Τελευταίες αναρτήσεις

5 Σεπτεμβρίου 2019

Χαζοί είναι οι Δυτικοί να του δώσουν χρήματα για το προσφυγικό και αυτός να ξοφλήσει με αυτά τους S-400 και να παραγγείλει τα Su 57;

Απλά θα του δώσουν υποσχέσεις με αέρα μέχρι να γίνει έξαλλος και την πληρώσουμε εμείς ως σύνηθες ιστορικά. Ανέκαθεν η λέξη τουρκοκρατία ήταν και είναι συνώνυμη με την βαρβαροκρατία. Σε λίγο κανείς δεν θα θέλει να θυμάται την ιστορική διαδρομή αυτής της φυλής. 
Αν δεν δολοφονούσαν, εκβίαζαν. 

Όταν κατακρεουργούσαν τους νεομάρτυρες μας μετά ζητούσαν και μπαξίσι για να δώσουν τα ιερά σκηνώματα τους στους χριστιανούς. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Κάπως έτσι και σήμερα έχουν τα πράγματα, με την μόνη διαφορά, ότι όλοι οι δαίμονες κάνουν παννυχίδα ( πανηγύρι) σε τούτο το αλωνάκι της Αν. Μεσογείου. 

Το παιχνίδι είναι μεγάλο για να μπορέσει να υπεισέλθει κάποιος, απλώς το ψηλαφούμε μέχρι να μας μαστιγώσει με τις συνέπειες του (εμπλοκή της Ελλάδος σε πολύ δύσκολες καταστάσεις)

Ο ρωσοτουρκικών συμφερόντων ενεργειακός αγωγός Turkish stream αλλάζει πορεία και σκεπτικό, ετοιμάζεται να δομήσει την κεντρική διαδρομή του προς την Κεντρική Ευρώπη μέσω Μαύρης Θάλασσας και Βουλγαρίας (Σερβία- Ουγγαρία) μέχρι να φτάσει στην Αυστρία. 

Στην τουρκία θα πάει ένα δευτερεύων παρακλάδι. Σε λίγο θα πέσουν και υπογραφές οριστικές αν δεν έχουν πέσει στο παρασκήνιο. 
Οι κυρώσεις που ετοιμάζονται από τους δυτικούς θα είναι συγκλονιστικές. 

Πριν ένα εξάμηνο Γέροντας μας επεσήμανε, ότι στην οριογραμμή του βουνού ΑΙΜΟΣ η ΒΑΛΚΑΝΙΑ όπως ονομάζεται στην Βουλγαρία θα παιχτούν πολλά παιχνίδια (σήμερα επιβεβαιώνεται γιατί η διαδρομή του αγωγού μέσω Βουλγαρίας θα περάσει κοντά στην οροσειρά αυτή) 
Ο Ερντογάν γνωρίζει αυτό που έρχεται και προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. 

Αυτός που συμμετείχε ενεργά στην δημιουργία του προσφυγικού ρεύματος εξ αιτίας του μακροχρόνιου πολέμου στην Συρία (ανατρέξετε σε πολυπληθή δημοσιεύματα που αναγόρευαν τον σουλτάνο υποστηρικτή και συνεργό των τζιχαντιστών στην Συρία), σήμερα αυτός το παίζει τιμητής και εκβιάζει καταστάσεις. 

Τι μεταδίδουν ρωσικά μέσα 

«Ερντογάν: Η Τουρκία θα «αναγκαστεί να ανοίξει τις πύλες» για τους πρόσφυγες στην Ευρώπη, εκτός εάν λάβει παγκόσμια υποστήριξη»

Νωρίτερα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι η χώρα του έχει ξοδέψει 35 δισεκατομμύρια δολάρια για τη φιλοξενία περίπου 4 εκατομμυρίων συρίων προσφύγων στο πλαίσιο συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, την οποία κατηγόρησε ότι δεν συμμορφώθηκε με τη συμφωνία.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε την Πέμπτη ότι η Άγκυρα ίσως χρειαστεί να επιτρέψει τους ς πρόσφυγες να φύγουν για τις ευρωπαϊκές χώρες εάν δεν λάβει διεθνή υποστήριξη για την αντιμετώπιση των μεταναστών.

"Θα αναγκαστούμε να ανοίξουμε τις πύλες, δεν μπορούμε να αναγκαστούμε να διαχειριστούμε μόνοι μας το βάρος", είπε.

Στην ομιλία του, ο Τούρκος πρόεδρος επαναβεβαίωσε την αποφασιστικότητά του να δημιουργήσει μια «ασφαλή ζώνη» στη βορειοανατολική Συρία μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας ωστόσο ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη να δράσει μόνη της αν χρειαστεί.

Ο Ερντογάν δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η Τουρκία δεν θα ανεχτεί τυχόν καθυστερήσεις στη δημιουργία μιας "ασφαλούς ζώνης" στη Συρία και θα ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση στο βορρά της χώρας, εάν οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ δεν φέρουν αποτελέσματα.»
https://sputniknews.com/world/201909051076727694-erdogan-turkey-will-be-forced-to-open-gates-for-syrian-refugees-to-europe/ 

Το 2016 η ΕΕ δεσμεύτηκε να δώσει στην τουρκία για τον σκοπό του προσφυγικού 6 δισεκ ευρώ. Αρχές του 2019 έκοψε ένα επί πλέον κονδύλι της τάξεως του 1, 4 δισεκ. αλλά μέχρι να συμπληρωθούν τα 35 δισεκ. που ξόδεψε κατά τις δηλώσεις του ο Ερντογάν, η απόσταση είναι μεγάλη. 

Είναι ολοφάνερο ότι η ρευστότητα απουσιάζει από την τουρκία, την στιγμή που αυτή παραγγέλνει νέα οπλικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. 
Η λύση ήταν εύκολη. 
Βοήθεια για Προσφυγικό= νέες παραγγελίες 

Άραγε πως αισθάνεται το ΝΑΤΟ όσο ψύχραιμο και να δηλώνει, όταν βλέπει δορυφορικές φωτογραφίες από την φορτοεκφόρτωση και την συναρμολόγηση των S-400 στην τουρκία; 

«Η ισραηλινή εταιρεία ImageSat International δημοσίευσε δορυφορικές εικόνες στον λογαριασμό της στο Twitter από το υποτιθέμενο αεροπορικό αμυντικό σύστημα S-400 που έφτασε, πρόσφατα, στην Τουρκία από τη Ρωσία. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε επιχειρησιακή λειτουργία. 

Στις εικόνες φαίνεται αυτό που η ισραηλινή εταιρεία περιγράφει ως ραντάρ και μέρη για την εγκατάσταση των S-400. Παρ’ όλα αυτά, η ImageSat International αναφέρει ότι οι εκτοξευτήρες δεν έχουν φορτωθεί. Τα εν λόγω μέρη θα φτάσουν στην Τουρκία κατά τη δεύτερη φάση της παράδοσής τους, ύστερα από την πρώτη τον Ιούλιο.»
https://sputniknews.gr/kosmos/201909044438010-israilini-etaireies-ypostirizei-dimosiefsi-eikones-rosika-s400-tourkia/ 

«Σύμφωνα με την άποψη των Ισραηλινών, η σημερινή εγκατάσταση στην αεροπορική βάση της Άγκυρας, ενδεχομένως να είναι προσωρινή και να λειτουργεί ως σχολή εκμάθησης των Τούρκων τεχνικών με σκοπό οι συστοιχίες να μεταφερθούν αργότερα σε μόνιμες θέσεις στην Τουρκία.» https://www.zougla.gr/kosmos/article/i-israilini-ksetriposan-tou-tourkikous-s-400 

Μέχρι να τελειώσει η παραλαβή και η επιχειρησιακή ετοιμότητα του πυραυλικού αυτού συστήματος, όλα θα είναι πολύ ρευστά και κυρίως στο ΑΙΓΑΙΟ, στην Αν. Μεσόγειο και στα Βαλκάνια (Ανατολικά και Δυτικά).

Αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις μου αυτές σε σχέση με το προσφυγικό, λέει ο Ερντογάν, διαμηνύοντας στους δυτικούς « μην με παρεξηγήσετε με αυτό που θα κάνω»

Αλλά ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ 
«μην φοβάστε τα πυραυλάκια του σουλτάνου» μας είπε τις προάλλες μια ψυχούλα που μετράει 90 και χρόνια από την Κρήτη και το λέει η κρητική ψυχή του. 

«Ο ΜΙΧΑΛΗΣ μου είπε, ότι θα κοντύνει σύντομα τον Ερντογάν» εννοεί τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ 

Εδώ ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ άλλαξε την φορά της κοίτης μεγάλων ποταμών και έσωσε κόσμο και δεν μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας;

«Στις Κολοσσές, κοντά στην Ιεράπολη, ανέβλυσε αγίασμα, στο οποίο προσέρχονταν πολλοί άνθρωποι καθημερινά και έβρισκαν την ίαση από κάθε είδους ασθένεια και ανάγκη. Κάποτε, ένας πλούσιος ειδωλολάτρης, που είχε μεγάλο πρόβλημα με την κωφαλαλία της κόρης του, είδε όνειρο, στο οποίο του φανερωνόταν ότι αν δεν πάει την κόρη του στο αγίασμα, η κόρη του δεν επρόκειτο να γίνει καλά. Πήγε και με το αγίασμα η κόρη του αμέσως θεραπεύτηκε. Μπροστά στο μεγάλο αυτό θαύμα, πίστεψε ο ίδιος και όλη η οικογένειά του, οι οποίοι και βαπτίστηκαν, γενόμενοι ένθερμοι χριστιανοί. Από ευγνωμοσύνη, έδωσε τα χρήματα που χρειάζονταν για να κτιστεί περικαλλής ναός επ’ ονόματι του ταξιάρχη Μιχαήλ, στο οποίο προσέτρεχαν τώρα ακόμη περισσότεροι άνθρωποι. Μετά από έναν αιώνα περίπου, ένας νεαρός, ονόματι Άρχιππος, ένιωσε έντονη επιθυμία, λόγω αγάπης του προς τον αρχάγγελο, να πάει να υπηρετήσει στον ναό, ως νεωκόρος, και ο ίδιος γινόταν μάρτυρας καθημερινά των θαυμασίων που τελούνταν εκεί. Ο διάβολος όμως δεν άντεξε και θέλησε διά των οργάνων του να χαλάσει τον ναό και το αγίασμα.

Παρακίνησε λοιπόν τους ειδωλολάτρες της περιοχής, ώστε τα δύο ποτάμια που περνούσαν από εκεί, να τα ενώσουν και να τα στρέψουν κατά του ναού. Άρχισαν τις σατανικές αυτές εργασίες, τις οποίες είδε και κατάλαβε ο Άρχιππος, οπότε με δάκρυα στα μάτια προσευχόταν στον Θεό και στον αρχάγγελο να επέμβουν για να μη πραγματοποιηθούν τα μιαρά σχέδια των ειδωλολατρών. Και πράγματι: όταν τα νερά έρχονταν πια ορμητικά, με τρόπο που διαμιάς θα καταστρεφόταν ο ναός, είδε τον αρχάγγελο να κτυπά με ραβδί το μέρος μπροστά στον ναό, ανοίγοντας ένα βαθύ ρήγμα, στο οποίο χωνεύτηκαν τα νερά και πέρασαν από την άλλη μεριά του ναού. Τα σχέδια των υιών του διαβόλου απέτυχαν και η δύναμη του Θεού δια του αρχαγγέλου έκανε τους πιστούς να μεγαλύνουν το όνομα του Θεού και να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στην πίστη τους. Έκτοτε το μεγάλο αυτό θαύμα διαλαλείται σε όλους τους αιώνες, και η Εκκλησία μας το τιμά την 6η Σεπτεμβρίου». 
πηγή: http://pgdorbas.blogspot.gr/  
https://simeiakairwn.wordpress.com/2016/09/06/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.