29 Οκτωβρίου 2019

Το "ΟΧΙ“ του ’40 ζει και μας οδηγεί!

Οι Έλληνες απαντούσαν πάντα με ένα «ΟΧΙ» στις απειλές και στις επιθέσεις των εχθρών και των τυράννων τους. Πέρσες, Ούννοι, Φράγκοι, Τούρκοι, Βούλγαροι, Ιταλοί του Μουσολίνι, Γερμανοί του Χίτλερ και Μισέλληνες του Στάλιν πλήρωσαν ακριβά, με τις ζωές και την ντροπή τους, κάθε τους προσπάθεια, να πάνε ενάντια σε αυτό το ΟΧΙ. 

Η Ελλάδα εισήλθε, καλή τη πίστη, στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ, στην Ε.E. και στην Ευρωζώνη, επειδή ο λαός ήθελε να πιστεύει, ότι ως μέλος αυτών των οργανισμών, δεν θα ζήσει ποτέ ξανά πόλεμο, κατοχή, γενοκτονία, τυραννία και πείνα. Εξαπατήθηκε με τον πιο πρόστυχο και οδυνηρό τρόπο. Η κατοχή της Κύπρου, το γκριζάρισμα του Αιγαίου, η ισοτιμία δραχμής-€υρώ, το αέναο χρέος, τα μνημόνια, η φούσκα των τραπεζών, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, Β. Ηπείρου, Θράκης, Κύπρου και των νησιών του Αιγαίου, ο βίαιος εποικισμός και εξισλαμισμός, το κατοχικό δίκαιο, η κατάργηση των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων, η απαλλοτροίωση της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας, η φτώχεια και το ένα εκατομμύριο των συμπατριωτών, που αν δεν μετανάστευσαν, αυτοκτόνησαν ή πέθαναν επειδή ήταν φτωχοί και ανασφάλιστοι, απέδειξαν ότι οι «φίλοι και σύμμαχοι» μας γύρισαν πίσω στην τουρκοκρατία. Ε.Ε και ΝΑΤΟ τίμησαν τη γενέτειρα της δημοκρατίας και του πολιτισμού, μετατρέποντάς την σε Γερμανική αποικία χρέους. 

Μια αποικία που κυβερνάται από μια άκρως διεφθαρμένη, ανόητη, απάνθρωπη και ανθελληνική πολιτική, οικονομική, θεσμική και θρησκευτική ελίτ. Με ξύλινη γλώσσα, απειλές, και κάλπικες υποσχέσεις κατόρθωσε μια συμμορία αριστερών και δεξιών φασιστών να ρίξει την χώρα στα βράχια. Η εκλογή Μητσοτάκη σήμανε τον θάνατο της ψευδαίσθησης του κόσμου, ότι θα βρεθεί επιτέλους πολιτικός που θα τηρήσει όσα του υποσχέθηκε προεκλογικά. Ο Μητσοτάκης είναι πολιτικά γυμνός, δίχως όραμα, επενδυτές και σχέδιο κατά νου. Συνειδητά υποσχέθηκε στον λαό φύκια για μεταξωτές κορδέλες και λαγούς με πετραχείλια, επειδή γνώριζε, ότι οι εντολές των Γερμανών ήταν ρητές και τον υποχρέωναν, να ακολουθήσει εξ αρχής την πεπατημένη Τσίπρα, στο ψέμα, στην ανευθυνότητα και στην εθνοκτόνο πολιτική! Τα εθνικά θέματα όμως δεν περιμένουν αλλά τρέχουν και οι αποφάσεις πρέπει τώρα να παρθούν από πατριώτες, όπως λ.χ. για: 

Α) Την καταγγελία ή μη της συνθήκης των Πρεσπών και το κλείσιμο των συνόρων όσο τα Σκόπια χρησιμοποιούν το όνομα, τα σύμβολα και την Ιστορία της Μακεδονίας 

Β) Την καταγγελία ή μη του συμφώνου του Μαρακές, την απέλαση των μεταναστών που εισήλθαν παρανόμως στην χώρα και την επανεξέταση όλων των Ελληνοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν από την 01.01.10. 

Γ) Την καταγγελία ή μη των δανειακών συμβάσεων ενώπιον των Συναταγματικών δικαστηρίων, στις χώρες των δανειστών. 

Δ) Την καταγγελία ή μη του Συμφώνου μη επιθέσεως με τη Γερμανία (1949) και την αντικατάστασή του από ένα «Σύμφωνο Ειρήνης» 

Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός αλλά και κάθε Έλληνας ξεχωριστά απαιτεί, επώνυμα και υπεύθυνα δια της υπογραφής του, να αποφασίζει ο ίδιος, μέσω «Δημοψηφισμάτων» και όχι το Βερολίνο, μέσω του εκπροσώπου του στην Ελλάδα, για το τί μέλλει γενέσθαι σε θέματα όπως τα α.α.! 

Είναι περιττό να αναφερθεί κανείς στα αυτονόητα, που θα ακολουθήσουν, αν το Βερολίνο και το καθεστώς των Αθηνών δεν σεβαστούν την λαϊκή βούληση. Οφείλουμε όμως να τους υπενθυμήσουμε ξανά το ΟΧΙ του Μακεδόνα πατριώτη από το Κιλκίς, Γιώργου Συμπιλίδη, προς το Γερμανό ΥΠΕΞ Hans-Dietrich Genscher και τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη (09.09.93). Η ιστορία αυτή κε. Κυριάκο Μητσοτάκη θα επαναληφθεί σύντομα, με την μόνη διαφορά, ότι οι πατριώτες τώρα θα ‘ναι περισσότεροι! 

Μας ενώνει ότι μας χώριζε. 

Καλή Λευτεριά 

Νέα Φιλική Εταιρεία



Share

1 σχόλιο:

δον κιx ο τις είπε...

Κι άλλοι μας τά'πανε
ωραία.

"Σκληρόν
το εμπεσσείν
εις χείρας ανθρώπων..."

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.