανικού τρόπου με τον οποίο έχουν γονατίσει και ελέγχουν πλέον σχεδόν τα πάντα πάνω στη Γη (τα ελάχιστα που προαναφέρθηκαν για το επικοινωνιακό/προπαγανδιστικό μέρος του πράγματος είναι εξίσου χαρακτηριστικά), ας ξεκαθαρίσουμε ότι με έωλους ψευτοηρωισμούς (που συνήθως άλλωστε μένουν σε λεκτικό επίπεδο) και με κοσμικά μέσα η παραμικρή λύση δεν μπορεί να υπάρξει. 

Το έχουμε πει πολλές φορές, αλλά ας το επαναλάβουμε και με αυτή την ευκαιρία: ο μόνος δρόμος είναι απολύτως πνευματικός. Ο μόνος δρόμος είναι αυτός που καλεί σε μετάνοια και ολοκληρωτική συν Θεώ αλλαγή της ζωής μας. Μόνο έτσι μπορούμε να αντισταθούμε στους συνεχείς πειρασμούς και να κρατήσουμε τους εαυτούς μας αλώβητους απέναντι στη δαιμονική μπόρα που μαίνεται όλο και πιο έντονα ολόγυρά μας. Και μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε και παρρησία ενώπιον του Θεού, ώστε να ζητήσουμε το έλεός Του και να κατορθώσουμε να εκπληρώσουμε το δικό μας απειροελάχιστο, αλλά τόσο απαραίτητο μέρος που μας αναλογεί, τη δική μας ανθρώπινη συμμετοχή, για να έρθει το πολυπόθητο Θαύμα. Αυτό το Θαύμα είναι και το μόνο που μπορεί να σώσει την προδομένη και καθημαγμένη πατρίδα από τον εφιαλτικό κατήφορο…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.